60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:roflol::roflol::roflol:

baya bi çeşitlendirerek dediğin gibi olabilir belki.. öğlen ve akşam yemeğinde mesela..:uhm:

hani o bacaklarının açık olduğu şort gibi bişiy varya ben ondan bahsediyorum ciciş pantolonludan değil

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

cicişim benimki hiç durmuyor bi eteğim var bi eşofmanım olan bana onlarda büyük oluyor :roflol:
haftasonu biyere davetliyim artık mecburen bi kot almam şart oldu

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Sabun lapa olayı bana çokta tek yönlü beslenme gibi gelmiyo hatunlar yani meyve yeniliyo yoğurt keza aralarda kuru yemiş bile söz konusu . . . ben bir dahaki regl dönemimde denemeyi şiddetle düşünüyorum :1ninca: regl döneminde çok daha etkiliymiş bu metod . . .[/B .!.:

YA EVET YA BEN YARIN BAŞLICAM ZATEN İKİ GÜNDÜ GALİBA DİMİ? YAPCAM BAKALIM...
ARALARDA DA MEYVE YERİM OLUR BİTER..

yok kız o ben değilim :roflol:

o arkadaşım... Bende nerde ondaki fiziikk.. Taş gibidir kendileri..kaydirigubbakcemile3

ya kıslar ne dicem şimdi ben 2 gün pirinç lapası diyeti yapsam
sonraki 3 gün de patates diyeti yapsam 4-5 kg verir miyim?

hem regl olduğum için işe yarar belki?

çok mu saçmaladım:uhm:

gunaydıun bayanlar,,,dunkı pirinç lapası muhabbetının akabıne aksm heryerde esmer prıınc arayıp bulamadım ve beyaz pırıncten lapayı yaptım..sbh ıse gelıp tabagı actıgımda goruntu resmen adı gıbı lapaydııı löp löp ses gelıodu kaşıkla alırken ve kızlarrrrrrrrrrrrrrrr yıyemedımm, bu halımı goren iş yerındekı ablalarda abartıosun ,bu kdr abartack kılon yok dedıı ve bende çöpe attımmirutin domates peynır ve kepek ekmegımı yedım senağlama bı aydr yemek yemezken karnımdakı şişlık benı delı edıo delı,, FıUME ben bu lapayı yapamıcam snrm onun yerıne bı ara patateslı şok dıyetı denıycem

Flyyy cım inan benim psikolojim bu kilolarla altüst oldu zaten..denemek istiyorum..inşallah çok sarsmaz..(

Evet . . .
kaydirigubbakcemile3
Cicim zaten lapa diyeti seni zorlayacak bir süreç fiçudun ben ne oluyorum diyecek ardından gelen patates istilsına karşı duramayabilir ve hastalanabilirsin . . .

Sabuncum boyum 1.60 cm

Hmmmm evet niv bi miktar kilo versen çok daha sağlıklı hissedebilirsin ki bu bizimle burada hep birlikte mümkün olabilir . . .
Yediklerini yaptıklarını paylaşmayı aksatma . . .

esmer pirinçten olması mı gerekiomuş bi de . . .
nie löp löp oldu ki yoğurduynan baharatlarıynan falan gayet lezzetli olabilir sankim . . .

sabun bılmıyorum valla sankı sakız gıbıydı lapa neyse unuttum gttı onu gecmıse baktım ztn mavıbenek cok karsı cıkmış.... sara da spor hocasına sormus metabozlızma ıcın hazıran ve ekım ayı ağır gecer demıs ondan belkı boyleyıs ,,inş ondandır,,acayıp moralım bozuluo,hanı ınsan yer de veremesse takmazda yemedn olunca ble uzuluyo..bugun öğlen fırın sütlaç yıycem :umursamaz: oylede aynı boyle de

Sankim biraz.. Tatlım hasta olabilirsin bence de..

Flyyy cım inan benim psikolojim bu kilolarla altüst oldu zaten..denemek istiyorum..inşallah çok sarsmaz..(

Bu piskolojiyle sarsma ihtimali daha fazla be tatlım.. Onun yerine söyle güzel günde 6 öğün yiyeceğin.. ama hafif hafif öyle bi liste bulup denemen daha faydalı olur.. Bir de şöyle birşey var.. Kendini çok kısıtlarsan bir anda yemeye çok saldırırsın daha çok kilo alırsın ve daha da mutsuz olursun ve bu böyle bir kısırdöngüye girer..

Yavaş yavaş mutlu mutlu vermen hem fizik hemde ruh sağlığın için çok önemli..

:roflol: çok benziyosunuz o zaman :roflol:

kaydirigubbakcemile3

flyycım baktım senin resimlerde göbişin falan yok

ayaktayken hiç göbiş yok zaten.. Oturunca 3 kat oluyo amaa...:CüvCüv:

zabınımmm ben hasta oldum hastanelik oldum mide yüzünden spazm geçirmişim.onun üzerine bide ishal mide bulantısı ve yüksek ateş geldi ben pert kafamçokkarıştı ama allaha şükür bugün iyiyim canımcım.sen nasılsın neler yapıyosunn???

afiyet olsun tatlım kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar,

çok mutluyum.. Tartıldım giyindim hemen geldim..
evet 59 çıktımhihoyyythihoyyyt hihoyyyt

:sm_cool::sm_cool: :sm_cool:
hemen tickerımı da değiştiriyorum...

Senii çoookkk kutalarımmmm fulyacım...50'li kilolara hoş geldinnn.Devamı da gelir iyişallah...:hooray:

Sağol benekcim ,o pozitif enerjin bana da ulaştı biliyor musun.Çünkü bu sabah gene 57.4'ü gördüm tartıda..Hatta 57.3'dü.Çok teşekkür ederim sana.....opuyorumnanaktan

Fiumenin dediği gibi şişmiş o 600 gr. Onu anladım...
zemuszemusopuyorumnanaktan

kızlar ben çok kıyafet problemi çekiyorum sizede oluyormu.evdekiler üzerimde hiiiiiiiiiiiç durmuyor direk düşüyor.yenisinide istediğim kiloya olaşana kadar almak istemiyorum nasıl olcek bilmem

Aynen hayatım.Bellerine kemer takmaya başladım,o zaman da ön taraf buruşuyor.Ben de kıyafet bakmaya başlayacağım artık..
Ama ilk önce güzel bir bikini alıcam kendime.. Zeki'den.Kendime hediye anlamında.....

canımmmm canımmmm bilmiyordum benim birtaneciğim kusuruna bakma zevzekliğimin . . .

geçmiş olsun saracığım sebebi ne ola ki ?
denize ara ver biraz . . .
çok üzüldüm . . .

:çok üzgünüm:

Saol tatlım.. Valla öyle hoşbuldum kii..

Bikini al tabi kendine canım.. zaten hedefine 1 kilo kalmış sadece..zemuszemuszemuszemus

Şöyle bi baktım da çizelgem çok şık olmuş gerçekten..kaydirigubbakcemile3 zemuszemus zemuszemus

Şöyle bi baktım da çizelgem çok şık olmuş gerçekten..kaydirigubbakcemile3 zemuszemus zemuszemus

bende değiştim 61 i gördüm ya tamam :1ninca: 61.8 olsamda kendümü 61 gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3 kişi olduğu değil hissettiği kilodadır . . . yaş gibi . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…