60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğadanın ballı yeşil çayını aldım canım her akşam bir bardak içmeyi düşünüyorum uygun mudur

Günde 4 bardağa kadar yeşil çay içebiliyorsun canım ben 2 bardak içiyorum sende 2 bardak içmeye çalış. Ben bütün yeşil çay çeşitlerini denedim şekerim. İçmekte zorlanıyorsan; doğadanın yaseminli yeşil çay, ginkgolu yeşil çay ve açaili yeşil çayı öneririm canım, içilmesi daha kolay ve lezzetli elmalı alma şekerim hiç beğenmedim ben bu arada dediğim gibi 1 bardakta biberiye içersen faydasını görürsün aynı zamanda 7 otlu da Ben 2 buçuk seneye yakındır günde 2 bardak içiyorum toksinleri arındırıyor vücuttan canım..

Son düzenleme:
Bu arada sıkı bir diyet yapmazsan yeşil çay hiç bir işe yaramıyor canım tecrübeyle sabit Toksinleri atma konusunda başarılı fakat sadece diyeti destekler ama yine de faydalı

3 gündür diyete başladm zaten canım ama inşallah devam ettirebilirmm yeşil çayı da ilk kez içmeme rağmen çok da fena bulmadım beğendm yani :)
günde 2 bardağa çıkarıyorum o zaman canım teşekkürler tavsiyelerin için :))

cnm bn ayda 50 ye gdiorm haftada 4 gün bi saatten..2 gün kardio 2 gün aerobik memnunun sıkılastırıo diyetle tabii..ama spordan sonra cok acıkıosn mideyi tutmak gerekkk

Selam kızlar gününüz nasıl geçti ? gördüğüm kadarı ile rejimler iyi gidiyor Ben de 1 saat sporumu yaptım (30dakika koşu, 30dakika yağ yakıcı hareketler) evi sildim süpürdüm, duş aldım falan filan. şimdi az yağlı tarçınlı sıcak sütümü içiyorum

keşke ben de kızın gibi zorla ekmek yesem
Kızlar hepinize ii akşamlar yarın görüşmek üzere
iyi akşamlar canım. öpüldün
kız öğle yemeyin biraz yoğurt ve 3 adet bisküvi az değil mi ? akşama acıkırsın hem bu şekilde fazla sürdüremezsin rejimi, umarım arada bir böyledir, yani öğle sebze yemeği yiyebilirsin mesela

ne güzel işte, karın hariç her yer ince. biraz da hamilelikten kaynaklanan karın sanırım. karın için hareketler yap, gitsin gübecikler

kızlar ben kacar iyi geceler size öpüyorum sizi

iyi geceler tatlumm

selammm şirineler... sabah kahvaltısı yapamadım öğleyle birleştirdim domates,peynir,biber,maydanoz...

arada ayran 2 galeta...

akşam 4 köfte, salata, ayran... aslında makarna da yapmıştım bir tane bile almadım...

9.30 da pilatesimi yaptım karın çalıştım bugün...

kızlar bir fikrimi söylemek istiyorum ben 1 yıl pilates yaptım sonra 2,5 aydır bıraktım ama leslie yapıyordum bugün pilateste öldüm cardio neymiş ara verince kaslar gitmiş ben ki hiç zorlanmadan yapardım pilatesi bacaklarım titredi inanın...

selamlar arkadaşlar bugün ben mahvettim diyeti ya çok üzgünüm bana gaza gelecek şeyler söyleyin yaaa
durumu toparlayayım

nice15 alıntıyla cevaplayacaktım sorun çıktı...

oooh iyi yapmışsın...şaka bir yana artık oldu yapacak birşeyin yok yarın dengelemeye çalışırsın... en fazla ne olur kilo vermen 2 gün gecikir belirlediğin bir tarih varsa 2 gün daha geç düşün... hadi hadi takılma...önümüzdeki maçlara bakcaz :))))

inşallah canım ya bile bile yiyorum sonra pişmanlıgını yaşıyorum ne gerek var yemesem aç ölecek degilim ya işte nefis hakim olmaya çalışacagım artık yarın için çok kararlıyım cuma günü kilo verecegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selamlar arkadaşlar bugün ben mahvettim diyeti ya çok üzgünüm bana gaza gelecek şeyler söyleyin yaaa
durumu toparlayayım

tatlim sen hic zayiflayinca ne giyecegini düsündün mü?????? mesela beyaz bi kiyafet, hic farketmez etek pantolon vs... bu yaptigimiz diyetler, o güzel kiyafitin icine girip söyle bi salinarak gezmeye degmez mi sence??? hadi kalk bi iki evin icinde hareket yap söyle biraz enerji harca.. ben her bozdugumda bunu hayal ediyorum... iyi geliyor.

Son düzenleme:

değmez mi hiç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…