ewt tatlım spor merkezndeperseembe ölcümüm var inş incelmişimdrrrrrrrr
inşallah canımspor merkezine gitmek nasıl işe yarıyor mu canım? ben kendi başına spor yapamayanlardanım. gitmeyi düşünüyorum da. ama gideceğim yerde uyelikler 1 senelikmiş o yüzden 1 sene istikrarlı bi şekilde gidebilir miyim bilmiyorum. çok kararsızım
benide katarmısınız boyum 1.67 kilom 64.7Merhaba Kızlarrr!!!!
Maçım vardı hentbol o yüzden pek yazamadım kusura bakmayın.!!!yarın cetveli yayınlayacağım,yeni katılanlar da bildirim yaparsa çok iyi olur.Bu hafta süslü püslü yapacağım çizelgemizi.Bu arada tartılmaktan korkuyorum bu sabah regl oldumCetveli okuldan gelince yani 5 civarı yayınlayacağım ve birinciyi seçeceğizzzz o zaman dün yediklerimi falan da yazayım
sabah: simit peynir çay(sosyete simidi değil ama incecik ve çıtır olanlardan)
öğlen:tavuklu salata
akşam:salata yoğurt
işte öğrencinin hali.diyet olarak salatadan başka bişey bulamamak zor şey...
kahvaltıda protein az da olsa lazım ama labne yerine az yağlı beyaz peynir yesen labne pek peynir sayılmaz ama en iyisi lor peyniribenim kahvaltım da bu;
1,5 dilim ekmek(üzerine çok az labne peyniri sürdüm)
1 siyah zeytin, domates ve yeşilçay 2fincan
selammm şirineler... sabah kahvaltısı yapamadım öğleyle birleştirdim domates,peynir,biber,maydanoz...
arada ayran 2 galeta...
akşam 4 köfte, salata, ayran... aslında makarna da yapmıştım bir tane bile almadım...
9.30 da pilatesimi yaptım karın çalıştım bugün...
kızlar bir fikrimi söylemek istiyorum ben 1 yıl pilates yaptım sonra 2,5 aydır bıraktım ama leslie yapıyordum bugün pilateste öldüm cardio neymiş ara verince kaslar gitmiş ben ki hiç zorlanmadan yapardım pilatesi bacaklarım titredi inanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?