60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewt tatlım spor merkeznde perseembe ölcümüm var inş incelmişimdrrrrrrrr

inşallah canım spor merkezine gitmek nasıl işe yarıyor mu canım? ben kendi başına spor yapamayanlardanım. gitmeyi düşünüyorum da. ama gideceğim yerde uyelikler 1 senelikmiş o yüzden 1 sene istikrarlı bi şekilde gidebilir miyim bilmiyorum. çok kararsızım

ben de başalyacağım deyip bir türlü diyete başlayamamıştım ama bugün çok dikkatli yedim gitsin şu kilolar yaa!
sabah 1dilim denge light ekmek, 1yeşil zeytin, marul, yarım kib.kutusu kadar peynir, 2 fincan yeşilçay
ara:1küçük elma,1 kivi
okulda:1paket eti form
akşam saat 22de yağsız mercimek çorbası ve salata ve toplamda 2 lt su

ewt birileryle spor yapmak cok farklı cnm kesnlkle bu konuda iyii..ancak gercekci olmK lazmm bi sene gdeceğini düşünmüorm bi süre sonra bıkkınlık gelio cnm 2 3 ay belki..öyle biyer bulursa süper olur.sporun zayıflattığna inanmıorm toparlıor sıkılastırıo bunlarda cok önmli ve daha zinde hissediosn bana kalsa en güzeli yürüyüşşşş

kızlarrr benim boyuum 170 şu aralar baya kilo aldım 64 kiloyum ve kalçam vücuduma göre büyük:44: 55-58 arasında bişey olmak istiyorum yardım edin nasıl diyet yapıyosunuz

Merhaba Kızlarrr!!!!

Maçım vardı hentbol o yüzden pek yazamadım kusura bakmayın.!!!yarın cetveli yayınlayacağım,yeni katılanlar da bildirim yaparsa çok iyi olur.Bu hafta süslü püslü yapacağım çizelgemizi.Bu arada tartılmaktan korkuyorum bu sabah regl oldum Cetveli okuldan gelince yani 5 civarı yayınlayacağım ve birinciyi seçeceğizzzz o zaman dün yediklerimi falan da yazayım

sabah: simit peynir çay(sosyete simidi değil ama incecik ve çıtır olanlardan)
öğlen:tavuklu salata
akşam:salata yoğurt

işte öğrencinin hali.diyet olarak salatadan başka bişey bulamamak zor şey...

benide katarmısınız boyum 1.67 kilom 64.7

evet canım bana mesajla bildirimini yapıyorsun.geçen hafta ve bu hafta.her hafta yayınlanacak ve herkes durumunu görecek.

günaydın herkesebu sabah enerjiğim ilginç bir şekilde kahvaltımı yaptım

çeyrek demet maydanoz
1 dilim ekmek 30 gr
1 yumurta
20 gr ceviz
2 kuru kayısı ve 3minik kuru mürdüm
4 zeytin ve 1 çay kaşığı sızma zyağı
2 salatalık
şekersiz 2 kupa çay

Karatay diyeti ve kendi diyetimin karışımı

bu hafta günde 40 dakika hergün yürücem ve 100 mekik çekicem bakalım 2 gündür belim tutuk bir geçsebirazdan yürüyüşe gidicem kıslar

baylar bayanlarrrr, kaydıraktan kayanlar.................

günaydın hepinize.
sanırım ben bu grubun yüz karasıyam :18:

dün akşama kadar gayet güzel giden diyetimin üstüne akşam tavuk burger menü yedim. :18:hep kocamın halt yemesi:95:
evde de mis gibi sağlıklı yemeğim vardı halbuki.
kızlar akşam 68.8bilmem kaç çıkarken sabah 66.7 çıktım.
bu kadar fark edebilir mi bir insan vücudu sabah akşam ya anlamıyorum?
bu sefer daha kararlıyım, ne olursa olsun aç da kalsam yemiycem..
zaten eşofman dışında kıyafetlerimin hiç biri olmuyor, bi de bütün kışı 2 kotla geçirdim, Allahtan belleri esniyor hemen
bu akşam kesin kararlıyım, yemeğim de var, gelir gelmez üstümü dğeiştirip giyinip yürüyüşe gidicem.
aslında spora başlasam ama offff

Günaydınlar beybiler,

Nasıl gidiyor diyetler....

Dünde fire vermedim çok şükür

Bu günkü menü niyetim

Sabah
07:00 Bir bardak lahana suyu + 4 adet kavrulmamış badem
09:00 1 parça peynir, 1 parça sucuk, 2 tane etiformun kızarmış kepekli ekmek dilimi
10:00 yeşil çay limonlu
12:00 1 kase sütlü nesfit
14:00 1 kivi
16:00 1 kivi --- bir kiloyu bitiremedim yahu pek bereketliymiş
17:30 1 kase yoğurtlu nesfit

Şimdilik niyetm bu... Bakalım bakalım neler yapçaz.... DÜn fire vermedim çok şükür.

Öyle yani efenim ben işcağızlarıma döneyim bu gün yoğun bir gün olcak.... Ama gözüm üzzerinizde.....

Aaa söylemeyi unuttum aktardan açıkta yeşil çay aldım. Onu demliyorum şimdi dün akşam ablamla içtik pek beğendik. Benden sülemesi. Birdaha nesfiti de sade alıcam bu meyveliyi midem kaldırmadı. İçinde kuru üzüm var yoğurda katınca kötü oluyor.

aynen ben de pilatese ara verdim 1 yıl falan. 2 gün önce yaptım bacaklarım titredi

her yerde zumba aradım ama bulamadım kızlar, kaldırmışlar hep. satın alıyım dedim eBay den o da çok pahalıymış ya, $80 dan başlıyo. benim zumba işi yattı, pilatesle koşuya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…