60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende en son 15:00 da yoğurt yedim. şimdi acıktım (( bende gözümü süte diktim ama içmeyeceğim. sende içme. en iyisi su içelim ne dersin?

aç kalınarak kilo verilmez kızlar yapmayın böyle. yemeğinizi yiyin, 15 dk fazla spor yaparsınız olur biter. vücudunuzu aç bırakarak daha da çok depolamaya zorluyosunuz.

her şeyden yiyin ama az miktarda yiyin. sonuçta tadı aynı, lezzette değişen bişey yok, önemli olan miktar.

şekeri, yağı, tuzu birden kesip vücudun depolamış olduğunu yakmasını istiyosunuz ama vücut öyle yapmaz. aksine ne yiyorsanız o yediklerinizi bile depolar.

en iyisi vücuda hissettirmeden her şeyden yemek ama az miktarda. salatanıza yine yağınızı katın, 1 kaşık değil de yarım kaşık. hiç katmayıp vücuttan bi anda yakılmasını istemek hata değil mi sizce. kilolarımızı alırken bir kaç hafta içinde almadık ki, bir kaç hafta içinde mucize bekliyoruz.

yanlış yapıyosunuz, ama yine de siz bilirsiniz.

üstüme hafif bişiler alıp geleyim janiiiiiiiim deseydin

dün buna kahkaha atarken eşim yakaladı aldı baktı, Allahtan yakalanmadım

susuz tabi ki olmaz. ben de su içsem midem şişiyor, ağzıma geliyor hep yediklerim. ah reflü ahh yaktın beni

kıslar iyi akşamlar size soruma cvp verin ama tmm

elmaydı sorun sanırım, ben de ne zaman yesem açlıktan ölüyorum, sanırım reflü var sende de.

akşam 1 kase borç çorbası
Haşlanmış bezelye
Yoort yicem

borç çorbası da ne?:44:

belediyenin spor tesisleri çok uygun. ben de 1 ay pilatese gittim bıraktım off yaaa. başakşehirde oturan biri varsa birlikte spor yapalım.

benim de bacaklarım inceydi canım. boyum 1.72 cm. kilom 68 oldum arkadan bakan zayıflığımı kıskanır, önden bakan hamile misin der göbeğimi saklamak için artık ne yapacağımı şaşırdım. etekler olmuyor belden dolayı. düşük bel 2 kotum var sadece strecth onları giyiyorum ki bacaklarımın inceliği kilomu kapasın. off ya bu göbekten nasıl kurtulacagız. en zor göbek gidermiş.
ben 52 kiloyken bile hatırlıyorum ufacık göbeğim vardı.

bu sabah:
2 bardak su
1 kase normal süte nesfitle, doğanın keten tohumlu müslisini karıştırdım yedim. (şişkinlikten ölüyorum süt yüzünden)
1 br. sekersiz cay

Günaydın arkadaşlar,

Sabah yarım simit ve küçük parça tulum peyniri yedim.
Öğlen iş yeri sanırım benim zayıflamamı istemiyor dün kuru fasulye pilavdı bugün ise çorba döner pilav cola
sanırım çorbamı içip diğerlerinden sadece tadacağım
Akşam çorba salata ve fırında köfte+patates

Az az yiyeceğim yanımda 4 adet kuru kayısı getirdim arada onları yiyeceğim.

Hepinize güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

gunaydın kıslar:)bugun hepımız ıcın bogazımızı tuttugumuz gun olur umarım:)

sabah yarım demet maydonoz
kıbrıt kutusu peynır
1 dılım cavdar ekmek
2 zeytın 1yemek kasıgı domates ezme

bu gülümsemeleri nereden görüp mesaja ekliyorsunuz ben bir türlü bulamadım eski mesajlardan bir iki tanesinin kodunu buldum elle yazıyorum

borç çorbası içinde lahana,patates,havuç,pirinç,maydanoz,kereviz olan karışık aslı rus olan bir çorba

günaydın wish sanırım aynı iş yerinde çalışıyoruz
dün bizde de kuru fasulye pilav vardı.
bugün de döner pilav cola var.
kuru kayısımda çekmecemde duruyor.

sonunda başardım yaptım oleyyyyy. etiketim nasıl kızlar?
bu arada üstümdeki kıyafetlerin hepsi patlayacak gibi. ya ben nasıl bu hale geldim?
eteğin fermuarını açtım,
ceketin düğmesini açtım ama kollar sıktı şimdi de...
üstümdeki hırka da düğmelerini yırtacak gibi duruyor hahahaha. resmimi çekip koyucam valla bugün

sildim resmi iğrencim :)

Son düzenleme:

Yalnız değilsin beybi üzülme hepimiz o haldeyiz. 2 pantalonum patlamış vaziyette duruyor evde.... Kot nasıl patlar yaa aklın alıyor mu. Hulk varya hani yeşil dev onun gibi Bazen bende düğmeleri açıp oturuyom yoksa ikiye bölcek beni kotlar

hulk mu koptumvalla dün bir kotupu giydim üstten pörtledim biraz daha kilo alırsam kapanmayacak

Valla ben artık iyice nefes alamamaya başladığımdan iki tane büyük beden aldım napayım artık.... Hem öbür türlü görüntüde bir acayip oluyo alt dapdar belli zor sığmışım, üstten bel göbek pörtlemiş sığışamadıklarından ıyyy ıyyy.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…