- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
bende en son 15:00 da yoğurt yedim. şimdi acıktım(( bende gözümü süte diktim ama içmeyeceğim. sende içme. en iyisi su içelim ne dersin?
üstüme hafif bişiler alıp geleyim janiiiiiiiim deseydin
eylülde diyetisyeni bıraktım ,sporu kasımda, ha babam yedim dikkat etmedim tatlı en büyük zaafım..zaten doktorum ölçmüştü metabolizmam yavaş çıktı =(
Kardeşimin düğünü 7 nisanda şöyle 61 falan olsam aahh ahhhhh....bu ara yemedimde ama damla su içmiyorum ondan olabilirmi
kıslar iyi akşamlar size soruma cvp verin ama tmm
akşam 1 kase borç çorbası
Haşlanmış bezelye
Yoort yicem
slm kızlar cumaya az kaldı sabırsızım ...
elma yedikten sonra ara ögünde midem kazınıyo sizde de öyle oluyo mu ara ögün dfilan yapmadım bugun
sabah 4 zeytin haslanmıs yumurta
ara yok öglen 5 yk karnıbahar
ara yok aksam 2 yk pilay 2 yk mantar sote azcık patates azcık tavuk
aksam 6 dan sonra yemiyorum bişiy bir de böyle denicem ama yatmadan kayısı ve süt içerim herhalde spor salonuna giden arkadaslar etkisini görüyo musunuz sıkılastınız mı bir de ücretleri nedir ben istanbul da oturuyorum nisan ayı için arastırıcam da
benim bacaklarım incedir gögüs yok popom sıfır allah ne verdiyse hepsi göbekten şu göbektekileri biraz popoya biraz gögse koyabilme ihtimalim olsa rejim filan yapmam ben ama bizim elimizdemi sanki beni arkadan görenler aaaa inceciksin diyo önümü döndügümde millet şok evde de cocuklardan spor yapamıyorum alsam elime plates lastiğini metin bir uctan kaan bir uctan cekistiriyo onlar yatınca da pert oluyorum ööööfff 3 kilo verdim kimse farketmedi göbek aynı göbek bacaklarım inceldi ama zaten inceydi
evet canım bana mesajla bildirimini yapıyorsun.geçen hafta ve bu hafta.her hafta yayınlanacak ve herkes durumunu görecek.
Günaydın arkadaşlar,
Sabah yarım simit ve küçük parça tulum peyniri yedim.
Öğlen iş yeri sanırım benim zayıflamamı istemiyor dün kuru fasulye pilavdı bugün ise çorba döner pilav cola
sanırım çorbamı içip diğerlerinden sadece tadacağım
Akşam çorba salata ve fırında köfte+patates
Az az yiyeceğim yanımda 4 adet kuru kayısı getirdim arada onları yiyeceğim.
Hepinize güzel bir gün geçirmenizi dilerim.[/QUOTE
bu menuye dayanmak zor:)sakın kanmaaa
bu menuye dayanmak zor:)sakın kanmaaa
evet canım yaa vallahi nefsimi mi sınıyorlar ne :)))
Günaydın arkadaşlar,
Sabah yarım simit ve küçük parça tulum peyniri yedim.
Öğlen iş yeri sanırım benim zayıflamamı istemiyor dün kuru fasulye pilavdı bugün ise çorba döner pilav cola
sanırım çorbamı içip diğerlerinden sadece tadacağım
Akşam çorba salata ve fırında köfte+patates
Az az yiyeceğim yanımda 4 adet kuru kayısı getirdim arada onları yiyeceğim.
Hepinize güzel bir gün geçirmenizi dilerim.
günaydın wish sanırım aynı iş yerinde çalışıyoruz
dün bizde de kuru fasulye pilav vardı.
bugün de döner pilav cola var.
kuru kayısımda çekmecemde duruyor.
sonunda başardım yaptım oleyyyyy. etiketim nasıl kızlar?
bu arada üstümdeki kıyafetlerin hepsi patlayacak gibi. ya ben nasıl bu hale geldim?
eteğin fermuarını açtım,
ceketin düğmesini açtım ama kollar sıktı şimdi de...
üstümdeki hırka da düğmelerini yırtacak gibi duruyor hahahaha. resmimi çekip koyucam valla bugün
sildim resmi iğrencim :)
madamtusot
bizim kilo çizelgelerimizde mi aynı yoksa sen benim psikolojimi mi bozdun
niye bozayım yahu?:44:
hulk mu koptumvalla dün bir kotupu giydim üstten pörtledim biraz daha kilo alırsam kapanmayacak
kızlarrr benim boyuum 170 şu aralar baya kilo aldım 64 kiloyum ve kalçam vücuduma göre büyük:44: 55-58 arasında bişey olmak istiyorum yardım edin nasıl diyet yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?