bugün tartıldım 65 mişyurtta olduğum için akşam yemeğim falan belli ne yapmamı önerirsiniz kzlar yardımmm
bugün tartıldım 65 mişyurtta olduğum için akşam yemeğim falan belli ne yapmamı önerirsiniz kzlar yardımmm
Tartıyı görünce direk soyunasım geliyo zatenÇok kötü bir alışkanlık....
akşam 1 kase borç çorbası
Haşlanmış bezelye
Yoort yicem
o saatten sonra birşey yemedim. saat 12 de yatıyorum. dün fazla yediğimi düşünerek akşam sadece yoğurt yemiştim. arada böyle yapıyorum ben :)
bugün çok yedim ne yazıkki offf(
sabah: kaşarlı küçük bir tost,çay
ara:çilekli süt 200ml
öğlen: makarna +yoğurt
akşam: az zeytinyağlı yeşil fasulye + yoğurt+1 dilim ekmek
çok yemişim çoookkk((
sporumu birazdan yaparım.
makarnayı yogurtla yemek kalorisini düşürmez. hiç bir yiyecek bir digerinin kalorisini düşürmez. diyelim hataen de olsa tatlı yedinizi yada muz ve üzüm gibi glisemik indeksi yüksek meyveler yediniz ardından bir kase yogurt yerseniz bu yiyeceklerin içindeki şekerlerin kana çabuk karışıp sizi acıktırmasına mani olursunuz. bol bol yogurt süt. kalsiyum kilo vermemize yardımcı..Haftanın 6 günü canım sadece pazarları yürümüyorum o günde sözlümle buluşuyorum o yüzden :) Sabah 8-11.30 ve ya 8-12 arası yürüyorum canım. Babama yardım ediyorum ben ve bizim iş hep koşturmaca devamlı dışardayım ve gidip geliyorum (bazen abartısız hiç durmadan 2 saat yürüyorum). Arada 5-10 dk dinlenme zamanım oluyor onları çıkartırsam rahat 3 saat yürüyorum canım her gün. Ama basenler nasıl ermiyor akıl erdiremedim bir türlü :26:
Bence çok yememişsin canım. Özellikle makarnayı yoğurtla yemen kalorisini düşürmüş. Akşam 1 dilim ekmek yemeseydin daha iyi olacakmış ama bence bugün yediklerin gayet iyi
selam kızlarr diyetimin 3. günündeyim öğlen biraz yoğurt ve 3 adet diyet bisküvi yemiiştim akşam da 1 kase çorba ve salata yedim
ilk kez diyet yapan biri olarak inşallah devam ettirebilirimm
yurtta kendi çapımda sporumu da yaptım bu arada
elma beni de acıktırıyor. uzun zamandır elma yemedim..slm kızlar cumaya az kaldı sabırsızım ...
elma yedikten sonra ara ögünde midem kazınıyo sizde de öyle oluyo mu ara ögün dfilan yapmadım bugun
sabah 4 zeytin haslanmıs yumurta
ara yok öglen 5 yk karnıbahar
ara yok aksam 2 yk pilay 2 yk mantar sote azcık patates azcık tavuk
aksam 6 dan sonra yemiyorum bişiy bir de böyle denicem ama yatmadan kayısı ve süt içerim herhalde spor salonuna giden arkadaslar etkisini görüyo musunuz sıkılastınız mı bir de ücretleri nedir ben istanbul da oturuyorum nisan ayı için arastırıcam da
regl olduğun hafta tartılmayı atlayabilirsin. boşa moralin bozulmasın.. ama beden yag yakmaya devam eder reglken. hatta daha çok yakar.. o yüzden yediklerine dikkat edersen regl sonrası kendini kilo vermiş bulaiblirsin.Merhaba Kızlarrr!!!!
Maçım vardı hentbol o yüzden pek yazamadım kusura bakmayın.!!!yarın cetveli yayınlayacağım,yeni katılanlar da bildirim yaparsa çok iyi olur.Bu hafta süslü püslü yapacağım çizelgemizi.Bu arada tartılmaktan korkuyorum bu sabah regl oldumCetveli okuldan gelince yani 5 civarı yayınlayacağım ve birinciyi seçeceğizzzz o zaman dün yediklerimi falan da yazayım
sabah: simit peynir çay(sosyete simidi değil ama incecik ve çıtır olanlardan)
öğlen:tavuklu salata
akşam:salata yoğurt
işte öğrencinin hali.diyet olarak salatadan başka bişey bulamamak zor şey...
kahvaltınız besleyici olmamış, haşlanmış yumurta ve beyaz peynir varsa maydonoz vs olabilirdi.benim kahvaltım da bu;
1,5 dilim ekmek(üzerine çok az labne peyniri sürdüm)
1 siyah zeytin, domates ve yeşilçay 2fincan
reflü bende de var sanırım. yaglı şeyler de midemi fena ediyor. şu stresten bir uzak durmayı beceremedim. 52 kilo boyunuza göre çok az değilmi? 20 kilo fark? siz bilirsiniz.. bence sporla o göbekten kurtulup saglıklı bir kiloda sabit kalabilirsiniz.dün buna kahkaha atarken eşim yakaladı aldı baktı, Allahtan yakalanmadım
elmaydı sorun sanırım, ben de ne zaman yesem açlıktan ölüyorum, sanırım reflü var sende de.
benim de bacaklarım inceydi canım. boyum 1.72 cm. kilom 68 oldumarkadan bakan zayıflığımı kıskanır, önden bakan hamile misin der göbeğimi saklamak için artık ne yapacağımı şaşırdım. etekler olmuyor belden dolayı. düşük bel 2 kotum var sadece strecth onları giyiyorum ki bacaklarımın inceliği kilomu kapasın. off ya bu göbekten nasıl kurtulacagız. en zor göbek gidermiş.
ben 52 kiloyken bile hatırlıyorum ufacık göbeğim vardı.
bu sabah:
2 bardak su
1 kase normal süte nesfitle, doğanın keten tohumlu müslisini karıştırdım yedim. (şişkinlikten ölüyorum süt yüzünden)
1 br. sekersiz cay
bence 60 ta güzel hatta ideal sizin içinben yapmıştım ama duruyor mu? boyum 1.72cm kilom 68. hedefim 55ti ama bu gidişle 60.
Günaydın arkadaşlar,
Sabah yarım simit ve küçük parça tulum peyniri yedim.
Öğlen iş yeri sanırım benim zayıflamamı istemiyor dün kuru fasulye pilavdı bugün ise çorba döner pilav cola
sanırım çorbamı içip diğerlerinden sadece tadacağım
Akşam çorba salata ve fırında köfte+patates
Az az yiyeceğim yanımda 4 adet kuru kayısı getirdim arada onları yiyeceğim.
dün bizde de barbunya vardı.. ama ben yemdim.. yemeklerimi evden getiriyorum son bir haftadır. kuru fasulyeyi de hiç sevmem.günaydın wish sanırım aynı iş yerinde çalışıyoruz
dün bizde de kuru fasulye pilav vardı.
bugün de döner pilav cola var.
kuru kayısımda çekmecemde duruyor.
Yalnız değilsin beybi üzülme hepimiz o haldeyiz. 2 pantalonum patlamış vaziyette duruyor evde.... Kot nasıl patlar yaa aklın alıyor mu. Hulk varya hani yeşil dev onun gibiBazen bende düğmeleri açıp oturuyom yoksa ikiye bölcek beni kotlar
günaydın kızlar,
hepimize kolay gelsin..
deli domdom
benim bacakları oturunca görsen. valla kalas gibiler. mankenlerin belleri kadar benim üst bacagım var düşün artık
Günaydın şekercim.... Benim bacaklarda öyle kardeş ya... Hep diyorum benim bir bacaktan başka bir insana iki bacak olur diye.... Ben Ebru Şallı gibi olmak istiyorum yaaaa.......... O kadın o vücudu hakediyo yani ne çaba be helal olsun. İki çocuk doğurdu taş gibi yaaa.... İnsan kendine yatırım yapmalı arkadaş.... Biz kendimizi unutuyoruz yaşarken.... Çok kızıyorum kendime çoook....
öğlen;1 dilim ekmek,1 şekersiz çay,1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,4 zeytin
ebru şallı mı? geç onu ya insan değil android o
öğlen;1 dilim ekmek,1 şekersiz çay,1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,4 zeytin
valla canım alıştım artık.doymak zorundayımTatlım doycanmı bunlarla :))
kahvaltı gibi duruyo ama? geç mi kalktın?
evde yumurta ve beyaz peynirim kalmamıştı o yüzden yiyemedim. ayrıca yüksek kolesterolüm olduğu için haftada sadece iki tane yumurta yememe izin var
ben bugün çok moralsizim ya regl olacağım ondan mı nedir gerginim, 5 büskivi yedim az önce kahvaltı istemedi cnm yapmadım öğle yemeği yemem lazım cnm istemiyo tatlı filan istiyo cnm, karnımın şişliğide geriyor beni aaaay çatasım var herkese, yeşil çayımı bile içmedim o kadar isteksizim bugün diyet için, por yapasım da yok...nasıl toparlıcam bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?