60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün tartıldım 65 miş yurtta olduğum için akşam yemeğim falan belli ne yapmamı önerirsiniz kzlar yardımmm

Canımcım şu çömelip kalkma hareketini yapsan gün içinde eminim faydasını görürsün. Ben geçen yıl gene burdan birinde okumuştum iş yerinde wc ye gidince yapıyomuş bu hareketi kimsede rahatsız edemiyo hazır. Şimdi bende öyle yapıyorum, rahat rahat her gidişimde en az 10 kere yapmaya çalışıyorum. Daha bir hayrını görmedim ama olsun hareket harekettir.... SOnra bel esnetme hareketleri yapıyorum 5 er 10 ar tane bunlar vakit almayan pratik şeyler.... Çokta yormuyor... Keşke herkeş yapsa :))

günaydın kızlar,
hepimize kolay gelsin..

Tartıyı görünce direk soyunasım geliyo zaten Çok kötü bir alışkanlık....
deli domdom
akşam 1 kase borç çorbası
Haşlanmış bezelye
Yoort yicem

hoşgeldin berrycim. geçen yılda buradaydık ( eski nickim yolanda ) yeniden buradayız. menün güzelmiş. ben de koctug hastasıyım bu arada SEEEEEEVGILIMMMM..

o saatten sonra birşey yemedim. saat 12 de yatıyorum. dün fazla yediğimi düşünerek akşam sadece yoğurt yemiştim. arada böyle yapıyorum ben :)

menülerine bakıyorum da fazla dediğin gayet normal menüler. kendini az yemeye alıştırarak hata ediyorsun. ama uyarması bizden tabi karar sizden.. ama saat 15:00 ten sonra birşey yememek ki 12 yatan biri için bence hatadır. metabolizmanızı yavaşlatrsınız. hayatınızda tek diyetiniz bu olmayabilir. ileride denediğinizde diyetlerinizde başarı oranınızı düşürüyorsunuz..

gayet normal bir menü. ögleyin makarna yerine etli sebzeli bir yemek bir dilim ekmek yogurt iyi olurdu. sabah kahvaltısı da zayıf. yumurtali peynirli menü öneririm. akşam da ideal menü, tebrikler..

makarnayı yogurtla yemek kalorisini düşürmez. hiç bir yiyecek bir digerinin kalorisini düşürmez. diyelim hataen de olsa tatlı yedinizi yada muz ve üzüm gibi glisemik indeksi yüksek meyveler yediniz ardından bir kase yogurt yerseniz bu yiyeceklerin içindeki şekerlerin kana çabuk karışıp sizi acıktırmasına mani olursunuz. bol bol yogurt süt. kalsiyum kilo vermemize yardımcı..

bu şekilde zor devam ettirirsiniz gibi geldi bana.. çok az yiyorsunuz.. daha dengeli menüler bekliyoruz sizden. bir kere erken kalkıp kahvaltı yapın bence. çalışanlar da üşenmesinler. ben de son 1,5 yıldır saat 7 de kalkar kahvaltımı yaparım. bünye o kadar alışmış ki haftasonu bile sekizde kalkıyorum acıkıoyurm o saate çünkü..

elma beni de acıktırıyor. uzun zamandır elma yemedim..
regl olduğun hafta tartılmayı atlayabilirsin. boşa moralin bozulmasın.. ama beden yag yakmaya devam eder reglken. hatta daha çok yakar.. o yüzden yediklerine dikkat edersen regl sonrası kendini kilo vermiş bulaiblirsin.

benim kahvaltım da bu;
1,5 dilim ekmek(üzerine çok az labne peyniri sürdüm)
1 siyah zeytin, domates ve yeşilçay 2fincan
kahvaltınız besleyici olmamış, haşlanmış yumurta ve beyaz peynir varsa maydonoz vs olabilirdi.

reflü bende de var sanırım. yaglı şeyler de midemi fena ediyor. şu stresten bir uzak durmayı beceremedim. 52 kilo boyunuza göre çok az değilmi? 20 kilo fark? siz bilirsiniz.. bence sporla o göbekten kurtulup saglıklı bir kiloda sabit kalabilirsiniz.
şişmemek için sütü ısıtmanızı ve azar azar içmenizi tavsiye ederim. beni de şişirir çünkü süt.

ben yapmıştım ama duruyor mu? boyum 1.72cm kilom 68. hedefim 55ti ama bu gidişle 60.
bence 60 ta güzel hatta ideal sizin için

günaydın wish sanırım aynı iş yerinde çalışıyoruz
dün bizde de kuru fasulye pilav vardı.
bugün de döner pilav cola var.
kuru kayısımda çekmecemde duruyor.
dün bizde de barbunya vardı.. ama ben yemdim.. yemeklerimi evden getiriyorum son bir haftadır. kuru fasulyeyi de hiç sevmem.

benim bacakları oturunca görsen. valla kalas gibiler. mankenlerin belleri kadar benim üst bacagım var düşün artık

günaydın kızlar,
hepimize kolay gelsin..

deli domdom

benim bacakları oturunca görsen. valla kalas gibiler. mankenlerin belleri kadar benim üst bacagım var düşün artık

Günaydın şekercim.... Benim bacaklarda öyle kardeş ya... Hep diyorum benim bir bacaktan başka bir insana iki bacak olur diye.... Ben Ebru Şallı gibi olmak istiyorum yaaaa.......... O kadın o vücudu hakediyo yani ne çaba be helal olsun. İki çocuk doğurdu taş gibi yaaa.... İnsan kendine yatırım yapmalı arkadaş.... Biz kendimizi unutuyoruz yaşarken.... Çok kızıyorum kendime çoook....

ebru şallı mı? geç onu ya insan değil android o

evde yumurta ve beyaz peynirim kalmamıştı o yüzden yiyemedim. ayrıca yüksek kolesterolüm olduğu için haftada sadece iki tane yumurta yememe izin var

yo yo yo yolandaaaaa selammmm çagatay hastasıyım İLAHİİ KOMEDYAAAA
aramda 11:30 bir minik portakal yarım bardak süt içtim
ben kaçıyim artık ders var dışarıda çıkamadım:26:

ben bugün çok moralsizim ya regl olacağım ondan mı nedir gerginim, 5 büskivi yedim az önce kahvaltı istemedi cnm yapmadım öğle yemeği yemem lazım cnm istemiyo tatlı filan istiyo cnm, karnımın şişliğide geriyor beni aaaay çatasım var herkese, yeşil çayımı bile içmedim o kadar isteksizim bugün diyet için, por yapasım da yok...nasıl toparlıcam bilmiyorum...

domates,peynir,ekmek kahvaltım

tavuklu salata,1 dilim çavdar ekmeği -öğle yemeğim

aç karnına 1 bardak su,

sabah:
süt içine nesfit ve keten tohumlu müsli,
açık şekersiz çay

ara:
7 otlu bitki çayı
2 bardak su

öğlen:
tavuklu arpa şehriye çorbası
az yağlı salata

tam doymadım ama iş yerinin yemeğine gitmedim tavuk döner mi ne vardı, ondan iyidir.
probiyotik meyveli yogurdum elmam, kuru incirim, kayısım, bademim, cevizim ve kepekli ince galetam çekmecemde duruyor.
herşeye hazırlıklıyım bakalım :81:
şimdilik gayet iyi.
buraya kadar zaten her zaman sorun yok,
bende asıl sorun bundan sonrası. aniden kan şekerim düşüyor.
çayda şeker istiyorum mesela şu an felaket derecede...

sizce ne yapayım?

yeşil çayınıı iç bakiim ımmmm..... yoğurt ye öğlende içinede tarçın at tatlı krizini dengeler.... yan yattı çamura battı yok öyle yaza az kaldı gidicek bu yağlar ona göre....

yabanmersini tatlı ihtiyacı için güzel bir çözüm

kahvaltıdan sonra arada 1 portakal yedim, öğlen ise 1 tabak mercimek çorbası içine 1 kaşık yulaf ve 1 kaşık keten tohumu ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…