60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım cetvele benide eklersen sevinirim.
Boy: 1.69
Kilo: 62.5

Sportmenkedi arkadaşım merhaba Makarnayla yoğurt birlikte yenildiğinde kalorisini düşürmez demişsin ya canım, doktor söylemişti "makarna ve pilavı yoğurtla birlikte yerseniz belli ölçüde aldığınız kaloriyi düşürürsünüz, birbirini destekler onlar" diye. Ben ona istinaden söyledim şekerim.

yabanmersini tatlı ihtiyacı için güzel bir çözüm

kahvaltıdan sonra arada 1 portakal yedim, öğlen ise 1 tabak mercimek çorbası içine 1 kaşık yulaf ve 1 kaşık keten tohumu ekledim

keten tohumunu ablam ile annem sabahları yoğurda karıştırıp yerlerdi,öylede zorlanırlardı ki:)

benide ekleyin cetvele

boy:1,68
kg:62,8
hedef :50

gerçi salı akşamı tartıldığımda 63,5 dim,dün tartıldım 62,8 :)

kızlar bugünkü yazısında ayşe özyılmazel nasıl 1.5 ayda 5 kilo verdiğini yazmış. şuraya bi göz atın bence.

"Ben size söyleyeyim; kilo vermek isteyen yürüyecek.
Bin tane spor yaptım, hiçbiriyle olmuyor o iş. Önce yürüyeceksin ve sokakta yürüyeceksin.
Ben kar, kış, yağmur demeden her gün yürüdüm ve yürüyorum. Üstelik açık havada yürüdüğüm için kendimi acayip mutlu hissediyorum. "
demiş. koşu değil yürüme diyor. inanmalı mı bilmem? bana gerçek gibi geldi ama...
bu arada bu insanlar bile vakit bulabiliyorken ben niye bulamıyorum yürümeye

öyle vallaa....

bide bu var. puff pussssssssss pufffffffffff pussssss, ay kıl oluyorum o nefeslerine ahahha.. bu kadın yüzünden uzun süre pilatese soguk baktım sonra mari windsor ablamı buldum pilatesle tanıştım oh be...

evde yumurta ve beyaz peynirim kalmamıştı o yüzden yiyemedim. ayrıca yüksek kolesterolüm olduğu için haftada sadece iki tane yumurta yememe izin var

anladım canım. kolestrol konusunda prof. dr canan efendigil karatayın kitabında dediklerini okursan bence iyi olur. ben bişi demek istemem uzman ben değilim tabii. ama ben haftada 20 yumurtaya kadar yiyorum kolestrol düzenim gayet normal.

valla canım alıştım artık.doymak zorundayım
evet tatlım ben kahvaltıya kalkamıyorum.uykum çok ağırdır

belki erken yatsan o zaman farkedebilir :26:

yo yo yo yolandaaaaa selammmm çagatay hastasıyım İLAHİİ KOMEDYAAAA
aramda 11:30 bir minik portakal yarım bardak süt içtim
ben kaçıyim artık ders var dışarıda çıkamadım:26:

ohhhhhhh yoooooooooooooooooooooooo sen de mi SEVGILIM

amanın kızlar kaçınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hangi doktor demiş ki onu, anlamadım. hiç bir mantığı yok zira. bütün diyetisyenler makarnayı pilavı yemegi kaşık ölçüsü verirler. öyle olsa bol bol yeriz yanına da bi kase yoort hoop kilo almayız. o zaman iskender de kilo yapmazdı ne güzel olurdu dimi ilk defa böyle bişi duydum. neyse karar sizin

5 ay haftanın 6 günü 3-4 saat yürüdüm (son 2 haftadır da aynı şekilde yürüyorum), bende sadece yürüme ile kilo bakımından bir değişiklik olmadı. Biraz diyet ve yürüme işe yarar yoksa sadece yürümenin bir faydası olmuyor. Ben diyet+ yürümeyle anca 5 kilo verebildim.

Spoertmenkedicim o kadar bol bol demedik ya sende naptın Yine belli ölçüde azar azar ama yoğurtla yenmesi gerektiğini söylemiş, ablamın doktoru. Bana sorarsan ben makarnayla pilavı hiç yoğurtla yiyemem ama az az yerim, şuan da da zaten yediklerime dikkat ediyorum çok bir diyet yapmıyorum ve yürüyorum bakalım. İnşallah hepimiz istediğimizi alırız

yani şunu kastetmiş olabilir doktor. makarna pilavın yanında yogurt yersek yogurt bizi doyurur bu basit karbonhidratlardan daha az yeriz böylece daha az kalori almış oluruz. dolaylı olarak dogru tabi..
öncelikle dikkat etmekle başlaman çok iyi. birden diyet moduna girmek kötü etkileyebilir. ben diyetime ilk başladığımda kahvaltıda nutelladan vazgeçemiyordum mesela. zamanla tüm tatlıları çıkardım hayatımdan. ve şu an kola meyve suyu filan hiç aramıyorum. içeceğim ya ayran ya su.. diyet yapıyorum demeyelim kızlar dengeli besleniyorum diyelim. inanın böyle daha çok motive oluruz

haklısın çok az yiyomuşum fark ettm ben de ama yurtta kaldığım için yemek seçme şansım olmuyo sabah kahvaltıyı erken yapıyorum öğlen yurtta yemek çıkmıyo
o yüzden yoğurt ve diyet bisküviyi tercih ettim başka bişey yapamam ki yurtta akşamları da çıkan yemeklerden azar azar ve salata yiyorum

evet ben de yoğurda ekliyordum sıkıldım değişiklik olsun diye bu şekilde yiyorum artık böylece tadı daha az anlaşılıyor ama doyurucu olduğu kesin

hımm ama onlar o yüz ifadesinen sonra ben hayatta yiyemem diyerek tatmadım bile

Keten tohumunu ablamda yiyorlar sabahları ve akşamları aç karnına yemekten 20 dakika önce suyla yutuyor, kilo vermesinde baya yardımcı oldu :)

evet evt ablamda yapmıştı ,çok kötü bu ya deyip dururdu:)

Zıpkın gibi fişşek gibiyiz.... Acaba bunu söylerken Savaş Ay abimiz neyi kastetmiş merak ettim bak şimdik

hım senin avatardaki kedicik çok sevimli seninmi yoksa ?benim var birtane oğlum adı beyaz

Selam canım;

İyi olmaya çalışıyoruz işte sen nasılsın..

canım sıkkın evdeyim hava güzel öle evde oturuyorum yazım dedim guruplara bizim gurupta incin top oynuor:)

Katılıyorum. Dİyet değil dengeli beslenme... Hem diyetteyim deyince hasetçiler çıkıyor hemen. Artık çukulata ikram edilince kaşıntı yapıyor diyorum , Çay kola meyva suyu mideme dokunuyor diyorum :))) Yoksa ısrar kıyamet yıkılıyorlar.... Nerdeyse zorla içiricekler başka türlü kurtulunmuyo yurdum insanının elinden..... Beyaz yalanlar bunlar....... Ayyy ben bile kola içmiyorum hayret bişi.... Harbi hayret bişi yani.... Bir haftadır ayrıyız.....

aynen öyle katılıyorum yazdıklarına canım...bend ehiç aramıyorummm kolafelan su içiyorum hep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…