yabanmersini tatlı ihtiyacı için güzel bir çözüm
kahvaltıdan sonra arada 1 portakal yedim, öğlen ise 1 tabak mercimek çorbası içine 1 kaşık yulaf ve 1 kaşık keten tohumu ekledim
yeşil çayınıı iç bakiim ımmmm..... yoğurt ye öğlende içinede tarçın at tatlı krizini dengeler.... yan yattı çamura battı yok öyle yaza az kaldı gidicek bu yağlar ona göre....
keten tohumunu ablam ile annem sabahları yoğurda karıştırıp yerlerdi,öylede zorlanırlardı ki:)
keten tohumunu ablam ile annem sabahları yoğurda karıştırıp yerlerdi,öylede zorlanırlardı ki:)
öyle vallaa....
evde yumurta ve beyaz peynirim kalmamıştı o yüzden yiyemedim. ayrıca yüksek kolesterolüm olduğu için haftada sadece iki tane yumurta yememe izin var
valla canım alıştım artık.doymak zorundayım
evet tatlım ben kahvaltıya kalkamıyorum.uykum çok ağırdır
yo yo yo yolandaaaaaselammmm çagatay hastasıyım İLAHİİ KOMEDYAAAA
aramda 11:30 bir minik portakal yarım bardak süt içtim
ben kaçıyim artık ders var dışarıda çıkamadım:26:
ben bugün çok moralsizim ya regl olacağım ondan mı nedir gerginim, 5 büskivi yedim az önce kahvaltı istemedi cnm yapmadım öğle yemeği yemem lazım cnm istemiyo tatlı filan istiyo cnm, karnımın şişliğide geriyor beni aaaay çatasım var herkese, yeşil çayımı bile içmedim o kadar isteksizim bugün diyet için, por yapasım da yok...nasıl toparlıcam bilmiyorum...
Canım cetvele benide eklersen sevinirim.
Boy: 1.69
Kilo: 62.5
Sportmenkedi arkadaşım merhabaMakarnayla yoğurt birlikte yenildiğinde kalorisini düşürmez demişsin ya canım, doktor söylemişti "makarna ve pilavı yoğurtla birlikte yerseniz belli ölçüde aldığınız kaloriyi düşürürsünüz, birbirini destekler onlar" diye. Ben ona istinaden söyledim şekerim.
kızlar bugünkü yazısında ayşe özyılmazel nasıl 1.5 ayda 5 kilo verdiğini yazmış. şuraya bi göz atın bence.
"Ben size söyleyeyim; kilo vermek isteyen yürüyecek.
Bin tane spor yaptım, hiçbiriyle olmuyor o iş. Önce yürüyeceksin ve sokakta yürüyeceksin.
Ben kar, kış, yağmur demeden her gün yürüdüm ve yürüyorum. Üstelik açık havada yürüdüğüm için kendimi acayip mutlu hissediyorum. "
demiş. koşu değil yürüme diyor. inanmalı mı bilmem? bana gerçek gibi geldi ama...
bu arada bu insanlar bile vakit bulabiliyorken ben niye bulamıyorum yürümeye
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
Spoertmenkedicim o kadar bol bol demedik ya sende naptınYine belli ölçüde azar azar ama yoğurtla yenmesi gerektiğini söylemiş, ablamın doktoru. Bana sorarsan ben makarnayla pilavı hiç yoğurtla yiyemem ama az az yerim, şuan da da zaten yediklerime dikkat ediyorum çok bir diyet yapmıyorum ve yürüyorum bakalım. İnşallah hepimiz istediğimizi alırız
Zıpkın gibi fişşek gibiyiz.... Acaba bunu söylerken Savaş Ay abimiz neyi kastetmiş merak ettim bak şimdik
bu şekilde zor devam ettirirsiniz gibi geldi bana.. çok az yiyorsunuz.. daha dengeli menüler bekliyoruz sizden. bir kere erken kalkıp kahvaltı yapın bence. çalışanlar da üşenmesinler. ben de son 1,5 yıldır saat 7 de kalkar kahvaltımı yaparım. bünye o kadar alışmış ki haftasonu bile sekizde kalkıyorum acıkıoyurm o saate çünkü..
evet ben de yoğurda ekliyordum sıkıldım değişiklik olsun diye bu şekilde yiyorum artık böylece tadı daha az anlaşılıyor ama doyurucu olduğu kesin
Keten tohumunu ablamda yiyorlar sabahları ve akşamları aç karnına yemekten 20 dakika önce suyla yutuyor, kilo vermesinde baya yardımcı oldu :)
Zıpkın gibi fişşek gibiyiz.... Acaba bunu söylerken Savaş Ay abimiz neyi kastetmiş merak ettim bak şimdik
Selam canım;
İyi olmaya çalışıyoruz iştesen nasılsın..
yani şunu kastetmiş olabilir doktor. makarna pilavın yanında yogurt yersek yogurt bizi doyurur bu basit karbonhidratlardan daha az yeriz böylece daha az kalori almış oluruz. dolaylı olarak dogru tabi..
öncelikle dikkat etmekle başlaman çok iyi. birden diyet moduna girmek kötü etkileyebilir. ben diyetime ilk başladığımda kahvaltıda nutelladan vazgeçemiyordum mesela. zamanla tüm tatlıları çıkardım hayatımdan. ve şu an kola meyve suyu filan hiç aramıyorum. içeceğim ya ayran ya su.. diyet yapıyorum demeyelim kızlar dengeli besleniyorum diyelim. inanın böyle daha çok motive oluruz
yani şunu kastetmiş olabilir doktor. makarna pilavın yanında yogurt yersek yogurt bizi doyurur bu basit karbonhidratlardan daha az yeriz böylece daha az kalori almış oluruz. dolaylı olarak dogru tabi..
öncelikle dikkat etmekle başlaman çok iyi. birden diyet moduna girmek kötü etkileyebilir. ben diyetime ilk başladığımda kahvaltıda nutelladan vazgeçemiyordum mesela. zamanla tüm tatlıları çıkardım hayatımdan. ve şu an kola meyve suyu filan hiç aramıyorum. içeceğim ya ayran ya su.. diyet yapıyorum demeyelim kızlar dengeli besleniyorum diyelim. inanın böyle daha çok motive oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?