- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
haklısın çok az yiyomuşum fark ettm ben deama yurtta kaldığım için yemek seçme şansım olmuyo sabah kahvaltıyı erken yapıyorum öğlen yurtta yemek çıkmıyo
o yüzden yoğurt ve diyet bisküviyi tercih ettim başka bişey yapamam ki yurttaakşamları da çıkan yemeklerden azar azar ve salata yiyorum
hım senin avatardaki kedicik çok sevimli seninmi yoksa ?benim var birtane oğlum adı beyaz
evet evt ablamda yapmıştı ,çok kötü bu ya deyip dururdu:)
hım senin avatardaki kedicik çok sevimli seninmi yoksa ?benim var birtane oğlum adı beyaz
canım sıkkın evdeyim hava güzel öle evde oturuyorum yazım dedim guruplara bizim gurupta incin top oynuor:)
kızlar birde ben sabaha,öğlen ara güzel gidiyor ama akşamları çorba ile makarna yiyorum ,makarnadan vazgeçemiyorum ne yapmlaıyım sizce?
Vazgeçmeyi bilmeyen kahraman olamaz yeğen....
bende 4 haftadır içmiyorum diet colamı ah ah çok zor oldu onun yerine ayran ıcıyorum arada ıcıyorum ama dısarda yiceksem yemekKatılıyorum. Dİyet değil dengeli beslenme... Hem diyetteyim deyince hasetçiler çıkıyor hemen. Artık çukulata ikram edilince kaşıntı yapıyor diyorum , Çay kola meyva suyu mideme dokunuyor diyorum :))) Yoksa ısrar kıyamet yıkılıyorlar.... Nerdeyse zorla içiricekler başka türlü kurtulunmuyo yurdum insanının elinden..... Beyaz yalanlar bunlar....... Ayyy ben bile kola içmiyorum hayret bişi.... Harbi hayret bişi yani.... Bir haftadır ayrıyız.....
Allah rahmet eylesin benimde öldü gecen yıl bir kedim çok üzülüyor insan biz apartman katında bakıoz halıları kaldırdık :)Yok nette buldum fotoyu... Pamuk gibidir şimdi o pek severim. Benim de bu kadar şişman olmasada baya okkalı bir kedim vardı öldü yaşlılıktan bayaa uzun seneler oldu tabi.... Eskiden evimiz bahçeliydi, ne güzeldi... Orda rahat rahat hayvan besleyebiliyordum. Şimdi mümkün değil, üstelik işe gidince yalnız kalıyolar.....
ah keşke çıkabilsem benim 1 yasında oğlum var herzaman cıkılmıyor canım zor oluor cocukla gitmek..akşam cıktım yürüyüşe motorlu biri çarpıyordu az kalmıstı yürünmüyor yolda istanbulda artık tehlikedeyiz vallaBizimki şikayet etmiyor, eeeee kilo vericeksen bazı şeylere katlanacaksın canım
Bende 1 saat önce geldim eve hava gerçekten çok güzel :) Bence yürüyüş yapmak için tam zamanı neden çıkmıyorsun canım yürümeye?
ben makarnayı pilavı kestim canım yemiyorumkızlar birde ben sabaha,öğlen ara güzel gidiyor ama akşamları çorba ile makarna yiyorum ,makarnadan vazgeçemiyorum ne yapmlaıyım sizce?
yurtta olduğunu bilmiyordum canım o zaman yogurt normal tabi.. hatta çok güzel bir seçim kahvaltı için.. normalde asla önermem ama içine nesfit ve kuru meyve parçaları dograyabilirsin. çine gittiğimde orada şaşırdığım bişi vardı ki cinliler kahvaltıda resmen meyve yiyorlardı sadece bide yoort.
canım sıkkın evdeyim hava güzel öle evde oturuyorum yazım dedim guruplara bizim gurupta incin top oynuor:)
Katılıyorum. Dİyet değil dengeli beslenme... Hem diyetteyim deyince hasetçiler çıkıyor hemen. Artık çukulata ikram edilince kaşıntı yapıyor diyorum , Çay kola meyva suyu mideme dokunuyor diyorum :))) Yoksa ısrar kıyamet yıkılıyorlar.... Nerdeyse zorla içiricekler başka türlü kurtulunmuyo yurdum insanının elinden..... Beyaz yalanlar bunlar....... Ayyy ben bile kola içmiyorum hayret bişi.... Harbi hayret bişi yani.... Bir haftadır ayrıyız.....
kızlar birde ben sabaha,öğlen ara güzel gidiyor ama akşamları çorba ile makarna yiyorum ,makarnadan vazgeçemiyorum ne yapmlaıyım sizce?
Bizimki şikayet etmiyor, eeeee kilo vericeksen bazı şeylere katlanacaksın canım
Bende 1 saat önce geldim eve hava gerçekten çok güzel :) Bence yürüyüş yapmak için tam zamanı neden çıkmıyorsun canım yürümeye?
Vazgeçmeyi bilmeyen kahraman olamaz yeğen....
bende 4 haftadır içmiyorum diet colamı ah ah çok zor oldu onun yerine ayran ıcıyorum arada ıcıyorum ama dısarda yiceksem yemek
Allah rahmet eylesin benimde öldü gecen yıl bir kedim çok üzülüyor insan biz apartman katında bakıoz halıları kaldırdık :)
ah keşke çıkabilsem benim 1 yasında oğlum var herzaman cıkılmıyor canım zor oluor cocukla gitmek..akşam cıktım yürüyüşe motorlu biri çarpıyordu az kalmıstı yürünmüyor yolda istanbulda artık tehlikedeyiz valla
ben makarnayı pilavı kestim canım yemiyorum
ah keşke çıkabilsem benim 1 yasında oğlum var herzaman cıkılmıyor canım zor oluor cocukla gitmek..akşam cıktım yürüyüşe motorlu biri çarpıyordu az kalmıstı yürünmüyor yolda istanbulda artık tehlikedeyiz valla
yemiyosun bitior olay canım çok basit aslında sen kaç kilosun makarna yerine ekmek yesen aslında daha doyurucu oluyorpeki nasıl yaptın bunu banada söyle bende yemiyim
spormenkedi aah ahh ende yemek istemiyorum ama annem yapınca dayanamıyorum ,yoğurta bir güzel yiyiorum ama fazla değil tab
hoşbuldum canımhoşgeldin canım.. burda in cin yok biz çift kale maç yapıyoruz
hayret bişi yaaaaaaaaamillet kilo vermeni istemiyo çünkü.. kıskanıyolar. ailen dahil kimseye deme bence.. benim koca bile devamlı sabote etme çabasında.. ama kül yutmammmmmm
makarna yeme güzelim
Evet canım haklısın çocukla çok zor oluyordur muhakkak. Ama parka filan çıksanız birlikte hem sende hareket etmiş olursun
Bizim burada yürüyüş sorun olmuyor canım ama dediğin gibi İstanbul içi gerçekten tehlikeli arabalar,motorlar vızır vızır :26:
yemiyosun bitior olay canım çok basit aslında sen kaç kilosun makarna yerine ekmek yesen aslında daha doyurucu oluyor
hoşbuldum canım
yemiyosun bitior olay canım çok basit aslında sen kaç kilosun makarna yerine ekmek yesen aslında daha doyurucu oluyor
hoşbuldum canım
salı günü tartıldığımda 63,5 düm dün tartılşdım 62,8 :)
çavdar ekmeği yedim çorba ile birlikte annem mantar yapmış mantarıda ben sevmiyorumm o yüzden gidip makarna yedim,makarna yerine 1 dilim ekmekle yoğurt yeseydim
olsun canım bundan sonra gayretet haftada bir ye makarna istersen çokta kötü bişi değilmiş aslında bir öğünde makarna yemek makarnanın içine bol yeşillik koy 3 kasık filanda makarda diet ton balıgı süper olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?