60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar birde ben sabaha,öğlen ara güzel gidiyor ama akşamları çorba ile makarna yiyorum ,makarnadan vazgeçemiyorum ne yapmlaıyım sizce?

yurtta olduğunu bilmiyordum canım o zaman yogurt normal tabi.. hatta çok güzel bir seçim kahvaltı için.. normalde asla önermem ama içine nesfit ve kuru meyve parçaları dograyabilirsin. çine gittiğimde orada şaşırdığım bişi vardı ki cinliler kahvaltıda resmen meyve yiyorlardı sadece bide yoort.

hım senin avatardaki kedicik çok sevimli seninmi yoksa ?benim var birtane oğlum adı beyaz

Yok nette buldum fotoyu... Pamuk gibidir şimdi o pek severim. Benim de bu kadar şişman olmasada baya okkalı bir kedim vardı öldü yaşlılıktan bayaa uzun seneler oldu tabi.... Eskiden evimiz bahçeliydi, ne güzeldi... Orda rahat rahat hayvan besleyebiliyordum. Şimdi mümkün değil, üstelik işe gidince yalnız kalıyolar.....

evet evt ablamda yapmıştı ,çok kötü bu ya deyip dururdu:)

Bizimki şikayet etmiyor, eeeee kilo vericeksen bazı şeylere katlanacaksın canım

hım senin avatardaki kedicik çok sevimli seninmi yoksa ?benim var birtane oğlum adı beyaz

canım sıkkın evdeyim hava güzel öle evde oturuyorum yazım dedim guruplara bizim gurupta incin top oynuor:)

Bende 1 saat önce geldim eve hava gerçekten çok güzel :) Bence yürüyüş yapmak için tam zamanı neden çıkmıyorsun canım yürümeye?

bende 4 haftadır içmiyorum diet colamı ah ah çok zor oldu onun yerine ayran ıcıyorum arada ıcıyorum ama dısarda yiceksem yemek
Allah rahmet eylesin benimde öldü gecen yıl bir kedim çok üzülüyor insan biz apartman katında bakıoz halıları kaldırdık :)
ah keşke çıkabilsem benim 1 yasında oğlum var herzaman cıkılmıyor canım zor oluor cocukla gitmek..akşam cıktım yürüyüşe motorlu biri çarpıyordu az kalmıstı yürünmüyor yolda istanbulda artık tehlikedeyiz valla
kızlar birde ben sabaha,öğlen ara güzel gidiyor ama akşamları çorba ile makarna yiyorum ,makarnadan vazgeçemiyorum ne yapmlaıyım sizce?
ben makarnayı pilavı kestim canım yemiyorum

kahvaltıda değil canım ya öğlen yoğurt yiyorum.. kahvaltıda normal kahvaltımı yapıyorum 2 dilim ekmek peynir domates ve 2-3 zeytinle
ve tabi şekerini azalttığım çay :) her gün spor ve yürüyüş de yapmaya çalışıyorum yürüyüşüm pek uzun sürmese de..
çinliler aşmışlar zaten ya hepsi çöp gbi :)

canım sıkkın evdeyim hava güzel öle evde oturuyorum yazım dedim guruplara bizim gurupta incin top oynuor:)

hoşgeldin canım.. burda in cin yok biz çift kale maç yapıyoruz

hayret bişi yaaaaaaaaa millet kilo vermeni istemiyo çünkü.. kıskanıyolar. ailen dahil kimseye deme bence.. benim koca bile devamlı sabote etme çabasında.. ama kül yutmammmmmm

makarna yeme güzelim

aynen öyle canım

Vazgeçmeyi bilmeyen kahraman olamaz yeğen....

waowwwwwwwww dayı tamam ya:)

peki nasıl yaptın bunu banada söyle bende yemiyim

spormenkedi aah ahh ende yemek istemiyorum ama annem yapınca dayanamıyorum ,yoğurta bir güzel yiyiorum ama fazla değil tab

Evet canım haklısın çocukla çok zor oluyordur muhakkak. Ama parka filan çıksanız birlikte hem sende hareket etmiş olursun

Bizim burada yürüyüş sorun olmuyor canım ama dediğin gibi İstanbul içi gerçekten tehlikeli arabalar,motorlar vızır vızır :26:

peki nasıl yaptın bunu banada söyle bende yemiyim

spormenkedi aah ahh ende yemek istemiyorum ama annem yapınca dayanamıyorum ,yoğurta bir güzel yiyiorum ama fazla değil tab
yemiyosun bitior olay canım çok basit aslında sen kaç kilosun makarna yerine ekmek yesen aslında daha doyurucu oluyor

hoşbuldum canım

hiç çıkmadık oğlumla ikimiz yalnız dışarı canım:)nebilim korkuyorumda aslında hele dün akşamki olaydan sonra iyice tırstım valla

yemiyosun bitior olay canım çok basit aslında sen kaç kilosun makarna yerine ekmek yesen aslında daha doyurucu oluyor

hoşbuldum canım

salı günü tartıldığımda 63,5 düm dün tartılşdım 62,8 :)
çavdar ekmeği yedim çorba ile birlikte annem mantar yapmış mantarıda ben sevmiyorumm o yüzden gidip makarna yedim,makarna yerine 1 dilim ekmekle yoğurt yeseydim

kızlar yurtdışında gerçekten arkadaşlarım sadece probiyotik yoğurt yerlerdi yabanmersinli, şok olurdum. bol su içerlerdi, bizimki bol bile değil günde 6 bardak yok 8 bardaj hikaye ...
ben şimdi 7 otlu çaya başladım doğadan'ın. içinde kekik, yeşil çay, biberiye, funda yaprağı, mate yaprağı, kiraz sapı, ısırgan yaprağı var. çok da kötü değil.
bi de az önce açık çay içeyim tek şekerli, kesmiyim birden tüm şekeri, en azından öğleden sonra alayım ki kan şekerim düşmesin dedim ama ıyyyk birden tiksindim, çok şekerli geldi.
inanamıyorum mucize gibi....
ben 2 şekerli içerim çay bardağında, şimdi tek şekerli bile kötü geldi. ohhhhhhhh rahatladım. ama kıyafetlerin içinde kendimi kötü hissetmeye başladım. yaz da geldi offf
umarım zayıflarım.
devam edicem inşallah

hoşbuldum canım

salı günü tartıldığımda 63,5 düm dün tartılşdım 62,8 :)
çavdar ekmeği yedim çorba ile birlikte annem mantar yapmış mantarıda ben sevmiyorumm o yüzden gidip makarna yedim,makarna yerine 1 dilim ekmekle yoğurt yeseydim

olsun canım bundan sonra gayretet haftada bir ye makarna istersen çokta kötü bişi değilmiş aslında bir öğünde makarna yemek makarnanın içine bol yeşillik koy 3 kasık filanda makarda diet ton balıgı süper olur bence

ben istanbulda yürümek zor olduğu için ve oturduğum yerde yürüme alanı olmadığı için geçen hafta koşu bandı aldım ipazartesi diyet ile birlkte başladım spora.

kızlar bişey sorucam bel inceltmek için naısıl hareketler yapmalıyız?

hiç denemedim ben deneyim haftasonu o zaman ,saol canım..teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…