60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende kahvaltıdan sonraki arada 3 form çikolata kaplı bisküvi ve 2 si biara nescafe içiyorum sizce çokmu kalori alıyorumdur?

kızlar bende kahvaltıdan sonraki arada 3 form çikolata kaplı bisküvi ve 2 si biara nescafe içiyorum sizce çokmu kalori alıyorumdur?

2si birarada içme onun yerine kahvene 2 çorba kaşığı yarım yağlı süt koy,Süt tozu zararlı ve bisküvi yerine kuru kayısı tercih et bence

çikolata kaplı biskuvi yerine altınbaş kare olan biskuvilerinden ya da galeta ye canım,nescafeninde kalori baya fazla.ama çikolata kaplı biskuvi enfes bişey

hayret bişi yaaaaaaaaa millet kilo vermeni istemiyo çünkü.. kıskanıyolar. ailen dahil kimseye deme bence.. benim koca bile devamlı sabote etme çabasında.. ama kül yutmammmmmm

Öyle canım hakkten öyle. Spora başladığımı duyan biri hemen atladı... falanca 2 ayda 18 kilo vermiş.... Ben şu kadar gün oldu hiç kıpırdamadı kilom deyince öyle dedi bana. Ya o, ya ben birmiz insan değiliz garanti Heves kaçırmak amaçlı söylenen çok iyi niyetli olmadığını düşündüğüm bir söz ne biliim bana ters geldi, ha bana senden bir halt olmaz demişin ha bunu..... Amaaan biz işimize bakalım dimi ama....

2si birarada içme onun yerine kahvene 2 çorba kaşığı yarım yağlı süt koy,Süt tozu zararlı ve bisküvi yerine kuru kayısı tercih et bence
kuru kayısıyı hiç sevmiyorum valla süt konusunda cok haklısın
çikolata kaplı biskuvi yerine altınbaş kare olan biskuvilerinden ya da galeta ye canım,nescafeninde kalori baya fazla.ama çikolata kaplı biskuvi enfes bişey
gercekten öle diette olunca o bile çok enfes gelior

hiç çıkmadık oğlumla ikimiz yalnız dışarı canım:)nebilim korkuyorumda aslında hele dün akşamki olaydan sonra iyice tırstım valla

Ay şekerim nolcak çıkın gidin parka ana-oğul ne güzel :) Dün akşamki olayı da takma canım ya, çarpacağı varsa markete giderken bile çarpar, yürümeni kesme yani :) Bak dediğim gibi ben baya yürüyorum bacaklarım iyice açıldı, ilk zamanlar eve geldiğimde oturduğum yerden kalkamıyordum, gece tutuluyordu bacaklarım ama yürüye yürüye alıştı şimdi çok rahatım şekerim. Hangi ilçedesiniz, yürüyüş parkuru var mı canım daha rahat olur yürümen için..

kuru kayısıyı hiç sevmiyorum valla süt konusunda cok haklısın

gercekten öle diette olunca o bile çok enfes gelior

yeterki bizim tatlı krizimizi gidersin ama gerçekten öyle ben çok seviyorum o biskuvileri,kendimizi motive edelim

goptayım canım ben caddede oturuyorum aslında evin önünden gitmek kolay heryere bakalım bu yaz belki kırarız zincirlerimizi:)
yürüdükce insan daha cok yürüyor hamilelik sonrasında logusalık cocugu biraz büyütme filan derken ben bir hamladım dısarı cıktımmı az bişi yürüsem yoruluyordum sonra sonra daha cok cıktıkca yürüdükce acıldım ama eski bekarken gösterdiğim performansı herhalde çok zor yakalarım çok yürürdüm o zamanlar sulatanahmetten taksime kadar yürürdük :)birde kızlar dizlere kilo katiyen yaramıor ben 80 kiloyken cok dizlerim ağrıyordu

Öyle kilo en çok dizleri vuruyo. Valla otobüse inip binen teyzelere bakıyorum ne kadar çok zorlanıyorlar. Çokta yaşlı değiller ama kilolular ve dizleri yüzünde hem ağrıları var hem çok zorlanıyorlar hareket ederken. Böyle olmamamız lazım.... Dün akşam iki teyze oturmuş banka konuşuyolar... Kilolu olmak çook zooor diyo biri :)))

kaça ve nerden ne marka aldın canım koşu bandını?
bir de sağa sola dönmek gerekiyor yan kasları çalıştırmak için. ve bi sağa bi sola aşağı kollarını indirmek.
pek açıklayıcı olmadı sanırım ama napıyım göstermek gerek

sen nezaman başladın canım diete?

york vt 500 811 tlye aldım kredi kartına taksit ayda 90 tlyle ödücem.
ben lahana yağı sürücem kızlar sorunlu olan yerlere hatta burdan yapışştrırıyım.
resim isterim kzum ben öyle anlamamki,ben yürürken el kol hareketleri yapıyorum müzşik dinlediğim için üzerinde oynuyorum diyebilirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…