60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben 60 kiloyum boyum 166.. kilo göbek bel çevremde toplandı simitim oluştu.. bu aralar sitreslym yemeden yapamıyorum. sınavlarım var spora zaman ayıramıyorum.. 5 kilo vermm lazım

çok iyi fiyata almışsın. ben de nedense en kaliteli en iyisini alıcam diye kasıyorum, halbuki yaptığın iş aynı. kaloriyi hesaplasın yeter di mi?
burda sağa sola hareket 2 kez yapıyorsun, bir de twist var, o dadiyelim oturdugun yerde veya ayakta belden aşağın sabit, belini 2 sağa 2 sola döndürüyorsun. burda önemli olan otursan da ayakta da olsan alt kısım sabit olacak.

york markasıda iyi canım kampanyaları kovala derim ben .bende kalp atışları,km ,saat,hız ,calori hesaplayıyor bak rsminide koyimhımm anladım canım twist olmadan yapsam olmaz mı

kızlar ben 60 kiloyum boyum 166.. kilo göbek bel çevremde toplandı simitim oluştu.. bu aralar sitreslym yemeden yapamıyorum. sınavlarım var spora zaman ayıramıyorum.. 5 kilo vermm lazım

hoşgeldin canım. öncelikle bi otur hele soluklan yeğen
sınav dönemi spor zordur gerçekten o nedenle sen sınavlarına öncelik ver, böylece stresin de azalmış olacak. azalan stresinle yemen de azalır umarım hahahahah. kelin ilacı olsa....

gitsin basenlerim gitsiiiinnnn popom küçülsünnnn bacaklarım incelsiiinnnnn :'( :'( :'( :'(
klavyeyi ıslatıyorum işte oohhh bozulsuunnn :'( :'(

bende aöf hazırlanıyorum topicten biliyorum seni ama ben sporda yapıyorum dersde çalışıyorum spor yaptığımda insan kendini dinç hissediyor ..

niye bütün arkadaşlarım hayvan gibi yiyip kilo almazken ben yemediğim halde kilo veremiyorumm bu haksızlıııııııııııııııkkkk :'((

niye bütün arkadaşlarım hayvan gibi yiyip kilo almazken ben yemediğim halde kilo veremiyorumm bu haksızlıııııııııııııııkkkk :'((

Daha ne haksızlıklar var hayatta.... Onlar gibi değilsen spor yap sende kuzucum.... Bedensel engelliler bile var gittiğim spor salonunda, hiç bahanemiz yok aslında. Yapamam edememlerle hayatı kendimize zorlaştırıyoruz. Yapsak çözülcek problem. Senin spor yapman zorsa emin ol onunki daha zor.....

haklısın canım bi haftadır spor yapıyorum zatennn hemen sonuca ulaşmayı beklemiyorum tabi ama henüz yeni başladığım için (spora da diyete de)
zorlanıyorumm oofff şu an sinirlerim çok bozuk gözlerim şişti hava almam lazım çok teşekkürler bu arada

benim de kedim var. yolanda.. mavi gözlü siyamito kızım..

sen bunları geçicen dadlum. bu tiplere burun kıvırırsan işin var işinnnn

yemediğin için kilo veremiyor olaiblir misin tatlım benim

2 tane badem yedim saat 4,30 gibi de 1 bardak çay ile 1 tane kepekli galeta yicem sizce fazla mı yiyorum?

Selam Victorias Secret mankenlerin Türkiye şubesi olan güzellerim Bugün hava çok güzel o yüzden pek iştahım yok zaten dün de pek birşey yemedim. akşam 1yoğrut yedim aç kalmamak adına, onu da zar-zor yedim. Bugün de hiç ama HİÇ iştahım yoktu:105: 1dilim ekmek 1dilim beyaz peynir ve yarım haşlanmış yumurta yedim, onu da zorla. 1 tane şekersiz çay. öğlende evde birşey yoktu, canım da birşey istemiyor, elma lapası yedim. hazır çorba yapayım bare dedim, o da artık eve girmiyor akşama artık hafif bir yemek yaparım. Alışverişe gideceğim şimdi. sonra sporumu yapacağım. Keşke havalar sürekli böyle olsa da, ben de incecik olsam. Bu havalarda rahat bir şekilde 10 kilo veren biriyim, ama nerdeee :100: hem önemli olan da bu güzel havalarda böyle şıkır şıkır kıyafetleri giyinip, yağların ordan burdan taşmaması...yani bu havalarda kilo vermem iyi güzel ama asıl bu havalarda kıyafetlerin içinde güzel görünmek için yapıyorum. neyse daha yaz gelmedi. dün eşim ''spor nasıl gidiyor''diye sordu. ben de ''süper, her gün koşu ve evde spor yapıyorum'' dedim. şaşırdı. ''seda 1-2güne kalmaz diye düşünmüştüm'' dedi, ''bravo, koşuya devam et'' dedi sonra erkeklerin sabotajlarından ve sabotaj girişimlerinden bahsettim, kıs kıs güldü, kendisi de o ''kiloyu sabote eden erkek topluluğun'' bir üyesi çünkü... ''biz kızlarla çıtır gibi olsun, sizin oyunlarınıza gelmeyeceğiz, çatlayın'' dedim:13:

anladım teşekkür ederim. o zaman şimdi söyleyim 62 kiloyum boyum 1.63

Selam kedimerdiveni ay boyda ve kilodayız tatlım. ben de 1.63 ve 62.2 kiloyum (en son cuma tartıldım, bu rakam çıkmıştı).

madamtusot

bizim kilo çizelgelerimizde mi aynı yoksa sen benim psikolojimi mi bozdun

günaydın wish sanırım aynı iş yerinde çalışıyoruz
dün bizde de kuru fasulye pilav vardı.
bugün de döner pilav cola var.
kuru kayısımda çekmecemde duruyor.

wish madamtusot, yoksa aynı kişimisiniz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…