york vt 500 811 tlye aldım kredi kartına taksit ayda 90 tlyle ödücem.
ben lahana yağı sürücem kızlar sorunlu olan yerlere hatta burdan yapışştrırıyım.
resim isterim kzum ben öyle anlamamki,ben yürürken el kol hareketleri yapıyorum müzşik dinlediğim için üzerinde oynuyorum diyebilirim:))
çok iyi fiyata almışsın. ben de nedense en kaliteli en iyisini alıcam diye kasıyorum, halbuki yaptığın iş aynı. kaloriyi hesaplasın yeter di mi?
burda sağa sola hareket 2 kez yapıyorsun, bir de twist var, o dadiyelim oturdugun yerde veya ayakta belden aşağın sabit, belini 2 sağa 2 sola döndürüyorsun. burda önemli olan otursan da ayakta da olsan alt kısım sabit olacak.
sen nezaman başladın canım diete?
kızlar ben 60 kiloyum boyum 166.. kilo göbek bel çevremde toplandısimitim oluştu.. bu aralar sitreslym yemeden yapamıyorum. sınavlarım var spora zaman ayıramıyorum.. 5 kilo vermm lazım
kızlar ben 60 kiloyum boyum 166.. kilo göbek bel çevremde toplandısimitim oluştu.. bu aralar sitreslym yemeden yapamıyorum. sınavlarım var spora zaman ayıramıyorum.. 5 kilo vermm lazım
gitsin basenlerim gitsiiiinnnn popom küçülsünnnn bacaklarım incelsiiinnnnn :'( :'( :'( :'(
klavyeyi ıslatıyorum işte oohhh bozulsuunnn :'( :'(
niye herkes normal ben anormalll :'((((
niye bütün arkadaşlarım hayvan gibi yiyip kilo almazken ben yemediğim halde kilo veremiyorumm bu haksızlıııııııııııııııkkkk :'((
Yok nette buldum fotoyu... Pamuk gibidir şimdi o pek severim. Benim de bu kadar şişman olmasada baya okkalı bir kedim vardı öldü yaşlılıktan bayaa uzun seneler oldu tabi.... Eskiden evimiz bahçeliydi, ne güzeldi... Orda rahat rahat hayvan besleyebiliyordum. Şimdi mümkün değil, üstelik işe gidince yalnız kalıyolar.....
sen bunları geçicen dadlum. bu tiplere burun kıvırırsan işin var işinnnnÖyle canım hakkten öyle. Spora başladığımı duyan biri hemen atladı... falanca 2 ayda 18 kilo vermiş.... Ben şu kadar gün oldu hiç kıpırdamadı kilom deyince öyle dedi bana. Ya o, ya ben birmiz insan değiliz garantiHeves kaçırmak amaçlı söylenen çok iyi niyetli olmadığını düşündüğüm bir söz ne biliim bana ters geldi, ha bana senden bir halt olmaz demişin ha bunu..... Amaaan biz işimize bakalım dimi ama....
niye bütün arkadaşlarım hayvan gibi yiyip kilo almazken ben yemediğim halde kilo veremiyorumm bu haksızlıııııııııııııııkkkk :'((
yemediğin için kilo veremiyor olaiblir misin tatlım benim
belki erken yatsan o zaman farkedebilir :26:
anladım teşekkür ederim. o zaman şimdi söyleyim 62 kiloyum boyum 1.63
madamtusot
bizim kilo çizelgelerimizde mi aynı yoksa sen benim psikolojimi mi bozdun
günaydın wish sanırım aynı iş yerinde çalışıyoruz
dün bizde de kuru fasulye pilav vardı.
bugün de döner pilav cola var.
kuru kayısımda çekmecemde duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?