60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kır zincirlerini gel yürüyüşe dalalım seninle Yürü canım yürü koyverme kendini azmin sonu selamet :)

Normal olduğumuzu kim söyledi beybi...

Kizlar merhaba sabahtan beri baya kaynatmissiniz. Benim de ogle yemegim: 1 kase corba (ne corbasi oldugunu bilmiyorum ama tadi guzeldi ve doyurucuydu) tavuk ( cordon blue) ve ayran

Wish canim ben de yemekte ne cikarsa azar azar yiyiyorum bugun makarna da vardi ama sadece tadina baktim.

Kizlar en sagliklisi karbonhidrat ve proteini dengeli oranda almak sadece protein diyeti falan yapmak daha fazla kilo verdirebilir ama sagliklisi hepsini beraber almak ve kalicisi o.bu sebeple makarna yaninda yogurt yenebilir. Yoksa baska bi aciklamasi olamaz bence.

45 dakika orta hızda yürüdüm ara olarak starbuckstaki çikolatalı müsli bardan yedim tahıl yoğunluklu yağ oranı az 195 CAL ve şekersiz 2 kupa çay içtim doğadanın 7 otlu çayını bulamadım:44: ama su içmede rekora gidiyorum, meğer ne kadar susuz yaşıyormuşum yazık bana SEFGILİM, OOOO YOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Son düzenleme:
2 tane badem yedim saat 4,30 gibi de 1 bardak çay ile 1 tane kepekli galeta yicem sizce fazla mı yiyorum?

Hayır canım fazla yemiyorsun, aç kalmayacak derecede ufak ufak atıştırıyorsun sadece, bence güzel yapıyorsun.

Şekerim cordon blue nin içinde jambon var ya bence kaloriyi etkiler o. Az yeseydin bari canım

Kızlar bu arada kalori hesabı yaparak da yediklerinize dikkat edebilirsiniz. Ortalama 2.000-2.400 arası kalori alabilirsiniz günde, tabi bunları yakacak harekette bulunuyorsanız. Hiç hareketsizseniz 2000 kalori alımı idael.
Ben 5 kilomu; birincisi bu kalori hesabına uyarak, 2.si yürüyüş ve spor yaparak, üçüncüsü akşamları ekmek-makarna-pilav yemeyerek ve dördüncüsü bol su, yeşil çay, biberiye çayı içerek verdim.

Ufak bir öneri size

canım benimde iştahım yok bugün nedense.erkeklere gelince.benim abimde bana hergün şişko hala kilolusun bi kilo veremedin diyor.bu bizi güçlendiriyor ama gene de kızıyorum ben.onane benim kilomdan yaa.

Starbuckstaki çikolata müsli bar ne canım ,ben daha hiç gitmedim o cafeye uzayda yaşıyorum cdden
Ne var onun içinde?
Bravo son gaz devam et tatlım

ohh rahatladım vallayarım saat sonra mis gibi kepekli galetam ve 1 bardak çay iiçin zamanımı bekliyorummmmm

Şekerim migrosta bulabilirsin. Yakında hangi market zincirleri var bilmiyorum ama biz, ya migrostan ya da happy center dan alıyoruz canım..

Son düzenleme:

ben su içmedim heralde.:44:
ve çağatay şahane ya

Tatli cikolata yerine kuru kayisi kesinlikle super tercih
Ve abur cubur atistirmak yerine de badem findik

yulaflı ,lifli bal ile tatlandırılmış bar iştelif oranı yüksek güzel birşey doğadan müsli çikolatası gibi
gerçi o 90 cal sanırım.
akşama paluh var somon ,hiç sevmem de kızımla eşim seviyor.YANINDA BOL SALATA

hımmm ,hatırladımm şimdiii ayyy onda fazla şeker vardır canım ya

somon çpk faydalıymış,ama bende sevmiyorum ,hamsiden başka balık yemem ,ayy canım çekti bak şimdi olsa da yesem

kızlar bugün işyerinde kös kös oturdum yedim. evde de yemek yapıp yiyip oturuyorum.
pazar vardı bugün keşke gidip dolaşsaydım. şimdi de karnıma ağrı girdi adet mi olucam ne?
ben de bu akşam kıvırcık aldırayım da balıkla salata yiyelim bari, yoksa aç kaldık.
çorbam da vardı yoğurtlu kesme erişte.
az pırasa da var ama bugün yeğenim bizde, büyük ihtimalle yetmez. balık ve salata güzel olur

dün bizdede aynı yemek vardı:)sanırım herkesin menüsü balık bu akşam:)annem ne yaptı acaba ya

çok acıktığım için çekmecemdeki 4 adet kuru kayısıyı mideme indirdim
boş mideye yedim ya inşallah bağırsakları bozmam
uzun süre benden haber alamazsanız bilinki bağırsak sorunu nedeni ile malum yerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…