goptayım canım ben caddede oturuyorum aslında evin önünden gitmek kolay heryere bakalım bu yaz belki kırarız zincirlerimizi:)
yürüdükce insan daha cok yürüyor hamilelik sonrasında logusalık cocugu biraz büyütme filan derken ben bir hamladım dısarı cıktımmı az bişi yürüsem yoruluyordum sonra sonra daha cok cıktıkca yürüdükce acıldım ama eski bekarken gösterdiğim performansı herhalde çok zor yakalarım çok yürürdüm o zamanlar sulatanahmetten taksime kadar yürürdük :)birde kızlar dizlere kilo katiyen yaramıor ben 80 kiloyken cok dizlerim ağrıyordu
Normal olduğumuzu kim söyledi beybi...
2 tane badem yedim saat 4,30 gibi de 1 bardak çay ile 1 tane kepekli galeta yicem sizce fazla mı yiyorum?
Kizlar merhaba sabahtan beri baya kaynatmissiniz. Benim de ogle yemegim: 1 kase corba (ne corbasi oldugunu bilmiyorum ama tadi guzeldi ve doyurucuydu) tavuk ( cordon blue) ve ayran
Wish canim ben de yemekte ne cikarsa azar azar yiyiyorum bugun makarna da vardi ama sadece tadina baktim.
Kizlar en sagliklisi karbonhidrat ve proteini dengeli oranda almak sadece protein diyeti falan yapmak daha fazla kilo verdirebilir ama sagliklisi hepsini beraber almak ve kalicisi o.bu sebeple makarna yaninda yogurt yenebilir. Yoksa baska bi aciklamasi olamaz bence.
Selam Victorias Secret mankenlerin Türkiye şubesi olan güzellerimBugün hava çok güzel o yüzden pek iştahım yok zaten dün de pek birşey yemedim. akşam 1yoğrut yedim aç kalmamak adına, onu da zar-zor yedim. Bugün de hiç ama HİÇ iştahım yoktu:105: 1dilim ekmek 1dilim beyaz peynir ve yarım haşlanmış yumurta yedim, onu da zorla. 1 tane şekersiz çay. öğlende evde birşey yoktu, canım da birşey istemiyor, elma lapası yedim. hazır çorba yapayım bare dedim, o da artık eve girmiyor akşama artık hafif bir yemek yaparım. Alışverişe gideceğim şimdi. sonra sporumu yapacağım. Keşke havalar sürekli böyle olsa da, ben de incecik olsam. Bu havalarda rahat bir şekilde 10 kilo veren biriyim, ama nerdeee :100: hem önemli olan da bu güzel havalarda böyle şıkır şıkır kıyafetleri giyinip, yağların ordan burdan taşmaması...yani bu havalarda kilo vermem iyi güzel ama asıl bu havalarda kıyafetlerin içinde güzel görünmek için yapıyorum. neyse daha yaz gelmedi. dün eşim ''spor nasıl gidiyor''diye sordu. ben de ''süper, her gün koşu ve evde spor yapıyorum'' dedim. şaşırdı. ''seda 1-2güne kalmaz diye düşünmüştüm'' dedi, ''bravo, koşuya devam et'' dedi sonra erkeklerin sabotajlarından ve sabotaj girişimlerinden bahsettim, kıs kıs güldü, kendisi de o ''kiloyu sabote eden erkek topluluğun'' bir üyesi çünkü... ''biz kızlarla çıtır gibi olsun, sizin oyunlarınıza gelmeyeceğiz, çatlayın'' dedim :13:
[/COLOR]
hayır canım fazla yemiyorsun, aç kalmayacak derecede ufak ufak atıştırıyorsun sadece, bence güzel yapıyorsun.
şekerim cordon blue nin içinde jambon var ya bence kaloriyi etkiler o. Az yeseydin bari canım
Kızlar bu arada kalori hesabı yaparak da yediklerinize dikkat edebilirsiniz. Ortalama 2.000-2.400 arası kalori alabilirsiniz günde, tabi bunları yakacak harekette bulunuyorsanız. Hiç hareketsizseniz 2000 kalori alımı idael.
Ben 5 kilomu; birincisi bu kalori hesabına uyarak, 2.si yürüyüş ve spor yaparak, üçüncüsü akşamları ekmek-makarna-pilav yemeyerek ve dördüncüsü bol su, yeşil çay, biberiye çayı içerek verdim.
Ufak bir öneri size
45 dakika orta hızda yürüdümara olarak starbuckstaki çikolatalı müsli bardan yedim tahıl yoğunluklu yağ oranı az 195 CAL ve şekersiz 2 kupa çay içtim doğadanın 7 otlu çayını bulamadım:44: ama su içmede rekora gidiyorum, meğer ne kadar susuz yaşıyormuşum yazık bana SEFGILİM, OOOO YOOOOOOOOOOOOOOOOOO
45 dakika orta hızda yürüdümara olarak starbuckstaki çikolatalı müsli bardan yedim tahıl yoğunluklu yağ oranı az 195 CAL ve şekersiz 2 kupa çay içtim doğadanın 7 otlu çayını bulamadım:44: ama su içmede rekora gidiyorum, meğer ne kadar susuz yaşıyormuşum yazık bana SEFGILİM, OOOO YOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ohh rahatladım vallayarım saat sonra mis gibi kepekli galetam ve 1 bardak çay iiçin zamanımı bekliyorummmmm
2 tane badem yedim saat 4,30 gibi de 1 bardak çay ile 1 tane kepekli galeta yicem sizce fazla mı yiyorum?
afiyet olsun canım
hiç sanmıyorum.
Ben de 1.5 galeta ince kepekli olanlardan.
Yarım cevizi de 1 incir kurusuna koydum yedim valla oh mis.
yulaflı ,lifli bal ile tatlandırılmış bar iştelif oranı yüksek güzel birşey doğadan müsli çikolatası gibi
gerçi o 90 cal sanırım.
Akşama paluh var somon ,hiç sevmem de kızımla eşim seviyor.yanında bol salata
yulaflı ,lifli bal ile tatlandırılmış bar iştelif oranı yüksek güzel birşey doğadan müsli çikolatası gibi
gerçi o 90 cal sanırım.
akşama paluh var somon ,hiç sevmem de kızımla eşim seviyor.YANINDA BOL SALATA
kızlar bugün işyerinde kös kös oturdum yedim. Evde de yemek yapıp yiyip oturuyorum.
Pazar vardı bugün keşke gidip dolaşsaydım. şimdi de karnıma ağrı girdi adet mi olucam ne?
Ben de bu akşam kıvırcık aldırayım da balıkla salata yiyelim bari, yoksa aç kaldık.
çorbam da vardı yoğurtlu kesme erişte.
Az pırasa da var ama bugün yeğenim bizde, büyük ihtimalle yetmez. Balık ve salata güzel olur
kizlar yalniz ben aksam biraz fazla kacirdim badem findigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?