60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bide ben bozsam su bagirsaklari..

canım sorunun varsa sabah aç karnına kuru kayısı ye ve üzerine ılık su iç birde form çaylar acayip etkili

1 hafta önce ben çok kötüydüm karnım davul gibi oldu ve çok rahatsız ediciydi sonra arkadaşımın tavsiyesi ile kayısı ve form çayı ile rahatladım

sabah kalktıktan 20 dk.sonra aç karnına tartılmak lazımmış biryerde okumuştum ama nerede offf yaşlanıyormuyum ne hafıza falan kalmadı bende

hımm ,yarın sabah tartılım o zmaan ,bend eöyle bişey duydum,sabah kalktığında hemen tartıldığında fazla çıkılıyormuş

Selam kızlar biraz alışveriş yapıp geldim. Evde de yemek yok. Tam tahıllı makarna yapıyorum ben de, yanına domatesli sos yapacağım. Onu yiyip, biraz buraları toparlayıp spora gideceğim. Baktım evde doğru dürüst birşey yok, sporu da fazla geç kalmadan yapayım diyorum, en pratiği makarna geldi bana vallah:44: Yemekten sonra hemen spor olmaz, biraz oyalanıp gidip yarım saat koşacağım, sonra evde de bir kaç hareket ve duş Belki saat 6dan önce bir yoğurdu indiririm miğdeme. sonra da akşam keyif yaparım biraz tv önünde

Ay kızlar birşey paylaşacağım sizinle. çok güldüm ya Bu arada hala regl olmadım:26: geçikti bu sefer sanırım. Hatta ''acaba mı...?'' deyip hamilelik testi yaptım ama negatif çıktı (yani hamile de değilim).... belki 2-3gün içinde gelir inşallah :18:

selam bayanlarrrdaha yeni dersten geldm sabahtan berii...kafam kazan oldu..sadece kahvaltı yaptım 2 galeta bide 3 bardak bitki cayı.....bugünlük bole oldu:44:bde 7 sporm var ah ahh pestilim cıkacak

Kizlar sabah wcye girdikten sonra ac karnina su falan icmeden ve ev kiyafetleriyle tartilmak gerekiyor. Benimsenmis sekli bu.

Kolay gelsin canim. Spor yapinca yorulursun belki ama rahatlarsin biraz:) kilolar gidiyor azicik elimizi tasin altina koymamiz gerek:)

Akşam yemeğim
30 gr ekmek
200 gr somon
bol salata az yağlı(salatamda 1 kuru kayısı 2 ceviz vardı)

ben genelde ,akşam yemeğinden sonra ara yiyiyorum yoksa saldırıyorum gece ,,,,,,,sanırım ara olarak meyva yerim kızkardeşime çaya gidiyoruz yarın görüşürüz kıslarrr

offfff benim bugün alt üst oldu.. yatana kadar yemeyim de bari biraz da olsa dengelemis olayim

Selam kızlar yarım saat koşu yaptım geldim ama çok kötü oldum yaaaaaa evden çıkmadan önce regl oldum yemek yemiştim, biraz bekledim, tam çıkarken 100numarayı gideyim dedim baktım regl oluyorum.... koşarken miğdem ağrıdı ve çok yoruldum, hatta biraz soğuk soğuk terledim.... hava da sıcaktı bugün.... hala miğdem ağrıyor.... sanırım sıcak hava+regl+makarna (sanırım yeterince beklemedim yemekten sonra spora gitmek için) beni mahvetti.... vallah bugün evdeki hareketleri yapamayacağım, miğdem hem ağrıyor hem bulanıyor :120::94: buraları toplar, duş alırım, sonra yine markete gitmem lazım :105:

kızlar 3 gündür falan yazamadım galiba fırsat olmadı valla. bu sıralar işler kolayladı bende kendimi spora verdim azıcık. dün ve bugun unutup diyetime uymayan minik şeyler yedim ama sağlık olsun onun dışında iyi yanii. dün spor yapamamıstım bugun 60 dk bisiklet yaptım valla 470 cal harcamısım çok mutluyum. ama akaşam pizza var evde. neyse az yeriz artık. asıl süper bir haber tartıda 59,7 görünüyoruum(haftada 1 tartılmak bana göre değilmiş yahu hergün olmazsa olmaz). 50 ye düşmek istiyoruuum 51 52 falanda olur ilk bi 55 göriyim ondan sonra kasarız. ben genede sizi bırakmak istemiyorum 50- 59 arası zayıflayanlara yazmak içime sinmiyo. hele hele 59,7ken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…