bende değiştim 61 i gördüm ya tamam :1ninca: 61.8 olsamda kendümü 61 gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3 kişi olduğu değil hissettiği kilodadır . . . yaş gibi . . .
Senii çoookkk kutalarımmmm fulyacım...50'li kilolara hoş geldinnn.Devamı da gelir iyişallah...:hooray:
Aynen hayatım.Bellerine kemer takmaya başladım,o zaman da ön taraf buruşuyor.Ben de kıyafet bakmaya başlayacağım artık..
Ama ilk önce güzel bir bikini alıcam kendime.. Zeki'den.Kendime hediye anlamında.....
bende değiştim 61 i gördüm ya tamam :1ninca: 61.8 olsamda kendümü 61 gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3 kişi olduğu değil hissettiği kilodadır . . . yaş gibi . . .
canımmmm canımmmm bilmiyordum benim birtaneciğim kusuruna bakma zevzekliğimin . . .
geçmiş olsun saracığım sebebi ne ola ki ?
denize ara ver biraz . . .
çok üzüldüm . . .
:çok üzgünüm:
Şöyle bi baktım da çizelgem çok şık olmuş gerçekten..kaydirigubbakcemile3 zemuszemus zemuszemus
Günaydın kızlar,
çok mutluyum.. Tartıldım giyindim hemen geldim..
evet 59 çıktımhihoyyythihoyyyt hihoyyyt
:sm_cool::sm_cool: :sm_cool:
hemen tickerımı da değiştiriyorum...
Xs-S giyerken önceden,artık mağazalara gittiğimde tezgahtarlar L beden veriyolar benneyaptımkikendimden nefret ediyorum..ben bu değilim..aynadaki ben değilimmmmmm......:1ninca:
kuzuuummmm ne zevzekliği geçmişi okuyamamış olabilirsin hiiç önemli değil ve çoook teşekkür ederim tatlımmm.doktorda deniz konusunda sürekli güneşte ısınma arada sırada denize gir çık dedi.uğurda o sudan çıkmıyokii deyince çok güldük.kadın bronzluğumdan dolayı sürekli güneşleniyorum sandı kocamda suyun içindeki hali bu bide ciddi güneşlense kapkara olcak zaten dedi kaydirigubbakcemile3
neden oldu ne oldu bilmiyorum ama iklime alışmaya çalışıyorum galiba.kuru kuru ankaradan kalkıp ennn nemli ve ennn sıcak şehire gelince böle oldu galiba bünye sapıttı laelaelaelaelae
saol bitanemmm seviyorum senii opuyorumnanaktan
serseriii :roflol: ama gerçekten çok güzel olmuş :kedi: bende bi 59 oliim zaten dur dimeye karar verdim ve tickerimi topikcek değiştirces taammıı yerimseniben
aynen öyle tatlım bende 63.8 çıksamda 63 kardeşim varmı itirazı olan kaydirigubbakcemile3
tebrikler canım darısı başıma. bende çok istiyorum 50 li li kiloları kutlarım:içelim::içelim::teytey:
kızlar yaa biliyorum çok fazla alakasız ama lüffen biri yardımcı olsun 3 tane pantolonum var siyah ve çok seviyorum (eski 36-38 beden olanlardan düşünün artık nasıl sevdiğimi) güneşten yıkanmaktan falan açıldı renkleri boyamak istiyorum evde nasıl yapmam lazım bilen varmı ? :sinifsinif:
Xs-S giyerken önceden,artık mağazalara gittiğimde tezgahtarlar L beden veriyolar benneyaptımkikendimden nefret ediyorum..ben bu değilim..aynadaki ben değilimmmmmm......:1ninca:
kızlar yaa biliyorum çok fazla alakasız ama lüffen biri yardımcı olsun 3 tane pantolonum var siyah ve çok seviyorum (eski 36-38 beden olanlardan düşünün artık nasıl sevdiğimi) güneşten yıkanmaktan falan açıldı renkleri boyamak istiyorum evde nasıl yapmam lazım bilen varmı ? :sinifsinif:
Günaydın kızlar,
çok mutluyum.. Tartıldım giyindim hemen geldim..
evet 59 çıktımhihoyyythihoyyyt hihoyyyt
:sm_cool::sm_cool: :sm_cool:
hemen tickerımı da değiştiriyorum...
Saol tatlım.. Bacalklar hala kalın ama siyah pantalonla güzel rötüş yapılıyo..kaydirigubbakcemile3 Ayaktayken dediğim gibi bir sorun yok artık pek ama oturunca işte olmuyo.. Henüz gönül rahatlığıyla pikini giyemiyorum ama işallah oda olucak canımkaydirigubbakcemile2
Valla zabının harika bir duygu.. Kendimi bugün güzel hissediyorum resmen.. Tabi çok uzun zamandır beklediğim için kaydirigubbakcemile3
Darısı başınıza hepinizin bitanem..
Canımmmm.. daha iyi olduğuna çok sevindim...opuyorumnanaktan
Haydi hep beraber Marangozaaa...kaydirigubbakcemiledelikafadulden
Hoşgeldin canım.. İsveç diyeti hiç sağlıklı değil ama canım yaa.. İnsanın piskolojisini iyice bozuyor bide.. dikkatli ol bencee...:1no2:
Saol tatlım...
Ya hiç olumlu tepkiler gelmedi o lapa için ya.. Aslında haftaya yapmayı düşünüyordum ama penekli aplam çok kızdııı...:bbo:
aynı dert bende de var.. İşe giydiğim kumaş pantalonum üstümden düşüyo.. Poposu öyle çirkin duruyoki.. Ama bende bir süre daha idare etmeye çalışıcam napiimm.. 1 ay kadar daha idare edersem.. sonra almam gerekicek..kafamçokkarıştı
ya kıslar ne dicem şimdi ben 2 gün pirinç lapası diyeti yapsam
sonraki 3 gün de patates diyeti yapsam 4-5 kg verir miyim?
hem regl olduğum için işe yarar belki?
çok mu saçmaladım:uhm:
Evde boyamayı bilmiyorum ama bazı kurutemizlemeler yapardı eskiden,şimdi bilmiyorum yapıyorlar mı?Onlara bir sorsan...:uhm:
sordum kuzum 25 liraya boyuyolarmış 4 pantolonum var 100 lira gider kotondan 5 tane yeni pantolon alırım onun yerine :jeyyar:
cok tebrik ederim canım.cok sevındım senın adına..darısı basıma.. ben tartıldım gene aynı 6222222222....
bu arada eskı beslenme yöntemıme gerı dondum.. aksam yemeklerını yemedım olmadı,protein diyeti yaptım olmadı.. olacagı varsa eskı beslenmemle olur zaten..belki de hiç olmayacak..deneyip görücez artık.. eskısı gıbı 1300kalorı cıvarı beslenıcem gene.. bılıyorsun forumda en fazla yiyen aclıga gelemeyen en obur benım opuyorumnanaktan bu arada kıyafet konusunda cok pahalı olanlara para vermıyorum ama alıyorum ben ya..dayanamıyorum..kendımı ayakkabı,cantayla tatmın edıyım dıyorum olmuyor..illa alcam. zaten bol bol sınır oluyor..cok para verme ama gıt al nolcek...
evet cok sacmaladın..lmaz:
hımm.. canım kumas boyaları var..alıp deneybılırsın..satıcı tarıf eder zaten..ben nasıl kullanılır bılmıyorum...
aynı dert bende de var.. İşe giydiğim kumaş pantalonum üstümden düşüyo.. Poposu öyle çirkin duruyoki.. Ama bende bir süre daha idare etmeye çalışıcam napiimm.. 1 ay kadar daha idare edersem.. sonra almam gerekicek..kafamçokkarıştı
18gundur aynı kılodayım..koca bir hazıranı 1kg bıle vermeden devırmek uzreyım mafoldumben hazıranı tedavülden kaldırsınlar..bi daha gelmesin hazıranlar.. kafamçokkarıştı seneyi 11 ay yapsınlar :jeyyar: senağlama
flyımm peri kızım uyy maşallah 60ı geçmişsin.darısı benim başıma.regl olamıyorumki bi türlü.tavsiyesi olan varmı?iki gündür soğan suyu içiyorum olayım die tık yok hala.kafamçokkarıştı
18gundur aynı kılodayım..koca bir hazıranı 1kg bıle vermeden devırmek uzreyım mafoldumben hazıranı tedavülden kaldırsınlar..bi daha gelmesin hazıranlar.. kafamçokkarıştı seneyi 11 ay yapsınlar :jeyyar: senağlama
Saol tatlım darısı başına..kaydirigubbakcemile5
Soğan suyu regl mi olduruyo ki??:uhm:
Aspirin içebilirsin bi tane.. olamadığım zaman bana iyi gelir..
insallah canım ... amin.. ben söyle umuyorum..takıldıgın kıloyu gectıgın vakıt 3-4 kg kolay gıdecek.. en azından öyle olmasını ümit ediyorum..Kuzum yok bak ben şeytanın bacağını kırdım.. Sıra sende..
İşallah bu kilo da 2-3 hafta sabit kalmaz ama:bbo:
maydanoz suyu da derler ama canım..kaynatıp içiceksın yanı.. denemedım hiç..flyımm peri kızım uyy maşallah 60ı geçmişsin.darısı benim başıma.regl olamıyorumki bi türlü.tavsiyesi olan varmı?iki gündür soğan suyu içiyorum olayım die tık yok hala.kafamçokkarıştı
Oy oy oy fiumecim, ama haziran daha bitmedi değil mi?Bu kadar karamsar olma...:teselli:a.s.
flyımm peri kızım uyy maşallah 60ı geçmişsin.darısı benim başıma.regl olamıyorumki bi türlü.tavsiyesi olan varmı?iki gündür soğan suyu içiyorum olayım die tık yok hala.kafamçokkarıştı
sonuna kladar arkandayım fiucuummm :lepi: hatta ekimde aynıymış artık 10 ay olsun yıllar CADIARZU
aspirin kanı sulandırır sadece ama regl olmayı sağlamaz canımcım :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?