60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende değiştim 61 i gördüm ya tamam :1ninca: 61.8 olsamda kendümü 61 gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3 kişi olduğu değil hissettiği kilodadır . . . yaş gibi . . .

Kesinlikle şekerim harika olmuş..zemuszemus zemuszemus

cicişim diyette şu kiloya gelince kendimi ödüllendircem demen çok önemliymiş.bende yapıyorum onu kaydirigubbakcemile5

bende değiştim 61 i gördüm ya tamam :1ninca: 61.8 olsamda kendümü 61 gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3 kişi olduğu değil hissettiği kilodadır . . . yaş gibi . . .

olsun ciciş sen kendini nasıl hissediyorsan öyle yap çizergeni zemuszemus

kuzuuummmm ne zevzekliği geçmişi okuyamamış olabilirsin hiiç önemli değil ve çoook teşekkür ederim tatlımmm.doktorda deniz konusunda sürekli güneşte ısınma arada sırada denize gir çık dedi.uğurda o sudan çıkmıyokii deyince çok güldük.kadın bronzluğumdan dolayı sürekli güneşleniyorum sandı kocamda suyun içindeki hali bu bide ciddi güneşlense kapkara olcak zaten dedi kaydirigubbakcemile3
neden oldu ne oldu bilmiyorum ama iklime alışmaya çalışıyorum galiba.kuru kuru ankaradan kalkıp ennn nemli ve ennn sıcak şehire gelince böle oldu galiba bünye sapıttı laelaelaelaelae
saol bitanemmm seviyorum senii opuyorumnanaktan

Şöyle bi baktım da çizelgem çok şık olmuş gerçekten..kaydirigubbakcemile3 zemuszemus zemuszemus

serseriii :roflol: ama gerçekten çok güzel olmuş :kedi: bende bi 59 oliim zaten dur dimeye karar verdim ve tickerimi topikcek değiştirces taammıı yerimseniben

aynen öyle tatlım bende 63.8 çıksamda 63 kardeşim varmı itirazı olan kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar,

çok mutluyum.. Tartıldım giyindim hemen geldim..
evet 59 çıktımhihoyyythihoyyyt hihoyyyt

:sm_cool::sm_cool: :sm_cool:
hemen tickerımı da değiştiriyorum...

tebrikler canım darısı başıma. bende çok istiyorum 50 li li kiloları kutlarım:içelim::içelim::teytey:

kızlar yaa biliyorum çok fazla alakasız ama lüffen biri yardımcı olsun 3 tane pantolonum var siyah ve çok seviyorum (eski 36-38 beden olanlardan düşünün artık nasıl sevdiğimi ) güneşten yıkanmaktan falan açıldı renkleri boyamak istiyorum evde nasıl yapmam lazım bilen varmı ? :sinifsinif:

Xs-S giyerken önceden,artık mağazalara gittiğimde tezgahtarlar L beden veriyolar benneyaptımkikendimden nefret ediyorum..ben bu değilim..aynadaki ben değilimmmmmm......:1ninca:

Xs-S giyerken önceden,artık mağazalara gittiğimde tezgahtarlar L beden veriyolar benneyaptımkikendimden nefret ediyorum..ben bu değilim..aynadaki ben değilimmmmmm......:1ninca:

:lepi: yaşasınnn sen antalyalıymışsınnn opuyorumnanaktan burda hiç yoktu antalyada oturan çok mutlu oldummm zemuszemus
bu arada aynı dert bendede var ama ben hiç s beden hatta xs beden hiiiç giymedim CADIARZU

tebrikler canım darısı başıma. bende çok istiyorum 50 li li kiloları kutlarım:içelim::içelim::teytey:

Saol tatlım darısı başına..kaydirigubbakcemile5

Valla bilemiyorum canım var özel boyaları ama tam bilemiyorum maalesef..

Azim ve sabırla olursun yeniden xs tatlım.. Bukadar yıpratma kendini ama...

Evde boyamayı bilmiyorum ama bazı kurutemizlemeler yapardı eskiden,şimdi bilmiyorum yapıyorlar mı?Onlara bir sorsan...:uhm:

Günaydın kızlar,

çok mutluyum.. Tartıldım giyindim hemen geldim..
evet 59 çıktımhihoyyythihoyyyt hihoyyyt

:sm_cool::sm_cool: :sm_cool:
hemen tickerımı da değiştiriyorum...

cok tebrik ederim canım.cok sevındım senın adına..darısı basıma.. ben tartıldım gene aynı 6222222222....
bu arada eskı beslenme yöntemıme gerı dondum.. aksam yemeklerını yemedım olmadı,protein diyeti yaptım olmadı.. olacagı varsa eskı beslenmemle olur zaten..belki de hiç olmayacak..deneyip görücez artık.. eskısı gıbı 1300kalorı cıvarı beslenıcem gene.. bılıyorsun forumda en fazla yiyen aclıga gelemeyen en obur benım opuyorumnanaktan bu arada kıyafet konusunda cok pahalı olanlara para vermıyorum ama alıyorum ben ya..dayanamıyorum..kendımı ayakkabı,cantayla tatmın edıyım dıyorum olmuyor..illa alcam. zaten bol bol sınır oluyor..cok para verme ama gıt al nolcek...
ya kıslar ne dicem şimdi ben 2 gün pirinç lapası diyeti yapsam
sonraki 3 gün de patates diyeti yapsam 4-5 kg verir miyim?

hem regl olduğum için işe yarar belki?

çok mu saçmaladım:uhm:

evet cok sacmaladın.. lmaz:

hımm.. canım kumas boyaları var..alıp deneybılırsın..satıcı tarıf eder zaten..ben nasıl kullanılır bılmıyorum...

18gundur aynı kılodayım..koca bir hazıranı 1kg bıle vermeden devırmek uzreyım mafoldumben hazıranı tedavülden kaldırsınlar..bi daha gelmesin hazıranlar.. kafamçokkarıştı seneyi 11 ay yapsınlar :jeyyar: senağlama

Kuzum yok bak ben şeytanın bacağını kırdım.. Sıra sende..
İşallah bu kilo da 2-3 hafta sabit kalmaz ama:bbo:

flyımm peri kızım uyy maşallah 60ı geçmişsin.darısı benim başıma.regl olamıyorumki bi türlü.tavsiyesi olan varmı?iki gündür soğan suyu içiyorum olayım die tık yok hala.kafamçokkarıştı

Oy oy oy fiumecim, ama haziran daha bitmedi değil mi?Bu kadar karamsar olma...:teselli:a.s.

Soğan suyu regl mi olduruyo ki??:uhm:
Aspirin içebilirsin bi tane.. olamadığım zaman bana iyi gelir..

sonuna kladar arkandayım fiucuummm :lepi: hatta ekimde aynıymış artık 10 ay olsun yıllar CADIARZU

Soğan suyu regl mi olduruyo ki??:uhm:
Aspirin içebilirsin bi tane.. olamadığım zaman bana iyi gelir..

aspirin kanı sulandırır sadece ama regl olmayı sağlamaz canımcım :1closedeyes:

Kuzum yok bak ben şeytanın bacağını kırdım.. Sıra sende..
İşallah bu kilo da 2-3 hafta sabit kalmaz ama:bbo:
insallah canım ... amin.. ben söyle umuyorum..takıldıgın kıloyu gectıgın vakıt 3-4 kg kolay gıdecek.. en azından öyle olmasını ümit ediyorum..
maydanoz suyu da derler ama canım..kaynatıp içiceksın yanı.. denemedım hiç..
Oy oy oy fiumecim, ama haziran daha bitmedi değil mi?Bu kadar karamsar olma...:teselli:a.s.

Tesekkür Ederim Lunacım..
Desteğinizi eksik etmeyin... kaydirigubbakcemile5

sonuna kladar arkandayım fiucuummm :lepi: hatta ekimde aynıymış artık 10 ay olsun yıllar CADIARZU

aspirin kanı sulandırır sadece ama regl olmayı sağlamaz canımcım :1closedeyes:

Zaten kanı sulandırdığı için olamadığım zaman rahatlatıyor beni.. Ama bilemiicem..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…