merhabalar! benim akşam yemeğim bir tabak kereviz yemeği, 2 dilim ekmek ve salata idi. şimdi elma yiyorum ara öğün olarak
canım akşam yemeklerinde ekmek yememeye gayret et
akşam yemeğini 5'te yedim ona güvenerek biraz rahat davrandım hata mı ettim?:26: akşam yemeğinde hiç ekmek yemiyor musunuz?
selammm sedalıne hoş bir tesadüf demek isterdim ama ahhh ah :) inşallah bir gün 50'li kilolara düşüp o zaman aynı kilodayız diye seviniriz hedefim on kilo vermek ya sizin?
Selam canımben 48 kilo olmak istiyorum. yani 48-50 arası iyi bence. hem biraz kas da yapmak istiyorum daha sonra, o yüzden 48 olsun istiyorum...umarım 50'li kilolarda beraber başarımızı burda kutlarız :13:
Selam canımben 48 kilo olmak istiyorum. yani 48-50 arası iyi bence. hem biraz kas da yapmak istiyorum daha sonra, o yüzden 48 olsun istiyorum...umarım 50'li kilolarda beraber başarımızı burda kutlarız :13:
Canım 48 az değil mi yaBende 5 kilo versem iyi olacakta 48 baya düşük geldi bana şekerim boyun kaç acaba onunla orantılımı söylüyorsun?
inşallah inşallaaah:13: ama 48 kilo az değil mi yahuuu50 ideal bence
Selam kızlarBoyum 1.63. Biliyorum 48 çok az ama ben kas yapmak istiyorum o kiloya düştükten sonra ve kasla birlikte zaten yine biraz daha fazla kilom olur. yani düşüncem bu şimdilik. O yüzden ideal kilomum 1-2 kilo altında kilo seçtim kendime. hem zaten tahminen 2civarında yine alırım 50-52 olur kilom sonuç olarak.
Selam canım. nasıl sın ?
anladım canım inşallah hedefimize ulaşacağız!ne kadar sürede gider şu on kilo acep yaa?
Bilmiyorum canım da ama en azından 5 kilo yaza kadar gitsin de 5 kilo da yazın vermeye razıyım....
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor.
dayanamıyor dimi insan? :)) benim 2. günüm diyette o yüzden tartılmam zaten tartı da yok kiiii
Sağol iyi canım ya. Regl oldum, ama yarın yine de tartılıp bildireceğim. Normalde 3kilo kadar fazla olabiliyor bazen regl döneminde kilom ama olsun, fazla gösterse bile üzülmeyeceğim, ne de olsa regl daha bugün başladı. hem biraz fazla çıkarsam daha fazla dikkat etme konusunda beni motive eder. neyse canım. ben kaçar... herkese iyi akşamlar ve iyi geceler... öpüldünüzzzzzzz
Selam kızlarBoyum 1.63. Biliyorum 48 çok az ama ben kas yapmak istiyorum o kiloya düştükten sonra ve kasla birlikte zaten yine biraz daha fazla kilom olur. yani düşüncem bu şimdilik. O yüzden ideal kilomum 1-2 kilo altında kilo seçtim kendime. hem zaten tahminen 2civarında yine alırım 50-52 olur kilom sonuç olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?