60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çizelge akşam hazır olur.malum ben 5 te okuldan geliyorum.6 gibi yayınlarım.mesaj atabilenler mesaj atsınlar.diğer arkadaşları gördüğüm kadarıyla burdan eklicem çizelgeye.

bugun sabah ve akşam çok güzel dikkat ettim.

fakat akşam 3 bardak kola içtim...

içim yandıkça yandı,tutuştu falan

hem ben reglim yarın tartılmıcam kiiii

ben varım :) cnm nasıl gidiyo diyet benim diyete baslayalı 22 gün oldu ekmek yemiyorum öglenki yemek menümde söyle bi kaseden az erişte corbası 3 tane biber dolması sulu köfte salata bide ama sulu köftede az. iki çatalda tatlı aldım okadar....sizce nasıl kızlarrr..

günaydıııııııııın
bugün elbise provoma gidicem kardeşimin düğünü için diktiriyorumdakeşke 55 olsaydımda öyle diktirseydimdoğumdan sonra hep 61 civarındaydım ilkkez 64 üstüne çıktım oda kardeşimin düğününe denk geldiaaaahhh ahhhhh kızın düğünü 3 marttaydı ertelendi hııh bu fırsat dedim ama gram veremedim 7 nisanda regli olucam birde balon kadınnnn
dün gece yemekler arasında kardeşimde şu mini eklerelerden attım ağzıma valla yaklaşık 4 cm falandı ve muz yedim son arada
kaffaltımı yapıcam birasdan

Günaydın kızlar sabah saat çalar çalmaz bugün cuma tartılma günü diye fırladım yataktan.Sonra elimi yüzümü yıkayıp tartıldım ve 65,2 olmuşum.Hatta emin olmak için 20 dk sonra tekrar tartıldım yine aynı....Yaza kadar kaldı 5 kilo.....

Günaydın canım bence fazla kafana taktığın için stresten veremiyor olabilirsin.Bende 2 sene önce oğlumun sünneti için zayıflamaya çalıştım ama stres yaptıkça kilo aldım baktım olacak gibi değil elbisemi arkadan ipler ile bedenime göre ayarlanabilecek şekilde diktirdim.Çokta şık oldu herkez bayıldı

günaydın kızlarrr,nasılsınız bakalım

dün akşm eve gttim 62,8 çıktım ,sonra yemeğimi yedim,ve 40 dk koşu bandında 5,0 da 3 km 90 calori yaktım .Sonra tartıldım 62,6 gr yani 200 gr vermişim çok mutlu oldum
suskunları izlerken sürahi ile su bardağını koydum ,sürekli su içtim 2-2,5 lt su içmişimdir yani,sonra çay ile 2 badem yedim 11 dede küçük kasede yoğurt ile yarım kepkli galeta yedim

akşamki menüm

1 kepçe tel şehriye çorbası
5 tane küçük halka patates yemeği kıymalı
1 dilim çavdr ekmeği
2 kaşık yoğurt

sizler ne yediniz ?

kızlar günaydın erkenden tartıldım ve hiç kilo verememişim ya sormayın zaten belliydi bu hafta çok kaçırdım neyse

64.2 yani aynı

sizler naptınız??????????
:26::26::26::26::26::26:

Cümleten günaydınlar efeniim,

Geçen Cuma : 69.2
Bu Cuma : 68.7
Verilen : 500 gr

68.7 kg yim bu sabah. Bir haftadır bi tarafımı yırtıyorum çıka çıka bu çıktı. En az elli altı kere tartılmışımdı hep 68.7 idim.... Bunada şükür. Pazartesi 70 leri görmüştüm....

Ne demiş atalarımız durmak yola devam.....

kızlar günaydın,

size yazabilmek için tartıldım bugün ve 66.9 çıktım. bütün bir hafta 66.7 ile 68.7 arasında gittim geldim. günlük 2 kilo bile fark etti ama sonuçta 66.9 çıktım. bence çok ve niye bu kadar dengesiz.
başlangıç: 68
bugün: 66.9
verilen:1.1 kg

dün akşam da burdan bir arkadaş somon ve salata var diyince gittim ben de levrek ve salata yaptım.
balıkla çok doyduğumu sanıyorum ama sonra hemen bişeyler istiyor canım.
tatlı yemiyim diye kendimi sıktım.
1 br.bitki cayı,
1 br. 1 sekerli cay, (acıydı çok ondan attım en son)
1 de activia'nın probiyotik yoğurdunu yedim tatlı niyetine içine de müsli koydum akşam 8 gibi.
aslında bunu yemeseydim de 1 bardak şekerli cay icseydim daha iyiydi gibi :44:

sizce nasıl?
yine de firesiz atlattığımı düşünüyorum.
yürüyüş spor hiç yapmadım bu hafta.

bu arada bu sabahki kahvaltım:
aç karnına 1 bardak su,
2 dilim çok tahıllı ekmek arası roka, kıvırcık, bir dilim çerkez peyniri,
5 yeşil zeytin,
1 küçük salatalık doğradım,
2 bardak şekersiz açık çay.

akşama da yürüyüş hayalim duruyor hala. umarım bu sefer kırarım şu şeytanın ayağını...
biliyorum bi başlasam devam edicem ama ıhııı yok başlayamadım.

2 haftadır uğraşıyorum, çok fire verdim, hiç spor yapmadım ama 1.1 kg'yi gitmiş sayıyorum.
Allah'ım inşallah. her hafta 1 kilo vererek devam ederim lütfennnnnnn:18::18::18:

Son düzenleme:

bence canım spor çok önemli diyette ,gerçekten ,kesinlikle ihmal etmemelisin..
activia benim ablamda yiyor tatlı niyetine..
benimde canım dün tatlı çekti çayın yanında ama kepekli galete yedim.

ben aynıyım 64.7 haftaya 63.5-64 civarında olmayı umuyorum 7 nisanada 62.5 olursam iyi
KAFFALTIM
1 çay kaşığı tereyağlı tavada 2 yımırta
1 çay bard ceviz
3 gün kurusu
az maydanoz
4 tuzsuz zeytin
sabahları karatay kahvaltısı hem zinde tutuyor hemde acıktırmıyor beni, araya bile ihtiyaç kalmıyor ve sanki hafifliyorum.Tek sıkıntı ekmek hiç vermiıyor ancak metabolizma ekmek yemeğince yüzde 30 yavaşlıyormuş bende günde 2 dilim çavdara izin veriyorumceviz yersem ekmek yok yada az ceviz az ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…