Fiume yalnız deilsin...15 gundur ben de aynı kilodayım,gecmısı okuduysan eger lapa dıyetınden vazgectım :umursamaz: yıyemcıem onu..bır de sınırmden ogle yemegınde;
mercimek çorbası
2tane bıber dolma
7-8 kasık makarna
ve ustune de fırın sütlaç yedım,yedım ama sınırımdennnnn ,cnm ıstedıgınden deıl :kedi:
Fiume yalnız deilsin...15 gundur ben de aynı kilodayım,gecmısı okuduysan eger lapa dıyetınden vazgectım :umursamaz: yıyemcıem onu..bır de sınırmden ogle yemegınde;
mercimek çorbası
2tane bıber dolma
7-8 kasık makarna
ve ustune de fırın sütlaç yedım,yedım ama sınırımdennnnn ,cnm ıstedıgınden deıl :kedi:
canım sen ne iş yapıyorsun?
canlarım gecmıste gözüme bir sorun carptı..ortak sorununuzmus cogunuzun.. ayaktayken iyi olan göbekler oturunca 3e katlanıyormus. sekerler o duruş bozuklugu,ancak sırt egzersizleri ile geçer..yoksa olmamalı öyle birsey..dik oturmayı ögrenmelısınız..omurgayı bükmeyin fazla oturuken...
merhaba kıslar,
epeydir foruma giremiyordum, hem işlerim çok yoğundu hem de başımdan talihsiz olaylar geçti.
Şimdi yavaş yavaş toplarlanıyorum ama aynı zamanda da rejime devam ediyorum:)
gerçi sadece 1 kilo verdim 9 günde ama sağlık olsun. tüm kilo verenleri kutluyorum ve gelenlere hoş geldiniz diyorum:)
Hg Latinsugar,kötü şeyler derken umarım çok ciddi şeyler değildir...
başınız sağolsun ve büyük geçmiş olsun,trafık kazasımı?
yok ya aktardan aldım ben,her aktarda bulunması gerek bence cunku benım aldıgım aktar alelade bır aktar....bu arada latınsugar ben artık vermeıorum kılolahana çayı bıle artık kesmıo....gercı ıcmıorum artık..ben onu başta cok duzenlı içmiştim ama.64,9 dan 60,5 a indim 20 gunde..sımdide tık yok 15 gndr ama normal dıolar bılmıyorum(hazıran ve ekım ayı bole olurmus,ilk kes duydum bunu)
merhaba kıslar,
epeydir foruma giremiyordum, hem işlerim çok yoğundu hem de başımdan talihsiz olaylar geçti.
gerçi sadece 1 kilo verdim 9 günde ama sağlık olsun. tüm kilo verenleri kutluyorum ve gelenlere hoş geldiniz diyorum:)
Hb canım, erkek arkadaşımın anneannesi vefat etti sonra geçen hafta ufak bi kaza geçirdim sağ bacağım boydan boya kesikler içinde, 2 tane dikiş attılar, sol kol bileğim mosmor senağlama
böyle gazi gazi takılıyorum işte :ecrin_bebek:
bu arada canım ben bu lahana çayını bir türlü bulamadım, netten mi sipariş vermiştin sen?
bu arada fulyacım seni tebrik ediyorum canım 50li li rakkamları gördün ya artık herşey cok daha olucak canım
canım ben iş bakıyorum.(ihracat-aktif satış istiyorum)bir forumda okumustum senın dıs ticaret yaptıgını da ondan sordum spesifik olarak pozisyonun ne acaba dıye..ne zamandır yapıyorsun? hayırlı olsun cok cok... ne mezunuydun? cok soru sordum...Dış ticaret,şimdilik sadece ithal ediyorum.sen?
merhaba kıslar,
:teselli:fıumecım sbhtan aksama kadar pc basındayım ben.aksama kadar kendını kas dedın bana sen şimdi kaydirigubbakcemile3 aslında dedıgın dogru ama o oturusa bence cocukluktan alıssaydık zorlanmazdık..ben genelde dısarda, yemeklerde ozellıkle, dıkkat etmeye calısıyorum ama bır sure sonra unutuyorum,kendımı eskı halımde buluyorum
canım buyuk gecmıs olsune ve basınız sağolsun.. cok üzüldüm.. dikkat et kendıne.. diyeti falan dertetme..bir an önce yaraların iyileşsin..kıyamam sana ben..latin ateşimiz bisim...Hb canım, erkek arkadaşımın anneannesi vefat etti sonra geçen hafta ufak bi kaza geçirdim sağ bacağım boydan boya kesikler içinde, 2 tane dikiş attılar, sol kol bileğim mosmor senağlama
böyle gazi gazi takılıyorum işte :ecrin_bebek.
bu arada canım ben bu lahana çayını bir türlü bulamadım, netten mi sipariş vermiştin sen?
sağol canım,
haziran ve ekim de kilo verilmiomuymuş kaydirigubbakcemile3
ben de ilk kez duydum ama olabilir
canım ben sabah kahvaltısını muz ile yapıyorum sabahları meyve dışında bişey yemiyorum, çünkü bu ender saraçcı kıslar da yemio aynı şeyleri yemeye çalışıyorum onlarla onlar 2 haftada 3 kilo daha verdiler. bence sende biraz öyle dene. yani bir hafta falan baya etkiliyor çünkü
Canım başınız sağolsun ve çok geçmişolsun.. Hayırdır yaa.. Noldu ki sana böyle nazara mı geldin..
Yazık sana kıyamam..:a015:
fıumecım sbhtan aksama kadar pc basındayım ben.aksama kadar kendını kas dedın bana sen şimdi kaydirigubbakcemile3 aslında dedıgın dogru ama o oturusa bence cocukluktan alıssaydık zorlanmazdık..ben genelde dısarda, yemeklerde ozellıkle, dıkkat etmeye calısıyorum ama bır sure sonra unutuyorum,kendımı eskı halımde buluyorum
canım ben iş bakıyorum.(ihracat-aktif satış istiyorum)bir forumda okumustum senın dıs ticaret yaptıgını da ondan sordum spesifik olarak pozisyonun ne acaba dıye..ne zamandır yapıyorsun? hayırlı olsun cok cok... ne mezunuydun? cok soru sordum...
:teselli:
canım buyuk gecmıs olsune ve basınız sağolsun.. cok üzüldüm.. dikkat et kendıne.. diyeti falan dertetme..bir an önce yaraların iyileşsin..kıyamam sana ben..latin ateşimiz bisim...
hayatım sen şu ender sarac hatunlarına metabolizma durdugunda artık kılo verılmedıgınde,hanı cok eskı kıloları vermek daha zordur ya..o baglamda verılemeyen kılolar ıcın ne yapılıyormus,doktor ne dıyormus.. sorma fırsatın olursa sorar mısın? yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?