60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

madamtusotcuğum, yok canım ben diyet yapmıyorum zaten, farkettim ki diyet yapıyorum dediğimde gözüm dönüyo her şeyden doymucakmışım gibi yiyorum. o yüzden diyeti çıkardım hayatımdan, az yiyorum zararlı şeyleri yememeye çalışıyorum.

vücut açlık sinyali gönderiyo ama benim canım yemek istemiyo. ben de anlamadım ama durum bundan ibaret. nasıl açıklayacağımı da bilemedim doğrusu fakat araştırdım kiiii

aslında

spor yapan kişilerde önce vücutta karbonhidrat yakıldığı için vücudun bu yolladığı sinyal karbonhirat sinyaliymiş canım. ben bazen de akşamları hafif tempoda yürüyorum yatmaya yakın karnım nasıl boş, nasıl gurulduyo, nasıl acıkıyorum anlatamam. geçen de öyle olmuştu, bi domates yiyip yattım, iyi geldi.

saat başı acıkıyorum, bi türlü doymuyorum çünkü metabolizmam hızlanmaya başladı. ve vücut karbonhidrat istiyor aslında, ben acıktığımı zannediyormuşum meğer.

valla tarçınlı duş fikri hiç fena değil. bayılırım tarçın kokusuna..tarçınlı duş jeli var mı ki:26: ben mahrumiyet bölgesindeyim her şeyi bulamıyorum

beni de alın aranıza kızlarrrr. gruba girmezem yavaş yavaş sinsisinsi gelcek kilolar.şuan 61 kg.yum.59 dan çıktım inanın insan 2 kiloyla bile taşıyamıyor kendini. hedef 55. diyet kelimesini duydukça yiyoru yaaa.o kelimeyi duymak bile istemiyorum. sank, bhiç doymayacakış gibi hissediyorum kendimi.eskiden böyle değildim. yaş ilerdedikçe diyet yapamaz duruma geliyorsun.
yaş 28 boy 1.68 kg 61.7 sabah tartıldım (((
takipdeyim sizi.

hojjgeldin more....

arkadaşlar listeniz varmı ne kadar zamandır yapıyorsunuz..ve ne kadar kilo veren oldu....bende aranıza katılmak istiyorum tek başıma motive olamıyorum....

Boncukx hoşgeldin bende tam olarak bilmiyorum cuma günü bir liste oluşturuluyor ama nasıl oluyor bilmiyorum,gel sende aramıza birbirimize destek oluruz:)

Boncukx hoşgeldin bende tam olarak bilmiyorum cuma günü bir liste oluşturuluyor ama nasıl oluyor bilmiyorum,gel sende aramıza birbirimize destek oluruz:)

sağol canım yaa..hadi hayırlısı olsun bakalım...bende iki bebe var bide o yüzden herhangi bi menü oluşturacak vaktim olmuyor kendime...ama yememe dikkat ediyorum.

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz.
peki bi menü yok, herkes birbirine fikir veriyor ve kendi başına uygulamaya çalışıyor işte.
kendi yediklerimizi yazıyoruz.

ya bu karbonhidratları bıraktım ama ben hiç kilo veremiyorum...
geçen cumadan beri pilav makarna ne varsa yemedim resmen kendime inanamıyorum ama tık yok.

ara:
1 elma,
1 br. su,
1 br.yeşil çay

öğle yemeğine gidiyorum.:18:
bu aralar canım kahve istiyor çok şöyle tatlı tatlı of

sağol canım yaa..hadi hayırlısı olsun bakalım...bende iki bebe var bide o yüzden herhangi bi menü oluşturacak vaktim olmuyor kendime...ama yememe dikkat ediyorum.

hımm ufaklar mı ?yeni mi doğum yaptın canım?arkadaşlarda menü yok canım ,sadece azar azar yeniliyor o kadar ..allah bağışlasın...

bende yememeye özen gösteriyorum canım ya .
senn vucudunda belki hemen kilo verememe gibi durum söz konusudur canım benim ablamda öyle benden çok az yemesine rağmen sadece 1 kilo verdii,ben ise her tatrıldığımda gr olarak beriyorum yani..metabolizma anacım sadece:))

benim canım şu anlık tatlı istemiyor çok şükür:)

öğle yeömeğim
1 tabak barbunya
1 dilim çavdarlı ekmek

şimdide çayımı içiyorum:

evet canım yeni doğum yaptım 7 buçuk aylık bi kızım var diğeride 2 buçuk yaşında süt olyımız bitti şu 21 kilo aldım doğumda hepsi gitti 6 kg yapıştı kaldı gitmiyor şu an 66 kg yim.60 olmak istiyorum...

merhabalar incelmeye ve sağlıklı olmaya gönül vermiş kk'nın güzel bayanları dün gece karnım nasıl acıktı anlatamam resmen nefsimle başbaşa kaldım :18: ama ben kazandım sabahı bekle dedim durdum kendi kendime.. kaçamak yapmamanın insana verdiği rahatlık nasıl bi şeydir yahu?..

kahvaltım,

2 dilim denge light ekmek 1kk light peynir
2 zeytin, 2 ceviz
maydanoz, 1 fincan yeşilçay idi

hımm olsun yinede 21 kg gitmiş canım ,bunada şükürrr..çok rahatlıkla verirsinn 6 kg canım ,ama spor yapman şart,ve yeşil çay içmen gerekli..

merhaba canım

tebrik ederimm seni,ama ben tartıda dün 62,0 görünce amannnn yemesemde veremiyorum dedim ama 2 günde spor yapmadım ve sporun faydasını o zaman anladım spor yaptığımda 300-400 gr veriyordumm ..lütfen arkadaşlar sporumuzu bırakmayalım hep yapalımm..ve gidip 2 tane kurabiye yedimm,vicdanım rahat olmadı tabii mideye indirdikten sonra

slmmm kızlar naslsnz bakalmm bn sabak bi bardak süte biraz nesfit koydum bide bol bol suuuu...hawada soğuk yaa spora gtmek istemiorm artkk:18:bide bise soracam kızlar bnm kilom boyumdan 4 kilo fazla bn 40.42 giyiyorum bazı arkadaslar 46 giyiyoms o nasıl oluo ki?kac kiloda bi beden inceliriz

maşallah de
yemeğe gitmedim, yemekte pilav nohut vardı.
aslında nohutu da severim.
akşama nohut mu yapsam?
kızlar akşam nohut yesem bi zararı var mı?
amerika'dakiler nohutu salatalarında bile yiyorlar.

öğle yemeğim:
1 bardak hazır mercimek çorbası
çeyrek simit

çok doymadım ama şimdilik kesti.
öğle yemeğinden hemen sonra canım şekerli çay istiyor çok.

galiba bugün bi sıcak çikolata götüreceğim

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım, hoşgeldin ama bence 2 peşpeşe doğumun üstüne 21 kilo çok iyi vermişsin.
6 kg de eminim gider.
her doğumda 5 kg kalırmış vücutta düşün sen 2 doğum yapmışsın.
bence gayet iyi.
bize takıl
benim de öncelikli hedefim 60.

pişman değilim öncelikle onu söyliyim
yetti beeee

şimdi sıcak çikolatamı içiyorum,
az önce de önüme 1 tabak geldi, tatlılar pastalar kekler....
ama ben ne yaptım?
sadece 1 adet bulgur köftesi(mercimek köftesi gibi-belki mercimektir çözemedim)
2 ufak çatal da kekten ısırık aldım.

yemedim işte
bu ne ki?
ben o tabağı yerim üstüne de nesfit yerim beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…