- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
kızlar 76 kiloyum ve3 hafta sonra 69 kilo aranızdayım.
beni de alın aranıza kızlarrrr. gruba girmezem yavaş yavaş sinsisinsi gelcek kilolar.şuan 61 kg.yum.59 dan çıktım inanın insan 2 kiloyla bile taşıyamıyor kendini. hedef 55. diyet kelimesini duydukça yiyoru yaaa.o kelimeyi duymak bile istemiyorum. sank, bhiç doymayacakış gibi hissediyorum kendimi.eskiden böyle değildim. yaş ilerdedikçe diyet yapamaz duruma geliyorsun.
yaş 28 boy 1.68 kg 61.7 sabah tartıldım(((
takipdeyim sizi.
Boncukx hoşgeldin bende tam olarak bilmiyorum cuma günü bir liste oluşturuluyor ama nasıl oluyor bilmiyorum,gel sende aramıza birbirimize destek oluruz:)
sağol canım yaa..hadi hayırlısı olsun bakalım...bende iki bebe var bide o yüzden herhangi bi menü oluşturacak vaktim olmuyor kendime...ama yememe dikkat ediyorum.
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz.
peki bi menü yok, herkes birbirine fikir veriyor ve kendi başına uygulamaya çalışıyor işte.
kendi yediklerimizi yazıyoruz.
ya bu karbonhidratları bıraktım ama ben hiç kilo veremiyorum...
geçen cumadan beri pilav makarna ne varsa yemedim resmen kendime inanamıyorum ama tık yok.
ara:
1 elma,
1 br. su,
1 br.yeşil çay
öğle yemeğine gidiyorum.:18:
bu aralar canım kahve istiyor çok şöyle tatlı tatlı of
evet canım yeni doğum yaptım 7 buçuk aylık bi kızım var diğeride 2 buçuk yaşında süt olyımız bitti şu 21 kilo aldım doğumda hepsi gitti 6 kg yapıştı kaldı gitmiyor şu an 66 kg yim.60 olmak istiyorum...
merhabalar incelmeye ve sağlıklı olmaya gönül vermiş kk'nın güzel bayanlarıdün gece karnım nasıl acıktı anlatamam resmen nefsimle başbaşa kaldım :18: ama ben kazandım sabahı bekle dedim durdum kendi kendime.. kaçamak yapmamanın insana verdiği rahatlık nasıl bi şeydir yahu?..
kahvaltım,
2 dilim denge light ekmek 1kk light peynir
2 zeytin, 2 ceviz
maydanoz, 1 fincan yeşilçay idi
bende yememeye özen gösteriyorum canım ya .
senn vucudunda belki hemen kilo verememe gibi durum söz konusudur canım benim ablamda öyle benden çok az yemesine rağmen sadece 1 kilo verdii,ben ise her tatrıldığımda gr olarak beriyorum yani..metabolizma anacım sadece:))
benim canım şu anlık tatlı istemiyor çok şükür:)
öğle yeömeğim
1 tabak barbunya
1 dilim çavdarlı ekmek
şimdide çayımı içiyorum:
evet canım yeni doğum yaptım 7 buçuk aylık bi kızım var diğeride 2 buçuk yaşında süt olyımız bitti şu 21 kilo aldım doğumda hepsi gitti 6 kg yapıştı kaldı gitmiyor şu an 66 kg yim.60 olmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?