60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman dikkat et tatlım..

Eh hazır sayılırım diyelim.. Kendimi görüntü olarak hala pek hazır hissetmiyorum ama olsun.. Tamı tamına 2 hafta daha var.. Onda da bişeyler olur heralde..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

verdiğin kilo için çok tebrik ederim canım seni
bu arada çooooooooook geçmiş olsun canım

Latinsugar, ben çözemedım pek,sen bu ender saraçın gozetımındekılerı nerdn takıp edıosun?kanalda falan mı çalısıosun?bır de sadece sbhları meyve gerısı kafamıza gore öğünlerin oylemı?

Fiumecim,ben fiili olarak 1.5 yıldır çalısıyorum,işte yenıyım ama çok seviyorum acayip zevkli benim için hele,mesela şubatta Tayvan'a gittim,çok eglencelı bır meslek.ınş.sen de gönlune göre bı ısı en kısa zamanda bulursun..ben ekonomi mezunuyum.dilim küçüklükten var(kolej mezunuyum ordan gelıo).unutmadm unutmamamk ıcın çalısmalar yaptım son 2 yıldrda pratıklerım var ama tabı teknık ıng. ıle yenı tanıstım.
sen ne mezunusun?

ender sarçcı kızlar bizim departmanda çalışıyor. 2 tane uyuz tip, pek tüyo vermiyorlar. anca onlarla takılınca bişeyler öğrenebiliyorum.
Sabahları meyve, öğlen ve akşamlar siyah çay içmeden ve tatlı yemeden geçiriyorlar.
Tüm içecekler ılık kesinlikle çok sıcak ya da soğuk değil.
her öğlen bir küçük light yoğurt yiyorlar
akşamları karbonhidrat yasak, yoğurt yasak (mayalı olduğu için)
bugün yemekte biraz bahsettiler, ızgara tavuk ya da köfte ve salata yiyorlar mış akşamları ya da çorba ve salata.
arada eti form pirinç patlağı yiyorlar 2-3 adet
aklıma geldikce ve bişeyler öğrendikce yazıcam zemuszemus

mrb kızlar a.s sıteye yeni uye oldum..arkadaslr bnm sorunum su kı ben bı ıddıaya gırdım((bu bahane aslında kendım ıcn ıstıorum ıddıa cok problem degıl)):çok üzgünüm ve 3 ayda 7-8 kilo vermem lazım aslında kendımce bı dıyet yapıyorum ama tam oturtamadım aslında bana yardımcı olabılecek veya yonlendırebılıcek bırı var mı?? :çok üzgünüm:

Sabah 1 fincan şekersiz kahvemi içtim
Biraz önce öğle menüsünü de yedim : 1 porsiyon haşlanmış ıspanak,2 yumurta,1 domates,1 kesme şeker....baya tok gibiyim

vaaaaaaayyy tüyo vermıolar hee ayyyhh en sevmedıgım bayan tipi :1closedeyes: tmm cnm çok sağol

gamzlım bende ıddıaya grdım 1 bucuk ayda 7 kılo ver dedı bana o kısı...2 hafta sora surem doluo ve ben 4 kg verebıldım
3 ayda 7 kılo mu veremıcen allah askına yaa,,333333333333 AYYYY solenısı bıle gusel,,çok rahat verırsınnnn

canım ben ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum.hepsi advance sevıyede olmasa da 4 yabancı dılım var.dıs ticaret yöneticiliği sertifikam var 9 eylul üni.den.. ama iş deneyımım yok..bakıyorum ıste ama krız de fena vurdu :umursamaz:

cok saol mermaidcim ya aslında bnm korkum spor yapmak ...ben de o üşüngeçler grubundayım.. ve bide kilom su an 61 boyum da 168 falan yani hani derler ya temel yaglara gelınce kılo vermek zorlasır ondan korkuyom ne yapmalıyım yaa lutfen veriyim su kıloları bnde cıtıpıtı bı kız olıyım yaa :Saruboceq:

aa bu kdr nıtelıge sahıpkennn mı iş bulamıosun..ben de 2006 mezunuyum cok iş gorusmesı yaptım ,yanı ıst un bılmedıgım yerlerını gıttgım ıs gorusmelerıyle ogrendım dıyebılrım :) ama sunu da ogrendımkı bu iş şansla alakalı....benm babam kendı yerınde kendı ımalatını yapıyorduu...daha sonra mal ıthaline karar verınce ben gectım ısın başına(danışman eşliğinde tabi),yoksa bende hala iş arıodum kesın...ıs arama surecınde ıse ücretlı ogretmnlk yapmsıtm hayatımdakı en tatlı deneyımlermden bırısıdr o,sen de yapabılırsın? kaç mezunusun?

bu boy bu kıloda 7 kılo vercn hee,inşş çok kotu gorunmezsın,,,ztn zayıfsın yuzundende cok gıder dıkkatlı ol bence ,zayıflım derkn yuz gusellıgını kaybetme

Hoşgeldin gamzelim..a.s.

Canım senin boyun benle aynı.. Kötü haber verir gibi olmasın ama 61 den 59 a düşene kadar anam ağladı resmen.. 1 aydan uzun sürdü vermem.. Umarım sende öyle olmaz..
Bende senin gibi çıtıpıtı olmak istiyorum ama...-tatlicadiarzu-

bu boy bu kıloda 7 kılo vercn hee,inşş çok kotu gorunmezsın,,,ztn zayıfsın yuzundende cok gıder dıkkatlı ol bence ,zayıflım derkn yuz gusellıgını kaybetme

ya aslında bnle aynı boyda ve yaklasık bu kıloda bı arkım var fızıgı cok hos ve cok sıska dıll blkı herkesın bunyesı frklı dıceksın ama hayal ıste...onemlı olan hayallerını gercege cevırmek:1rolleyes:

oncelıkle hosbulduk ya soyle ıyı bı dıyet yapsam ve soyle 40 50 dk yurusem bı de evlerı fln sılıom spr olsun dıe bı de kolbastı oynuyom manyak terletıo oyle yapsam olmaz mı kı kaydirigubbakcemile3 elımden gelenı yapıcam ıste :sm_confused:

canım öncelikle hos geldin aramıza ...

hersey spora baglı canım..ben bunu bılır bunu söylerım .. tek basına diyet sadece yag azaltır hatta kas kaybı da yapar..kas kütlesini korumak zorundasın;saglıklı ve güzel olmak için..

bir sey söyleyeceğim..lütfen kımse ukalalık olarak algılamasın.. burdakı arkadaslarım egomun haddinden fazla yuksek olmadıgını bılır zaten..ben 62 kgyum,buna ragmen 38bedene rahatlıkla sıgıyorum ve 57-8 gıbı gösterıyorum.kımse ınanmıyor benım kıloma söyledgımde..mumkun değil 60ın üstü olamazsın dıyorlar.benımle aynı boyda ve aynı kıloda olanlardan daha ince duruyorum.bunu da spora borcluyum.kas yagdan agır cekiyor neticede.. ve sporla sekıllenen vucuda sahip olmanın mutlulugu paha biçilemez...

tamamen katılıyorum bende4 ayda11 kilo falan verdim ama incelme süper oldu onuda tamamen spora borçluyum basenden 10,belden15 ,göğüsü tam bimiyorum 8 falan gitti

sağol canım,
sen nasılsın iyimisin? herşey yolunda mı

idare eder benimde canımmm

çok teşekkür ederiz ciciş

canım çok uzun bir zaman zaten bence rahat verebilirsin

valla kıslar ben yürüyüş yapamıyorum bacağımdaki kesikler yüzünden ama iyileşince ilk iş yine spora başlicam
spor insanı zinde tutuyor ve fit olmanı sağlıyor, ayrıca kafanızdaki düşünceleri atabiliosunuz

merhaba canlarım...opuyorumnanaktan
LATıN ŞEKERıM geçmiş olsun...
LUNAM tebrikler güzelim..harika gidiyosun..:hooray::hooray:
SARAM kendini iyi hissetmene çok sevindim kuzucum :dance:
MERVECıM kişisel gelişim için SıYAH-BEYAZ serisini önerebilirim sana..
ABLASININ PRENSESııı...çok ümitsiz ve moralsiz gördüm senikıyamamki sana...sen diyetine ve sporuna devam et,pazartesi sabahı 62 nin altını göreceğine eminim..içime doğdu beya:)kaydirigubbakcemile3
yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniz a.s.
(umarım önemli bişey atlamamışımdır kızlar..eğer gözümden kaçan bişey varsa kusura bakmayın emi?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…