pohaça çok yağlı hem de karbonhidrat olmadı
maşallah de
yemeğe gitmedim, yemekte pilav nohut vardı.
aslında nohutu da severim.
akşama nohut mu yapsam?
kızlar akşam nohut yesem bi zararı var mı?
amerika'dakiler nohutu salatalarında bile yiyorlar.
öğle yemeğim:
1 bardak hazır mercimek çorbası
çeyrek simit
çok doymadım ama şimdilik kesti.
öğle yemeğinden hemen sonra canım şekerli çay istiyor çok.
galiba bugün bi sıcak çikolata götüreceğim
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım, hoşgeldin ama bence 2 peşpeşe doğumun üstüne 21 kilo çok iyi vermişsin.
6 kg de eminim gider.
her doğumda 5 kg kalırmış vücutta düşün sen 2 doğum yapmışsın.
bence gayet iyi.
bize takıl
benim de öncelikli hedefim 60.
Ay evet ya.dayanamadım.pisman oldum.
bu arada kzlar bıberıye yagı surmeye basladım.gobegıme falan.baya yanıyor.
bnde ona baslcam cnm ne zmndr kullanıosn
canım geçen yaz kullanmıştım.göbeğim incelmişti.ama bıraktım sonra.bugün yeniden başladım.en kısa zamanda başla bence
:))
pastalar börekler geçtiğine göre nefsine yenildin mi ??:)
canım zaten yarı tok yarı aç şeklinde kalkıcksın masadan ,iyi yapmışsın ,nohut yemenin zararı olmaz diye düşünüyorum
kızlar ben çok halsizim heryerim dökülüyor ağrıdannn
yenildim ilk başta "amannnn yiyeceğim" dedim.
sonra tadına baktım bir iki şeyin, gözümün önünden uzaklaştırıp başkasına verdim hehe
ama sıcak çikolatayı içtim.
jacobs içen kimdi bakıyım?
dövücem onu
hep o soktu aklıma kahveyi.
yenildim ilk başta "amannnn yiyeceğim" dedim.
sonra tadına baktım bir iki şeyin, gözümün önünden uzaklaştırıp başkasına verdim hehe
ama sıcak çikolatayı içtim.
jacobs içen kimdi bakıyım?
dövücem onu
hep o soktu aklıma kahveyi.
Ay evet ya.dayanamadım.pisman oldum.
bu arada kzlar bıberıye yagı surmeye basladım.gobegıme falan.baya yanıyor.
gerçek mi ya?
bana da geçen ufacık bir şişe ozonlaştırılmış, sıkılaştırılmış zeytinyağı geldi, göbeğine sür dediler.
unuttum ablamda.
pek de inanmadım açıkçası.
ne kadar inceliyor ki?
biberiye yağını forumda başka konularda da okumuştum kızlar gerçekten işe yarıyor mu. ne kadar sürede etkisini gösterir ve nasıl kullanmalıyım.
ben de bebiş istiyorum bu arada, 50ye düşmezsem duba gibi olurum hamileliğimde.
canım göbeğine süreceksin.streçleyeceksin.acayip yakıyor.istersen sporunu yap terle.istersen otur.benim 1 haftada incelmişti.bazı sebeplerden bırakmıştım
1 hafta kullanmıştım.etkisni göstermişti.göbeğine süreceksin.streçle kaplayacaksın canım.
ben kahve dedim ama hemde şekersiz 2 si bir arada sende gözünü çıkarmışın yani.... benim kabahatim yok işte banane....
evet diyetisyenler tavsiye ediyor, sütün içine kahve atıp içmeyi veya şekersiz türk kahvesini...kızlar öğle yemeğim 1 kaseden biraz fazla ezogelin çorba yağsız.4 kaşık kuru fasülye yarım su bardağı kadar yoğurt 2 lokma ekmek attım okadar
sizce fazlamı şuan 5i bi yerde çay içiyorum
canı çok kahve çeken arkadaşlar bir arkadaşıma diyetisyen sütle yapılmış 1bardak türk kahvesi vermişti ara öğünde
yani sütü pişirirken biraz kahve koyuyorsunuz ama türk kahvesi olacak.nescafeler kremalı kalorili yani sade olsa bile diyette pek tavsiye edilmiyormuş
biberiye yağını forumda başka konularda da okumuştum kızlar gerçekten işe yarıyor mu. ne kadar sürede etkisini gösterir ve nasıl kullanmalıyım.
ben de bebiş istiyorum bu arada, 50ye düşmezsem duba gibi olurum hamileliğimde.
canım göbeğine süreceksin.streçleyeceksin.acayip yakıyor.istersen sporunu yap terle.istersen otur.benim 1 haftada incelmişti.bazı sebeplerden bırakmıştım
1 hafta kullanmıştım.etkisni göstermişti.göbeğine süreceksin.streçle kaplayacaksın canım.
aktarlarda bulunur mu canım? Ne kadar fiyatı ve o yağın ne kadarını sürüyorsun?sadece göbek için mi?bel kısmına sürülmez mi canım?
canım pis kokuyor mu?
kaç gün ne kadar süre kalacak?
yıkanmalı mı yıkanmamalı mı?
yani benim cildim alerjik ya kızarırsa?:44:
evet canım aktarlardan 5 liraya almıştım 1 şişesini.heryere olur canım.
gece sürüp streçlesek sabaha kadar çalışsın o olmamı..... kötü kokuyormu birde o da önemli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?