60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:))

pastalar börekler geçtiğine göre nefsine yenildin mi ??:)
canım zaten yarı tok yarı aç şeklinde kalkıcksın masadan ,iyi yapmışsın ,nohut yemenin zararı olmaz diye düşünüyorum
kızlar ben çok halsizim heryerim dökülüyor ağrıdannn

canım geçen yaz kullanmıştım.göbeğim incelmişti.ama bıraktım sonra.bugün yeniden başladım.en kısa zamanda başla bence

gerçek mi ya?
bana da geçen ufacık bir şişe ozonlaştırılmış, sıkılaştırılmış zeytinyağı geldi, göbeğine sür dediler.
unuttum ablamda.
pek de inanmadım açıkçası.
ne kadar inceliyor ki?

yenildim ilk başta "amannnn yiyeceğim" dedim.
sonra tadına baktım bir iki şeyin, gözümün önünden uzaklaştırıp başkasına verdim hehe
ama sıcak çikolatayı içtim.
jacobs içen kimdi bakıyım?
dövücem onu
hep o soktu aklıma kahveyi.

Son düzenleme:

dövme yaaa bi daha yapmıcam söz.....

ben kahve dedim ama hemde şekersiz 2 si bir arada sende gözünü çıkarmışın yani.... benim kabahatim yok işte banane....

kızlar öğle yemeğim 1 kaseden biraz fazla ezogelin çorba yağsız.4 kaşık kuru fasülye yarım su bardağı kadar yoğurt 2 lokma ekmek attım okadar
sizce fazlamı şuan 5i bi yerde çay içiyorum
canı çok kahve çeken arkadaşlar bir arkadaşıma diyetisyen sütle yapılmış 1bardak türk kahvesi vermişti ara öğünde
yani sütü pişirirken biraz kahve koyuyorsunuz ama türk kahvesi olacak.nescafeler kremalı kalorili yani sade olsa bile diyette pek tavsiye edilmiyormuş

Slm kizlar.. Kahvalti: 1 brdk sekersiz nescafe 1 karisik tost (orta boy)
Ara: 1 elma
Ögle: sebze corbasi (yarim kase) 2 tane kadinbudu kofte 2 kasik patates puresi 2-3kasik barbunya pilaki
Biraz cok yedim galiba karnim sisti

slm kızlar benimde sabah menüm ilk bir kupa yeşil çay ac karnına sonra peynir yeşil zeytin salam 2 dilim tam bugday ekmeyi bu kadar öglen menumde bi kase corba sonra etli patatesli yemek bi tabakta bide salata okadar kızlar ....

Ay evet ya.dayanamadım.pisman oldum.
bu arada kzlar bıberıye yagı surmeye basladım.gobegıme falan.baya yanıyor.

biberiye yağını forumda başka konularda da okumuştum kızlar gerçekten işe yarıyor mu. ne kadar sürede etkisini gösterir ve nasıl kullanmalıyım.

ben de bebiş istiyorum bu arada, 50ye düşmezsem duba gibi olurum hamileliğimde.

canım göbeğine süreceksin.streçleyeceksin.acayip yakıyor.istersen sporunu yap terle.istersen otur.benim 1 haftada incelmişti.bazı sebeplerden bırakmıştım

1 hafta kullanmıştım.etkisni göstermişti.göbeğine süreceksin.streçle kaplayacaksın canım.

aktarlarda bulunur mu canım? Ne kadar fiyatı ve o yağın ne kadarını sürüyorsun?sadece göbek için mi?bel kısmına sürülmez mi canım?

ben kahve dedim ama hemde şekersiz 2 si bir arada sende gözünü çıkarmışın yani.... benim kabahatim yok işte banane....

ah betül ahhh hep senin yüzünden.
şimdi çok pişmanım.
ama elden ne gelir.
evde nescafe olsa onu içecektim ama yoktu ben de sıcak çikolata içtim napıyım...

evet diyetisyenler tavsiye ediyor, sütün içine kahve atıp içmeyi veya şekersiz türk kahvesini...
ama hayatta şekersiz türk kahvesi içemem.
ben en iyisi mi sütü tarçınlıyım ya da kahveliyim veya kakao da olabilir mi?:44:

aynen ben de bebiş düşünüyorum, 50ye düşmezsem 90 olurum aman Allah'ımmmmmmmmmm...
korku filmi gibi...
:18::18::18::18:

canım pis kokuyor mu?
kaç gün ne kadar süre kalacak?
yıkanmalı mı yıkanmamalı mı?
yani benim cildim alerjik ya kızarırsa?:44:

canım pis kokuyor mu?
kaç gün ne kadar süre kalacak?
yıkanmalı mı yıkanmamalı mı?
yani benim cildim alerjik ya kızarırsa?:44:

canım dayanılmaz kokusu var.evde yapamıyorum ben.alt kat boş.orda yapıyorum.yarım saat kalıyo bende.ıslak mendille siliyorum çıkaracağım zaman.alerjiyi aktara sor bence.ve birde yeşil kutuda karden marka alın.aktar en doğalı o demişti

kızlaaar yarın ankaraya gidiyorum. sıkıldığım için eşim gönderiyor beni 2 haftalığına, git biraz hava al dedi

ankaradan alırım artık biberiye yağımı da tarçınlı duş jelimi de

bu arada kakao yağı da selülit ve çatlaklar için kullanılır kızlar, ben kakao yağı düşünüyordum aslında ama, madem biberiye de etkili ikisini bir karıştırıp denicem, ayrıca kakaonun kokusu çok güzeldir, belki biberiyeyi bastırır.

öğlen
30 gr ekmek
4 kaşık bezelye ve 2 kaşık yoort
1 kepçe brokolili sebze çorbası
Ara
1 kupaya yakın tarçınlı süt
1 Hurma
Biraz kuru üzüm
Akşama salata tavuk çorba üçlüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…