60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar nedir bu biberiye yağı bence fazla etkisi olmaz diye düşünüyorum.mantıklı düşününce ne yapabilir.mekik çekmek bile zamanla eritiyormuş.
yağ ne yapsın ayooool

evet biberiye benim için hayal madem pis kokuyor

benim bu göbek yağla erimeyecek kadar çok.

maximapulca ankara'da ne var sanki?
ah ben izin alsam şu İstanbul'da yapacak öyle çok şey var ki ama h.sonları yetmiyor.

ara:
1 br.su,
1 kupa yeşil çay,
4-5 küçük parmak boyutunda galeta.
3 badem,
1 kuru kayısı
yedim.

akşama annem davet etti.
çorba, pilav, semizotu varmış.
hazır yemek yehuuuuuu

annemler ankarada canım ondan

kızlar nedir bu biberiye yağı bence fazla etkisi olmaz diye düşünüyorum.mantıklı düşününce ne yapabilir.mekik çekmek bile zamanla eritiyormuş.
yağ ne yapsın ayooool

canım bizde mantıksız düşünmüyoruz zaten.forumda konusu var.millet artık birkilerden medet umuyor(biberiyede bir bitki.).tabiki yediklerine dikkat etmessenn spor yapmassan etkili olmaz.o eriyen yağlar geri gelir.

Selam kızlarrr Bakıyorum yine sohbetler almış başını gidiyor Sanırım herkes bugün koşutura koştura gidip biberiye yağı ve streç folya alacak akşama herkesin ne halde olacağı şimdiden belli Sabah 1.5litre su ve 1 elma ile güne başladım (her zaman ki gibi). Vitalisim bitmiş, gittim markete, bir sürü çeşit, her markanın değişik çeşitleri var. Sanırım 5-6 kere elime aldığım ürünü yine koydum yerine başkasını seçtim. baktım olmuyor bu böyle, sonra kalorisine baktım. Tadı hoşuma gidebilme ihtimali yüksek olan ama diğerlerine göre kalorisi daha az olan ürünü seçtim (üzerinde şekerin ilave edilmediği yazması tabii ki beni daha çok cezbetti). Az yağlı sütümle aldığım vitalisimi indirdim güzelcene miğideme... öğlen biraz yoğurt, fırına attığım patateslerden atıştırdım (soyup dilimliyorum, biraz zeytinyağ ve kırmızı toz biberle karıştırıp, patateslerimi bunların içinde harmanlayıp fırına sürüyorum. yanına da çoban salatası yaptım. Akşama yoğurt ve biraz meyve yada meyve salatası yerim. Canım balık da çekiyor, ne güzel fırında buğulama, çok severim. Haftasonuna doğru ben balık yapacağım, şimdi karar verdim:104:
Kızlar yaa, metabolizmayı hızlandıran tavsiyelerinizi bekliyorum. Benim regl bitti sayılır. Tartıya çıktım (normalde cuma hariç çıkmam), ama tartı hala 62.0 diyor. Ya 2 haftadır şu 62'nin her halini gördüm, 62.0 62.1 62.7 62.8.... ufff yaaaa.... :84::84:sanırım bedenim direniyor, alışık bu kiloya, vermek istemiyor. ama o direndikce ben de direneceğim. arnavutsam, arnavut inadım da var, ben kazanacağım bu inadı, bedenim de arnavut inadına sahip, belki o biraz sıkıntı yaratıyor bende

Selam çido. Ay ben de 28 yaşındayım, ama inan bu yaş ile değil, irade ile alakalı. Bir de genç iken farkına varmadan daha fazla hareket ediyoruz, belki daha az yiyoruz falan... yaşlandıkca oturarak çalışıyoruz bazen, sonra eşlerimize çocuklara her gün yemek yapıyoruz, onların isteklerine göre yiyecekler yapılıyor (mesela börekler, köfteler, pilavlar, makarnalar vesaire). Ama tabii ki genç yaşta metabolizma daha hızlı ama ister genç ol ister yaşı ilerlemiş biri, kilo vermek istiyorsan bunun sırrı irade ve sabır

hojjgeldin more....

hojjgeldin more ???? bunu söylese söylese ancak bizim arnavutlar yada yugoslav güçmenleri süler güçmen misin sen de ?

arkadaşlar listeniz varmı ne kadar zamandır yapıyorsunuz..ve ne kadar kilo veren oldu....bende aranıza katılmak istiyorum tek başıma motive olamıyorum....
selam boncukx, aramıza hoşgeldin. herkes kendi kafasına göre takılıyor güzelim yani yediklerimızı yazıyoruz, arkadaşlar da yorumluyor, şunu yemesen daha iyi, şunu yiyeceğine şunu ye falan diye. Ama genelde kahvaltıda kim ne yemiş, ona bakıp, ona göre kendine bir menü oluşturabilirsin. Cuma günü tartılma günümüz. didilyos diye bir arkadaşımız var. ona kilomuzu burdan yada özel mesah yazarak bildiriyoruz, o da listeye ekliyor ve yayınlıyor burda listeyi. kim ne kadar vermiş görebiliyoruz öylece. herkesin kaçamağı ortaya çıkıyor yani
Boncukx hoşgeldin bende tam olarak bilmiyorum cuma günü bir liste oluşturuluyor ama nasıl oluyor bilmiyorum,gel sende aramıza birbirimize destek oluruz:)
canım boncukx'a yazdığım gibi, cuma günleri herkes sabah aç karnına tartılıp, kilosunu didilyos'a bildiriyor, o her cuma akşama doğru listeyi burada açıklıyor.... yani cuma günü tartılıyoruz, o listede de tartılma listemiz (kim kaç kilo vermiş takip edebiliyoruz)
slm kızlar.keyıfler nasıl?
1 karısık pohaca.2 bardak cay.1 kk peynır.3 zeytın
komşufırında kepekli poğaça var (beyaz peynirli)...ayyy süper oluyor onlar... zaten hep bitmiş oluyor sorduğumda :95:

ya arkadaş, 2haftadır her gün 1 saat spor yapıyorum, 6dan sonra yemiyorum, tatlı hamur işi kestim sayılır (ara sıra kahvaltıda 1-2dilim ekmek yiyorum) ama 62 diyor başka birşey demiyor tartı...gerçi reglim daha bugün bitti sayılır, onun şişliğidir diye avutuyorum kendimi, ama bir 61.9 demişti ama o gün de 62.0 arasında gidi geldi, 62.0 da karar kıldı sinir tartı neyse, en azından 62.7den 62.0'a düştüm, bu da ilerleme....

hımm insan kendini avutuyor ama belli bir süre sonra tartıda hala aynı şekilde olunca insanın siniri bozuluyor canım ya..
700 gr yinede vermişsin canım gerçi bende hergün bir kilo vermek istiyorum sanırım

ben geçen pazartesi 63,5 grdım .haftasonupazartesi ,salı 61,5-61,8 gr daydım ama dün 62,0 snirim bozuldu neyse biz yine devam edelimm ...

Güzelim sen yine görmüşsün 61leri hem de 61.5.... ben uzun zamandır 62 kilo olduğum için direniyor bedenim sanırım, ama ben de ona direneceğim. Vereceğim bu kiloları. Eşim dün bana ''mayıs'a kadar benim de zayıflamam lazım'' dedi. Bu beni daha çok gaza getirdi Düşünsenize adam mayıs'a kadar filinta gibi olacak kilo verip, ben hala aynı kiloda, olmaz bu anacım, o verrise ben de veremezsem çıldırırım sinirden:84: Ben artık metabolizmayı hızlandıran bir kaç kür de yapmaya karar verdim. zencefil kökünü (taze) normalde de çay olarak hazırlayıp içiyorum ara sıra, ama forumun birinde bir kür yazmışlar, onu da uygulayayım. Bakayım belki değişik kürler bulurum. Bir de koşudan geldikten sonra evde de egzersizler yapıyorum, artık onları yapmadan önce lahana yağımdan sürüp streç folyo ile saracağım bacaklarımı karnımı ve öyle yapacağım hareketleri. Belki bir ara bibiriye yağını da denerim...Evde hazır lahana yağım var, onunla başlayayım önce... Sizin uyguladığınız kürler varsa yazın kızlar. Bakın mart bitti !!!! Yaz yaklaşıyor :18: gitsin yağlar gitsin yağlar :118::124:

Son düzenleme:

kız azimlisin sen maşallah. o kadar spor hareket....
ben adım atmıyorum mübarek.
artık toto oturmaktan ağrıyo
öğrendiğin kürü de yazsaydın bari sedali...

adama bak ya mayısa zayıflayacakmış.
zayıfla kız, sendne ondan daha zayıf ol.

sorma güzelim, bıktım artık...ama en çok neyden bıktım biliyormusun ? kilo derdimin derdinden..yani vereyim de ben de kurtulayım bedenim de... bu piskoloji ile yaşayamam daha fazla, vallah bunaldım her seferinde aynı sıkıntı...vereyim gitsin, sıkıntıya girmekten kurtulayım, hayat mı bu ???? sıkıl sıkıl nereye kadar !?!??!
Ay sorma, o sabah erken işe gidiyor, akşama kadar çalışıp koşturuyor ayakta. Şimdi havalar ısınınca bisikletle gidecek yine. Bi de bir ara sabahları 6da kalkıp yarım saat koşuya gitmişti, ben veremedim kilolarımı, adam 2-3 kere 8-10 kilo verip aldı verip aldı:84::84::84: o yüzden bu sefer ben vermem lazım gerçekten, yoksa gözüm açık gider....

zayıflama kürü forumunda bir sürü kürler var... mesela herkes şu tarçın-bal kürüne saldırmış. Yazayım buraya :

- 1tarçın kabuğunu 1 bardak su ile beraber kaynatın
- bardağınıza 2 çay kaşığı bal koyun
- kaynamış tarçınlı suyu bardağa boşaltın
- sabahları aç karnına ve yatmadan önce olmak üzere, günde 2 kez tüketin
- 1 tarçın kabuğunu sabah yaptıktan sonra akşam da aynısını kullanabilirsiniz
balın içerisindeki antioksidan tarçın ile birleşince metabolizmayı hızlandırıyor (bu forumda böyle yazıyor, oranın yalancısıyım)

Rejim defterimdeki Ebru Şallının Zayıflama önerisi de şu:
Bir bardak ılık suya yarım greyfurt suyu ve 1 çay kaşığı bal karıştırıp sabahları aç karnına için. Metabolizmayı hızlandıran karışım, yağları yakıyor.

Zencefil çayı ile ilgili link de şu http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/354729-zencefil-cayi-zayiflama.html
Buraya herkes bir tarif yazmış. Birisi 4parça zencefil ile yarım limonu da dörde bölüp öyle hazırlıyormuş galiba..Yanlış birşey söylemeyeyim de, bu sayfada okuyabilirsiniz. Ama ben ne yapıyorum? Suyu kaynatıyorum, bir cam bardağına bir kaç parça zencefil doruyorum, kaynamış suyu ekliyor ve 5dakika bekletiyorum, hatta sıcak suyu ekledikten sonra zencefil parçalarını çatal yada bıçakla hafif deliyorum yada parçalıyorum ve öyle kapatıyorum... sonra bunu içip o zencefil parçalarını da yiyorum..Acayıp ağzım yanıyor...ardından da su içiyorum o kadar yanıyorum yani....

artık size kalmış, istediğinizi deneyin kızlar. Yada hepsini deneyin

Son düzenleme:

maşallah ya gerçi bend ekoşu bandında basen eritme bel inceltme hareketleri yapıyorum ama 2 gündür hiçbirini yapmıyorum ne yazıkkii

eşin sana gaz vermiş,sen bu gazla verirsin kiloları anacımm:))

1 kase yoğurt
1 tane galete

Kızlar ben bir kaç gün aranıza katılamayacağım didilyos cuma günü beni geçen hafta ile aynı kiloda kabul ederse sevinirim zaten verdiğimi düşünmüyorum ama yinede cuma sabah tartılıp pazartesi bir aksilik olmazsa yazarım.Görüşmek dileğiyle...
Sağlıcakla zayıf kalın

Tamam canım, o zaman haftaya görüşürüz. Aman ha, ipin ucunu kaçırma. Kilo vermeye devam, insan tatil moduna girip koy ver gitsin moduna giriyor vallah

Tamam canım, o zaman haftaya görüşürüz. Aman ha, ipin ucunu kaçırma. Kilo vermeye devam, insan tatil moduna girip koy ver gitsin moduna giriyor vallah

İnşallah canım ama sanmıyorum fazla yiyebileceğimi annem yarın sabah sinüzit ameliyatı olacak onun yanında hastanede olacağım

İnşallah canım ama sanmıyorum fazla yiyebileceğimi annem yarın sabah sinüzit ameliyatı olacak onun yanında hastanede olacağım

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bir an atlatır inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…