60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin inşallah hayırlısı ile atlatır yaş ilerledikçe ameliyatlar sıkıntı oluyor ondan huzursuzum biraz

kızlar eve geldim bir tane topkek yedim bır kase cips yedim 3-4fındık yedim ama hala acım aksam yemegi yerine canımın istediği bişeyler yiyeyim dedim ama iyi yapmadım tabi. napcam şimdi ben????helppppppp

kızlar eve geldim bir tane topkek yedim bır kase cips yedim 3-4fındık yedim ama hala acım aksam yemegi yerine canımın istediği bişeyler yiyeyim dedim ama iyi yapmadım tabi. napcam şimdi ben????helppppppp

kocaman bi salata yap sende yapçak bişiii yok.....

haslanmis yumurta acayip karın doyuruyor.salatada olabilir.ama doymak ıcın haslanmıs yumurtayı tek gecerim.

mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım, 62 kiloyum 54 olmak istiyorum daha önce diyetisyene gidip 15 kilo vermiştim 3 ayda ama 8 kilo aldım onu vermek istiyorum 1.5 ay içinde (( pfff çok yorucu

Hosgeldin ariz aramiza:) benim hedefim de 52 olmak 60'im. benim de vermem gereken tami tamina 8 kilom var

Arizcim verecegiz beraber sen hic merak etme. Diyetisyene gittim demistin? Baya da kilo vermissin. Neler onerdi sana canım diyetisyen bizimle paylasirsan seviniriz.

Arizcim verecegiz beraber sen hic merak etme. Diyetisyene gittim demistin? Baya da kilo vermissin. Neler onerdi sana canım diyetisyen bizimle paylasirsan seviniriz.

benim demir eksikliği ve kansızlığım olduğu için diyetim daha kontrollüydü, sabah aç karına mutlaka 1 kupa ılık su içmelisin, yağları daha çabuk çözüyor yarım saat sonra kahvaltı yapıyordum tabi sabah erken kalkarsan metabolizma hızlanıyo, şimdi ben o diyetimi yapmak istemiyorum sadece yediklerime dikkat edicem bildiğim yöntemler var yaptıklarımı sürekli paylaşırım cnm

mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım, 62 kiloyum 54 olmak istiyorum daha önce diyetisyene gidip 15 kilo vermiştim 3 ayda ama 8 kilo aldım onu vermek istiyorum 1.5 ay içinde (( pfff çok yorucu

Aramıza hoşgeldin ariz. 15 kilo vermişsin daha önce, süper yine verirsin canım, ne de olsa biliyorsun nasıl yapıldığını excity'nin dediği gibi, bizimle paylaşırsan bazı tüyoları yada neler yaptığını neler yediğini seviniriz Ben de 62 kiloyum, benim de 10 kilo civarında kilo vermem lazım:97:
Ay kızlar, sporumu da yaptım bugünlük...anaaaaaaaaaaaaaaaa ben lahana yağı sürüp spor yapacaktım bugün unuttummmmm.... ya ufff yaaa...:95: biran önce bitsin şu spor diye acele edip unuttum. vallah önce koşu 30dakika sonra 30 dakika yağ yakıcı hareketler yoruyor beni... akşam sadece biraz yoğurt yedim. Bu aralar biraz daha dikkat edeyim de şu 62de kurtulup 61-60lara yuvarlanayım... ya anlamıyorum arkadaş. herkes rejim bol su ve spor ile kilolarım hemencik gitti diyor, ben 2-3haftadır böyle yapıyorum ama sen misin demiyor kalıyor kilo, 62.7 başladım şuan 62.7... aradan 2.5 hafta geçmiş....birşeyi yanlış yapıyorum ama neyi...bir gözden geçireyim yediklerimi...neyse ben çıkıyorum şimdilik. öptüm hepinizi

geçmiş olsun WISH
AKŞAM
1 dilim çavdar ekmeği
brokoli çorbası
1 tavuk pirzola
tek şekerli türk kahvesi
bol su içtim

Wish annene cok gecmis olsun.Allah sifa versin ins.
Bu aksam biraz fazla kacirmis olabilirim:
Az mercimekli bulgurlu corba,
biraz semizotu yemegi,
biraz salata,
İki catallik patatesli tavuk yemegi,
2 kasiklik da pilav.
Ustune de yogurt,
uffffff.

annemde hazir yemek bulunca hepsinden azar azar tadiyim dedim.
Cok mu ki?
Ekmeksiz yedim ama....
Sonra da sekersiz cayla 5-6 hurma ve 1caykasigi kuru dut.
Ne zormus
Ay of yaa...

hb tşkr ederim:)) p.tesi şok diyet yapmaya başlamıştım 2 gün yapabildim 1.5 kilo evrdim evdekiler tepki gösterince bırakmak zorunda kaldm:// sabah 8 de kalkıp 2 kupa ılık su içeceğim kilo vermenin ön koşulu bu..
beyaz peynir, 4 zeytin, domates-salatalık. öğle yemeğine kadr kuru kayısı ve fındık yemeyi düşünüyorum haydi bismillah bakalım neler olacak 62 kiloyum hedefim 53 :)

merhaba ben de 72 kiloydum 4 kilo verdim 68 oldum şimdi hedefim 8 kilo 60 olmak istiyorum benim de desteğe ihtiyacım var tek başıma yapamıyorum

günaydın beybiler,

bu günkü menüm

08:30 sabah
2 yumurta
1 parça peynir
1 kaşık ajvar sos
+ jacobs 3 ü bir arada yetti gari kahve istiyoruuuuum.....herşeyi çıkardım zaten hayatımdan aaaaaaaaaaa......

10:00 Ara
1 muz

12:30 Öğlen
1 kadın budu köfte
1 kase yoğurt

15:00 Ara
1 elma

18:00 Akşam
1 kadın budu köfte
1 kase yoğurt

böyle yani bu günkü menüm..... ayy ben bu günü cuma zannediyodum kilo bildircem diye bi stre bi stres dünden beri.... sanki öss ye gircem....

pazartesi 67.8
salı 67.3
çarşamba 67.3
perşembe 68.3
tahtravalli gibi.... inip inip çıkıyom.... metabolizma pek çalışmıyor bu aralar.... bu günkü kilom bence abartılı çıktı çünkü dün normal yedim. bakalım görcez....

ben işlere dalayım gözüm üzerinizde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…