İnşallah canım ama sanmıyorum fazla yiyebileceğimi annem yarın sabah sinüzit ameliyatı olacak onun yanında hastanede olacağım
kızlar eve geldim bir tane topkek yedim bır kasecips yedim 3-4fındık yedim ama hala acım aksam yemegi yerine canımın istediği bişeyler yiyeyim dedim ama iyi yapmadım tabi. napcam şimdi ben????helppppppp
kızlar eve geldim bir tane topkek yedim bır kasecips yedim 3-4fındık yedim ama hala acım aksam yemegi yerine canımın istediği bişeyler yiyeyim dedim ama iyi yapmadım tabi. napcam şimdi ben????helppppppp
Hosgeldin ariz aramiza:) benim hedefim de 52 olmak 60'im. benim de vermem gereken tami tamina 8 kilom var
İnşallah canım ama sanmıyorum fazla yiyebileceğimi annem yarın sabah sinüzit ameliyatı olacak onun yanında hastanede olacağım
Arizcim verecegiz beraber sen hic merak etme. Diyetisyene gittim demistin? Baya da kilo vermissin. Neler onerdi sana canım diyetisyen bizimle paylasirsan seviniriz.
mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım, 62 kiloyum 54 olmak istiyorum daha önce diyetisyene gidip 15 kilo vermiştim 3 ayda ama 8 kilo aldım onu vermek istiyorum 1.5 ay içinde(( pfff çok yorucu
Aramıza hoşgeldin ariz. 15 kilo vermişsin daha önce, süperyine verirsin canım, ne de olsa biliyorsun nasıl yapıldığını excity'nin dediği gibi, bizimle paylaşırsan bazı tüyoları yada neler yaptığını neler yediğini seviniriz Ben de 62 kiloyum, benim de 10 kilo civarında kilo vermem lazım:97:
Ay kızlar, sporumu da yaptım bugünlük...anaaaaaaaaaaaaaaaaben lahana yağı sürüp spor yapacaktım bugün unuttummmmm.... ya ufff yaaa...:95: biran önce bitsin şu spor diye acele edip unuttum. vallah önce koşu 30dakika sonra 30 dakika yağ yakıcı hareketler yoruyor beni... akşam sadece biraz yoğurt yedim. Bu aralar biraz daha dikkat edeyim de şu 62de kurtulup 61-60lara yuvarlanayım... ya anlamıyorum arkadaş. herkes rejim bol su ve spor ile kilolarım hemencik gitti diyor, ben 2-3haftadır böyle yapıyorum ama sen misin demiyor kalıyor kilo, 62.7 başladım şuan 62.7... aradan 2.5 hafta geçmiş....birşeyi yanlış yapıyorum ama neyi...bir gözden geçireyim yediklerimi...neyse ben çıkıyorum şimdilik. öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?