60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah
1 hurma
1 dilim çavdar ekmğ
40 gr peynir
Çay
Keyfim yok 15 gündür aritmim var kalbimde geçmedi iştahımda yok zorla yedim.

günaydın kızlarrr nasılsınızzzz?
:103::119:
dün akşam
azıcık pizza yedimm annemler çay ile yemişler ,benimde dayaamadğım şeylerden biri ama hepsini yemedimmmm

2 kaşık bulgur pilavı ile yoğurt yedmmm

30 dakikada koştum,yürüdümmm koştktn snra rartıldımmm 61,5 gr çıktım

sabhlyn tartıldm 60,8 kg çıktımm sonundaaagördüm 60 yaşasın uzun zaömndr görmüyordummm

Tebrikleeer......

günaydın,
bu sene aşılandım diye gripten çekinmiyordum ama havaların dengesizliğinden ben de nasibimi aldım. bogazlarım pazartesiden beri şişti dün evden çıkamadım işe gidemedim. bu bile çok iyi geldi. evde olmayı özlemişim. regl öncesi dönemdeyim ama yine de dikkat ediyorum. pek ilerleme yok gibi görünüyor ama bedenim su tutmaya başladı bu yüzden canımı sıkmıyorum.

sanırım ben yarın sabah bildirim yapmasam iyi olacak
sabah
1 hurma
1 dilim çavdar ekmğ
40 gr peynir
Çay

geçmiş olsun berrycim. havaların dengesizliğindendir ben de bir haftadır falan iyi değilim bogaz agrısı değil sadee. böyle bi tuhafım. nefes alamıyrum gibi sanki. havalar bi dengeye otursa da biz de rahat etsek artık.

takma kafana beybim. zamanla olacak. ben de çok zor kilo veriyorum. bak iki haftadır bi gelişme yok. sabrediyorum. spor olarakta dün akşam hariç pilatesimi aksatmıyorum. ama işte ayda 1,5 -2 kg dan çok kilo verdiğim görülmemiştir. rekorum mayıs 2011 de 2,5 kilo idi. haftada bir kilodan az verip aglayanlara duyrulur

Son düzenleme:
sabah
1 hurma
1 dilim çavdar ekmğ
40 gr peynir
Çay

aritmi ne oluyor bilmesemde geçmiş olsun kardiş..... kahvaltın pek azmış....

merhaba kızlar beni de aranıza alın :)

ben de dün diyete girdim bayadır uğraşıyorum ama 2 gün sürüyo diyetlerim bu sefer kafaya koydum haziranda evleniyorum ve zayıflıcam o zamana kadar nasılsa diye hala gelinlik bakmadım

ben de hergün size yazcam

dün gece yatmadan önce tartıldım 65.8 kg

öyle sanırım baya bir zor olcak.... sporuda kattım hayatıma, daha kolay olacağını sanardım, tek suçlu olarak spor yapmamamı görürdüm hep..... şimdi onuda yapıyorum ama bu kadar oluyor. Yediklerim zaten ortada daha da kısarsam çok halsiz verimsiz oluyorum.... şaşkınım....

emzirdiğiniz için normal diyet sakıncalı iken siz bir de isveç diyeti yapıyorsunuz !!
bunu kendinize ve bebeginize yapmayın lütfen

günaydın kızlarrrr
sabah tartıldım 300 gr daha almışım 62 oldum sonunda.nasıl becerdim bi bilseniz.59 dan gram gram ilerleyerek aldım.
neyse sabah 1 bardak suyumu içtim
3 tane badem attım ağzıma
elim kadar lavaş peyniz zeytin kurutulmuş biber yedim. şimdide 1 kupa yeşil çayımı içtim.
işime başlıyorum.

yeni gelenler hoş geldi, sefalar getirdi.
ben bugün bir ilke imza attım arkidişler,
mutluyum ama garibim bir yandan da...:44:
ay ne bileyim korkuyorum çok.
şimdi benim bu göbek mübarek taş gibi oldu.
ben büyüdüğünü bariz görüyorum,
atletlerimden göbeğim fırlıyor resmen iğrenç bir hal aldım AMAAAAAAAA...
bu sabah (belki annemin tartısı zayıf gösteriyordur,:44: şimdi aklıma geldi aman Allah'ım lütfne öyle olmasın.) 65.8 çıktım.
inanamadım gözlerime.
dün gece annemde tartıldığımda 67.8dim.
gece gündüz kilo farkı 2 kilo olabilir mi insanın ya?:44:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar?
65.8i gördüm hem de bu kocaman karnımla. yemin ediyorum üstümdeki kotum bol gelirdi, şimdi düğmem açık oturuyorum ama 65.8i gördüm.
nasıl oldu bu?

inanıyorum ki deli gibi spor yapıp da kuş gibi yiyen sizler birden 2-3 kilo vermiş olacaksınız gram gram değil.
çünkü ben hiiiiiiiiiiç spor yapmadım.

bu sabah:
1 br.su,
1 kase nesfit ve doğa keten tohumlu müsli normal yağlı sütle,
1 sekersiz cay,

birazdan da:
1 br.su,
1.br. yesil cay içeceğim.

Son düzenleme:

betülcüm spor abartıyor olabilir misin? bazı spor hocaları hiçte bilinçli olmuyorlar. bilinçsiz sporla kas yaparken yağların kas aralarında kaldığı ve erimesinin çok zorlaştırdığını okumuştum. günde 45 dk yı geçmicek diyorlar sporun.

süper canım bu süper

canım teşekkür ederimm hepimiz böyle güzel güzel kiloları verelimmm..

bence biraz sabret.
gerçekten de daha da kısarsanız kolunuzu kaldıramazsınız.
bence 2-3 kilo birden bire vereceksiniz.

abartıyorum ne yalan söyliyeyim.... salona gittim mi çıkmak bilmiyorum.... hadi şunuda hadi bunuda.... hazır terlemişim biraz daha terle bakayım.... amaan ben bana verilen listeyi yapıyorum sonra serbest çalışmaya devam ediyorum ama çok hoşuma gidiyor yaaa.... böyle yaparken kendimi mutlu hissediyorum mazoşist oldum ben akşam diyomki biri yap dese yapılmaz yani insan haklarına aykırı diye dava açsam kazanırım..... ama beni bırak oraya akşama kadar tepinirim.... orda kendimi parkta salıncak sırası bekleyen çocuklar gibi hissediyorum

bence biraz sabret.
gerçekten de daha da kısarsanız kolunuzu kaldıramazsınız.
bence 2-3 kilo birden bire vereceksiniz.

inşallah yaaa.... şu an 65 in altına insem bile çok farkedecek vücudum inanıyorum... Baya bir sıkılaşma oldu gözle görülür biçimde ama işte tartıyla anlaşamıyoruz :)

Tebrikler beybi.... :92::92::92:

inşallah yaaa.... şu an 65 in altına insem bile çok farkedecek vücudum inanıyorum... Baya bir sıkılaşma oldu gözle görülür biçimde ama işte tartıyla anlaşamıyoruz :)

benim de tam tersi, kocaman göbek önde 3-4 aylık değil bildiğin 7 aylık benimki...
ama düşmüş gösterdi tartı bugün benim kilomu inanılmaz biçimde...
belki sporsuz yapılan diyetler bu nedenle kötü :44::18:

spora başlayıp ben de salıncak sırası beklemek istiyorum yaaaaaaaaaa
ya bi Allah'ın kulu da b.şehir'de otursa bana da bi el atsa yahu..
Yürüyüş arkadaşı arıyorum bu kadar mı zor?
Veya spor salonu arkadaşı

oooo arkadaş ararsan olmaz o iş.... ben tek takılmayı öğrendim.... herkez naza çekiyo gel bir şeyler yapalım deyince.... söylenip sızlanmayı bilirler ama.... boşver git kendi başına orda zaten spor yaparken çene yapmamamn lazım.... kendine odaklanırsın....

benim 5 sene önceki halim gibisin.
bana da bi liste veriyorlardı. iki saatten önce bitmiyordu. yap babam yap. haftanın beş altı gün salondaydım.
sana sonucu diyiverem. 2,5 ayda sadece 2,5 kilo verdim. 73 kiloydum o zaman. bayagı kiloluydum yani.

ne zaman ki bu topige geldim. yememi düzenledim. sporumu abartmadım. o zaman kilo verdim. sen böyle olacaksın diye bişi yok. ama kilo veremedikçe moralini bozabilirsin zamanla.. kolay gelsin... önemli olan bir iki ay yarış atı gibi koşturarak spor yapmak değil bunu tüm hayatına yaymak? ömrün boyunca bu kadar sıkı spor yapabilecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…