günaydın kızlarrr nasılsınızzzz?
:103::119:
dün akşam
azıcık pizza yedimm annemler çay ile yemişler ,benimde dayaamadğım şeylerden biri ama hepsini yemedimmmm
2 kaşık bulgur pilavı ile yoğurt yedmmm
30 dakikada koştum,yürüdümmm koştktn snra rartıldımmm 61,5 gr çıktım
sabhlyn tartıldm 60,8 kg çıktımm sonundaaagördüm 60 yaşasın uzun zaömndr görmüyordummm
sabah
1 hurma
1 dilim çavdar ekmğ
40 gr peynir
Çay
Keyfim yok 15 gündür aritmim var kalbimde geçmedi iştahımda yok zorla yedim.
günaydın beybiler,
bu günkü menüm
08:30 sabah
2 yumurta
1 parça peynir
1 kaşık ajvar sos
+ jacobs 3 ü bir arada yetti gari kahve istiyoruuuuum.....herşeyi çıkardım zaten hayatımdan aaaaaaaaaaa......
10:00 Ara
1 muz
12:30 Öğlen
1 kadın budu köfte
1 kase yoğurt
15:00 Ara
1 elma
18:00 Akşam
1 kadın budu köfte
1 kase yoğurt
böyle yani bu günkü menüm..... ayy ben bu günü cuma zannediyodum kilo bildircem diye bi stre bi stres dünden beri.... sanki öss ye gircem....
pazartesi 67.8
salı 67.3
çarşamba 67.3
perşembe 68.3
tahtravalli gibi.... inip inip çıkıyom.... metabolizma pek çalışmıyor bu aralar.... bu günkü kilom bence abartılı çıktı çünkü dün normal yedim. bakalım görcez....
ben işlere dalayım gözüm üzerinizde.....
sabah
1 hurma
1 dilim çavdar ekmğ
40 gr peynir
Çay
Keyfim yok 15 gündür aritmim var kalbimde geçmedi iştahımda yok zorla yedim.
takma kafana beybim. zamanla olacak. ben de çok zor kilo veriyorum. bak iki haftadır bi gelişme yok. sabrediyorum. spor olarakta dün akşam hariç pilatesimi aksatmıyorum. ama işte ayda 1,5 -2 kg dan çok kilo verdiğim görülmemiştir. rekorum mayıs 2011 de 2,5 kilo idi. haftada bir kilodan az verip aglayanlara duyrulur
kizlar bende emzirme doneminde kilo alanlardanim..yaklasik 10 gundur isvec diyeti yapiyorum 2 kilo verebildim...ayran detoksunu yapacagim daha sonrada...emzirdigim icin isvec dietine tam uyamadim aralarda kucuk kacamaklarda oldu ama dikkat ettim eskisi gibi yemedim..haftada iki defa gece yatmadan pilates yapiyorum...oglumdan dolayi sabahlari yapamiyorum...bu kilo vermek ne zor is yaw
öyle sanırım baya bir zor olcak.... sporuda kattım hayatıma, daha kolay olacağını sanardım, tek suçlu olarak spor yapmamamı görürdüm hep..... şimdi onuda yapıyorum ama bu kadar oluyor. Yediklerim zaten ortada daha da kısarsam çok halsiz verimsiz oluyorum.... şaşkınım....
yeni gelenler hoş geldi, sefalar getirdi.
ben bugün bir ilke imza attım arkidişler,
mutluyum ama garibim bir yandan da...:44:
ay ne bileyim korkuyorum çok.
şimdi benim bu göbek mübarek taş gibi oldu.
ben büyüdüğünü bariz görüyorum,
atletlerimden göbeğim fırlıyor resmen iğrenç bir hal aldım AMAAAAAAAA...
bu sabah (belki annemin tartısı zayıf gösteriyordur,:44: şimdi aklıma geldi aman Allah'ım lütfne öyle olmasın.) 65.8 çıktım.
inanamadım gözlerime.
dün gece annemde tartıldığımda 67.8dim.
gece gündüz kilo farkı 2 kilo olabilir mi insanın ya?:44:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar?
65.8i gördüm hem de bu kocaman karnımla. yemin ediyorum üstümdeki kotum bol gelirdi, şimdi düğmem açık oturuyorum ama 65.8i gördüm.
nasıl oldu bu?
inanıyorum ki deli gibi spor yapıp da kuş gibi yiyen sizler birden 2-3 kilo vermiş olacaksınız gram gram değil.
çünkü ben hiiiiiiiiiiç spor yapmadım.
bu sabah:
1 br.su,
1 kase nesfit ve doğa keten tohumlu müsli normal yağlı sütle,
1 sekersiz cay,
birazdan da:
1 br.su,
1.br. yesil cay içeceğim.
öyle sanırım baya bir zor olcak.... sporuda kattım hayatıma, daha kolay olacağını sanardım, tek suçlu olarak spor yapmamamı görürdüm hep..... şimdi onuda yapıyorum ama bu kadar oluyor. Yediklerim zaten ortada daha da kısarsam çok halsiz verimsiz oluyorum.... şaşkınım....
betülcüm spor abartıyor olabilir misin? bazı spor hocaları hiçte bilinçli olmuyorlar. bilinçsiz sporla kas yaparken yağların kas aralarında kaldığı ve erimesinin çok zorlaştırdığını okumuştum. günde 45 dk yı geçmicek diyorlar sporun.
bence biraz sabret.
gerçekten de daha da kısarsanız kolunuzu kaldıramazsınız.
bence 2-3 kilo birden bire vereceksiniz.
yeni gelenler hoş geldi, sefalar getirdi.
ben bugün bir ilke imza attım arkidişler,
mutluyum ama garibim bir yandan da...:44:
ay ne bileyim korkuyorum çok.
şimdi benim bu göbek mübarek taş gibi oldu.
ben büyüdüğünü bariz görüyorum,
atletlerimden göbeğim fırlıyor resmen iğrenç bir hal aldım AMAAAAAAAA...
bu sabah (belki annemin tartısı zayıf gösteriyordur,:44: şimdi aklıma geldi aman Allah'ım lütfne öyle olmasın.) 65.8 çıktım.
inanamadım gözlerime.
dün gece annemde tartıldığımda 67.8dim.
gece gündüz kilo farkı 2 kilo olabilir mi insanın ya?:44:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar?
65.8i gördüm hem de bu kocaman karnımla. yemin ediyorum üstümdeki kotum bol gelirdi, şimdi düğmem açık oturuyorum ama 65.8i gördüm.
nasıl oldu bu?
inanıyorum ki deli gibi spor yapıp da kuş gibi yiyen sizler birden 2-3 kilo vermiş olacaksınız gram gram değil.
çünkü ben hiiiiiiiiiiç spor yapmadım.
bu sabah:
1 br.su,
1 kase nesfit ve doğa keten tohumlu müsli normal yağlı sütle,
1 sekersiz cay,
birazdan da:
1 br.su,
1.br. yesil cay içeceğim.
inşallah yaaa.... şu an 65 in altına insem bile çok farkedecek vücudum inanıyorum... Baya bir sıkılaşma oldu gözle görülür biçimde ama işte tartıyla anlaşamıyoruz :)
benim de tam tersi, kocaman göbek önde 3-4 aylık değil bildiğin 7 aylık benimki...
ama düşmüş gösterdi tartı bugün benim kilomu inanılmaz biçimde...
belki sporsuz yapılan diyetler bu nedenle kötü :44::18:
spora başlayıp ben de salıncak sırası beklemek istiyorum yaaaaaaaaaa
ya bi Allah'ın kulu da b.şehir'de otursa bana da bi el atsa yahu..
Yürüyüş arkadaşı arıyorum bu kadar mı zor?
Veya spor salonu arkadaşı
abartıyorum ne yalan söyliyeyim.... salona gittim mi çıkmak bilmiyorum.... hadi şunuda hadi bunuda.... hazır terlemişim biraz daha terle bakayım.... amaan ben bana verilen listeyi yapıyorum sonra serbest çalışmaya devam ediyorum ama çok hoşuma gidiyor yaaa.... böyle yaparken kendimi mutlu hissediyorum mazoşist oldum benakşam diyomki biri yap dese yapılmaz yani insan haklarına aykırı diye dava açsam kazanırım..... ama beni bırak oraya akşama kadar tepinirim.... orda kendimi parkta salıncak sırası bekleyen çocuklar gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?