benim 5 sene önceki halim gibisin.
bana da bi liste veriyorlardı. iki saatten önce bitmiyordu. yap babam yap. haftanın beş altı gün salondaydım.
sana sonucu diyiverem. 2,5 ayda sadece 2,5 kilo verdim. 73 kiloydum o zaman. bayagı kiloluydum yani.
ne zaman ki bu topige geldim. yememi düzenledim. sporumu abartmadım. o zaman kilo verdim. sen böyle olacaksın diye bişi yok. ama kilo veremedikçe moralini bozabilirsin zamanla.. kolay gelsin... önemli olan bir iki ay yarış atı gibi koşturarak spor yapmak değil bunu tüm hayatına yaymak? ömrün boyunca bu kadar sıkı spor yapabilecek misin?
benim de tam tersi, kocaman göbek önde 3-4 aylık değil bildiğin 7 aylık benimki...
Ama düşmüş gösterdi tartı bugün benim kilomu inanılmaz biçimde...
Belki sporsuz yapılan diyetler bu nedenle kötü :44::18:
Spora başlayıp ben de salıncak sırası beklemek istiyorum yaaaaaaaaaa
Ya bi allah'ın kulu da b.şehir'de otursa bana da bi el atsa yahu..
Yürüyüş arkadaşı arıyorum bu kadar mı zor?
Veya spor salonu arkadaşı
Kızlar ne çabuk bitiryorsunuz ben daha yarım lt bile bitiremedimm..
aslında çok haklısın ama kendi başıma bişey yapamıyorum of yaaa.oooo arkadaş ararsan olmaz o iş.... ben tek takılmayı öğrendim.... herkez naza çekiyo gel bir şeyler yapalım deyince.... söylenip sızlanmayı bilirler ama.... boşver git kendi başına orda zaten spor yaparken çene yapmamamn lazım.... kendine odaklanırsın....
1 litre suyum bitti bile
hiiiiiç sanmıyorum.... spor yaparken düşünüyorum ne güzel diyorum hiç bekleyenim yok arayanım yoook soranım yooook.... bak şu insanlara gitmek zorundalar ayak bağları varkafayı yemeden önceki son günlerim sanırım.....
ama çok saçma amaaaa..... bünyeme aykırı şeyler yapıyorum amaaaa.... olmak zorunda.... ayyyy bizim ne dedikoducu başlayalı bir hafta oldu sor bakalım zayıflamışmı diye telefon ediyolar..... Kimseye bir şey ispatlamaya çalışmıyorum, sadece cicili bicili giyinebilmek için ve kendi gözüme hoş görünebilmek için çabalıyorum.... öbür türlü çok mutsuz oluyorum çünkü..... ben öyle çok sosyal değilim beni görüptee aaa nasıl yaptın diyecek pek kimse yok.... bedenimle ben başbaşayım en çok benim gözüme hoş görünmeli diye düşünüyorum....
ben büyükşehirdeyimm canım
benim 1,5 litre bitti.
Kızlar ne çabuk bitiryorsunuz ben daha yarım lt bile bitiremedimm..
günaydın kızlar 10 da kalktım 1 kupa sıcağa yakın su içtim, kahvaltıda maalesef küçük bi tost yedim, 3 dilim peynir, 2 zeytin ve söğüş,,, acilen kilo vermeliyim yaz geldi kıyafetlerim olmuyor(
günaydın ariz, hoşgeldin.
tostu diyetisyenler tavsiye ediyor.
niye herkes üzülüyor ki...
keşke vaktim olsa da ben de tost yesem.
hatta spor yapanlara akşam spordan önce bir tost yiyin tutsun aç aç gitmeyin diyorlar.
ya benim o kadar suyu bi anda almıyor ayrıca şişkinlik yapıyor kızlar, kafaya mı dikiyosunuz ne yapıyosunuz yahu?
3.bardağımı bitiremedim bile hala bekliyor, yudum yudum...
sabah ofise geldiğimde masamda 1,5 litrelik sürahim oluyor. bir de 350 ml lik büyük bardagım.
kahvaltı yapıp geldiğimden ve kahvaltıda genelde haşlanmış yumurta tükettiğimden deli gibi susamış oluyorum. iki bardagı bitiriveriyorum. gerisi de geliyor. hiç zor olmadı dogrusu. ikinci 1,5 litrelik suyumun 4/1 ini içtim bile
Aritmi kalp atışalrındaki düzensizlik benimki ekstrasistol yani durur gibi olup sonra güçlü 1 veya 2 atım oluyor.Doktora gidicem zaten.Sabah kahvaltı 1 çay bardağı ceviz yedim yazmayı unutmuşum kıslar.
Aram
3/4 bardak süt ve 2 kuru kayısı
öğlen halim olursa dışarda yerim olmazsa evde z.yağlı yerelmam ve çorbam var
yıllar önce kalp kapağımda önemsiz bir sarkma teşhis edildi bir doktorda üfürüm duymuştu.EKO,EKG hepsi çekildi temiz.Ama yıllar geçti tempolu sporda ve yorgunlukta atak oluyor ve 15 gün falan sürüyor sonra geçiyorgeçmiş olsun. bir ara bende de vardı. ritim bozukluğu gibi. doktora gittim çok küçük bir delik vamış kalbimde.doktor sorun olmaz ama her yıl kontrole git dedi.çarpıntı olunca da halsizlik yorgunluk oluyor haliylede.tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine.
1 çaybardağı ceviz çok değilmi. gerçi ceviz hem enerji veriyor. hem tok tutuyor.
masamda şu an 3 tane bardak duruyor valla, 2si su, 1i yeşil çay bardağı.5 su bardağı 1 litre yapıyor.ben uyanınca hemen 1 bardak su içiyorum.iş yerinde çay servisi başlayana kadar suyumu yudum yudum içiyorum. kahvaltıdan önce bayağı içmiş oluyorsun zaten.suyu masama koyuyorum yudum yudum içiyorum. bir dikişte içerseniz şişersiniz tıkanır kalırsınız zaten. püf noktası yudum yudum
sabah ofise geldiğimde masamda 1,5 litrelik sürahim oluyor. bir de 350 ml lik büyük bardagım.
kahvaltı yapıp geldiğimden ve kahvaltıda genelde haşlanmış yumurta tükettiğimden deli gibi susamış oluyorum. iki bardagı bitiriveriyorum. gerisi de geliyor. hiç zor olmadı dogrusu. ikinci 1,5 litrelik suyumun 4/1 ini içtim bile
Aritmi kalp atışalrındaki düzensizlik benimki ekstrasistol yani durur gibi olup sonra güçlü 1 veya 2 atım oluyor.Doktora gidicem zaten.Sabah kahvaltı 1 çay bardağı ceviz yedim yazmayı unutmuşum kıslar.
Aram
3/4 bardak süt ve 2 kuru kayısı
öğlen halim olursa dışarda yerim olmazsa evde z.yağlı yerelmam ve çorbam var
bende artık sabahları yumurta haşlamayı düşünüyorum.hem tok tutuyor.hem de bol bol su içmek zorunda kalıyorsun.
başakşehir'i kastetmiştim
Ya benim o kadar suyu bi anda almıyor ayrıca şişkinlik yapıyor kızlar, kafaya mı dikiyosunuz ne yapıyosunuz yahu?
3.bardağımı bitiremedim bile hala bekliyor, yudum yudum...
Valla yaaaa 3.bardağımı zorla içiyorum sabahtan beri.
Bunlar ne yapıyor acaba:44:
5 su bardağı 1 litre yapıyor.ben uyanınca hemen 1 bardak su içiyorum.iş yerinde çay servisi başlayana kadar suyumu yudum yudum içiyorum. Kahvaltıdan önce bayağı içmiş oluyorsun zaten.suyu masama koyuyorum yudum yudum içiyorum. Bir dikişte içerseniz şişersiniz tıkanır kalırsınız zaten. Püf noktası yudum yudum
yıllar önce kalp kapağımda önemsiz bir sarkma teşhis edildi bir doktorda üfürüm duymuştu.EKO,EKG hepsi çekildi temiz.Ama yıllar geçti tempolu sporda ve yorgunlukta atak oluyor ve 15 gün falan sürüyor sonra geçiyor
Sabahları çoğu kez 2 dilim ekmek yerine 1 çaybardağı ceviz yerim karatay diyetinde okumuştum.Ama ekmeksizlik metabolizmayı yavaşlattığı için dönüşümlü yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?