60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiiiiiç sanmıyorum.... spor yaparken düşünüyorum ne güzel diyorum hiç bekleyenim yok arayanım yoook soranım yooook.... bak şu insanlara gitmek zorundalar ayak bağları var kafayı yemeden önceki son günlerim sanırım.....

ama çok saçma amaaaa..... bünyeme aykırı şeyler yapıyorum amaaaa.... olmak zorunda.... ayyyy bizim ne dedikoducu başlayalı bir hafta oldu sor bakalım zayıflamışmı diye telefon ediyolar..... Kimseye bir şey ispatlamaya çalışmıyorum, sadece cicili bicili giyinebilmek için ve kendi gözüme hoş görünebilmek için çabalıyorum.... öbür türlü çok mutsuz oluyorum çünkü..... ben öyle çok sosyal değilim beni görüptee aaa nasıl yaptın diyecek pek kimse yok.... bedenimle ben başbaşayım en çok benim gözüme hoş görünmeli diye düşünüyorum....

ben büyükşehirdeyimm canım

Kızlar ne çabuk bitiryorsunuz ben daha yarım lt bile bitiremedimm..

valla bardak da bende bitiremem. yarım litrelik suyumumu koydum içip içip dolduruyorum.
su sürekli masamda gözümün önünde duruyor. wc ye git gel git gel hiç sevmiyorum ama mecburum içemeye napiiimmm
su çok faydalı kızlar su için su içirin. b3n geçen sene 3 litre rahat içiyordum. bu sene yarıya düşürdüm. birde hava soğukken içesim gelmiyor. havalar ısınınca çıkartırım yine 3 litre ye.

aslında çok haklısın ama kendi başıma bişey yapamıyorum of yaaa.
bi de yok bugün gelemiyorum v.s diyecekler, tam ben hazırken kalakalıcam falan amannn ne bileyim ya...

1 litre suyum bitti bile

bi de 4 bardak 1 litre eder mi ki acep?:44:

ben çok içince ağzıma geliyor ya, su bile içemiyorum
benim şimdilik sadece 3 bardak oldu su

bence de haklısın aslında bekleyenin yok, bence tadını çıkar ama tabi abartmamakta lazım.
ben de cicili bicili giyinmek istiorum.
dün koton'a gittim anam o kazak bebe kazağı mı yoksa bizler için mi anlamadım.
kabine ayırttığımı da o sinirle denemedim.
10 yaşındaki yeğenime alsam ona olacak o kıyafetler, ceketler bu ne yaaaa?:44::44::44:

günaydın kızlar 10 da kalktım 1 kupa sıcağa yakın su içtim, kahvaltıda maalesef küçük bi tost yedim, 3 dilim peynir, 2 zeytin ve söğüş,,, acilen kilo vermeliyim yaz geldi kıyafetlerim olmuyor (

ben büyükşehirdeyimm canım

başakşehir'i kastetmiştim

benim 1,5 litre bitti.

ya benim o kadar suyu bi anda almıyor ayrıca şişkinlik yapıyor kızlar, kafaya mı dikiyosunuz ne yapıyosunuz yahu?
3.bardağımı bitiremedim bile hala bekliyor, yudum yudum...

valla yaaaa 3.bardağımı zorla içiyorum sabahtan beri.
bunlar ne yapıyor acaba:44:

günaydın kızlar 10 da kalktım 1 kupa sıcağa yakın su içtim, kahvaltıda maalesef küçük bi tost yedim, 3 dilim peynir, 2 zeytin ve söğüş,,, acilen kilo vermeliyim yaz geldi kıyafetlerim olmuyor (

günaydın ariz, hoşgeldin.
tostu diyetisyenler tavsiye ediyor.
niye herkes üzülüyor ki...
keşke vaktim olsa da ben de tost yesem.
hatta spor yapanlara akşam spordan önce bir tost yiyin tutsun aç aç gitmeyin diyorlar.

ah cnm tost kaşarlı ve sucukluydu maalesef:)) bugün bol ılık su içmeliyim

ya benim o kadar suyu bi anda almıyor ayrıca şişkinlik yapıyor kızlar, kafaya mı dikiyosunuz ne yapıyosunuz yahu?
3.bardağımı bitiremedim bile hala bekliyor, yudum yudum...

sabah ofise geldiğimde masamda 1,5 litrelik sürahim oluyor. bir de 350 ml lik büyük bardagım.
kahvaltı yapıp geldiğimden ve kahvaltıda genelde haşlanmış yumurta tükettiğimden deli gibi susamış oluyorum. iki bardagı bitiriveriyorum. gerisi de geliyor. hiç zor olmadı dogrusu. ikinci 1,5 litrelik suyumun 4/1 ini içtim bile

5 su bardağı 1 litre yapıyor.ben uyanınca hemen 1 bardak su içiyorum.iş yerinde çay servisi başlayana kadar suyumu yudum yudum içiyorum. kahvaltıdan önce bayağı içmiş oluyorsun zaten.suyu masama koyuyorum yudum yudum içiyorum. bir dikişte içerseniz şişersiniz tıkanır kalırsınız zaten. püf noktası yudum yudum

Aritmi kalp atışalrındaki düzensizlik benimki ekstrasistol yani durur gibi olup sonra güçlü 1 veya 2 atım oluyor.Doktora gidicem zaten.Sabah kahvaltı 1 çay bardağı ceviz yedim yazmayı unutmuşum kıslar.
Aram
3/4 bardak süt ve 2 kuru kayısı
öğlen halim olursa dışarda yerim olmazsa evde z.yağlı yerelmam ve çorbam var

bende artık sabahları yumurta haşlamayı düşünüyorum.hem tok tutuyor.hem de bol bol su içmek zorunda kalıyorsun.

geçmiş olsun. bir ara bende de vardı. ritim bozukluğu gibi. doktora gittim çok küçük bir delik vamış kalbimde.doktor sorun olmaz ama her yıl kontrole git dedi.çarpıntı olunca da halsizlik yorgunluk oluyor haliylede.tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine.
1 çaybardağı ceviz çok değilmi. gerçi ceviz hem enerji veriyor. hem tok tutuyor.

yıllar önce kalp kapağımda önemsiz bir sarkma teşhis edildi bir doktorda üfürüm duymuştu.EKO,EKG hepsi çekildi temiz.Ama yıllar geçti tempolu sporda ve yorgunlukta atak oluyor ve 15 gün falan sürüyor sonra geçiyor
Sabahları çoğu kez 2 dilim ekmek yerine 1 çaybardağı ceviz yerim karatay diyetinde okumuştum.Ama ekmeksizlik metabolizmayı yavaşlattığı için dönüşümlü yiyorum

masamda şu an 3 tane bardak duruyor valla, 2si su, 1i yeşil çay bardağı.
boşalır boşalmaz dolduruyorum hemen ama yook anacım yoook...
bir dikişte içmek zaten mümkün değil.
ben sabah aç karnına bile içsem ağzıma geliyor.
sanırım mideden

hey maşallah.
ben de bu sabah yumurta yiyecektim ama üşendim, nesfit yaptım.
yarın yumurta yiyim bari.

bende de var o düzensizlik, tık tıkıtık diye atıyor demişti doktor küçükken.
büyüdüğümde geçti dediler ama bilmem.:44:
Allah şifa versin. geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir.
bi de o yer elmasını annem yapardı ya ben ki herşeyi yerim o iğrenç geldi.
kerevize bile bayılırım ama hiç sevemedim yer elmasını.
sen azıcık yiyorsun gerçekten.
o kadar ceviz kalorili değil mi?
günde toplam 2 ceviz yiyin diyorlar.

bende artık sabahları yumurta haşlamayı düşünüyorum.hem tok tutuyor.hem de bol bol su içmek zorunda kalıyorsun.

ben de bundan böyle 1gün yumurtalı, bir gün çok tahıllı ekmek arası peynirli, bir gün de nesfit yapıcam.
yeşil çay da çok kurutuyor beni, susatıyor.

hımm pardon canım ,olsun evine koşu bandı al , maddi drumunda sıkışık değilsen evde yapmak zevkli birde müzikle harika oluyor ben hiç sıklmıyorum dün akşamda yarım saat yaptımm

bundan böyle bnde biraz daha erken kalkıp evde kahvaltımı yapıp çıkayım yumurtamı yiyim..bende yudum yudum içiyorum ama sabahtan beri sadece 350 ml su içtim yani..

merhaba arkadaşlar! yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmiş sabah uyandım ve karnım davul gibi şiş canım çok sıkkın fazladan yediğim bir şey yok ve malesef polikistik overim var adet olamıyorum of off

kahvaltım

1 dilim ekmek, 1yumurtadan çok az yağ ile omlet, peynir, maydanoz, 2 zeytin yedim. 2 fincan yeşilçay içtim.

üfürüm diyorlar dimi ahtırlayamadım delik yazdım.bende de üfürüm var. eko ekg çektirdim temiz. doktora dedim ki yıllar geçtik çe bu bende sorun olur mu dedim. yok dedi. merdiven çıkarken hızlı yürüyüş yaparken soluk soluğa kalıyorum yaşlı insanlar gibi.aynı şey bende de var. çok yorulduğumda çarpıntım oluyor. kalp damarlarında çekilme gibi ağrılar oluyor. bu sene gittim doktara.bir ara izin aldığımda ankara ya da gidicem. kalp olduğu için tedirgin oluyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…