60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım eşim doktor benim yakında randevu alacak önemli değil diyor.... ama aynen bende nefes nefese kalıyorum kalp hızımı artıracak egzersizler çok yoruyor.Normalde atım hızım 72 civarında normal yani sigarada içmiyorum

berry geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyin yoktur. kpss ye hazırlanıyorsun branşın ne acabaa? diğer arkadaşlar da ne işler yapıyorlar ya da ne okuyorlar?

bende de polikistik over var, adet olmadım bu ay tam dönemimdi. sanırım ondan bu koca karın.

bende de üfürük var demişlerdi.
bana da aynısı oluyor, ben de geçti sanmıştım.
sanırım kontrol ettirmeli ama çok önemli değil demişlerdi.
bu aralar herkeste var.
neden acaba?

geçmiş olsun kilo verince pco nun düzelme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi doktor. ilaç kullanıyor musun canım? ben kullanıyordum bıraktım. aldığım kilolar biraz da ilaç yüzünden sanırım çünkü şişiyordum resmen ilaç kullanırken

bende merdiven çıkıyım nefes nefese kalıyorumm nefes almakta zorluk çekiyorumm acaba böyle bişey mi üfürüm kızlar???
geçmiş olsun arkadaşlar,kendinize dikkat edin sağlık bu sonuçta

öğle yemeğimmm

bulgur pilavı
ton balık

berry geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyin yoktur. kpss ye hazırlanıyorsun branşın ne acabaa? diğer arkadaşlar da ne işler yapıyorlar ya da ne okuyorlar?

ben hem okuyurum ben çalışıyorumm

açıköğretim 2.sınıf kamu yönetimi bl.okuyorum sen canım

bende belediye de muhasebede çalışıyorum. pazar günü sınava gircem açıköğretim den halkla ilişkiler yazmayıdüşünüyorum.
28 yaşındayım yarışmacı arkdaşlara başarılar dilerim :))))

başarılar şmdiiden canım ..puanın 4 yıllığa yeterse 4 yıllık da seçebilirsin canım.. bende 22 yaşındayımmm memnun oldum bu rsimdeki senin oğlun mu canım allah bağışlasın

ben de ing. öğretmenliği okuyorum. iyi çalışmalar berry inşallah çook iyi bi puan alıp atanırsın. çalışıp okumak da çok zor tebrik ederim december

tatlım senin ki kondisyon düşüklüğündendir bence. böyle birşeyi ancak doktora gidip ögrenebilirsin.
bu arada sen bir ara bogazımı tutamıyorum diye topikler açıyordun. bu kez başarıyorsun sanırım tebrikler.

4.5 yıllık özel sektörde farklı yerlerde çalıştım kurumsal yerlerde çok yıprandım birde çocuk olunca böyle oldu.Normalde 24 yaşındayken 50 kiloydum fiks ahhh ahhh yaşlandım nbeni görmek isteyen eklesin albümümde resmim var 35 lik teyze oldum yaaaaa

özel sektör çok zor malesef. ben de özelde çalışıyordum ama baktım olmayacak bıraktım. valla profil resminde gayet çıtır görünüyorsun eğer resim sana aitse

başarılar şmdiiden canım ..puanın 4 yıllığa yeterse 4 yıllık da seçebilirsin canım.. bende 22 yaşındayımmm memnun oldum bu rsimdeki senin oğlun mu canım allah bağışlasın

evet canım benim yaramaz oğlum.2 yaşında.sınava çalışdım dersem yalan olur. iş güç çocuk derken eve zor atıyorum kendimi.
kısmet bakalım.

ben de ing. öğretmenliği okuyorum. iyi çalışmalar berry inşallah çook iyi bi puan alıp atanırsın. çalışıp okumak da çok zor tebrik ederim december

teşekkür ederim canım hem çalışıp hem okumak çok zor evde ders çalışanlara özeniyorum valla ama hayat şartları çalışmak zorundayaımmmm ama bir yandanda güzel aileme destek oluyorummm..o yanı paha biçilmez bir duygu..

Son düzenleme:
evet canım benim yaramaz oğlum.2 yaşında.sınava çalışdım dersem yalan olur. iş güç çocuk derken eve zor atıyorum kendimi.
kısmet bakalım.

bende hiç çalışmadan girmiştimmm ama 4 yıllık tuttum :)

bliyorum benim ablamında kız var hiç ders çalıştırmıyr..allah yardımcınız olsun böyle olan arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…