- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
tatlım senin ki kondisyon düşüklüğündendir bence. böyle birşeyi ancak doktora gidip ögrenebilirsin.
bu arada sen bir ara bogazımı tutamıyorum diye topikler açıyordun. bu kez başarıyorsun sanırım tebrikler.
hb tşkr ederim:)) p.tesi şok diyet yapmaya başlamıştım 2 gün yapabildim 1.5 kilo evrdim evdekiler tepki gösterince bırakmak zorunda kaldm:// sabah 8 de kalkıp 2 kupa ılık su içeceğim kilo vermenin ön koşulu bu..
beyaz peynir, 4 zeytin, domates-salatalık. öğle yemeğine kadr kuru kayısı ve fındık yemeyi düşünüyorum haydi bismillah bakalım neler olacak 62 kiloyum hedefim 53 :)
aramıza hoşgeldin hilalsrmerhaba ben de 72 kiloydum 4 kilo verdim 68 oldum şimdi hedefim 8 kilo 60 olmak istiyorum benim de desteğe ihtiyacım var tek başıma yapamıyorum
günaydın kızlarrr nasılsınızzzz?
:103::119:
dün akşam
azıcık pizza yedimm annemler çay ile yemişler ,benimde dayaamadğım şeylerden biri ama hepsini yemedimmmm
2 kaşık bulgur pilavı ile yoğurt yedmmm
30 dakikada koştum,yürüdümmm koştktn snra rartıldımmm 61,5 gr çıktım
sabhlyn tartıldm 60,8 kg çıktımm sonundaaagördüm 60 yaşasın uzun zaömndr görmüyordummm
ben yazın rejim yapmadan 5-10 kiloyu veriyorum ama kışın alıyorum...sorun da bu...o zaman nasıl veriyorum arkadaş,anlamıyorum ki... şuan vermek istiyorum ama az az gidiyor... normalde çabuk alan ve çabuk veren tiplerdenim ama artık yaş ilerledikce mi, yoksa şu kötü huyumdan mı (biri şunu yap desin, yapmak istesem bile yapamam..o kadar inadım yani)....ama yavaş yavaş gitsin, ona bile razıyım.... acaba zor kilo vermek ne ile alakalı ? bununla ilgili açıklama bilen var mı aranızda ? Yani metabolizma yavaş diye genel açıklama sormuyorum, bilimsel detayları soruyorum.günaydın,
bu sene aşılandım diye gripten çekinmiyordum ama havaların dengesizliğinden ben de nasibimi aldım. bogazlarım pazartesiden beri şişti dün evden çıkamadım işe gidemedim. bu bile çok iyi geldi. evde olmayı özlemişim. regl öncesi dönemdeyim ama yine de dikkat ediyorum. pek ilerleme yok gibi görünüyor ama bedenim su tutmaya başladı bu yüzden canımı sıkmıyorum.
sanırım ben yarın sabah bildirim yapmasam iyi olacak
geçmiş olsun berrycim. havaların dengesizliğindendir ben de bir haftadır falan iyi değilim bogaz agrısı değil sadee. böyle bi tuhafım. nefes alamıyrum gibi sanki. havalar bi dengeye otursa da biz de rahat etsek artık.
takma kafana beybim. zamanla olacak. ben de çok zor kilo veriyorum. bak iki haftadır bi gelişme yok. sabrediyorum. spor olarakta dün akşam hariç pilatesimi aksatmıyorum. ama işte ayda 1,5 -2 kg dan çok kilo verdiğim görülmemiştir. rekorum mayıs 2011 de 2,5 kilo idi. haftada bir kilodan az verip aglayanlara duyrulur
Sealm cakirhanim. ne güzel. bir yeni gelin daha...biri daha yaza evleniyordu, kimdi :44: verirsin hazırana kadar kendini displine sokarsan :129:merhaba kızlar beni de aranıza alın :)
ben de dün diyete girdim bayadır uğraşıyorum ama 2 gün sürüyo diyetlerim bu sefer kafaya koydum haziranda evleniyorum ve zayıflıcam o zamana kadar nasılsa diye hala gelinlik bakmadım
ben de hergün size yazcam
dün gece yatmadan önce tartıldım 65.8 kg
öyle sanırım baya bir zor olcak.... sporuda kattım hayatıma, daha kolay olacağını sanardım, tek suçlu olarak spor yapmamamı görürdüm hep..... şimdi onuda yapıyorum ama bu kadar oluyor. Yediklerim zaten ortada daha da kısarsam çok halsiz verimsiz oluyorum.... şaşkınım....
abartıyorum ne yalan söyliyeyim.... salona gittim mi çıkmak bilmiyorum.... hadi şunuda hadi bunuda.... hazır terlemişim biraz daha terle bakayım.... amaan ben bana verilen listeyi yapıyorum sonra serbest çalışmaya devam ediyorum ama çok hoşuma gidiyor yaaa.... böyle yaparken kendimi mutlu hissediyorum mazoşist oldum benakşam diyomki biri yap dese yapılmaz yani insan haklarına aykırı diye dava açsam kazanırım..... ama beni bırak oraya akşama kadar tepinirim.... orda kendimi parkta salıncak sırası bekleyen çocuklar gibi hissediyorum
Ben de arkeoloğum. ALES'e hazırlanıyorum, aynı zamanda yavaş doktora tezimle araştırmalarıma başlıyorum...berry geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyin yoktur. kpss ye hazırlanıyorsun branşın ne acabaa? diğer arkadaşlar da ne işler yapıyorlar ya da ne okuyorlar?
geçmiş olsun kilo verince pco nun düzelme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi doktor. ilaç kullanıyor musun canım? ben kullanıyordum bıraktım. aldığım kilolar biraz da ilaç yüzünden sanırım çünkü şişiyordum resmen ilaç kullanırken
bende belediye de muhasebede çalışıyorum. pazar günü sınava gircem açıköğretim den halkla ilişkiler yazmayıdüşünüyorum.
28 yaşındayım yarışmacı arkdaşlara başarılar dilerim :))))
Selam şekerlerrr
ben yazın rejim yapmadan 5-10 kiloyu veriyorum ama kışın alıyorum...sorun da bu...o zaman nasıl veriyorum arkadaş,anlamıyorum ki... şuan vermek istiyorum ama az az gidiyor... normalde çabuk alan ve çabuk veren tiplerdenim ama artık yaş ilerledikce mi, yoksa şu kötü huyumdan mı (biri şunu yap desin, yapmak istesem bile yapamam..o kadar inadım yani)....ama yavaş yavaş gitsin, ona bile razıyım.... acaba zor kilo vermek ne ile alakalı ? bununla ilgili açıklama bilen var mı aranızda ? Yani metabolizma yavaş diye genel açıklama sormuyorum, bilimsel detayları soruyorum.
bu şişmiş halim zayıfken kuru kız kalıyorum zaten
kızlar ben dünden beridir ılık su içiyorum sindirim sistemim süper çalışıyor öneririm yağ yakımınızda hızlanır, yağ yakımında diyetisyenim ceviz suyuda vermişti geceden 1 kupa suda bekletip sabah suyunu içip cevizlerini yiyorsunuz hafif buruk tadı var ama gerçekten tok tutuyor
kızlar ben dünden beridir ılık su içiyorum sindirim sistemim süper çalışıyor öneririm yağ yakımınızda hızlanır, yağ yakımında diyetisyenim ceviz suyuda vermişti geceden 1 kupa suda bekletip sabah suyunu içip cevizlerini yiyorsunuz hafif buruk tadı var ama gerçekten tok tutuyor
ben de başlamak istiyorum...ama nerden:))
ceviz suyunu kolestrol için duymuştum.babam içiyordu.
ılık su içiyordum bir zamanlar. sanki midem büyüdü ya iştahım arttı doymak bilmedim. geri bıraktım.
evet kolestrol için yapıyorlar bunu. ama tok da tutar buruşturur ağzı. onu da deniyim madem.
evet ama ben 56 kiloyken pco idim. onun yüzünden aldım zaten kiloları pis hormon ilaçları. ama bıraktım 8 aydır kullanmıyorum. evlendim ilk 2 ay kullandım bıraktım artık, midem ilaç da almıyor bi de midem rahatsız.
hangi belediye?
ben 27 yaşında, 9.5 aylık evli, yüksek lisans mezunu, aynı zamanda kamu'da insan kaynaklarına bağlı olarak çalışıyorum.
KPSS'ye hiç çalışmadım, nedir bilmem ama girmem gerekiyor.
konudan iyice sapmayalım;
bu öğlen biraz abarttım zayıfladığımı görünce offf
1 kase az şehriyeli çorba,
1 kase salata yağsız,
1 tabak bulgur pilavı,
1 kase cacık,
2 de köfte:18:
çok mu oldu acep?:44:
bulgur pilavı yiyin faydalı diye okumuştum o nedenle kısmadım.:18:
ama patlayacak gibi şiştim.
ay kızlar ya sizi seviyorum valla akşamları da açıp bakmak istiyorum acaba o ne yaptı ne yedi v.s diye
fatih'e gidip saçlarımı boyatmak istiyorum ama offf iyice tembelleştim.
iş çıkışı daha da zor
geçen yıl diyetisyene gitmiştim son gidişimde yağdan verememiştim o yüzden ceviz suyunu önerdi iyi sonuç aldım evet kolestrolü düşürmeyede faydası var beni tok tuttu ılık suda işe yarıyor diyetisyenim 3 ayda 15 kilo verdirdi bana, evde oturmaktan pasta börek yemekten 7 kilo aldım vermem gerek kıyafetlerim olmuyor
tickerine bakarsan zaten başlamış ve yol almışsın zaten sen?
hangi diyetisyen bu hey maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?