60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oda olabilir canımmmm ..

evet doğru diyorsun bu sefer iradeliyim ,kararlııyım birde abimn düğünü var 26 mayısta o yüzden çok şey yapıyorumm.

Selam şekerlerrr hemencik yazayım miğdeme bugün inen gıdaları: sabah 1.5 litre su 1 elma. he bi de bugün şu dün yazdığım greyfurt-bal-su karışımından içtim (metabolizmam tavan yapsın diye). Aslında bugün haşlanmış yumurta zeytin peynir yiyecektim, sonra üşenip yine az yağlı sütümle vitalisimi yapıp yedim. öğlen yemeğim de belli aslında: brokoli ve zeytinyağlı havuç yapacağım şuan form çayım hazırlıyorum. İşte üle..

verirsin güzelim. Aslında 20-30-40 kilo veren arkadaşlara bakıldığında bizim şu 5-10 kilomuz ne ki...yani veririz biz de..pardon, veririz değil, VERECEĞİZ KIZLARR:124: ponpon kızlara döneceğiz hepimiz fıstık gibi olacağız :13:

merhaba ben de 72 kiloydum 4 kilo verdim 68 oldum şimdi hedefim 8 kilo 60 olmak istiyorum benim de desteğe ihtiyacım var tek başıma yapamıyorum
aramıza hoşgeldin hilalsr sen 4 kiloyu atmışsın zaten, ne güzel...geri kalan 8 kiloyu da toz edersin merak etme :129:

aaa süper... sen de koşu o zaman daha etkili bravo :92::92:ben koş koş koş, bir de egzersiz.. ama beden inatlaşıyor anacım..neyse durmak yok yola devam...

ben yazın rejim yapmadan 5-10 kiloyu veriyorum ama kışın alıyorum...sorun da bu...o zaman nasıl veriyorum arkadaş,anlamıyorum ki... şuan vermek istiyorum ama az az gidiyor... normalde çabuk alan ve çabuk veren tiplerdenim ama artık yaş ilerledikce mi, yoksa şu kötü huyumdan mı (biri şunu yap desin, yapmak istesem bile yapamam..o kadar inadım yani)....ama yavaş yavaş gitsin, ona bile razıyım.... acaba zor kilo vermek ne ile alakalı ? bununla ilgili açıklama bilen var mı aranızda ? Yani metabolizma yavaş diye genel açıklama sormuyorum, bilimsel detayları soruyorum.
Sealm cakirhanim. ne güzel. bir yeni gelin daha...biri daha yaza evleniyordu, kimdi :44: verirsin hazırana kadar kendini displine sokarsan :129:
ben hayatımda bu kadar spor yaptığımı hatırlamıyorum ya balet yaptım 11 sene, 1.5 karete yaptım, taebo yaptım, basketbol oynadım, italyan folkloruna gittim (o da dans sporu sonuçta) ama böyle istikralı spor yaptığım ilk kez görülmüştür.... sanırım bedenim şok oluyor ve o yüzden kiloları tutmaya çalışıyor noluyooo hareket mi ediyoruzzz ???? diye şaşkınlık dönemi yaşıyor bedenim sanırım, alışınca beni de tartıda sevindirir inşallah
berry geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyin yoktur. kpss ye hazırlanıyorsun branşın ne acabaa? diğer arkadaşlar da ne işler yapıyorlar ya da ne okuyorlar?
Ben de arkeoloğum. ALES'e hazırlanıyorum, aynı zamanda yavaş doktora tezimle araştırmalarıma başlıyorum...

Hepinizi ekledim kızlar umarım üniversite yıllarımdaki kiloma dönerim ben kaçıyim KPSS se beklemez aramda sanırım elma yerim Şu an şekersiz nescafemi içiyorum kolay gelsinnnn

kızlar ben dünden beridir ılık su içiyorum sindirim sistemim süper çalışıyor öneririm yağ yakımınızda hızlanır, yağ yakımında diyetisyenim ceviz suyuda vermişti geceden 1 kupa suda bekletip sabah suyunu içip cevizlerini yiyorsunuz hafif buruk tadı var ama gerçekten tok tutuyor

Ben de özel bir firmada Dış Ticaret ve Pazarlamadan sorumlu müdürüm.

evet ama ben 56 kiloyken pco idim. onun yüzünden aldım zaten kiloları pis hormon ilaçları. ama bıraktım 8 aydır kullanmıyorum. evlendim ilk 2 ay kullandım bıraktım artık, midem ilaç da almıyor bi de midem rahatsız.

hangi belediye?

ben 27 yaşında, 9.5 aylık evli, yüksek lisans mezunu, aynı zamanda kamu'da insan kaynaklarına bağlı olarak çalışıyorum.
KPSS'ye hiç çalışmadım, nedir bilmem ama girmem gerekiyor.

konudan iyice sapmayalım;

bu öğlen biraz abarttım zayıfladığımı görünce offf
1 kase az şehriyeli çorba,
1 kase salata yağsız,
1 tabak bulgur pilavı,
1 kase cacık,
2 de köfte:18:

çok mu oldu acep?:44:
bulgur pilavı yiyin faydalı diye okumuştum o nedenle kısmadım.:18:
ama patlayacak gibi şiştim.

ay kızlar ya sizi seviyorum valla akşamları da açıp bakmak istiyorum acaba o ne yaptı ne yedi v.s diye

fatih'e gidip saçlarımı boyatmak istiyorum ama offf iyice tembelleştim.
iş çıkışı daha da zor

yani az kilo verme yaşla alakalı diyeceğim ama daha önce de rejim yaptığımda iki ayda beş kilo anca verebilmiştim. sanırım yapım yaglanmaya müsait. ama azimle özellikle de bacak ve kalça şekillendiren direnç bantlı pilates ve dambıl ile kol gögüs bacak ve kalça çalışmalarına devam ediyorum. üç ay sonra ölçülerimdeki değişiklikleri sizinle paylaşacağım.

ceviz suyunu kolestrol için duymuştum.babam içiyordu.
ılık su içiyordum bir zamanlar. sanki midem büyüdü ya iştahım arttı doymak bilmedim. geri bıraktım.

evet kolestrol için yapıyorlar bunu. ama tok da tutar buruşturur ağzı. onu da deniyim madem.

ceviz suyunu kolestrol için duymuştum.babam içiyordu.
ılık su içiyordum bir zamanlar. sanki midem büyüdü ya iştahım arttı doymak bilmedim. geri bıraktım.

evet kolestrol için yapıyorlar bunu. ama tok da tutar buruşturur ağzı. onu da deniyim madem.

geçen yıl diyetisyene gitmiştim son gidişimde yağdan verememiştim o yüzden ceviz suyunu önerdi iyi sonuç aldım evet kolestrolü düşürmeyede faydası var beni tok tuttu ılık suda işe yarıyor diyetisyenim 3 ayda 15 kilo verdirdi bana, evde oturmaktan pasta börek yemekten 7 kilo aldım vermem gerek kıyafetlerim olmuyor

istanbul da olmayı çoook isterdim ama değilim küçük bir ildeyim.şirin kırşehirdeyim :)))

hangi diyetisyen bu hey maşallah.

hangi diyetisyen bu hey maşallah.

samsunda yaşıyorum:) çok iyi bi diyetisyen ne istersem onu yazdı vallahi:) ama günlük 1-1.5 saatlik yürüyüşümü yapıyordum arada kaçamaklarımda oluyordu metabolizmamı hızlandırdı ve çok rahat verdim, kansızlık ve demir eksikliğim olduğu için kepek ekmeği ve siyah çay tüketmedim yasakladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…