Kızlar yeşil çay kabızlık yaparmı.ben çok içince öyle oluyor.yerine ne içmeliyim?
Kızlar yeşil çay kabızlık yaparmı.ben çok içince öyle oluyor.yerine ne içmeliyim?
ya arkaaşlar ben diyetisyenden randevu aldım gitmeyi düşnüyorum 60 tl imiş
pahalı geldi testlere ayrı ücret alıyorlarmı acaba bilen varmı???????
bide gitsem fayası olurmu gitmesemmi acaba kararsızım size danışmak istedim???:2:
ılık su içersen kabızlığından kurtulursun:)) bunu en iyi ben bilrim yıllarca çektim, rezene çayınıda öneririm, yeşil çayı limonlu içebilirsin dokunuyorsa çubuk tarçında koy:)
samsunda yaşıyorum:) çok iyi bi diyetisyen ne istersem onu yazdı vallahi:) ama günlük 1-1.5 saatlik yürüyüşümü yapıyordum arada kaçamaklarımda oluyordu metabolizmamı hızlandırdı ve çok rahat verdim, kansızlık ve demir eksikliğim olduğu için kepek ekmeği ve siyah çay tüketmedim yasakladı
ya arkaaşlar ben diyetisyenden randevu aldım gitmeyi düşnüyorum 60 tl imiş
pahalı geldi testlere ayrı ücret alıyorlarmı acaba bilen varmı???????
bide gitsem fayası olurmu gitmesemmi acaba kararsızım size danışmak istedim???:2:
nice gitmeni öneririm kan tahliline göre diyet veriyor ben ilk gittiğimde kansızlık ve demir eksikliğim çıktı sen diyet yapamazsın dedi bitkin düşersin yorulursun zarar verir dedi 1 ay tedavi gördüm ondan sonra diyete başlattı, bence vücudunu tanı aylık yediğin aburcuburlar çikolatalar,pastalar 60 tl tutar bide öyle düşün
Kızlar ben de kilo vermek istiyorum. Şu anda 62.5 kiloyum, bunun 48e kadar yolu var.
Diyete başladığımda tartı yoktu, kilo verdiğimi hissettim oh çok güzel ne ala diye geçen akşam arkadaşımın evine gittiğimde tartıldım. 62.5 kilo çıktım. Moralim bozuldu, ben başta 62 yim zannediyordum :) demek ki kontrolü bir kaybettik mi bu işin ucu kaçıyor. Ama kilo verdiğime de eminim yani, demek ki başlangıç kilom 65 falan.
Neyse ben de kahvaltıda genelde iki yumurta peynir yiyorum (karatay diyeti)
öğlen: yağsız bol salata, yanına et ya da sebze yemeği
akşam: bir parça tavuk,et,brokoli,salata
aralarda pek bişey yemiyorum, acıkmıyorum da zaten. Bazı günler midem kazındı, müsli yedim ya da tuzsuz badem.
salataya sadece balsemik sirke koyuyorum, yağ koymuyorum. Makarna,pilav,ekmek,tatlı ve kremali yemekleri kestim. Akşam yemeğimi de mutlaka 6-7 arası yiyorum. İki haftadır baya ciddi yapıyorum bu diyeti, pantolonlarım bollaştı, kilo vermemiş olmam imkansız.
Şu aşamada geliştirmem gereken şey spor, eliptik bisikletim var. Bundan sonra sabah işe gitmeden onu yapmaya çalışıcam bi yarım saat, ardından da bacak ve kalça sıkılaştırma hareketleri.
Bir de çok kahve içioyrum ve çok selülitim var. Bu konuda tavsiyesi olan var mı? He bir de bir liste tutuyorsunuz ya, beni de ekler misiniz lütfen?
Kızlar ben de kilo vermek istiyorum. Şu anda 62.5 kiloyum, bunun 48e kadar yolu var.
Diyete başladığımda tartı yoktu, kilo verdiğimi hissettim oh çok güzel ne ala diye geçen akşam arkadaşımın evine gittiğimde tartıldım. 62.5 kilo çıktım. Moralim bozuldu, ben başta 62 yim zannediyordum :) demek ki kontrolü bir kaybettik mi bu işin ucu kaçıyor. Ama kilo verdiğime de eminim yani, demek ki başlangıç kilom 65 falan.
aralarda pek bişey yemiyorum, acıkmıyorum da zaten. Bazı günler midem kazındı, müsli yedim ya da tuzsuz badem.
salataya sadece balsemik sirke koyuyorum, yağ koymuyorum. Makarna,pilav,ekmek,tatlı ve kremali yemekleri kestim. Akşam yemeğimi de mutlaka 6-7 arası yiyorum. İki haftadır baya ciddi yapıyorum bu diyeti, pantolonlarım bollaştı, kilo vermemiş olmam imkansız.
Şu aşamada geliştirmem gereken şey spor, eliptik bisikletim var. Bundan sonra sabah işe gitmeden onu yapmaya çalışıcam bi yarım saat, ardından da bacak ve kalça sıkılaştırma hareketleri.
Bir de çok kahve içioyrum ve çok selülitim var. Bu konuda tavsiyesi olan var mı? He bir de bir liste tutuyorsunuz ya, beni de ekler misiniz lütfen?
canım boyun kaç? güzel gidiyorsun ara öğünlerini atlama
selam hanımlar ,
yaklasık 1 sene önce 82,4 tum suan 67,7 ama ara ara rejımı bıraktıgım oldu . 3 haftadan berı kılom sabıt bazen 300 gr fazla cıkıyorum hıc asagı ınmıyor. ve ne yapacagımı sasırdım .yardımlarınızı beklıyorum bu kılomu sabahları k fleks ogle 2 fıncan bıtkı cayı ve aksamda evde ne varsa ondan bır tabak yıyerek verdım aradada etı form yedım yesıl caydan vazgecemıyorum .spor yapamıyorum cunku ev ıs cocuklar mahvedıyor arada mekık ve leslıe yapmaya calısıyorum ...onerılerınız olursa cok sevınırım
selam canım hoşgeldin,
sen 82,4lerden buralara gelmişsin.
maşallah, tebrik ediyorum.
menün çok yetersiz geldi bana, sadece cornflakes ve öğlen bitki çayıyla doyulur mu ve vitamin, et, tavuk, süt, yumurta, peynir yemeden kahvaltıda yemeden ???...[/QUOT
cok ozur dılerım bugun basım cok agrıyor bıtkı cayı yazmısımsebze corbası dıyecektım işim cok uzakta erken kalkıyorum ve ben o saatte kahvaltı yapamıyorum bazen yumurta ve peynır yanımda getırıyorum .k fleksı sutle yıyorum aksamlarıda haslanmıs tavuk vs yıyorum .... ama 3 haftadan berı resmen takıldı ve benım sabrımda tukenmeye basladı ne yapacagımı sasırdım
ben hayatımda 1 kez gittim, o da verdikçe verdi...
dedim ben bunları yesem kilo alırım yahu..
hem düzenli yiyince bende kilo yapıyor özellikle akşamları ve öğlen yiyince...
sabah öğününü asla atlamam zaten. aslında ben öğün atlamam
bende de kansızlık ve demir eksikliği vardı, yıllarca içtim şurupları iğneler oldum haplar içtim ama gene kansızım.
et yemiyodum yemeye başladım.
şimdi herşeyi yiyorum
yukarıya yazdığım yorumu oku canım?
benim ilk ve son kez gittiğimde 60 tl idi.
bana ucuz geldi.
bence de abur cuburlar o kadar zaten
bi de sağlık ocaklarında veya devlet hastanesinde ücretsiz yapıyorlar sanırım o testleri.
sen yine de bi git bakalım,
ben inanmadım faydasına.
burası bana 3 yıl sonra ilk kez gaz verdi. çünkü diyetisyen 1 ayda takip ederken buraya günlük yazıyorum ve utanıyorum mesela kaçamak yapınca size yazarken.:18:
harikasın
hoşgeldin zeyno,
balsemik sirke normal sirke değil mi?:44:
bi de bulgur pilavı, çok tahıllı ekmek ve çavdar ekmekleri de mi yok?:18:
eliptik bisiklet nedir yahuuu herkeste var. bi bakıyım google amcaya soralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?