Canım boyum 1.60. Bu kadar kilo hasta olmadan, vücunu dirençsiz bırakmadan kaç ayda verilir acaba
benimde boyum 1.60 kilom 67 bana göre çok çok iyisin.eminim başaracaksın. 2-3 ay gibi bir sürede verebilirsin.benim ilk hedefim 60 inş.
benimde boyum 1.60 kilom 67 bana göre çok çok iyisin.eminim başaracaksın. 2-3 ay gibi bir sürede verebilirsin.benim ilk hedefim 60 inş.
Ha, unutmadan: aç karnına sirke içmeyin !!!!! greyfurt yada asitli içecekler içemeyin !!!!! (soda- limonlu soda falan gibi şeyler).... Miğdeniz delinir ve ölüme kadar gider bu. Yani çok tehlikeli birşey. Bugün diyetisyen hastanelerde acilde bir çok insanın bu sebepten dolayı yattığını yada öldüğünü yazdı. Hatta benim bir arkadaşım ve başka bir arkadaşımın erkek arkadaşı sabahları greyfurt suyu içmekten mide mukozalarını yok etmişlerben sabah akşam aç karnına elma sirkeli su içiyorum 1 ayda 72 kilodan 68e düştüm herkese tavsiye ederim ama boğazımı kısamadığımdan açlığıma bi çare bulmadığımdan daha da zayıflayamıyorum
iyi geceler kızlar.ya acayip moralim bozuk.2 haftadır reglimi bekliyorum.heryerim şiş.yani umudum kalmadı artık.sanki kilo vermeyecekmişim gibi geliyor.herşeye saldırıyorum.canım herşeyi istiyor.
aynı durumdayız merguanacım. bende davul gibi karnımla düğmelerim açık geziyorum ama yok olmayacak galiba. zaten bu sabah 66.7 çıktım tüm moralim alt üst oldu. 65.7i görmüştüm ne güzel önceki gün.iyi geceler kızlar.ya acayip moralim bozuk.2 haftadır reglimi bekliyorum.heryerim şiş.yani umudum kalmadı artık.sanki kilo vermeyecekmişim gibi geliyor.herşeye saldırıyorum.canım herşeyi istiyor.
selam kızlar bende öglen etli nohut yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim yanında yogurt bide.aralardada meyve yiyorum akşamda nohut ve salata yedim bukadar bide 3le4 litre su içiyorum ortalama benim kadar su içen varmı aranızda bebişler yazarsanız sevinirim yoksa su kolik benmiyim yaaa
kızlar akşam kendimle gurur duydum gözlerim doldu :) eşimle avmye gittik ve eşim orda gözümün önünde en kocamanından hamburger menü yemesine rağmen ben karşısında salat yedim azmime hayran kaldım buarada eve gelince tartıldım kocaman bi salat yememe rağmen kilo 65.8 den 65.1 e düşmüş :)))
Günaydın kızlarSabah kahvaltım: az yağlı süt ile hazırladığım vitalis Vallah bugün acelem olduğu için sabah 1.5 litre suyumu içemedim ve elmamı da yiyemedim...
Bugün tartılma günü.... Tartıldım, sonuç: 61.7kg geçen hafta 62.0... oleyyyyy gitti 62'deki 2:124::124: ..... vallah ne kadar sevindim kızlar bilemezseniz...62'dan aşağa inemeyeceğimi sanmıştım bir araçizelgemi ama 50li rakamlarda değiştireceğim, şimdilik büle kalsın Size güzel bir gün dilerim kızlar...Akşama görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?