60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay teşekkür ederim idare ediyoruz işte o senin güzel bakışın bencekızlar akşama bizmkilere kahvaltı hazırladım bende protein yerine haşlanmış yımırta yicimmm

bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek
azcık kuru biber kavurması
2 fincan 5 ibir arada
1 elma 1 portakal
1 kase nesfit 3 litre su
akşam yemek yemeyecegim
yarın tartılma günü
çok korkuyorum

bugün keten tohumuna başaladım aç karna yedim 1 çay kaşıgı
tok tutuyor vede bagırsakları çalıştırıyor
üstünee ılık su içiyorum bakalım ne olacak faydasını görebilecekmiyim??

Selam kızlar ben yarın yokum o yüzden siz bildirir misiniz? 60,8 gr olmuşum ok çok öptm hepinizi ii akşamlar,ii haftasonları

zor tuttum kendimi yaaaa
Akşam
30 gr ekmek
4 zytin
2 yağda yımırta
1 pankek tatlı tabağı kadar ben yaptım
1 parça hellim

benimde boyum 1.60 kilom 67 bana göre çok çok iyisin.eminim başaracaksın. 2-3 ay gibi bir sürede verebilirsin.benim ilk hedefim 60 inş.

Canım ben de üç hafta önce 66,5 ile başladım, o rakamı tartıda görünce zihnimden silmişim, hayal meyal hatırlıyorum:))) Yani aramızda iki üç haftalık bir fark var. Tabi ki başaracağız!! :) Bu sefer kararlıyım, kilolar gidecek önce ama tamamen aç kalıp,ya da tek düze beslenip sağlığımdan olmadan.

Sonra da sağlıklı yaşam tarzını oturtayım, akşam yememeyi alışkanlık yapayım, düzenli spor yapayım ve kilo konuusnda istikrara ereyim diyorum. Bir daha sibel can gibi şişip şişip aç kalmak istemiyorum !!!! Hayatta herşeyde ipin ucunu bi kaçırdın mı toparlamak çok zor oluyor, ruh hali açısından da düzen,istikrar ve dikkat önemli!!! hücuummmm:)

benimde boyum 1.60 kilom 67 bana göre çok çok iyisin.eminim başaracaksın. 2-3 ay gibi bir sürede verebilirsin.benim ilk hedefim 60 inş.

Canım ben de üç hafta önce 66,5 ile başladım, o rakamı tartıda görünce zihnimden silmişim, hayal meyal hatırlıyorum:))) Yani aramızda iki üç haftalık bir fark var. Tabi ki başaracağız!! :) Bu sefer kararlıyım, kilolar gidecek önce ama tamamen aç kalıp,ya da tek düze beslenip sağlığımdan olmadan.

Sonra da sağlıklı yaşam tarzını oturtayım, akşam yememeyi alışkanlık yapayım, düzenli spor yapayım ve kilo konuusnda istikrara ereyim diyorum. Bir daha sibel can gibi şişip şişip aç kalmak istemiyorum !!!! Hayatta herşeyde ipin ucunu bi kaçırdın mı toparlamak çok zor oluyor, ruh hali açısından da düzen,istikrar ve dikkat önemli!!! hücuummmm:)

Aksam;
1 tabaktan az kereviz.
1tabak semizotu yemegi
2kasik yogurt

Esim ne zamandir tatli yemiyoruz, eve ne soyliyim dedi.soyleme magnum ye dedim.o yiyince de ben duramadim.
ustune magnumun parmak boyundaki dondurmasindan yedim dayanamadim.
Ya 1haftadir canim muthis kahve istiyor burnuma kokusu geliyor durduk yere resmen.
İcemedim gitti

ya eve geldim ac karnina tartildim 67.8 ciktim.biktim ya hani 65.8dim?
Simdi de sekersiz cay icip, sekee yerine yaa hurma yiyecegim 3-4 adet:18:

ben sabah akşam aç karnına elma sirkeli su içiyorum 1 ayda 72 kilodan 68e düştüm herkese tavsiye ederim ama boğazımı kısamadığımdan açlığıma bi çare bulmadığımdan daha da zayıflayamıyorum

İyi akşamlar kızlar:80: sabah yazmıştım zaten. öğlen de zeytinyağlı havuç yaptım. akşam da brokoli vardı (bozulmadan yapmalıydım bugün onu). biraz da yoğurt yedim. sporumu yaptım (30 dakika koşu, 30 dakika karın-bacak-popo için egzersizler).biraz sonra az yağlı süt ile sıcak süt ve üstüne tarçınla tv karşısına geçip birkadınbirerkek izleyeceğim. eşimle bazen yatakta bilgisayardan eski bölümlerini izliyoruz (ona bir kaç bölümü gösterdim, çok hoşuna gitti, hatta face sayfasında bile bir tanıtımını paylaştı sevgililer gününde). Bayılıyor o diziyi benimle beraber izlemeye. Yalnız izlemiyor hiç. Neyse. Duşumu alacağım önce çünkü her yerim lahana yağı... bütün gece ağladııımmmmm dalgalar kucağında yosun tuttu gözlerimmm yalnızlar rıhtımındaaaa (radyo'da çalıyor şuan, kendimi kaptırdım sanırım). karın-bacak-popo için hareketlerimi yapmadan karın ve bacak bölgeme şu lahana yağından sürüp streç folyo ile sardım, spor eşyalarımı giyinip öyle yaptım. Pek faydası olacağına inanmıyorum ama yine de denemede faydası var Neyse şekerler. size şimdiden iyi geceler. Öpüldünüzzz

Ha, unutmadan: aç karnına sirke içmeyin !!!!! greyfurt yada asitli içecekler içemeyin !!!!! (soda- limonlu soda falan gibi şeyler).... Miğdeniz delinir ve ölüme kadar gider bu. Yani çok tehlikeli birşey. Bugün diyetisyen hastanelerde acilde bir çok insanın bu sebepten dolayı yattığını yada öldüğünü yazdı. Hatta benim bir arkadaşım ve başka bir arkadaşımın erkek arkadaşı sabahları greyfurt suyu içmekten mide mukozalarını yok etmişler şok olmuştum vallah böyle birşey var mı diye....ama varmış... yani gerçekten asitli içecekleri aç karnına içmeyin kızlar!

selam kızlar bende öglen etli nohut yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim yanında yogurt bide.aralardada meyve yiyorum akşamda nohut ve salata yedim bukadar bide 3le4 litre su içiyorum ortalama benim kadar su içen varmı aranızda bebişler yazarsanız sevinirim yoksa su kolik benmiyim yaaa

iyi geceler kızlar.ya acayip moralim bozuk.2 haftadır reglimi bekliyorum.heryerim şiş.yani umudum kalmadı artık.sanki kilo vermeyecekmişim gibi geliyor.herşeye saldırıyorum.canım herşeyi istiyor.

Günaydın kızlar Sabah kahvaltım: az yağlı süt ile hazırladığım vitalis Vallah bugün acelem olduğu için sabah 1.5 litre suyumu içemedim ve elmamı da yiyemedim...
Bugün tartılma günü.... Tartıldım, sonuç: 61.7kg geçen hafta 62.0... oleyyyyy gitti 62'deki 2:124::124: ..... vallah ne kadar sevindim kızlar bilemezseniz...62'dan aşağa inemeyeceğimi sanmıştım bir ara çizelgemi ama 50li rakamlarda değiştireceğim, şimdilik büle kalsın Size güzel bir gün dilerim kızlar...Akşama görüşürüz...

kızlar akşam kendimle gurur duydum gözlerim doldu :) eşimle avmye gittik ve eşim orda gözümün önünde en kocamanından hamburger menü yemesine rağmen ben karşısında salat yedim azmime hayran kaldım buarada eve gelince tartıldım kocaman bi salat yememe rağmen kilo 65.8 den 65.1 e düşmüş :)))

iyi geceler kızlar.ya acayip moralim bozuk.2 haftadır reglimi bekliyorum.heryerim şiş.yani umudum kalmadı artık.sanki kilo vermeyecekmişim gibi geliyor.herşeye saldırıyorum.canım herşeyi istiyor.

canım moralini bozma kilo verecceksin tabiki sis de olsan..

[/QUOTE]Ha, unutmadan: aç karnına sirke içmeyin !!!!! greyfurt yada asitli içecekler içemeyin !!!!! (soda- limonlu soda falan gibi şeyler).... Miğdeniz delinir ve ölüme kadar gider bu. Yani çok tehlikeli birşey. Bugün diyetisyen hastanelerde acilde bir çok insanın bu sebepten dolayı yattığını yada öldüğünü yazdı. Hatta benim bir arkadaşım ve başka bir arkadaşımın erkek arkadaşı sabahları greyfurt suyu içmekten mide mukozalarını yok etmişler şok olmuştum vallah böyle birşey var mı diye....ama varmış... yani gerçekten asitli içecekleri aç karnına içmeyin kızlar![/QUOTE]

midesinde reflü veya herhangi bir problem olanlar, asitli şeylere fazla yüklenmeyin.
ben öyle çok asitli içmezdim bir çaykoliktim ama kola, kahve, çay, soda, elma sirkesi, limon, ekşili şeyler, acılı ne varsa, portakal, mandalina, şimdi elmanın hatta salatanın kabuğunu bile hazmedemiyorum inanın.
midem berbat ve tedavisi de yok.
ömrü billah ilaç veya dikkat edeceksin.
hele de aç karnına sedalının da dediği gibi gerçekten zararlı, ben şimdi su içsem midemi boğazımı yakar, geri gelir yediklerim o haldeyim ne yazık ki... nasıl oldu nerden oldu anlamadım bile...
bence tamamen içmemezlik yapmayın ama dikkat edin.

aynı durumdayız merguanacım. bende davul gibi karnımla düğmelerim açık geziyorum ama yok olmayacak galiba. zaten bu sabah 66.7 çıktım tüm moralim alt üst oldu. 65.7i görmüştüm ne güzel önceki gün.
bence ucundan ye istediklerini...
valla iyi fikir değil belki ama ben dün akşam mesela 1 kutu magnumu yerdim ama küçük parmağım kadarından 1 tane yedim kesti. o bile ödül geliyor bu sefer.
eşim 2 magnum yedi onu kesmedi, gece de kalktı irmik helvası yaptı. nasıl kokuyor, 1 kaşık aldım dedim gündüz yerim kaçmıyor ya.
bu arada yurtdışında arkadaşlarım vardı. akşam birlikte otururduk tatlıyı hiç yemezler, gündüz yerlerdi muhakkak.

3-4 litre su içinde ben yüzerim sen ne diyosun?
sanırım ben 2 ltye gelemedim daha haaha

gurur duymalısın bence, gerçekten o avmlerdeki savaş bizde de var.
amannnn diyip koyveriyorum ben eşim hamburger yiyince,
o nedenle KOCAMAN TEBRİKLER
kilo vermen de cabası tabi :92::92::92:

o az yağlı sütleri nasıl içiyorsunuz kireç gibi resmen?
ben de 5-6 ay light süt içtim güya ama sonra normal süt içeyim dedim bigün, aman Allah'ım o ne güzel tat, ne sağlıklı...
Artık normal süt içiyorum, o iğrenç kireçli suları bıraktım ve çok mutluyum.
bugün tartıldım ve mutsuzum ama seni tebrik ederim.:92::92:
çizelgeni bir an evvel ama çok karmaşık duruyor

4 yaşında yeğenim var, o da "böyle" demek yerine "büle" diyor, öyle hoşuma gidiyor ki...
annesinin de hoşuna gidiyormuş, düzeltmedim diyor. çok tatlı yaaa...

bu sabah:
1 br.su,
normal sütle 1 kase nesfit ve doğa müsli karışımı...

şimdi 2.br.suyumu içiyorum. sonra yeşil çay içeceğim.

kilom bugün:66.7 çıktı

günaydın kızlar akşam pilav üstü kuru fasüye yedim yanında havuç salatası.ekmeksiz :)
sabah bal yoktu tarçınlı su kaynattım içtim. yarım litre suyumu bitirdim. kahvaltıyı abarttım biliyorum 3 dilim çok büyük değillerdi ama makarnalı börek yedim.üzerine de yeşil çayımı içtim. haaa unuttum bak sabah tartıldım 61,5 kg geldim. regl dönemim de yaklaştı. karnım şiş iyice.gerginim hem de çok.olsa da rahatlasaydım.

herkese gunaydın kızlar..
bende ankara yollarına düşmeden önce kilomu yazayım: 59.2 gecen hafta 59.9'du ondan önceki hafta 60.6'ydı. 700gr 700gr gidiyor sanırım. keske biraz daha çok gitseydi ama napalım buna da sukur. bakalım haftaya 58.5 olabilecek miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…