60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın beybiler,

16.03.2012 69.2
23.03.2012 68.7
30.03.2012 68.3

-400 gr cık gitmiş kınıyorum.....

Bu günkü menüm....

09:00 2 dilim denge ligth ekmek arasına ajvar sos ve bir parça peynir
1 jacobs 3 ü bir arada

11:00 1 probis

13:00 1 kase tarhana çorbası zeytinyağında yapıcam
1 tabak lahana salatası

15:00 1 elma

17:00 1 kase tarhana çorbası
1 tabak lahana salatası

işte böyle...

tebrik ederim. bence son derece istikrarlı ve saglıklı kilo veriyorsun. haftada 700 gr çok iyi.. devamı gelmesi dilegi ile

ben de seni 400 gr ma razı gelmediğin için kınıyorum
ve tebrik koyuyorum

bu hafta halamı ( reglimi ) bekliyorum o yüzde bu haftada benden pas. otur. ! sıfır !

ben de seni 400 gr ma razı gelmediğin için kınıyorum
ve tebrik koyuyorum

kız razıyım ama geçen hafta iki üç gün 67 leri gördüm sonra dünden beri gene 68 e döndü ne kaçamak yaptım ne bir şey sporda var.... gene Allah ıma bin şükür tabi mutluyum ama işte hevesim kursağımda kaldı

hiç vermemekten iyidir canım acele etme yavaş yavaş gidecek kilolar.. bende sabırsızlanıyorum bazen bi an önce zayıflayım diyorum ama öyle olmuyor malesef önemli olan verdiğimiz kiloları tekrar almamak. :44:

kızlar günaydın ...

dün akşam işten eve dönerken benim çocukluğumu bilen fatma teyze (mahallemizin manevi muhtarı olur kendisi) beni tanımadı yaaa :))
sonra bana diyoki senin boyunmu uzadiiii. kilomu verdun sen, önceden yürürken popon yere vuruydiiiii... İncecik olmişsin...
Valla süper motivasyon oldu bana :)) Sizide böyle uzun süre görmeyen insanların tepkilerini anlatsanıza

lahana salatası da nedir? nasıldır?

bende 15 kilo verdiğimde vücudunun diğer yarısı nerde demişlerdi:))) şuan 7 kilo fazlam var tembellikten geri aldım, sabah ılık su içtim, 2 dilim peynir,4 zeytin, söğüş ve rezene çayı 62 kiloyum 54 olmak istiyorummmm

lahana salatası da nedir? nasıldır?

elimde lahana var diyet için aldım en pratik ne yapabilirim diye nette dolaşırken buldum ilk defa yapıcam kısmetse

MALZEMELER:
1 küçük beyaz lahana
2 adet havuç
300gr süzme yoğurt
1 yem kaşığı mayonez ---bu hariç zaten
2-3 diş sarımsak
zeytinyağı
1 çorba kaşığı balzamik sirke
tuz- maydanoz

Yapılışı:
-Beyaz lahanayı sirkeli suda bekletin, yıkayın ve süzün. Kalın damarlı kısımlarını atarak, ince ince doğrayın, bir süzgeçe alın. Üzerine 1 tatlı kaşığı tuz ekleyerek bir dakika kadar ovun. Üzerinden su geçirip yıkayın ve iyice süzülmesini bekleyin.
-Bir kapta yoğurt, mayonez, limon suyu, toz şeker ve tuzu karıştırın. (Ben yarım tatlı kaşığı kadar tuz kullandım ama siz lahananın büyüklüğüne göre tadına bakarak ekleyebilirsiniz.) Daha sonra lahanaları yoğurtlu karışımla iyice harmanlayın ve servis edin. (Bu salatayı buzdolabında birkaç gün bekleterek de kullanabilirsiniz.)

ama kabak yemeği daha ağır basıyor şuan

lahana çorbası yaptınız mı hiç ?

merhaba arkadaşlar ben de dün akşam yemeği olarak yeşil mercimek salatası yedim büyük bir kase. yetmedi yarım kase daha koydum ama hala midem kazınıyordu sanki hiçbir şey yememiş gibi o yüzden yanında 1 dilim denge light ekmek yedim. sevdiceğimle tartışmıştık biraz, moralim bozuktu bi an karar vermiştim dışarı çıkıp çikolata kek falan alacaktım amaaa tuttum kendimi zararlı hiçbir şey yemedim ve mercimek sağolsun öyle tok tutuyor ki tavsiye ederim 3e kadar oturup ders çalştım hiç acıkmadım bile. diğer günler 9-10'a doğru karnım guruldamaya başlıyor.evde tartı olmadığı için bugün spora gittiğimde tartılacağım malesef

tatlım nasıl yapıyodun çorbayı tarfini yazarmısın :))

ölçülerini tam veremem göz kararı yapıyorum canım enfes bir tat oluyor öyle dedikleri gibi iğrenç olmuyor.

8-9 lahana yaprağı elimle parçalıyorum

2 orta boy soğan ,

yeşil soğan

domates

maydanoz

dereotu

acı yeşil biber

kırmızı toz biber

sarımsak

hepsini haşlıyorum sonra blendrdan geçiriyorum. içerkende limon sıkıp içiyorum o zaman yaptığımda sabahları bır kase k fleks ogle bu corbadan 2 fıncan aksamda evde ne yemek varsa ondan bır tabak gun ıcındede yesıl cay ve cok acıkırsam etı formdan yedım sımdı gucumu toplayıp tekrar yapmak ıstıyorum zira kılom 3 haftadan berı aynı 67,7 cıkıp duruyorum

ben lahana çorbası diuetini birebire yakın yapmıştım 1.5 kilocuk vermiştim üstelik o dönem çalışıyordum.Yakın zamanda tam yapamadım aşırı bir başağrısı yaptı blogumda yazdım merak eden gün gün okuyabilir sporla hiç tavsiye etmem bayıltır adamı vallabenmayka.blogspot.com
Çorbam
taze soğan
beyaz lahana orta boyun yarısı
kereviz yaprağı ve sapı
maydanoz 1 demet
5 domates(isteğe bağlı)
taze fasulye 200 gr civarı
Yeşil biber tatlı
minik minik doğrayın blenderdan geçince mama kıvamında oluyor ben bakamıyorum bile suyunu ayarlayıp bazıları 2 tane etsu koyuyor tadını güzelleştiriyor doğrusu.
Diyetine uyarak için netten bulabilirsiniz

Son düzenleme:

zayıflamaya giden her yol mübahtır diyerek, burnumuzu tıkayıp içicez olmazsa :)) sadece bu çorbayı içiyoruz dimi bir öğünde, yanında salata falan olabiliyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…