herkese gunaydın kızlar..
bende ankara yollarına düşmeden önce kilomu yazayım: 59.2gecen hafta 59.9'du ondan önceki hafta 60.6'ydı. 700gr 700gr gidiyor sanırım. keske biraz daha çok gitseydi ama napalım buna da sukur. bakalım haftaya 58.5 olabilecek miyim?
Günaydın beybiler,
16.03.2012 69.2
23.03.2012 68.7
30.03.2012 68.3
-400 gr cık gitmiş kınıyorum.....
Bu günkü menüm....
09:00 2 dilim denge ligth ekmek arasına ajvar sos ve bir parça peynir
1 jacobs 3 ü bir arada
11:00 1 probis
13:00 1 kase tarhana çorbası zeytinyağında yapıcam
1 tabak lahana salatası
15:00 1 elma
17:00 1 kase tarhana çorbası
1 tabak lahana salatası
işte böyle...
ben de seni 400 gr ma razı gelmediğin için kınıyorum
ve tebrik koyuyorum
Günaydın beybiler,
16.03.2012 69.2
23.03.2012 68.7
30.03.2012 68.3
Bu günkü menüm....
1 jacobs 3 ü bir arada
1 tabak lahana salatası
1 tabak lahana salatası
işte böyle...
Günaydın beybiler,
16.03.2012 69.2
23.03.2012 68.7
30.03.2012 68.3
Bu günkü menüm....
1 jacobs 3 ü bir arada
1 tabak lahana salatası
1 tabak lahana salatası
işte böyle...
kızlar günaydın ...
dün akşam işten eve dönerken benim çocukluğumu bilen fatma teyze (mahallemizin manevi muhtarı olur kendisi) beni tanımadı yaaa :))
sonra bana diyoki senin boyunmu uzadiiii. kilomu verdun sen, önceden yürürken popon yere vuruydiiiii... İncecik olmişsin...
Valla süper motivasyon oldu bana :)) Sizide böyle uzun süre görmeyen insanların tepkilerini anlatsanıza
bende 15 kilo verdiğimde vücudunun diğer yarısı nerde demişlerdi:))) şuan 7 kilo fazlam var tembellikten geri aldım, sabah ılık su içtim, 2 dilim peynir,4 zeytin, söğüş ve rezene çayı 62 kiloyum 54 olmak istiyorummmm[/Q
hahahaha :) oda güzelmiş, benimde ilk hedefime 8 kilom kaldı. şu tardıda 60 kg bi görebilsem hayırlısıyla...
lahana salatası da nedir? nasıldır?
bende 15 kilo verdiğimde vücudunun diğer yarısı nerde demişlerdi:))) şuan 7 kilo fazlam var tembellikten geri aldım, sabah ılık su içtim, 2 dilim peynir,4 zeytin, söğüş ve rezene çayı 62 kiloyum 54 olmak istiyorummmm
elimde lahana var diyet için aldım en pratik ne yapabilirim diye nette dolaşırken buldum ilk defa yapıcam kısmetse
malzemeler:
1 küçük beyaz lahana
2 adet havuç
300gr süzme yoğurt
1 yem kaşığı mayonez ---bu hariç zaten
2-3 diş sarımsak
zeytinyağı
1 çorba kaşığı balzamik sirke
tuz- maydanoz
yapılışı:
-beyaz lahanayı sirkeli suda bekletin, yıkayın ve süzün. Kalın damarlı kısımlarını atarak, ince ince doğrayın, bir süzgeçe alın. üzerine 1 tatlı kaşığı tuz ekleyerek bir dakika kadar ovun. üzerinden su geçirip yıkayın ve iyice süzülmesini bekleyin.
-bir kapta yoğurt, mayonez, limon suyu, toz şeker ve tuzu karıştırın. (ben yarım tatlı kaşığı kadar tuz kullandım ama siz lahananın büyüklüğüne göre tadına bakarak ekleyebilirsiniz.) daha sonra lahanaları yoğurtlu karışımla iyice harmanlayın ve servis edin. (bu salatayı buzdolabında birkaç gün bekleterek de kullanabilirsiniz.)
ama kabak yemeği daha ağır basıyor şuan
lahana çorbası yaptınız mı hiç ?
lahana çorbası yaptınız mı hiç ?
ben yapmadım ama o kadar çok duyuyorum ki yapıcam bir ara
tatlım nasıl yapıyodun çorbayı tarfini yazarmısın :))
ben lahana çorbası diuetini birebire yakın yapmıştım 1.5 kilocuk vermiştim üstelik o dönem çalışıyordum.Yakın zamanda tam yapamadım aşırı bir başağrısı yaptı blogumda yazdım merak eden gün gün okuyabilir sporla hiç tavsiye etmem bayıltır adamı vallabenmayka.blogspot.com
Çorbam
taze soğan
beyaz lahana orta boyun yarısı
kereviz yaprağı ve sapı
maydanoz 1 demet
5 domates(isteğe bağlı)
taze fasulye 200 gr civarı
Yeşil biber tatlı
minik minik doğrayın blenderdan geçince mama kıvamında oluyor ben bakamıyorum bilesuyunu ayarlayıp bazıları 2 tane etsu koyuyor tadını güzelleştiriyor doğrusu.
Diyetine uyarak için netten bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?