merhaba canlarım...opuyorumnanaktan
LATİN ŞEKERİM geçmiş olsun...
LUNAM tebrikler güzelim..harika gidiyosun..:hooray::hooray:
SARAM kendini iyi hissetmene çok sevindim kuzucum :dance:
MERVECİM kişisel gelişim için SİYAH-BEYAZ serisini önerebilirim sana..
ABLASININ PRENSESİİİ...çok ümitsiz ve moralsiz gördüm senikıyamamki sana... sen diyetine ve sporuna devam et,pazartesi sabahı 62 nin altını göreceğine eminim..içime doğdu beya:)kaydirigubbakcemile3
yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniz a.s.
(umarım önemli bişey atlamamışımdır kızlar..eğer gözümden kaçan bişey varsa kusura bakmayın emi?)
insallah ablacım.. kalbın temızdır senın..ümit edicem... yerimsenibenmerhaba canlarım...opuyorumnanaktan
LATİN ŞEKERİM geçmiş olsun...
LUNAM tebrikler güzelim..harika gidiyosun..:hooray::hooray:
SARAM kendini iyi hissetmene çok sevindim kuzucum :dance:
MERVECİM kişisel gelişim için SİYAH-BEYAZ serisini önerebilirim sana..
ABLASININ PRENSESİİİ...çok ümitsiz ve moralsiz gördüm senikıyamamki sana... sen diyetine ve sporuna devam et,pazartesi sabahı 62 nin altını göreceğine eminim..içime doğdu beya:)kaydirigubbakcemile3
yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniz a.s.
(umarım önemli bişey atlamamışımdır kızlar..eğer gözümden kaçan bişey varsa kusura bakmayın emi?)
ben haftanın 4-5 gunu 30ar dk pilates yapıyorum(ebru sallı ıle)ya pekı spor olarak neler yaptınız bı de onları paylasırsanız cok mutlu olurumfisfisfis
ablam çok saol yarın bakıcam mutlaka
bu arada ablacım ikimizin kilolarıda yakın ya birbirine gizliden seni kendime rakip görüyorum itiraf ediyim ablam aramızda 2.5 kilo var sadece
:roflol::roflol:ilahi mervecim çok güldürdün beni,Allah da seni güldürsün...ablam çok saol yarın bakıcam mutlaka
bu arada ablacım ikimizin kilolarıda yakın ya birbirine gizliden seni kendime rakip görüyorum itiraf ediyim ablam aramızda 2.5 kilo var sadece
insallah ablacım.. kalbın temızdır senın..ümit edicem... yerimseniben
ben haftanın 4-5 gunu 30ar dk pilates yapıyorum(ebru sallı ıle)
haftanın 4-5 gunu 1 saat yuksek tempo yuryus . 20dk falan dusuk tempo kosu.(cok kosmuyorum cunku gögusler sarkar markar dıye -tatlicadiarzu- ) sonra bırkac egzersiz yapıyorum sorunlu bölgelere yönelik..esneme-germe(olmazsa olmaz cunku yoksa agrı cekılır) ile bitiriyorum.1bucuk saatten fazla oluyor...
yuruyus yapamadıgım gunlerse evde kardıyo videolarından egzersız yaparım..45-50dk surer o da total...
gene haftada 3-4 gun agırlık calısıyorum.kol-sırt-gögus kaslarına yönelik...
kız sen 53.5 mu oldun nıye demıyorsun? dedıysen de ben duymamısm..tebrıkler canım..cok sevındım.
bu arada ticket tickerı sildim. ugursuz geldı bana :dilcikar:
:roflol::roflol:ilahi mervecim çok güldürdün beni,Allah da seni güldürsün...
yok be güzelim,ben senle nasıl rekabet edebilirimki:):))))))))klasmanlarımız farklı:):):)))))))))
iyi yapmışsın canım...62 nin altını görünce prensesli bir ticker yapsana kendine..vereliniortakbu arada ticket tickerı sildim. ugursuz geldı bana :dilcikar:
o zaman çok daha dikkatli olmalısın canım..aman metobolizmanı küstürme!çünkü 30 dan sonra zaten çok yavaşlıyor veee çok yavaş kilo veriliyorablam ama bende senin gibiyim çok az yiyince kilo veriyorum, normal yiyince kilo alıyorum
o zaman çok daha dikkatli olmalısın canım..aman metobolizmanı küstürme!çünkü 30 dan sonra zaten çok yavaşlıyor veee çok yavaş kilo veriliyor(((((((
iyi yapmışsın canım...62 nin altını görünce prensesli bir ticker yapsana kendine..vereliniortak
evet evet bi hedef koymak güzel oluyo bende 59 olunca değiştircem diyodum nihayetinde değiştirdim.. hihi
Bugün yediklerimi yazayım bu arada..
Sabah: 2 dilim atiform kızarmış ekmek, kk b.peynir, 1 ince dilim kaşar
Ara: 1 k-bar
Öğlen: 1 bardak kremalı brokoli çorbası hazır çorbalardan, 1 dilim kızarmış ekmek
Ara: Ton balıklı salata, ice tea şeftali light
Akşam: karpuz ve 1 küçük kutu çilekli yooort yemeyi düşünüyorum..
merhaba kıslar,
epeydir foruma giremiyordum, hem işlerim çok yoğundu hem de başımdan talihsiz olaylar geçti.
Şimdi yavaş yavaş toplarlanıyorum ama aynı zamanda da rejime devam ediyorum:)
gerçi sadece 1 kilo verdim 9 günde ama sağlık olsun. tüm kilo verenleri kutluyorum ve gelenlere hoş geldiniz diyorum:)
Sabah 1 fincan şekersiz kahvemi içtim
Biraz önce öğle menüsünü de yedim : 1 porsiyon haşlanmış ıspanak,2 yumurta,1 domates,1 kesme şeker....baya tok gibiyim
canım ben ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum.hepsi advance sevıyede olmasa da 4 yabancı dılım var.dıs ticaret yöneticiliği sertifikam var 9 eylul üni.den.. ama iş deneyımım yok..bakıyorum ıste ama krız de fena vurdu :umursamaz:
cicişim 53.5 oldum ama size mahçup olmamak için söyleyemedim çünkü ben 55.5 a fırladım birden, 2 gün patates diyeti yaptım 53.5 oldum. tekrar kilo alırım mahçup olurum 1-2 gün bekliyim dedim size söylemek için :kedi:
ciciş banada uğursuz geliyor ticker koydum hemen 2 kilo aldım diye sildim kaydirigubbakcemile5
ablacım,iyi yapmışsın canım...62 nin altını görünce prensesli bir ticker yapsana kendine..vereliniortak
Başınız sağolsun..Sana da çok çok geçmiş olsun...
1 kesme şeker ne ola ki?????:uhm::uhm:
Kardeşimde geçen yaz İtalyan Dili ve Edebiyatından mezun oldu.Ocak hatta Şubat ayına kadar iş bulamadı,bunalımlara girdi.Ben ona yılmadan başvuru yap,cevap gelse de gelmese de dedim sürekli.Sonunda görüştüğü bir yereden olumlu cevap aldı ve çalışıyor.O da İtalyadaki müşterilerle ilgili işleri yürütüyor.Bir kaç kez İtalya'ya gidip geldi...Maaşı çok aman aman değil ama işte harçlığını çıkartıyor,işini de çok seviyor,üstelik kariyer yapabileceği bir dal olduğunu düşünüyor...
Darısı bütün iş arayanların başına...
olmaz bişiycik iki kez düsülmüs o kıloya..bence almazsın artık.. devamı gelır umarım..tebrıkkkk
ablacım,
60ın altını görunce yapcam kendıme şık bir tıcker ... öyle hırslandım.
Tesekkür ederim Lunacım,
Sevindim kardeşin adına..tebrik ediyorum onu.Senin Lunapiena kardeşten geliyor sanırım zemuszemus
ben de yazayım yediklerimi..
sabah 4dilim incecik sucuk,çökelek peynırı,salata,1dl kızarmıs ekmek
öğlen bol domatesli yagsız pırasa yemegı yanında bır kase yogurt,yarım dilim ekmek..
3 adet antep fıstığı
1adet kuru kayısı
yarım dilim karpuz
aksama da börülce yiycem yoğurtla...
bu arada kızlar annem erkek kardesımle tel.de konusuyor.. o da cok kılo verdı çalısmaya baslayınca 95ten 75e düştü.. tek öğün yiyormus gunde..annem çemkiriyorklava: 30 beden kot oluyormus..ne demek ya 30 beden ...
bir oturusta bir fili yerdi bu cocuk.. hihoyyyt
Akşam yemeğimi de yedim kızlar..ilk gün olduğu için menü pek gaddar değildi bugün..yarından sonra başlıycak heralde asıl diyet( 200 gr biftek yedim..tavada kızarttım yağsız olarak tabi..3 erik yedim..birazdan da yeşil salatayla günü tamamlıycam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?