60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablam çok saol yarın bakıcam mutlaka
bu arada ablacım ikimizin kilolarıda yakın ya birbirine gizliden seni kendime rakip görüyorum itiraf ediyim ablam aramızda 2.5 kilo var sadece

insallah ablacım.. kalbın temızdır senın..ümit edicem... yerimseniben

ya pekı spor olarak neler yaptınız bı de onları paylasırsanız cok mutlu olurumfisfisfis
ben haftanın 4-5 gunu 30ar dk pilates yapıyorum(ebru sallı ıle)
haftanın 4-5 gunu 1 saat yuksek tempo yuryus . 20dk falan dusuk tempo kosu.(cok kosmuyorum cunku gögusler sarkar markar dıye -tatlicadiarzu- ) sonra bırkac egzersiz yapıyorum sorunlu bölgelere yönelik..esneme-germe(olmazsa olmaz cunku yoksa agrı cekılır) ile bitiriyorum.1bucuk saatten fazla oluyor...
yuruyus yapamadıgım gunlerse evde kardıyo videolarından egzersız yaparım..45-50dk surer o da total...
gene haftada 3-4 gun agırlık calısıyorum.kol-sırt-gögus kaslarına yönelik...

bu arada ablacım ikimizin kilolarıda yakın ya birbirine gizliden seni kendime rakip görüyorum itiraf ediyim ablam aramızda 2.5 kilo var sadece

kız sen 53.5 mu oldun nıye demıyorsun? dedıysen de ben duymamısm..tebrıkler canım..cok sevındım.

:roflol::roflol:ilahi mervecim çok güldürdün beni,Allah da seni güldürsün...
yok be güzelim,ben senle nasıl rekabet edebilirimki:):))))))))klasmanlarımız farklı:):):)))))))))

cicişim 53.5 oldum ama size mahçup olmamak için söyleyemedim çünkü ben 55.5 a fırladım birden, 2 gün patates diyeti yaptım 53.5 oldum. tekrar kilo alırım mahçup olurum 1-2 gün bekliyim dedim size söylemek için :kedi:

bu arada ticket tickerı sildim. ugursuz geldı bana :dilcikar:

ciciş banada uğursuz geliyor ticker koydum hemen 2 kilo aldım diye sildim kaydirigubbakcemile5

iyi yapmışsın canım...62 nin altını görünce prensesli bir ticker yapsana kendine..vereliniortak

evet evet bi hedef koymak güzel oluyo bende 59 olunca değiştircem diyodum nihayetinde değiştirdim.. hihi

Bugün yediklerimi yazayım bu arada..

Sabah: 2 dilim atiform kızarmış ekmek, kk b.peynir, 1 ince dilim kaşar
Ara: 1 k-bar
Öğlen: 1 bardak kremalı brokoli çorbası hazır çorbalardan, 1 dilim kızarmış ekmek
Ara: Ton balıklı salata, ice tea şeftali light

Akşam: karpuz ve 1 küçük kutu çilekli yooort yemeyi düşünüyorum..

ciciş bugün max yok mu

bende yazayım yediklerimi
sabah:bi dilim ekmek,kk peynir,şekersiz çay
ara:sütlü kahve
öğle:bi paket etiform bisküvi,limonlu soda
ara:salatalık ve kiraz
akşam:ızgara balık(bi tane küçük çipura) ve salata
bol bol da su içtim:)
haaa bu arada yürüyüşe başladım:bugün tam 1 saat yürüdüm...

Başınız sağolsun..Sana da çok çok geçmiş olsun...

Sabah 1 fincan şekersiz kahvemi içtim
Biraz önce öğle menüsünü de yedim : 1 porsiyon haşlanmış ıspanak,2 yumurta,1 domates,1 kesme şeker....baya tok gibiyim

1 kesme şeker ne ola ki?????:uhm::uhm:

Kardeşimde geçen yaz İtalyan Dili ve Edebiyatından mezun oldu.Ocak hatta Şubat ayına kadar iş bulamadı,bunalımlara girdi.Ben ona yılmadan başvuru yap,cevap gelse de gelmese de dedim sürekli.Sonunda görüştüğü bir yereden olumlu cevap aldı ve çalışıyor.O da İtalyadaki müşterilerle ilgili işleri yürütüyor.Bir kaç kez İtalya'ya gidip geldi...Maaşı çok aman aman değil ama işte harçlığını çıkartıyor,işini de çok seviyor,üstelik kariyer yapabileceği bir dal olduğunu düşünüyor...

Darısı bütün iş arayanların başına...

Ben de bugün:

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
1 domates
1 dilim light ekmek

Öğlen: (Bu arada saat 15:00 suları)
Burger king de tavuklu salata ve bir orta boy fanta içtim...Fantayı içmemeliydim biliyorum ama çok canım istedi yaa...

Akşam sadece kiraz yiyip yatmayı düşünüyorum,fantanın kalorisini dengelerim belki...

olmaz bişiycik iki kez düsülmüs o kıloya..bence almazsın artık.. devamı gelır umarım..tebrıkkkk

iyi yapmışsın canım...62 nin altını görünce prensesli bir ticker yapsana kendine..vereliniortak
ablacım,
60ın altını görunce yapcam kendıme şık bir tıcker ... öyle hırslandım.

Tesekkür ederim Lunacım,
Sevindim kardeşin adına..tebrik ediyorum onu.Senin Lunapiena kardeşten geliyor sanırım zemuszemus

ben de yazayım yediklerimi..

sabah 4dilim incecik sucuk,çökelek peynırı,salata,1dl kızarmıs ekmek

öğlen bol domatesli yagsız pırasa yemegı yanında bır kase yogurt,yarım dilim ekmek..

3 adet antep fıstığı

1adet kuru kayısı

yarım dilim karpuz

aksama da börülce yiycem yoğurtla...

bu arada kızlar annem erkek kardesımle tel.de konusuyor.. o da cok kılo verdı çalısmaya baslayınca 95ten 75e düştü.. tek öğün yiyormus gunde..annem çemkiriyor klava: 30 beden kot oluyormus..ne demek ya 30 beden ...

bir oturusta bir fili yerdi bu cocuk.. hihoyyyt

saol cicişim kokuyorum gene kilo alırım diye ama dikkat etmeye çalışıyorum

Akşam yemeğimi de yedim kızlar..ilk gün olduğu için menü pek gaddar değildi bugün..yarından sonra başlıycak heralde asıl diyet ( 200 gr biftek yedim..tavada kızarttım yağsız olarak tabi..3 erik yedim..birazdan da yeşil salatayla günü tamamlıycam....

200gr yagsız biftek ve salata.. cok normal cnm.hatta eksık.ince bir dl ekmek olmalıydı..sakın bozma bu sıstemı..daha az yeme.. az yemek kılo verdırmıyor.

selam kızlar bende spor ve az yiyerek diyete devam ediyorum .
2-3 günde 68 kg 66.6 düşmüşüm moralim düzeldi..
bende gelim yazım burda sizde bana moral ve destek verin..
moral ve destek diyetteki olmassa olmazlardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…