60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1.gün:
Çorba ve meyve günü:
Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.
İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.
Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.
2. Gün:
Çorba ve sebze günü:
Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle
yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.
Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.
Bu gün hiç meyve yemeyiniz.
3. Gün:
Çorba, meyve ve sebze günü:
İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.
Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi
hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.
4.Gün:
Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):
Muz ve yağsız süt bugün serbest.
Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar
yağsız süt içebilirsiniz.
Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun
potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.
İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.
(Dikkat en fazla 3 muz)
5. Gün:
Et, Domates ve Çorba günü:
Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca
300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar
domates yiyebilirsiniz.
Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8
bardak su içiniz.
Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.
6. Gün:
Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü
:
İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz.
2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz.
Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.
7. Gün:
Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:
Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve
istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.

Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız

4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.

Bence 80 kilo civarındakiler 5 kilo verebili bizm gibi 60 civarındakilere maksimum 3 kilo diyorum ve yağdan gidüyor olması zor uzun süre protein tüketilmiyor ki buda kastan kayıp demek

Bence 80 kilo civarındakiler 5 kilo verebili bizm gibi 60 civarındakilere maksimum 3 kilo diyorum ve yağdan gidüyor olması zor uzun süre protein tüketilmiyor ki buda kastan kayıp demek

şimdi yazını okurken demişsin ya 80kilolar ve 60 lı kilolar, dedimki allahım ben baya bir yol katetmişim :)) başladığımda 86 kilo yani ilk kategori şimdi 68 yani süper süper süper

şimdi yazını okurken demişsin ya 80kilolar ve 60 lı kilolar, dedimki allahım ben baya bir yol katetmişim :)) başladığımda 86 kilo yani ilk kategori şimdi 68 yani süper süper süper

tebrık ederım canım yaaa aynen bende 82,4 tum ve bu kıloyu gorebılırmıyım dıye cok dusundugum olmuştur şimdide 5 lı rakamları gorebılırmıyım dıye dusunuyorum ınsallah onuda gorucemmmm

Öğle yemeğim
1 koca kase brokolili sebze çorbası
4 yk diyet z.yağlı kabak
2 kaşık yoort
1 tane galeta
yaklaşık 1 litrede su içmişimdir

Son düzenleme:
tebrık ederım canım yaaa aynen bende 82,4 tum ve bu kıloyu gorebılırmıyım dıye cok dusundugum olmuştur şimdide 5 lı rakamları gorebılırmıyım dıye dusunuyorum ınsallah onuda gorucemmmm

inşallah bebeğim, ben bi ara kilolarımı takmıyomuşum gibi yapıyodum. çünkü ben bile bu kilolara gelebileceğime inanmıyordum ki, bari diyodum kiloluyum ama mutluyum ayaklarına yatim,kocam bana iyi bakıyo diyip gelen eleştirileri geçiştirim. ama çok şükür bugünleri gördük geriside gelicek inşallah:)) Birbirimize hep destek tam destek

dün beni deli eden metabolizmama pusu kurdum kızlar.... 4 tane acııı son derece acı biberi yedim nasıl çalışçağını şaşırdı garibim... tabi acılıktan boğazlarım şişti... sorunu olan varsa tavsiye ederim atbi mide problemi olmayana....

sitemde sorun var sabah yazdım bişiler sonra giremedim falan.
buğün kilo bildirimi var değil mi. 61.5 kg. sabah bende tarçınlı su içtim. kaynattım.bal yoktu ama.

Mesut yar'dan sonra ne düşmüştüm şu antakya biberinin peşine sanki çok acı yiyebiliyomuşum gibi :)) tabii insan herşeyden medet umuyo kiloluyken, ne altın çileği kaldı ne lahana hapı ama maharet sağlıklı tıkınmaktaymış meğer onu anladık :))

valla şekerim ben çözemedim hala olayı ne sağlıklı yemem kaldı ne sporum.... spor yapmayanlar benden daha hızlı kilo verdi...bir de biber deniyeyim dedim kilo veremesemde tahliyeyi sağladık

Arkadaşlar Mesut Yar olayı ile ilgili zayıflama tüyolarına internette rastlayınca sakın inanmayın..

Adam tv de bas bas bağırdı geçen gün ..

valla şekerim ben çözemedim hala olayı ne sağlıklı yemem kaldı ne sporum.... spor yapmayanlar benden daha hızlı kilo verdi...bir de biber deniyeyim dedim kilo veremesemde tahliyeyi sağladık

puhahaha koptum he okurken ) tahliye sorun olmadı inşallah... okadar acıdan sonra bende olsa kendi gibi tahliyeside acıklı olurdu

bende bu sabah yıne telas ıcınde ıse kosturdum o yuzden kahvaltı edemedım yanımada bısey alamadım maalesef cekmecemde bıskuvı vardı ondan yedım arada yesıl cay ıctım ogle yemegımde k fleks oldu bır kase sutle .az yıyorum bılıyorum ama ınanın yemek yıyemıyorum :26:

Selam kızlar

Annem de sevmez az yağlı süt ama ben seviyorum. Normal sütü artık içemiyorum çok ağır geliyor bana... Ama imkanım olsa yağına falan bakmam, süt ineği olan köylüden alırım sütümü ama nerdeeeeeeee baba tarafım göçmen, onların bazı konuşmaları hoşuma gidiyor, kullanıyorum
Bu arada çizelgemde vücut kitle indeksim yazıyor...onu değiştirip kilomu göstermesini sağlayayım en iyisi

tebrikler excity vallah süper.. ben o 50li rakamı bir göreyim halay çekeceğim vallah:118: 700 700 bende gitse keşke vallah hiç şikayet etmem... süper gidiyor sende maaşallah

süper motive olmuş sana...kadının konuşma tarzı da çok şeker:101: yalnız şu cümleye çok güldüm ''önceden yürürken popon yere vuruydiiii'' ya bu kadınlar bu lafları nerden buluyor ? ne kadar dikkat edip inceliyorlar insanı yaaa bazen anneannemin yorumlarına şaşırıyor, hatta şok oluyorum diyebilirim kadını manken ajansına göndersen milleti depresyona sokar vallah ama sana bu pozitif yorum iyicene gaz vermiştir şimdi şekerim bravooo alkışşş

çizelgen nirde beybi... gözüm takılıyooo....

Bugun ogleden sonra kacamak yaptim hamama gitim,kese,sauna,masaj derken
ogle yemegini yemedim ama cok su ictim.sonra saat 3te bir armit goturdum ve sonra da dayanamadim kahve kokusu beni cekti kizlar sonunda bozdum tum diyetimi.starbuckstan bol kremali latte aldim.icine de splenda tatlandirican 3-4 tane atim bi de yanina fiesta diye tavuklu,mantarli sandivicini yedim.midem bayram etti valla rahatladim.ogle yemegi yememistim hem onun yerine hem de aksam yemegi yerine gecti.
Ay kizlar H&M magazasindaki hersey 34-36-38 bedene go re ya ben 42yim.
cildircam alisveris yapamaz oldum.
Hic bisey alasim gelmiyor ama bana olan toplamda sadece 2kotum ve 2de etegim var butun kış onlari giymekten tiksindim artik resmen.
Anam ben yurtdisina kilolularin oldugu ulkeye geri donmek istiyorummmm.
valla yemenin zevkine varmak da bi baska anacim.
Ben ulke ulke gezip gurmelik yapmaliymisim.
Ah guzel vucudum benimmmmmmm

naptın bakiim sen geliyo kafana tabela...... 38 beden olana kadar kaçamağı yasakladık tımam mıııı.... 34 beden ne yaaa.... orta okuldayken bile olmadım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…