zayıflamaya giden her yol mübahtır diyerek, burnumuzu tıkayıp içicez olmazsa :)) sadece bu çorbayı içiyoruz dimi bir öğünde, yanında salata falan olabiliyormu[/QUOTE
gecmıs zamanda lahana dıyetını harfıyen yaptıgımda 5 kılo vermıstım bır haftada .... ama bu sefer sadece oglen ıkı fıncan ıctım o bıle ıse yaradı
Bence 80 kilo civarındakiler 5 kilo verebili bizm gibi 60 civarındakilere maksimum 3 kilo diyorum ve yağdan gidüyor olması zor uzun süre protein tüketilmiyor ki buda kastan kayıp demek
şimdi yazını okurken demişsin ya 80kilolar ve 60 lı kilolar, dedimki allahım ben baya bir yol katetmişim :)) başladığımda 86 kilo yani ilk kategori şimdi 68 yani süper süper süper
şimdi yazını okurken demişsin ya 80kilolar ve 60 lı kilolar, dedimki allahım ben baya bir yol katetmişim :)) başladığımda 86 kilo yani ilk kategori şimdi 68 yani süper süper süper
tebrık ederım canım yaaa aynen bende 82,4 tum ve bu kıloyu gorebılırmıyım dıye cok dusundugum olmuştur şimdide 5 lı rakamları gorebılırmıyım dıye dusunuyorum ınsallah onuda gorucemmmm
dün beni deli eden metabolizmama pusu kurdum kızlar.... 4 tane acııı son derece acı biberi yedim nasıl çalışçağını şaşırdı garibim... tabi acılıktan boğazlarım şişti...sorunu olan varsa tavsiye ederim atbi mide problemi olmayana....
Mesut yar'dan sonra ne düşmüştüm şu antakya biberinin peşine sanki çok acı yiyebiliyomuşum gibi :)) tabii insan herşeyden medet umuyo kiloluyken, ne altın çileği kaldı ne lahana hapı ama maharet sağlıklı tıkınmaktaymış meğer onu anladık :))
valla şekerim ben çözemedim hala olayı ne sağlıklı yemem kaldı ne sporum.... spor yapmayanlar benden daha hızlı kilo verdi...bir de biber deniyeyim dedim kilo veremesemde tahliyeyi sağladık
puhahaha koptum he okurken) tahliye sorun olmadı inşallah... okadar acıdan sonra bende olsa kendi gibi tahliyeside acıklı olurdu
o az yağlı sütleri nasıl içiyorsunuz kireç gibi resmen?
ben de 5-6 ay light süt içtim güya ama sonra normal süt içeyim dedim bigün, aman Allah'ım o ne güzel tat, ne sağlıklı...
Artık normal süt içiyorum, o iğrenç kireçli suları bıraktım ve çok mutluyum.
bugün tartıldım ve mutsuzum ama seni tebrik ederim.:92::92:
çizelgeni bir an evvel ama çok karmaşık duruyor
4 yaşında yeğenim var, o da "böyle" demek yerine "büle" diyor, öyle hoşuma gidiyor ki...
annesinin de hoşuna gidiyormuş, düzeltmedim diyor. çok tatlı yaaa...
bu sabah:
1 br.su,
normal sütle 1 kase nesfit ve doğa müsli karışımı...
şimdi 2.br.suyumu içiyorum. sonra yeşil çay içeceğim.
kilom bugün:66.7 çıktı
tebrikler excityherkese gunaydın kızlar..
bende ankara yollarına düşmeden önce kilomu yazayım: 59.2gecen hafta 59.9'du ondan önceki hafta 60.6'ydı. 700gr 700gr gidiyor sanırım. keske biraz daha çok gitseydi ama napalım buna da sukur. bakalım haftaya 58.5 olabilecek miyim?
kızlar günaydın ...
dün akşam işten eve dönerken benim çocukluğumu bilen fatma teyze (mahallemizin manevi muhtarı olur kendisi) beni tanımadı yaaa :))
sonra bana diyoki senin boyunmu uzadiiii. kilomu verdun sen, önceden yürürken popon yere vuruydiiiii... İncecik olmişsin...
Valla süper motivasyon oldu bana :)) Sizide böyle uzun süre görmeyen insanların tepkilerini anlatsanıza
inşallah bebeğim, ben bi ara kilolarımı takmıyomuşum gibi yapıyodum. çünkü ben bile bu kilolara gelebileceğime inanmıyordum ki, bari diyodum kiloluyum ama mutluyum ayaklarına yatim,kocam bana iyi bakıyo diyip gelen eleştirileri geçiştirim. ama çok şükür bugünleri gördük geriside gelicek inşallah:)) Birbirimize hep destek tam destek
Bugun ogleden sonra kacamak yaptim hamama gitim,kese,sauna,masaj derken
ogle yemegini yemedim ama cok su ictim.sonra saat 3te bir armit goturdum ve sonra da dayanamadim kahve kokusu beni cekti kizlar sonunda bozdum tum diyetimi.starbuckstan bol kremali latte aldim.icine de splenda tatlandirican 3-4 tane atim bi de yanina fiesta diye tavuklu,mantarli sandivicini yedim.midem bayram etti valla rahatladim.ogle yemegi yememistim hem onun yerine hem de aksam yemegi yerine gecti.
Ay kizlar H&M magazasindaki hersey 34-36-38 bedene go re ya ben 42yim.
cildircam alisveris yapamaz oldum.
Hic bisey alasim gelmiyor ama bana olan toplamda sadece 2kotum ve 2de etegim var butun kış onlari giymekten tiksindim artik resmen.
Anam ben yurtdisina kilolularin oldugu ulkeye geri donmek istiyorummmm.
valla yemenin zevkine varmak da bi baska anacim.
Ben ulke ulke gezip gurmelik yapmaliymisim.
Ah guzel vucudum benimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?