çizelgen nirde beybi... Gözüm takılıyooo....
uf tamam vazgeçtim, arkası siyah olmasın o zaman
Ya hep bi annemin yuzunden.. Ne zaman anneme gelsem fazla kaciriyorum.
Tok karnina geldim 1koca balik,z.yagli salata ustune sekerli 2 bardak cay ve 1hurma bi de cekme helva attim agzima.tika basa doluyumm bö
Ya hep bi annemin yuzunden.. Ne zaman anneme gelsem fazla kaciriyorum.
Tok karnina geldim 1koca balik,z.yagli salata ustune sekerli 2 bardak cay ve 1hurma bi de cekme helva attim agzima.tika basa doluyumm bö
günaydın beybiler,
bu gün buralar ıssız olur....
Bende yediğim haltları yazayım :)
07:00 probis ---- rüyanda mı gördüm diyebilirsiniz yok uyanınca karşımda gördüm
08:30 5 yaprak marul, 1 parça peynir, 1 tane etiformun etimek gibi bir şeyi, 1 kaşık ajvar sos
10:00 1 elma
12:00 1 tabak kabak yemeği
14:00 1 kivi
16:00 1 tabak marul yanınada 1 kase yoğurt bu günlük bu kadar
yaaaaaaaa gidiyom geliyom tartı hep aynı hep aynı atacam bi gün camdan aşağa valla......tartıyı yani....
cetveli yaptım bebem :)) gördün müüüüü?
hee şöyle şimdi anlat bakalım nasıl verdin onca kiloyu wooaaawww..... Oohhh yoooo demek istiyoorumm.....
tatlım hep derler ya kafada bitiricen önce diye işte bu sefer kafamda bitirdim ben bu işi :)) hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyorum son 6 aydır sebzeler,yeşillikler,meyveler sanırım yaşam tarzı haline getirdim bu sefer ...
Masa başı çalışıyorum ve önceden hiç yürümezdim, artık servisi bıraktım hergün yaklaşık 3 kilometre yürüyorum,hergün mutlaka 2 fincan yeşilçay içiyorum bide yatmadan önce mutlaka maydonoz suyu içiyorum. Bu arada 6aydır hiç makarna pilav ekmek yemedim. Sadece haftada 2-3 gün sabah kahvaltıda çavdarlı simit yiyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?