60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşim akşam fırında et yapacakmış 7 buçuk gibi yiyebileceğiz bende 4 gibi 7 badem ve 1 çay fincanı light sütlü nescafe içtim.
5 buçukta yeni bir ara yapıcam yoksa 7.5 a kadar deliririm su 2 ye yaklaştı:44:

bu arada ben 38-40 giyiyorum ben 36 -34 olmak istiyorum.Ben 50 kiloyken Zaranın 34 ü oluyordu.Hatta mango 34 daraltmışlığım var.
Küşük bir hesap yapsam her hafta 700 gr versem ayda ortalama 3 kilo desem(havalar ısınınca sporla desteklicem)3 ayda 9 kilo olur.Temmuza 55 olurum hayal gibi 8 yıldır 60 altına düşemedim

evet elma sirkesinin zararlı olduğunu biliyorum ama ılık suya çok az koyuyorum ve içine bal da katıyorum yararını gördüm bırakmayı pek düşünmüyorum
sabah yine elma sirkeli suyumu içtim gün boyu okulda kat nöbetim vardı hiç oturmadım öğlene kadar sadece 1 bardak neskafe içtim 2 tane de hurma yedim
öğlen arkadaş muhlama yapmış evine davet etti ama çok beğenmediğimden çok yiyemedim, okuldan eve gelince elma ve muz yedim biraz önce de çok sevdiğim nogger vardı onu yedim ama akşama ne yiyeceğimi henüz bilmiyorum.

Ya kızlar, çizelgem istediğim gibi çıkmıyor. Ben arkası siyah olsun istiyorum, öyle ayarlıyorum ama linki kopyalayıp kaydettiğimde böyle saçma birşey çıkıyor :84: nerde yanlış yapıyorum bilen var mı ? :26:

sedali boyun kaç senin 48 kilo çok az değilmi bu arada kızım patates kızartması ve hamburger yerken 2 adet patates kızartması ağzıma attım.
şimdi yarım kupa yarım yağlı tarçınlı süt ve 2 hurmamı yuttum

Ya hep bi annemin yuzunden.. Ne zaman anneme gelsem fazla kaciriyorum.
Tok karnina geldim 1koca balik,z.yagli salata ustune sekerli 2 bardak cay ve 1hurma bi de cekme helva attim agzima.tika basa doluyumm bö

ben de dünün raporunu vereyim hemencecik:

sabah sadece bir avuç badem yedim
öğlen bol salata, üstüne biraz peynir ve siyah zeytin koydum
yanında tadımlık kıymalı makarna (iki kaşık=) ve iki tane balık köftesi

akşam da tavuk çorba
arada da bir kaç tane kuru kayısı yedim.

:)

bence rejim yapmanın en büyük zorluklarından birisi sosyal hayatı etkilemesi. özellikle ben akşam altı buçuktan sonra yemek yemiyorum ama bir çok hafta içi organizasyonu akşam yemeğini de içeriyor... Ya hiç katılmıyorum bu ara, ya da onlarla giidp çay içiyorum, ama o da bayaa saçma oluyor. Ama ne derlerse desinler yemedim bugün, yeşil çayımı içtim ve dedim ki altıbuçuktan sonra ağzım kilitli midem de yediklerimi hazmedemiyor :):):) ehehe hadi bakalım hayırlısı, ama azmimi bu seferki istikrarımı takdir ediyorum.

Bu kilo verme olayları çok garip di mi, insan başkaları ne derse desin o irade seviyesine ulaşmıyo da, sonra bir gün kafasına saksı düşmüş gibi kararlı çıkıveriyor yola. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın bakalımm, tam yol ileri:)))))

Günaydın beybiler,

bu gün buralar ıssız olur....

bende yediğim haltları yazayım :)

07:00 probis ---- rüyanda mı gördüm diyebilirsiniz yok uyanınca karşımda gördüm
08:30 5 yaprak marul, 1 parça peynir, 1 tane etiformun etimek gibi bir şeyi, 1 kaşık ajvar sos
10:00 1 elma
12:00 1 tabak kabak yemeği
14:00 1 kivi
16:00 1 tabak marul yanınada 1 kase yoğurt bu günlük bu kadar

yaaaaaaaa gidiyom geliyom tartı hep aynı hep aynı atacam bi gün camdan aşağa valla......tartıyı yani....

Günaydın kızlar ;

benim gibi cumarteside çalışan, hafta sonu tatiline girmiş olan, ev hanımı olan ama neticede hepsi diyetten olan yol arkadaşlarım hafta sonu diyetlerinizi bozmamanızı, fazla kaçamak yapmamanızı diliyorum şimdiden :))

cetveli yaptım bebem :)) gördün müüüüü?

hee şöyle şimdi anlat bakalım nasıl verdin onca kiloyu wooaaawww..... Oohhh yoooo demek istiyoorumm.....

tatlım hep derler ya kafada bitiricen önce diye işte bu sefer kafamda bitirdim ben bu işi :)) hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyorum son 6 aydır sebzeler,yeşillikler,meyveler sanırım yaşam tarzı haline getirdim bu sefer ...
Masa başı çalışıyorum ve önceden hiç yürümezdim, artık servisi bıraktım hergün yaklaşık 3 kilometre yürüyorum,hergün mutlaka 2 fincan yeşilçay içiyorum bide yatmadan önce mutlaka maydonoz suyu içiyorum. Bu arada 6aydır hiç makarna pilav ekmek yemedim. Sadece haftada 2-3 gün sabah kahvaltıda çavdarlı simit yiyiyorum

maydonoz suyu hımmm demek sır burda denicem bende... yiyip içmediğim ot kalmadı valla... zehirlenip gitçem diye korkuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…