60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlaar nasılsınız..baya sayfa olmuş, okuyamadım, neler yaptınız..
ben geziyorum sürekli, ankaradayım. spor yapamıyorum ama yediklerimde dikkatliyim..
biberiye ve kakao yağı alcam eve giderken, spor yaptığımda streçle desteklicem bakalım.

bu arada ben 60 kilo çıktım.

merhaba kızlar!!!

cızelge ısını kapadım.cunku sadece sedalı20042006 kılo bıldırımı yaptı bu hafta ıcın.haberınız olsun.

hemde 64 e duşmuşum :) o zaman sevin beni

dun tatil icin ailemin yanına geldim.herkes muthıs zayıflamışsın dediiiii

sebze corbası yaptırdım anneme.cok ıyı oldu kızlar.hem tok da tutuyor.

sabah:bır dılım ananas

oglen:sıhırlı sebze corbası karısımımız.

ayrıca slim in six yaptım!!

belki çok klasik olucak ama.. akşam 5 ten sonra yemek yemiyelim günde 1 saat yüriyelim zayıflıyoruz.. ben 74 ten 60 a dştüm.....

Ben kararli ve istikrarli olamadim hic yaaa...
Bugun sabah 1yumurta az tereyagli 1bibwr ve mantarli omletime 5zeytin 1dilim cavdar ekmegi ve 2 br.sekersiz cay ictim bi de gul recelo yedim.
4te kumpir ve sekerli 2 br.cay..
Az once de kizatilmis dondurma yedim. H.sonlarindan nefret etmeye basladim. Butun dengem altust oldu.
Maydanoz suyunu gece mi iciyosunuz?
Ender sarac sabah ac karnina veriyor kizlar ben de deneyecegim ama bi turlu firsat olmuyor sabah ise anca yetisiyorum zaten.yatmadan once yapayim.madem
bi de meger annemdeki tarti az gosteriyomus ben hic 65leri gormemisim uhuuuuuu....

selam kızlar bu hafta bende tartılamadım çünkü 2 haftadır reglimi beklliyorum gelemedi.moralim çok bozuk.heryerim şiş
sabah 1 dilim ekmek 1 kurabiye 1porsiyon sucuklu yumurta 4 zeytin 1 kk peynir 2 şekersiz çay
akşam:2 kaşık barbunya 1 kase lebeniye çorbası.5 kaşık makarna.2 şekersiz çay

hep aynı tartıda tartılmıyomusun :)) valla ben garanti olsun diye hep evde tartılıyorum ...

kızlar ben bu sabah kahvaltıdan önce spor yaptım, yaşasın nihayett başladım :))) 30 dk eliptik bisikletin zayıflama programı, üstüne onar yirmişer kol bacak kalça sıkılaştırma aletlerinde çalıştım :) her sabah bi yarım saat ayırmak istiyorum artık en az :) yaza kaddar gidecek bu bıngıl bıngıl kilolar :) oohh sefam olsun tey tey teyyyy!!!

olsun canım gelince rahatlarsın tüm şişliklerin de iner kilo vermiş olursun:)

16mart 23mart 30mart
sedalı20042006 62.2 62.0 61.7
madamtusot 67.8 66.9 66.7
btlbetul 69.2 68.7 68.3
berry31 64.7 64.7 64.0
gullesu 67.7 67.7 67.7
didilyos 64.2 66.0 64.0
excity 60.6 59.9 59.2
macakızı 68.3 67.3 -
merguana 63.1 62.7 -
maximaculpa 61.0 61.0 -
Nice15 64.2 64.2 -
cakirhanim - - 65.1
çido - - 61.5
ariz - - 62.0
kızlar slm bu hafta çizelgemizi ben yaptım. bu haftalık da benden olsun yolumuzdan dönmeyelim. macakızı merguana maximaculpa ve nice15 bu hafta kilo bildirimi yapmamıs cok ayıp bi daha olmasın:2:
cakırhanım çido ve arizde aramıza yeni katıldı. hoşgeldiniz
hepberaber vercez kiloları kızlar caymak vazgecmek ve kilo bildirimi yapmamak yok.

Moral bozacaksa tartilmaya gerek yok zaten canim tabi siskinligin oldugu icin oyle diyorum yoksa tartilip gerceklerle yuzlesmemiz sart ben uzunca bi sure tarilmamistim moralim bozulur diye sonra tarildigimda kendimi baya bi kilo almis buldum. Tarti ister istemez baski yaratiyor ustumuzde. O yuzden diyet yapmasak da arada kilomuzu kontrol etmemiz sart.
Canlarim hepinizi opuyorum. Hava guzel gezdiniz ve geziyorsunuz demi?

bende bugün
sabah: 1 elma ve yarım kase nesfit yedim
öğlen: eşim geldi kahvaltı yaptık ama bir kaç salatalık birkaç domates
bir dilim ekmek ve çok az miktar peynir yedim ve bir bardak şekersiz çay
ara öğün: bir elma
akşam: acaip abarttım çünkü kardeşimle avm ye gittik çok güzel bir tavuk döner dürüm
patates kızartması ve kola, sanırım yarın hiç bişey yemezsem anca bunları vücudumdan atarım
biraz önce de bir çay bardağı şekersiz çay içtim
ama bir diyetisyene gitmeyi kafama koydum inşallah öğrencilerimden fırsat bulursam gitcem...

hep aynı tartıda tartılmıyomusun :)) valla ben garanti olsun diye hep evde tartılıyorum ...

Evet ama bi de annemdeyken tarilayim dedim.normalde evde tartiliyorum hep.

Aynen 2hafta oldu gelmedi gelmeyecek de benimki...
Bugun cok kacirdim.waffledan 2dis aldim.sonra da yaseminli yesil cay ictim ve simdi de tarcinli kahveli sut icicem meyve de yiyebilirim bu saatte.hatta cekirdek bile.evde miaafir var yatili da:18:.

haklısın canım benim.yok canım gezemiyorum.en son perşembe sinemaya gittim.2 gündür boğazlarım şiş:2:.yatıyorum evde hep.öptüm canım iyi geceler

merhabalar
arkdaşlar ben kilo bildirimi yamadım dün internet yoktu bir soru olmuş
kusura bakmayın ya
geçen hafta :64.2
bu hafta :64.1
100 gr vermişim
tekrar kusura bakmyın
iyi gecelerr

benin internet yoktu o yüzden giremedim
64.1 kilom 100 gr vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…