Kiyamam canim cok gecmis olsun bol c vitamini al. Iyice dinlen.haklısın canım benim.yok canım gezemiyorum.en son perşembe sinemaya gittim.2 gündür boğazlarım şiş.yatıyorum evde hep.öptüm canım iyi geceler
Hilalsr canim katil tabi sende? Kilon kac? Ne zaman basladin? Yalniz pes etmek yok ona gore.
Hazirana kadar devam edecegiz kizlar. Belki de daha cok. Ama once bi yazi getirelim o zamana kadar kilolarimizin cogundan kurtulalim daha sonra da devam tabi. kilomuz istedigimiz kiloya gelince de kilomuzu korumak icin devam edecegiz...
Motivasyonu dusurmek yok kizlar hadi biraz daha gayret..
Canim biz her cuma kilo bildirimi yapiyoruz hafta boyunca yediklerimize dikkat ediyoruz burda paylasiyoruz ve birbirimize destek oluyoruzben başlayalı yaklaşık 40 gün oldu 72 kiloydum 4 kilo verdim şuanda 68im, 4 kiloyu bir anda verdim sonra kilo vermem durdu çünkü boğazımı pek kısamadım ama istediğim kiloya gelmeyi çok istiyorum pes etmicem inşallah. siz nasıl yapıosunuz bu kilo verme sürecinde burada??? ben de ona uyayım.
Canim biz her cuma kilo bildirimi yapiyoruz hafta boyunca yediklerimize dikkat ediyoruz burda paylasiyoruz ve birbirimize destek oluyoruz
ayyy ben burayı çok sewdim.. başlıyorum şu an itibarıyla...hadi kızlar kim tutar bizi
başlangıç:67
bitiş:58
Kiyamam canim cok gecmis olsun bol c vitamini al. Iyice dinlen.
16mart 23mart 30mart
sedalı20042006 62.2 62.0 61.7
madamtusot 67.8 66.9 66.7
btlbetul 69.2 68.7 68.3
berry31 64.7 64.7 64.0
gullesu 67.7 67.7 67.7
didilyos 64.2 66.0 64.0
excity 60.6 59.9 59.2
macakızı 68.3 67.3 -
merguana 63.1 62.7 -
maximaculpa 61.0 61.0 -
Nice15 64.2 64.2 -
cakirhanim - - 65.1
çido - - 61.5
ariz - - 62.0
kızlar slm bu hafta çizelgemizi ben yaptım. bu haftalık da benden olsun yolumuzdan dönmeyelim. macakızı merguana maximaculpa ve nice15 bu hafta kilo bildirimi yapmamıscok ayıp bi daha olmasın:2:
cakırhanım çido ve arizde aramıza yeni katıldı. hoşgeldiniz
hepberaber vercez kiloları kızlar caymak vazgecmek ve kilo bildirimi yapmamak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?