60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sedalı. 62.2 62.0 61.7
madamtusot 67.8 66.9 66.7
btlbetul 69.2 68.7 68.3
berry31 64.7 64.7 64.0
gullesu 67.7 67.7 67.7
didilyos 64.2 66.0 64.0
excity 60.6 59.9 59.2
macakızı 68.3 67.3 -
merguana 63.1 62.7 62.7
maximaculpa. 61.0 61.0 -
Nice15 64.2 64.2 64.1
cakirhanim - - 65.1
çido - - 61.5
Nice15 seni de ekledim canim

Hilalsr canim katil tabi sende? Kilon kac? Ne zaman basladin? Yalniz pes etmek yok ona gore.
Hazirana kadar devam edecegiz kizlar. Belki de daha cok. Ama once bi yazi getirelim o zamana kadar kilolarimizin cogundan kurtulalim daha sonra da devam tabi. kilomuz istedigimiz kiloya gelince de kilomuzu korumak icin devam edecegiz...
Motivasyonu dusurmek yok kizlar hadi biraz daha gayret..

ben başlayalı yaklaşık 40 gün oldu 72 kiloydum 4 kilo verdim şuanda 68im, 4 kiloyu bir anda verdim sonra kilo vermem durdu çünkü boğazımı pek kısamadım ama istediğim kiloya gelmeyi çok istiyorum pes etmicem inşallah. siz nasıl yapıosunuz bu kilo verme sürecinde burada??? ben de ona uyayım.

Canim biz her cuma kilo bildirimi yapiyoruz hafta boyunca yediklerimize dikkat ediyoruz burda paylasiyoruz ve birbirimize destek oluyoruz

Canim biz her cuma kilo bildirimi yapiyoruz hafta boyunca yediklerimize dikkat ediyoruz burda paylasiyoruz ve birbirimize destek oluyoruz

süper en azından bişey yiyecek olduğumda burada kilomu yazacağım için tekrar vazgeçerim heralde :) hadi bakalım inşallah işe yarar da veririm kiloları :)

Günaydın tatilci beybiler....

Tartıda gene ucundan kıyıısından 67 leri gördüm ama genede cuma yı bekliyeceğim çünkü iki gün inik sonra gene şişik olabiliyor. Ayy dün spora gidemedim.... Ama akşam yemeğide yiyemedim zaten öğlen 1 de ne yediysem onla kaldım.....

Bu günkü menüm;

09:00 1 yumurta, 1 parça sucuk tan oluşan sucuklu yumurta yağ olarak 1 çorba kaşığının ucuyla zeytinyağı üzerine bol kırmızı pul biber
yanına 1 parça peynir, 6 tane zeytin doymadım valla çok kalabalık dursada bir tabağı doldurmuyordu....

10:40 1 bardak botany form çayı gözümün önünda nescafe var ama içmiyorum.... daha ne kadar sabrederim bilemesemde şu an nefsime uymadım.... şimdilik diyelim...

13:00 1 ızgara tavuk belkim bilemiyorum şu an

sonra spora giderim

akşam 1 kase çorba...

yaa ilginçtir akşam menülerimi hiç yiyemiyorum hep bir şey çıkıyo geçe kalıyor o saatten sonrada yiyemem diyorum ve yemiyorum.... bir kaç gündürde ben yemek istemiyorum.... Allah ım bu ne güzel bir hissiyat

girenler menülerinizi bekliyoruuum....

sabah kalktım elma sirkeli ballı suyumu içtim yengeme kahvaltıya davetliydim orda 2 çay bardağı şekersiz çay içtim kahvaltıyı çok kalorili hazırlamış bende aldım bütün yeşilliklerini salata yaptım salata yedim 1 dilim ekmek, bizim burda tuzlu yoğurt denilen bir kahvaltılık var ondan bir iki lokma bir tane zeytin yedim şimdide ara öğün olarak ya kuru üzüm ya da bir bardak tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum henüz karar veremedim :)
bi de yengemin tartısında 67 geldim ama her zaman o tartıda tartılmadığım için emin olamadım

dün kardeşimin kınası vardıçok güzel geçti herkes zayıflamışsın dedi ama ben kilo vermedimki çokmillete zayıf geldim hatta annem bile şaşırdı acaba saçıma çıt çıt takıp topuklu giyinince zayıf mı duruyorum anlamadım gelelim dünkü yediklerime
sabah1 galeta
3 zeytin
40 gr kadar beyaz peynir
arayok kızımın balesinde sağlıklı birşey yoktu
öğlen
1 hamburger
1 küçük ayran
ara
biraz ceviz
1 hurma
akşam
çok az barbunya 1 yemek kaşığı,biraz çin pirinç salatası 2 yemek kaşığı,çok az püre 2yemek kaşığı,1 tane fırınlanmış sigara böreği,
zorla bir baklava kardeşimin kayınvalidesi yaptırmış ayıp olmasın diye yedim yarım bardak da gazoz
ee ucuz atlattım sanırm kınayı:26:

PAZAR GÜNÜ KAFFALTIM
Sanki pazar günleri kahvaltı çok detaylı olmalı gibi geliyor bana
3 dilim sucuk
2 parça hellim
2 dilim ekmek
3 zeytin
şekersiz çay

ARA
1 tarçınlı elma düşünüyorum geç kahvaltı ettiğim için sanırım 2 gibi yerim öğlene z.yağlı kabak var

öğlen menüm
1 dilim çavdar ekmeği
90 grlık hamburger köftesi
2 kaşık yoort
suya yükleniyorum dün hiç içemedim kına telaşından

Son düzenleme:

[SUP]off bu hafta çok dikkat edemedim.....Ama yinede yapıyım.Geçen hafta : 67.3 Bu hafta 66.9 400 gr vermişim [/SUP]

akşam
1 tabak bakla
Yaptığım elmalı pastadan 1 kare yedim pişman değilim =)ara yok bu gece bol suuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…