60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:
bir dilim ekmek, 2 çay bardağı şekersiz çay, çok az miktar peynir, bir zeytin
ara öğün:
tarçınlı şekersiz bir bardak süt
öğlen:
bir haşlanmış yumurta, 5 zeytin, bir tüm salatalık, 1 bardak şekersiz çay
ara öğün:
bir avuç içi kuru üzüm
akşam:
bir porsiyon fırında makarna, salata, 1 bardak gazoz (aslında ıspanak yiyecektim ama pişirirken yaktım :)
yemekten sonra bir fincan kahve ve bir elma yedim

selam bebişler ben geldim malum pazar kimse yok oyüzden heral bnde menümü yazayım pazar günleri benim balık günüm mercimek corbası salata mezgit balıgı akşamda bir kase corba karnı bahar salata bu kadar kızlar reglyim bitince tartılcam bügün tam bir ay oldu rejim yapalı bakalım kac kilo gitmiş herkez zayıflamışsın diyo inş tartı beni yanıltmaz

sagol canım ellerine saglık

iyi geceler kızlar
bugün pazar oldugu için biraz abartım kızmayın bana
yarın aynen devam
ayrıca diyetisyene gitmekten vazgeçtim kendime güveniyorum
cuma 63 leri görecegim allahın izniyle
bayyyyyy

Kizlar bende bugun pizza yedim ya ama cok uzun zamandir canım istiyordu kizmayin bana yada kizin:) artik onumuzdeki gunlerde telafi edecegim..opuyorum hepinizi iyi geceler..

günaydın kuzular...

sağlıklı,hafif bir haftaya daha hazırmısınız?

sabah aç karnına 1,5 kilometre yürüyüş ve sonra güzel bir kahvaltı ...

selam kızlar:çeyrek simit çok oldu biliyorum
1 kk peynir
5 zeytin
2 şekersiz çay.şimdide biberiye çayımı içeceğim

selam kızlarrr nasılsınızzz

ben haftasonu hiç diyeti uygulmadım ,hep yedim birde sınav haftasu bu o yüzden sürekli yiyiorum stresten dolayı

60,5 iken şimdi 61 lerdeyim hep offf

Son düzenleme:
Kahvalti: 1 bardak sekersiz ama kremali nescafe
Kahvalti yapmaya firsatim olmadi sadece nescafe icebildim
Ogle: 1dalyan kofte(büyüktü maalesef) 2 kasik patates puresi ve yogurtlu semizotu

kızlar bende diyete başlamak istiyorumm ama bunu faaliyete dökemiyorum. 1 yılda 10 kilo aldım şuan 60 kiloyum. su içmiyorum geçen hafta 2 gün dşkkat ettim yediklerime ama bıraktım yine =( sne yapablirim yaza kadar kilo verebilmek için?? hem buranında faydası olur sanırım =S

slm ben de geldim.bu başlığı görünce üye oldum kulübe. belki kendimi yalnız hissetmezsen başarabilirim diye düşündüm. diyette ilk günüm.hayırlısı bakalım.diyet dediysem özel bişeyyok,her şeyden yiycem ama az yiycem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…