5.5 ayda yani süper. Ne yaptın peki sorabilirmiyim.ben çok yeniyim. Ben 7 kg vermek istiyorum ama irade sıfır.çok acıkıyorum hiç doymuyorum.tokken bile yemek istiyorum
Canim ceyrek simit cok olur mu ya:)
selam kızlarrr nasılsınızzz
ben haftasonu hiç diyeti uygulmadım ,hep yedimbirde sınav haftasu bu o yüzden sürekli yiyiorum stresten dolayı
60,5 iken şimdi 61 lerdeyim hep offf
ilk önce teşekkür ederim :)) tatlım ben tamamen yeme alışkanlıklarımı değiştirdim. 5,5 aydır acayip sağlıklı tıkınıyorum. Sebze, meyve, bütün yeşillikler benim dostum artık ve hiç aç gezmedim. Ben masa başı çalışıyorum o yüzden hiç hareket etmiyordum ama şimdi hergün yaklaşık 3 km yürüyorum.(işyerinin servisini kullanmıyorum)
ama asıl önemli olan ne biliyomusun bu işi kafada bitirmek... Yoksa buda benim ilk diyet tecrübem değil yaniiii :)) hayatımın yarısı diyet,rejim diye diye geçti... Ama ben artık diyetteyim demiyorum çünkü çok itici bir kelime ben sağlıklı besleniyorum diyorum artıkkkkk :))
kızlar
67.1 den - 64.3 e hem de 6 günde :))
Kızlar hayırdır pazartesi sendromumu kimsenin sesi çıkmıyo
sorma ya yorgunum, gözlerim yanıyor ve bu sefer buraya girmek bile gelmedi içimdenHaftasonu ne kadar da cabuk geciyor?
selam kızlar:çeyrek simit çok oldu biliyorum
1 kk peynir
5 zeytin
2 şekersiz çay.şimdide biberiye çayımı içeceğim
selam kızlarrr nasılsınızzz
ben haftasonu hiç diyeti uygulmadım ,hep yedimbirde sınav haftasu bu o yüzden sürekli yiyiorum stresten dolayı
60,5 iken şimdi 61 lerdeyim hep offf
kızlar bende diyete başlamak istiyorumm ama bunu faaliyete dökemiyorum. 1 yılda 10 kilo aldım şuan 60 kiloyum. su içmiyorum geçen hafta 2 gün dşkkat ettim yediklerime ama bıraktım yine =( sne yapablirim yaza kadar kilo verebilmek için?? hem buranında faydası olur sanırım =S
slm ben de geldim.bu başlığı görünce üye oldum kulübe. belki kendimi yalnız hissetmezsen başarabilirim diye düşündüm. diyette ilk günüm.hayırlısı bakalım.diyet dediysem özel bişeyyok,her şeyden yiycem ama az yiycem...
kızlar
kızlar
çok doğru bir kelime seni tebrik ediyorum. Diyet kelimesinden bende bıktım.artık bende sağlıklı besleniyorum diyorum.ama 8-5 çalışırken diyeti uygulamak biraz zor.şöyle söyleyim öğle araları pek alternatif yok.gözleme döner pizza lahmacun türü şeyler yeniyor.bir de hareketsizlik cabası.havalar biraz düzelsin yürüyüşe başlıcam.akşamları ekmek yemiyorum sadece yemek salata.
Birde tarçını 2-3 dakika kaynatıp içiyorum.bal yok evde.aslında bilerek de almıyorumm.bu zamanda doğal balı nerden bulucam. Bal diye şeker yediriyorlar bize. Içimi güzel. Metobolizmayı hızlandırıyormuş.sabah tartıldım 61,7 kg geldim.zayıflamak istiyoruuuuuuummmm artıkkkk....
çok haklısın bizim işyerindede normal yemek yok dışardan yemek söyleniyor :)) ama ben napıyorum sabah kahvaltımı,öğle yemeğimi ve ara öğünlerimi yanımda getiriyorum... Resmen sefertası taşıyorum yanımda... Böyle yapmaya başladığımdan beri ne mide yanması kaldı bende ne mide ekşimesi meğer hepsi hazır yemeklerden oluyomuş sabah poğça börek ye, öğlen dönerler,lahmacunlar,pizzalar havada uçuşsun onları ye ye otur,çalış sonra gelsin kilolar,gelsin yağlar :)
ne bilim canım bana çok gibi geldi.suçlu gibi hissettim kendimi
canım benim haklısın sınav haftası çok fena oluyor.bende devamlı yemek istiyorum.61 iyidir canım ya fazla olmada.
Ben küstüm rejime, diyete, herşeye...
H.sonları alt üst ediyorum p.tesi tekrar başlıyordum 3 haftadır.
En sonunda kimi kandırıyorum dedim, h.sonu aldıklarımı vermek için tüm hafta uğraşıyorum.
sorma ya yorgunum, gözlerim yanıyor ve bu sefer buraya girmek bile gelmedi içimden
nesi çoook?
ben bu sabah tam 1 simit yedim:18::18:
öyle doydun mu sen?
ah bu stres, sorma ben de bıraktım artık.
65i hiç görmemişim zaten. h.sonları da berbat oluyor.
şekersiz çay içmekten gına geldi.
boyun kaçtı canım senin? :44:
ah ben 60lara geri dönebilsem
aynen 1 yılda 10 kilo da ben aldım.
buraya takılınca insan dikkat ediyor biraz gaza geliyor.
ama buranın en yüz karası benim.:18::18::18:
yine de hoşgeldin canım.
hoşgeldin canım.
ben de herşeyden yiyeceğim ama az ama önce 1 ay kadar hiç yemiyim diyorum ama h.sonları kaçıyor ucu.
hadi hayırlısı...
maşallah ne yaptın böyle?
sırrın ne?:44::44:
kızlar dün yediklerimi saymıyım bile...
bugün gözlerim yanıyor, başım ağrıyor, oturmaktan totom ağrıyor, h.sonu da topuklu ayakkabı giymekten tabanlarım ağrıyor.
sabah koca bir simiti götürdüm,
ara 1 yeşil çay,4 br.su bugünlük,
öğlen:
1 tabak 4 tane köfteli patates ve domatesli yemek,
1 tb domates, salatalık,
1 dilim de beyaz ekmek
ve çaylarımın hepsi şekerliydi
moralim bozuk, verdiğim tüm kiloları aldı.
bu aptal çizelgeyi de değiştiremedim bi türlü...
halbuki hiç 65 olmamışım
tebrikler canım. nasıl başardın?? =)
cnm burdan bi liste bulmustum gecenlerde cok önce eklenmiş onu uygulamaya çalışıyorum işte ama öyle kendimi kaybedecek kadar az da yemiyorum hatta salatayı falan abartıyorum aslında :) listeyi ekliyorum. Sabahları ben unonun bi sandviç ekmeği var light ondan yiyorum içine de kaşar ve domates koyuyorum kahveyle pek güzel gidiyo :)) öğlen işe salata getiriyorum ama baya bol dediğim gibi, akşamları da tavuk, balık, et ızgara ve yanında salata yiyorum.Denemenizi tavsiye ederim aralarda da acıkınca ya etiform ye da meyve yiyiyorum. Ama daha önce yaptığım diyetler gibi değil bu kesinlikle halsiz kalmıyosun çünkü :))
Deneyin derim
Açıklama :2 hafta süre ile yapılıp sona erecek ve daha sonra normal yemek stilinize döneceksiniz.
- Miktar belirtilmedikçe seçim size aittir. Ancak Porsiyonu makul bir sürede yavaş yavaş tüketiniz.
-Rejim sırasında alkol alınmamalıdır.
-Bu reçete harfiyen yapılırsa 2 hafta sonunda 9 kilo kaybedeceksiniz.
-BU REJİMLE VÜCUDUNUZDA BİR METABOLİZMA DEĞİŞİMİ BAŞLAYACAK 3 YIL BOYUNCA NORMAL YESENİZ BİLE KİLO ALMAYACAKSINIZ.
1.gün
sabah: istediğiniz miktarda şekersiz kahve
öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, biraz tuz
akşam:1 steak ( dana eti ızgara ) yoksa 3 biftek ve yeşil salata ya da kereviz
2.gün:
sabah:şekersiz kahve, bir adet sandviç ekmeği
öğle:1 büyük steak, yeşil salata ve meyve
akşam:istediğiniz miktarda dil, tavuk ya da dana eti
3. gün:
öğle:1 büyük steak, yeşil salata ve meyve
akşam:istediğiniz miktarda dil, tavuk ya da dana eti
4. gün:
öğlen:1 adet haşlanmış yumurta,çiğ ya da haşlanmış havuç, gravyer peyniri
akşam:1 büyük steak, yeşil salata
5.gün:
sabah:şekersiz kahve, limonlu havuç
öğle:balık buğulama ve domates
akşam:1 biftek, yeşil salata
6.gün:
öğle:tavuk ızgara
akşam:2 haşlanmış yumurta ve havuç
7.gün:
sabah:limonlu çay
öğle:1 steak, elma,portakal,meyve
akşam:seçim size ait
aynen 1 yılda 10 kilo da ben aldım.
buraya takılınca insan dikkat ediyor biraz gaza geliyor.
ama buranın en yüz karası benim.:18::18::18:
yine de hoşgeldin canım.
hoşbulduk canım.
moralini bozma bunu çoğumuz yapıyoruz. ama ben şukadarını söyleyeyim kararlılık işi ben lisedeyken 60 kiloydum bildiğin duba yani =D sonra kilo verecem dedim ve hiç doğru olmayan bir yöntem uyguladım =/ bir hafta su harici hiçbirşey koymadım ağzıma sonrasında da günlük canım ne yemek istiyosa sadece birini yedim. mesela bisküvi yemek istiyosam sadece 1 tane yedim başka da bişey yemedim gün içinde ve bu şekilde 6 kilo verdim kısa bir sürede. Ama kesinlikle bu yöntemi tasvip etmiyorum şuan! bende gaza gelirim diye bu topiğe yazdım böylece başarılı olanları görüp bende yapabilirim demek için =)
hemde nasıl varya ,geceleri yarım ekmeği indiriyorum mideye ya,şu sınavı bir atlatsaydım ,ben bu kadar stres olmamıştım ,ağlayıp duruyorum ya
canım diyet diye söyleme o zaman insan daha çok acıyor ediyor,biraz daha azaltsan yediklerini tatlım..boyum .1,68 tatlımm
aslında doğru söylüyorsun aynı şeyleri yaşıyorum bende.sabah poğaça yemekten bıktım. Sabah erken kalkıyorum eşime hazırlıyorum ama ben yemiyorum.erken yeyince öğle olmadan acıkıyorum hem de erken vakittte canım istemiyor.iş yerine getirmek de ne bilim arkadaşlarla biraz hava alalım diye çıkıyoz. Aç olunca gözünün gördüğünü yiyorsun işte. Ben salata taşısam bu sefer onlar yerken ben bakıcam. Yani öğle arasını bi rayına oturtamadım anlıcan. Akşama kadar otur çalış. örnek olarak yanında neler getiriyorsun biraz açarmısın.
hemde nasıl varya ,geceleri yarım ekmeği indiriyorum mideye ya,şu sınavı bir atlatsaydım ,ben bu kadar stres olmamıştım ,ağlayıp duruyorum ya
canım bizim sınav zamanları yediğimiz özel karışım gibi birşey vardı her gece yerdik ( sınav zamanları sabahlanıldığı için gece acıkılıyo doğal olarak =) ) ve hiç kilo almadım. ama başta iğrenç gelebilir çünkü arkadaşım ilk yaptığında yemem ben onu demiştim =)
yoğurdun içine domates doğra içine biraz elma sirkesi dök tuz ve tamam =) hem elma sirkesi zayıflatıyormuş onu o zamanlar bilmiyordum =)
16mart 23mart 30mart
sedalı20042006 62.2 62.0 61.7
madamtusot 67.8 66.9 66.7
btlbetul 69.2 68.7 68.3
berry31 64.7 64.7 64.0
gullesu 67.7 67.7 67.7
didilyos 64.2 66.0 64.0
excity 60.6 59.9 59.2
macakızı 68.3 67.3 -
merguana 63.1 62.7 -
maximaculpa 61.0 61.0 -
Nice15 64.2 64.2 -
cakirhanim - - 65.1
çido - - 61.5
ariz - - 62.0
kızlar slm bu hafta çizelgemizi ben yaptım. bu haftalık da benden olsun yolumuzdan dönmeyelim. macakızı merguana maximaculpa ve nice15 bu hafta kilo bildirimi yapmamıscok ayıp bi daha olmasın:2:
cakırhanım çido ve arizde aramıza yeni katıldı. hoşgeldiniz
hepberaber vercez kiloları kızlar caymak vazgecmek ve kilo bildirimi yapmamak yok.
canım bizim sınav zamanları yediğimiz özel karışım gibi birşey vardı her gece yerdik ( sınav zamanları sabahlanıldığı için gece acıkılıyo doğal olarak =) ) ve hiç kilo almadım. ama başta iğrenç gelebilir çünkü arkadaşım ilk yaptığında yemem ben onu demiştim =)
yoğurdun içine domates doğra içine biraz elma sirkesi dök tuz ve tamam =) hem elma sirkesi zayıflatıyormuş onu o zamanlar bilmiyordum =)
gerçekten iğrençççç... domates artık yiyemiyorum, hem kötü hem mideme zarar.
güzel domatesler gelse bile yoğurtla yiyememmmm ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?