- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
hemde nasıl varya ,geceleri yarım ekmeği indiriyorum mideye ya,şu sınavı bir atlatsaydım ,ben bu kadar stres olmamıştım ,ağlayıp duruyorum ya
canım bizim sınav zamanları yediğimiz özel karışım gibi birşey vardı her gece yerdik ( sınav zamanları sabahlanıldığı için gece acıkılıyo doğal olarak =) ) ve hiç kilo almadım. ama başta iğrenç gelebilir çünkü arkadaşım ilk yaptığında yemem ben onu demiştim =)
yoğurdun içine domates doğra içine biraz elma sirkesi dök tuz ve tamam =) hem elma sirkesi zayıflatıyormuş onu o zamanlar bilmiyordum =)
hmm anladım canmım ben domatese bayılıyorum ama yoğurdun içinde yiyemem asla
ama ben yokum l,stede ya:/
tabiki tatlım)
sabah kahvaltısı için:
Domates,salatalık,biber,1 kk beyaz peynir, maydonoz mutlaka, 5 tane zeytin , hafta 2-3 gün yumurta haşlıyorum.
öğle yemeği için:
Akşamdan salata yapıyorum hergün ve evde ne yemek pişirdiysem onu bir kaba koyup götürüyorum. Kışın sabah gidince kalorifer peteğinin üzerine koyuyodum kabı zaten öğlene kadar ısınıyodu, şimdide zeytinyağlı yapıyorum kendime
araöğün:
Bunun içinde meyva götürüyorum yanımda,bazen yoğurt değişiyo
zaten yeşilçay mevcut işyerinde 2 fincanda yeşilçay içiyorum mutlaka
yani senin anlayacağın hergün akşamdan 1 poşet hazırlıyorum kendime sabahda buzdolabından alıp yollara düşüyorum şekerim...
Aşkolsun yaaa 2 gün uğramadım hemde mazeret bildirdim hemen beni çıkarmışsınız çizelgeden
eskide bende öyle yapıyordum şimdi işi büyüttüm dükkanda pişiriyom yemeğimiPratik yapabileceğim ne varsa yapıveriyorum hemen...
gerçekten iğrençççç... domates artık yiyemiyorum, hem kötü hem mideme zarar.
güzel domatesler gelse bile yoğurtla yiyememmmm ki.
bende ilk gördüğümde böyle söylemiştim =) ama yoğurt ve domatesi severim bu yüzden denedim ucunda ölüm yok diyerek =) ve tadı hoşuma gitti =) ama herkes için geçerli değil tabiki =)
domatese alerjin mi var??
canım belki sadece kilo verenleri eklemiştir, cuma bildirim yapanları...:44:
hmm anladım canmım ben domatese bayılıyorum ama yoğurdun içinde yiyemem asla
ama ben yokum l,stede ya:/
anladım canım. ama elma sirkesini dene yinede derim tüketebildiğin gıdaların yanında gerçekten etkisi var buradaki formlardan da görmüşsündür zaten.
kızlar bu akşam eşim geç gelecek, keşke dışarı çıkıp yürüyebilsem ...
Ama akşam yemeği ne yapsam?
Marketten almam lazım şimdi, yürüyüşe vakit kalmayacak,git al gel yemek yap derken uf...
Akşam ne yesem?
valla şekerim insan gerçekten istedikten sonra her türlü çözüm buluyor zaten :)) önemli olan gerçekten istemek...
Banada diyorlar mesela hergün üşenmiyormusun diye ama ben neticede yaptığım şeyin karşılığını alıyorum ve üşenmiyorum açıkçası
kızlar bu akşam eşim geç gelecek, keşke dışarı çıkıp yürüyebilsem ...
ama akşam yemeği ne yapsam?
marketten almam lazım şimdi, yürüyüşe vakit kalmayacak,git al gel yemek yap derken uf...
akşam ne yesem?
teşekkür ederim canım uygulayabilir miyim bilemedim =/ yani şu diyetlere haşlanmış dana eti steak filan koyuyorlar ya direk uygulayasım gelmiyo çünkü her an bulamıyosun soğuk olara yemenin de bir anlamı yok. ayrıca ev halkı da hep aynı şeyi yemek istemiyo =/ zor şey yani ama kendime uyarlayabilirim sanırım =)
yani sonuçta hergün et bulamıyoruz tabiki de ben eşime tavuk sote, fırında balık ya da et yemeği yaparken ona sulu yemek ya da kızartma yapıyorum kendime de ne yapıyosam ondan biraz ayırıp tavada bir iki damla yağ ile pişiriyorum üzerine de bol baharat atıyorum harika oluyorlar :)
sedalı. 62.2 62.0 61.7
madamtusot 67.8 66.9 66.7
btlbetul 69.2 68.7 68.3
berry31 64.7 64.7 64.0
gullesu 67.7 67.7 67.7
didilyos 64.2 66.0 64.0
excity 60.6 59.9 59.2
macakızı 68.3 67.3 -
merguana 63.1 62.7 62.7
maximaculpa. 61.0 61.0 -
Nice15 64.2 64.2 64.1
cakirhanim - - 65.1
çido - - 61.5
Nice15 seni de ekledim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?