60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eskide bende öyle yapıyordum şimdi işi büyüttüm dükkanda pişiriyom yemeğimi pratik yapabileceğim ne varsa yapıveriyorum hemen...

eskide bende öyle yapıyordum şimdi işi büyüttüm dükkanda pişiriyom yemeğimi Pratik yapabileceğim ne varsa yapıveriyorum hemen...

valla şekerim insan gerçekten istedikten sonra her türlü çözüm buluyor zaten :)) önemli olan gerçekten istemek...
Banada diyorlar mesela hergün üşenmiyormusun diye ama ben neticede yaptığım şeyin karşılığını alıyorum ve üşenmiyorum açıkçası

kızlar bu akşam eşim geç gelecek, keşke dışarı çıkıp yürüyebilsem ...
ama akşam yemeği ne yapsam?
marketten almam lazım şimdi, yürüyüşe vakit kalmayacak,git al gel yemek yap derken uf...
akşam ne yesem?

üşenmek yokkkkkk :)) hemen kalk markette git ama giderken yolu uzat, dönüştede aynııııı :)) hem yürüyüş hem alışveriş hadihadi kalk üşenmeeeee

boşver beybi akıl veren çok olur.... bizim insanımız böyle.... doğru bildiğini yapacan ben yıllarca taşıdım benlede dalga geçerlerdi... dışarda yediğimde oldu ama hem masraflı oluyor hem heryerde yiyemiyosun.... bir kaşığın hijyeni beni hep şüpheye düşürür...

zeytin yağlı kabak yap hem hafif hem mis gibii.... benide çağar

yani sonuçta hergün et bulamıyoruz tabiki de ben eşime tavuk sote, fırında balık ya da et yemeği yaparken ona sulu yemek ya da kızartma yapıyorum kendime de ne yapıyosam ondan biraz ayırıp tavada bir iki damla yağ ile pişiriyorum üzerine de bol baharat atıyorum harika oluyorlar :)

hımm bu şekilde yaklaşınca daha sıcak geldi =)

Selam kızlar. excity ellerine sağlık güzelim. bakıyorum iyi gidiyoruz. ben didilyos'a december ve birinin daha kilosunu yazmıştım onlar cuma günü yokuz, siz onlara söyleyin demişlerdi. neyse. umarım haftasonunuz güzel geçmiştir. sanırım yeni katılanlar olmuş aramıza. yeni aramıza katılanlara hoşgeldiniz diyorum. ay kızlar, dün bir kaç akrabalarımı ve arkadaşlarımı gördüm, hepsi ''aaa çok zayıflamışsın'' dediler, nasıl moral oldu bu bana anlatamam... ama şunu belirteyim: ben her gün spor yapıyorum 1 saat (30dakika koşu 30 dakika evde egzersiz) ve bunun faydasını şimdi yavaştan görmeye başlıyorum. şuan için yavaş kilo veriyor olsam bile, daha ince görünüyorum ve bedenim sıkılaşmaya başlıyor. şuan boyum bile daha uzun görünüyor (1.63m boyum). hem spor metabolizmayı hızlandırmanın en etkili yolu. kürler, çaylar vesaire %1-2 oranda bunu başarıyor ancak ve bunları rejim ve spora destekleyici unsurlar olarak kullandığınızda faydasını görürsünüz. şu 3-4 hafta içinde kendimde şunu gördüm: en ufak parça tatlı yada hamur işi (ekmek vesaire) benim kilo vermemi engelliyor yada yavaşlatıyor. daha önce de fark etmiştim bunu kendimde: hamuru işi ve tatlı gibi gıdalar beni çok şişiriyor. bilmiyorum belki gıda testi yaptırıp acaba içinde bir maddeyi bedenim kaldıramıyor mu diye baktırmam lazım belki. Normalde de kilo yapıyor bu tür yiyecekler ama nedense bende daha fazla etki yapıyor. Bunu annem de fark etmiş geçenlerde. Süt ürünlerini de, tatlı ve hamur işleri kadar olmasa bile, kilo yapabiliyor ben de, oyüzden özellikle süt ve peyniri dikkatle tüketmeye çalışıyorum. Bir arkadaşımla bir kaç sene önce sütle olan bir rejim uyguladık. Arkadaşım benden daha fazla yedi ve pek dikkat etmedi, ben harfi harfine uyguladım ve sonuç şu: ben 1-2kilo aldım, arkadaşım 4-5kilo verdi. Ekstradan spor falan yapmadı arkadaşım. Ama şuan sabah biraz beyaz peynir yiyorum, akşamları da az yağlı sütümü ısıtıp, tarçın serpip içiyorum. Yoğurdumu özellikle öğlen ve akşam tüketiyorum. Bunları yazmamın sebebi şu: herkesin bedeni farklı ve herkes kendini bedenini iyi tanımalı. Hangi gıdalar yararlı, hangileri zararlı öğrenmeli. Belki birilerinde günde 1 parça çikolata yada biraz tatlı kilo verme sürecinde bir engel oluşturmuyor, yani buna rağmen güzel kilo veriyor, ama başkaları da belki aynı şekilde beslendikleri ve aynı oranda hareket ettikleri halde günde 1 parça çikolata yediklerinde kilo vermeleri duruyor yada yavaşlıyor.
Ben kendim tatlı manyağıyım. Ama benim bile artık canım çikolata yada tatlı böyle pek istemiyor. Yani eskiden duramıyordum yemeden ama şuan yeri geliyor ''çikolatayı artık sevmiyormuyum acaba'' diye düşündüğüm durumlara kadar geliyorum. Tabii arada sırada bir parça atıyorum ağzıma ama git gide bu günler seyrekleşiyor. Kola benim en büyük zaafım idi. En son ne zaman içtim kolayı biliyor musunuz ? Ben de bilmiyorummmm yani bir kaç ay oldu sanırım:44: maden suyunu çok seviyorum. ara sıra maden suyu içiyorum, bu belki kola'yı bırakmamda yardımcı oldu. soğuk bir maden suyu o kadar iyi geliyor ki bazen bana, mesela canım tatlı istediğimde maden suyu içtiğim çok oldu. Ama günde belirli miktarda geçilmemeli.
Ben günlük yediklerimi rejim süresinde gözden geçiriyorum. Eklediğim şeyler oluyor, çıkardığım şeyler oluyor (buna kürler, gıdalar ve her türlü alışkanlıklar dahil), renklendirmek adına yaptığım değişiklikler de oluyor (mesela her gün aynı kahvaltı yerine kahvaltınızı değiştirmeniz bile kilo verme sürecinize olumlu katkısı olacak).
Neyse kızlar. Koşuya gitmem lazım. Şimdilik öpüyorum sizi

selam ben geldimmmmm
sabah
2 dilim çavdardan yağsız beyaz pennirli tost

ara
1 kutu süt

öğlen
z.yağlı kabak
2 kaşık yoort
z.yağlı ekmek 35 gr

ara
şampiyon ekmek 175 cal

akşam
bizmkilere kıymalı kır pidesi yaptım biraz ucundan kıtlarım sanırım
su az içtim ful devam

Ya kızlar bu aralar ben öğle yemeğiyle akşam yemeği arasında birşey yiyemiyorum canım çekmiyor. Akşam yemeğine acıkıyorum tabi doğal olarak ama onda da bir kase çorba içtiğimde doyuyorum arkadan ne yemek varsa bir tabakta az miktarda ondan tamam. Sonra sabah yarım kepekli ekmeğe kaşarlı domatesli tost yiyorum (her sabah aynı hiç değişmiyor), sonra da zaten 3 saatlik maratonum başlıyor, yürüyüşe çıkıyorum. 11.00-11.30 arası öğle yemeği yiyorum (o da az miktarda, çoğunlukla tost olarak yiyorum onu da), sonra akşam 19.30-20.00 de akşam yemeğini yiyorum günü bitiriyorum. Bu beni hasta eder mi acaba ya :26: Gören herkes zayıflamışsın diyor, zaten yürüyorum baya da ama sonuçta hasta olursam o daha kötü, önce sağlık :26:

yaaaa eşim künefe yiyelim diyo ben de hayır kilo vermeye çalışıyorum diyorum nasıl dayancammmm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…