Ya kızlar bu aralar ben öğle yemeğiyle akşam yemeği arasında birşey yiyemiyorum canım çekmiyor. Akşam yemeğine acıkıyorum tabi doğal olarak ama onda da bir kase çorba içtiğimde doyuyorum arkadan ne yemek varsa bir tabakta az miktarda ondan tamam. Sonra sabah yarım kepekli ekmeğe kaşarlı domatesli tost yiyorum (her sabah aynı hiç değişmiyor), sonra da zaten 3 saatlik maratonum başlıyor, yürüyüşe çıkıyorum. 11.00-11.30 arası öğle yemeği yiyorum (o da az miktarda, çoğunlukla tost olarak yiyorum onu da), sonra akşam 19.30-20.00 de akşam yemeğini yiyorum günü bitiriyorum. Bu beni hasta eder mi acaba ya :26: Gören herkes zayıflamışsın diyor, zaten yürüyorum baya da ama sonuçta hasta olursam o daha kötü, önce sağlık :26:
kızlar saat kaçtan sonra yemek yemeği kesiyorsunuz
akşam erkenden yemeği kesmek zor oluyor.. bir yesen kilo olarak dönüyor..
Selam kızlar, sporumu yaptım geldimebrutolga bence biraz tost'a ara ver Akşam ne yiyorsun, onu merak ettim. Yani bence kahvaltını çeşitlendir. Her gün tost yiyeceğine bir gün mesela güzel bir omlet yap (mesela acı kırmızı biberli), bir gün mesela ballı-yoğurtlu ve yulaflı meyve salatası (tarif için link (tabii farklı meyveler da katabilirsiniz: Ballı Yoğurtlu Ve Yulaflı Meyve Salatası Yapılışı ), bir gün nesfit gibi birşeyler ye, kendine sandıç de hazırlayabilirsin bol salatalı falan. ne bileyim yani, çeşitlendir. öğle yemeğinde de tost yerine başka birşey ye, ekmeğe fazla yüklenme. mesela evde daha önce bir kâse'ye salata hazır, imkanın varsa tavuk göğüsünü kızart (mesela tavada yada tost makinanda) onları da salatının içine dilim şeklinde karıştır. bir kâse çorba iç ve biraz sebze yemeği ye bol yoğurt ile, falan... akşam da yine keyfine göre hafif bir yemek yiyebilirsin canım. tost yemek pek sağlıklı değil güzelim. mevsim meyveleri ile güzel bir meyve salatası da gayet güzel bir seçenek olur. rejime uygun değişik yemek tarifleri sunan birçok internet sitesi bulabilirsin. yürümeye devam ama menün'de bir kaç değişiklik yap tatlumm....:129:
günaydın kızlar.sabah tarçınlı suyumu içtim.evden çeyrek ekmeğe peynir zeytin koyup getirdim. şimdi de dün doğanın 7 otlu çayı çıkmış onu aldım.kekik yeşil çay biberiye mate yaprağı funda yaprağı kiraz sapı ısırgan yaprağı var.bu çayı içiyorum çok kokulu.bakalım birde bunu deneyim.
bende ilk gördüğümde böyle söylemiştim =) ama yoğurt ve domatesi severim bu yüzden denedim ucunda ölüm yok diyerek =) ve tadı hoşuma gitti =) ama herkes için geçerli değil tabiki =)
domatese alerjin mi var??
tatlım, domates mideme dokunuyor, reflü var, şişiriyor ve asitli olduğu için ekşitip ağzıma geliyor yediklerim, biber de keza öyle
Olabilir zaten kilo vermeyi bırak üstüne almışım bu hafta offfff
şekerim, aynen ben de aldım kilo. bir kez bırakınca fena alıyorsun.
üşenmek yokkkkkk :)) hemen kalk markette git ama giderken yolu uzat, dönüştede aynııııı :)) hem yürüyüş hem alışveriş hadihadi kalk üşenmeeeee
canım benim keşke yürüyerek gitseydim ama eve giderken arabayla gittim markete, ona rağmen kollarım koptu ve 8de anca hazırdı yemekler, yürüyüşe gidemedim yani
zeytin yağlı kabak yap hem hafif hem mis gibii.... benide çağar
canım benim keşke yapsaydım ama tavuklu pilav ve sebzeli tavuk sote yaptım, sıfır yağlı, soya sosuyla haşladım hepsini enfes oluyor. tavsiye ederim.
yaaaa eşim künefe yiyelim diyo ben de hayır kilo vermeye çalışıyorum diyorum nasıl dayancammmm(
benim eşim de enfes tatlı süslemesi yapıyor,karşı koyamadım dün irmik tatlısı yapıp kenarını muz ve çilekle süslemiş inanamadım, ben yapamam öyle güzel olmuş ki
künefe çok ağır ama boşver yeme
kilo vermeye çalışıyorum deme bence, olur canım de...
o yesin sen de ıyy mideme dokundu çok ağır de ucundan al
ben de dün başladım diyete bakalım68 kiloyum yaklaşık olarak bakalım irademe sahip olabilecek miyim...
hoşgeldin emerald,
ben de 67-68 gidip geliyorum. çizelgemi değiştiremedim 65 değilim ama şu an 67.1 çıktım.
mükemmel bir diyet vereceğim size arkdaşlar..
ben 73 kilodan 62 kg düştüm ve sadece çiğ köfte yedim hergün olmak süretiyle dürüm şeklinde ve kesinlikle acı olacak. ben mutluyum 11 kilo verdim sizede tavsiye ederim kalori 40-50 günlük alınan bir adet dürüm şeklinde tavsiye ederim. esenlikler. maduruzz XD.....
hoşgeldin maduruz,
çiğ köfte yemekten insanın midesi kurur yahu,
acıdan da tuvalete gidemez olursun,:26:
dürüm de lavaşla mı?:44:
bilmiyorum ya sağlıklı gelmedi ama 73'ten 62'ye düşmek cazip geldi :44:
kızlar 2 hafta dikkat edince gerçekten zayıflamışım meğer fark etmeden, şimdi gene davul gibi hissediyorum, kıyafetlerim patlayacak mübarek.
tekrar başlıyorum, yaza kadar böyle devam edicem işte...:18:
bu akşam kocam yok, yemek derdim de yok,
dünden kalanlar var.
spora başlıyorum Allah'ın izniyle bugün.:18:
kocam geçenlerde ilk kez kemer taktım belime "anca orasına takar" zaten diye espri yaptı(bana bugüne kadar söylediği en kötü laf kilo konusunda, hatta laf bile söylemezdi hiç), onu öldürmek istedim.
ben de ona boynuzların çıkmış diye laf soktum, hemen korktu baktı alnını elledi, kocaman bi sivilceeee
oh olsun, çok dokundu beyefendiye!!!!
bu sabah 2 br.su,
1 br.şekersiz kremalı kahve, (vip kahve, bimden)
nature valley, crunchy apple crisp, 190 kcal (starbucks'tan almıştım)
ara:
2 br.su,
1 br.yeşilçay
1 ufak muz
dün akşam eve gidince yoğurdun içine mavi paket nesfit koyup yemiştim aslında tok tutmuştu beni bi de işten çıkmadan içtiğim yeşil çay da öyle ama ben gene de yaptığım yemeğin tadına bakayım dedimçok yedim, tuzunu da fazla kaçırmışım yemeğin. sonra da irmik tatlısı ve muz
tamam ama bugün başlıyorum, hazirana kadar zayıflayacağım inşallah.
kızlar ben yağsız süt, yoğurt yemeyi kesmiştim normal yağlıya geçmiştim diğerleri kireçli diye ama geri mi dönsem ki ya?
öğle yemeği menüm :))
bol salata
sıfır yağlı tavuk sote
acıktımmmmmmmm :))
Kızlar selamlarrr
ben hiç yediklerime dikkat etmiorum haftasınundan beri ya
sabah poğça yedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?