60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar, sporumu yaptım geldim ebrutolga bence biraz tost'a ara ver Akşam ne yiyorsun, onu merak ettim. Yani bence kahvaltını çeşitlendir. Her gün tost yiyeceğine bir gün mesela güzel bir omlet yap (mesela acı kırmızı biberli), bir gün mesela ballı-yoğurtlu ve yulaflı meyve salatası (tarif için link (tabii farklı meyveler da katabilirsiniz: Ballı Yoğurtlu Ve Yulaflı Meyve Salatası Yapılışı ), bir gün nesfit gibi birşeyler ye, kendine sandıç de hazırlayabilirsin bol salatalı falan. ne bileyim yani, çeşitlendir. öğle yemeğinde de tost yerine başka birşey ye, ekmeğe fazla yüklenme. mesela evde daha önce bir kâse'ye salata hazır, imkanın varsa tavuk göğüsünü kızart (mesela tavada yada tost makinanda) onları da salatının içine dilim şeklinde karıştır. bir kâse çorba iç ve biraz sebze yemeği ye bol yoğurt ile, falan... akşam da yine keyfine göre hafif bir yemek yiyebilirsin canım. tost yemek pek sağlıklı değil güzelim. mevsim meyveleri ile güzel bir meyve salatası da gayet güzel bir seçenek olur. rejime uygun değişik yemek tarifleri sunan birçok internet sitesi bulabilirsin. yürümeye devam ama menün'de bir kaç değişiklik yap tatlumm....:129:

Canım ben sabahları babama yardım ettiğim için iş yerinde sabahları sadece tost yiyebiliyorum, yoksa evde olduğum zamanlarda peynir, domates, omlet filan normal kahvaltımı yapıyorum, nesfitim de var. Onun dışında zaten öğlene kadar yürüyorum, yani işten dolayı koşturuyorum da denebilir Bu arada kırmızı bibere bayılırım, devamlı kullanırım.. Akşam da annem ne yemek yaptıysa ondan yerim biraz canım, bizim evde yemekler çoğunlukla misafir gelmiyorsa hafif yağlı ve tuzsuz olur yani tam diyet yemeği Yine farklı bir diyet yemeği istiyorsak akşama, ablam evdeyse ablam yapar değilse annem yapar bize.. Ablamla hafta da 2 kere akşam yemeklerinde sezar salata yiyoruz ( yeşillik olarak marul, roka, dere otu, maydonoz + haşlanmış tavuk), bazen normal salata, bazen mısırlı salata yani gün içinde nasıl beslendiğimize göre değişiyor canım. Öğle yemeğini evde de yiyebiliyorum aslında ama benim boğazım biraz durmuyor Aslında bu aralar böyle bir düzensizliğim oldu canım. Yoksa beslenmeme dikkat ediyorum, ablamla diyet yapıyoruz o da 29 yaşında 3 ay da 10 kilo verdi. Mönümüz çeşitli aslında devamlı aynı şeyi yemiyoruz, sağlıklı ve düzenli besleniyoruz ama bu ara bana ne oldu bilmiyorum, bir dengesizleştim ya Tekrar düzene sokmam lazım kendimi

Bu arada cevap verdiğin için sağol şekerim

Son düzenleme:
ben akşam yemeğini 6 da yiyorum son aram 8 de oluyor
akşam
yaptıüım başarısız kabarmayan kır pidemden 2 tane yedim boyutları yaklaşık 14 cmlik ince uzun yani toplasan bir lahmacun etmez:26:
son aramı yapmadım bugün karbonhidrat abarttım
mens dönemim geldi 7 sinde olucam cuma kilo bildiremicem tatlı aşeriyorum

kızlarr...bu hafta yedigime ictigime cok dikkat ettim.sonuc olacak meraklardayım.60 ı bı gorsem gercekten cok mutlu olacagım...sonrası kolay dıyorum.
bu arada annem bugun otururken ani bi hareketle el ve ayaklarıma dokundu,sarıldı sevdi falan.neden buz gibisin dedi. yarın sabah kan verecekmişim.kansız oldugumu biliyorum
zaten de,bu ilaclar kilo aldırmasın bi de,kan yapıcılar falan

ayrıca selulıtlerımı farkettm ve hemen krem aldım.ne kadar faydası olur bılmıyorum.elancyl aldım.pek olumsuz bışey yazılmamış.
14 gunde azalttıgını ve bacakta ıncelme oldugunu ıddıa edıyolar.hazır sıkı bi diyet yaparken bunu da deniyim dedim.
sizleri de bilgilendiririm merak etmeyin.bu hafta cumayı ıple cekıyorum...ablam uzun zamandır gormuyordu beni.şok oldu naptın da boyle kılo verdin diyo.oysa egsersizden gelen bi sıkılaşma var.kilo kaybı pek yok.slim in six i herkese tavsiye ederm yani

gercekten sıkılsım.56 yı gormeden bırakmıcam bu diyeti.bırakmıcam!!!!

Günün özeti:

Ben bugün geç kahvaltı ettim, evde pek birşey yoktu, dışarı da çıkmadığımdan hep aynı şeyleri yedim durdum :) sabah iki haşlanmış yumurta, onbeş yirmi tane badem, yarım kibrit kutusu peynir. Kahvaltıyı öğlen yaptım zaten, akşam da altıda bir soğan bir domates peynir ve bir yumurtayla yaptığım menemenin yarısını yedim. Eh az yemişim yine. Su içiyorum, geçiyo zaman yavaş da olsa :)

Geçen hafta 62.5 tum acaba kilo verdim mi... bu hafta tartılmicam ama haftaya tartılayım istiyorum. Hem tartım yok, hem de sürekli tartılınca saçma oluyo. Sonuöçta ben bu kiloları bi haftada almadım ki bi haftada vereyim :)

Wish canım bende bizim wish nerde diyorum. Canım didilyos yapamamis listeyi bu haftada ben yapayim dedim oylece gecip gitcekti yoksa. Cuma bildirim yapan herkesi ekledim. Dedigim gibi cok firsatim yoktu oyle basit bisey yaptim gectim. Seni de ekleriz tabisi bildir kilonu not alayim. December canım senin icin de gecerli. Siz olmadan olur mu hic..

günaydın kızlar.sabah tarçınlı suyumu içtim.evden çeyrek ekmeğe peynir zeytin koyup getirdim. şimdi de dün doğanın 7 otlu çayı çıkmış onu aldım.kekik yeşil çay biberiye mate yaprağı funda yaprağı kiraz sapı ısırgan yaprağı var.bu çayı içiyorum çok kokulu.bakalım birde bunu deneyim.

aynı çaydan ben de aldım dün içtim baya güzel hem de iştah kesiyo sanki akşam çok acıkmış olmama rağmen canım bişey istemedi çok az yedim :))

günaydın kızlar ;

lahana çorbasını yaptım dün :)) ama ben suyu fazla kattım herhalde öyle lapa kıvamında olmadı :)) akşam ondan içtim 2 tabak... görüntü kötü, tadı idare eder ama neticede zayıflamaya giden heryol mübahhhhhhh :)))

mükemmel bir diyet vereceğim size arkdaşlar..
ben 73 kilodan 62 kg düştüm ve sadece çiğ köfte yedim hergün olmak süretiyle dürüm şeklinde ve kesinlikle acı olacak. ben mutluyum 11 kilo verdim sizede tavsiye ederim kalori 40-50 günlük alınan bir adet dürüm şeklinde tavsiye ederim. esenlikler. maduruzz XD.....

kaç gündür giremiyorum nete kızlar hafta sonu mısafır buyuk kızım hasta .. neyse cok sukur gırebıldım ... ama 3-4 gundur dıyetım aksadı cok sukur kılo almamısım hala 67,7 bugunden ıtıbaren tekrar baslıyorum ... daha oncede yazmıstım 4 haftadır kılom oynamadı dıye bıraz motıvasyon bırazda vucudu sasırtmak ıcın 3 gun patates diyeti yapıcam bakalım nasıl etkı edecek ama ben patatesı oyle sadece haslama seklınde yıyemıyorum lımonlu baharatlı dereotlu yaptım cok guzel oldu bılıyorum sakıncalı bır dıyet ama en azından bıraz tartıyı oynatmak ıcın artık bu yola basvurmak zorunda kaldım sımdı lımonlu suyumu ıcıcem yesıl cayım bıtmıs artık bugun boyle ıdare ederım

Son düzenleme:
kızlar 2 hafta dikkat edince gerçekten zayıflamışım meğer fark etmeden, şimdi gene davul gibi hissediyorum, kıyafetlerim patlayacak mübarek.
tekrar başlıyorum, yaza kadar böyle devam edicem işte...:18:
bu akşam kocam yok, yemek derdim de yok,
dünden kalanlar var.
spora başlıyorum Allah'ın izniyle bugün.:18:

kocam geçenlerde ilk kez kemer taktım belime "anca orasına takar" zaten diye espri yaptı(bana bugüne kadar söylediği en kötü laf kilo konusunda, hatta laf bile söylemezdi hiç), onu öldürmek istedim.
ben de ona boynuzların çıkmış diye laf soktum, hemen korktu baktı alnını elledi, kocaman bi sivilceeee
oh olsun, çok dokundu beyefendiye!!!!

bu sabah 2 br.su,
1 br.şekersiz kremalı kahve, (vip kahve, bimden)
nature valley, crunchy apple crisp, 190 kcal (starbucks'tan almıştım)

ara:
2 br.su,
1 br.yeşilçay
1 ufak muz

dün akşam eve gidince yoğurdun içine mavi paket nesfit koyup yemiştim aslında tok tutmuştu beni bi de işten çıkmadan içtiğim yeşil çay da öyle ama ben gene de yaptığım yemeğin tadına bakayım dedim çok yedim, tuzunu da fazla kaçırmışım yemeğin. sonra da irmik tatlısı ve muz

tamam ama bugün başlıyorum, hazirana kadar zayıflayacağım inşallah.
kızlar ben yağsız süt, yoğurt yemeyi kesmiştim normal yağlıya geçmiştim diğerleri kireçli diye ama geri mi dönsem ki ya?[/QUOTE]

ınsallah canım kacamaklardan sonra dıyete tekrar devam etmek bıle cok onemlı bende lıght urun tuketmıyorum

Kızlar selamlarrr

ben hiç yediklerime dikkat etmiorum haftasınundan beri ya

sabah poğça yedimmm

Kızlar selamlarrr

ben hiç yediklerime dikkat etmiorum haftasınundan beri ya

sabah poğça yedimmm

aaa bozduk iyice ya hepimiz.
toparlanalım kendimize gelelim arkadaşlar.
tamam sınav stresin var bu hafta son bulacak ama bol bol yeşil çay veya o biberiyeli iğrenç çayı içince insanın ağzını buruşturup bişey yemesine engel oluyor.
off valla ne desem bilemedim ben de bozdum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…