60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar ,

Dün akşam 1 porsiyon pideyi indirdim mideye ama çok açtım ve başka seçeneğim yoktu mesaideydim.

Bugün sabah : 1/2 simit+peynir
öğlen : mercimek çorba+3-4 köfte+yoğurt
akşam : Eve gidebilirsem bakla yemeği + yoğurt

offfff son bir haftadır hiç kendimi kontrol edemiyorum sanırım sıkıldım sürekli az yemekten

starbucks canım ya sabah bunla ilgili memurlar nette bir haber okudum.bu kahvenin içerisinde böcek mi varmış neymiş. kahve pek içmediğimden şöyle bi göz attım habere. bir bak haberi oku istersen.

bende dün ligh ürünler aldım eti form aldım kepekli az önce 2 tane yedim. suya devam.

Bu arada aklıma geldi arkadaşın biri diyete başlamış heryerde söylüyor.Tam üzerine daha önce ameliyat olup iyileşmesi adına başka bir arkadaş bir tepsi patlıcanlı börek getirmez mi Bizimkinin elinde elma göz tepside geliyor gidiyor ama elmadan ısırık bile almıyor en sonunda dayanamadım bak dedim elmayı kes arasına böreği koy o şekilde arada olan besinin kalorisi kalmıyormuş diye :52 : Bana ciddimisin diye sormaz mı bütün bölüm koptuk gülmekten kimse yiyemedi

ya canım ben ürünlerini seviyorum haberi okudum da kahvesi için yazıyor, ben kahvemi kendim yaptım sadece yulaflı bisküvi gibi bişey yedim ama o zaten onaylıymış yani bilmiyorum artık kendimi kandırıyor olabilirim:18:

aynen ben de sıkıldım ne yediğime dikkat etmekten sıkıldım ben az yemekten değil de...
sürekli bişeyler hazırla, onu ye, bunu yeme...
öfff

kızım ilahi sen de yani ben de olsam kesin ciddi misin derdim, yazık vallahi kıza acıdım şimdi. iyi ki yerinde değilim.

iyimiş.... bir günde biz arkadaşlarla oturuyoruz.... ben şişedeki kolamı bardağa döktüm kibarız yani ama son damlasına kadar bekledim... arkadaşın dikkatini çekmiş.... aldı kola şişesini bak böyle yapacaksın dedi şişeyi sanki çamaşır sıkar gibi sıkıyo bende bakıyom saf saf aaa diyom öyle mi oluyomuş.... Allah akıl fikir versin.... hiç unutmam onu... tee akşamına benle alay edildiğini anladım o an kolaya odaklanmıştım da

beğen tuşu yok olmuş geneee (( seviyordum ben onuuuu.....

selam kıslar
sabah
30 gr ekmek
biraz peynir
4 zeytin yedim zamanım yoktu dersaneye gittim
ara
10 badem
1 hurma
öğlen 90 gr kırmızı et
2 dilim ekmek
2 kaşık yoort
düşünüyorum
sabah 63.8 çıktım

öğlen gözleme mi yedim şimdide 7 otlu çayımı içiyorum :)))

gözleme derken?

ben de şimdi öğle arasından geliyorum kızlar, yemekte;

- 1 kase dolusu mercimek çorbası,
- 1 kase göbek, kırmızı lahana ve havuç salatası,
- 1 tabak ıspanak üstüne 2 kaşık yoğurt,
- 1/2 kepekli ekmek.

su böreği vardı vallahi yemedim
ama tam da doydum sayılmaz, o nedenle ekmek yedim yarım.:18:

üstüne de 1 br.su içtim.
yemek üstüne su içince bişey olur mu?:44:

canım ya öğlen 4 arkadaştık.birinin kardeşini işten çıkartmışlar morali çok bozuktu. yakın biryere girelim oturalım dedi.en yakın yerde de gözlemeci vardı. bişey diyemedim.girdiğimiz yerde de sadece mantı ve gözleme vardı.mecbur kaldım yemeye.
bence suyu yemekten önce içsen daha iyi olur.

Amanda aman ilgi mi istiyormuş sınav stresi moralini mi bozmuş şaka şaka senin menülerin beni hasta ediyor şekerim kıskanıyorum azmini

yok be ne azmi siz olmasanız çoktan pörtletmiştim yağları WİSHİM dün abiyeme gittim son provaya kadın daraltmak durumunda kaldı bel bölgemden gitmiş sanırım kilolar

yok be ne azmi siz olmasanız çoktan pörtletmiştim yağları WİSHİM dün abiyeme gittim son provaya kadın daraltmak durumunda kaldı bel bölgemden gitmiş sanırım kilolar

ohhhh harika çok sevindim canım senin adına bak birde kilo alırda giremezsem içine diyordun eee düğün Mayıs'ta mıydı Nisan da mı hatırlayamadım valla Mayısta ise kadın daha çokkk daraltır gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…