yeeeessss şekerim sıfırla çarpış oldum. sonuç sıfır.
yaaa buğün gözleme yedim diye beni asmayın kesmeyin mecbur kaldım yemeye napiimmm. akşama telafi ediyorum ama :)))
aaa bozduk iyice ya hepimiz.
toparlanalım kendimize gelelim arkadaşlar.
tamam sınav stresin var bu hafta son bulacak ama bol bol yeşil çay veya o biberiyeli iğrenç çayı içince insanın ağzını buruşturup bişey yemesine engel oluyor.
off valla ne desem bilemedim ben de bozdum ya
bu cumartesi düğün
abiyede bende şöyle bir sıkıntı oldu 38 dar 40 bol geliyor.Kuzenimin oğlunun temmuzda sünneti var ona çıtır olarak gidicem inşallah ve aynen sanırım hazirandada düğün var kuzimin:26:valla uzundan sıkıldım diz üstü giyicem birde kuzenim pek sosyetik boğazda teknede olsun falan diyor şık olmalıayyy mayısa bize de düğün çıktı 19 mayısta 9 haziranda düğünler var napcaz yaaaa.
bende mi abiyemi alayım şimdiden. içine girmeye çalışarım hiç olmazsa.
akşama kendime şöyle bir zebze çorbası ve z.yağlı bakla yapıyğm sarmusaklı yoğurtla mmmmmson 5 yazdır hayalim tatilde beyaz bikini giymek bu sene nasip olur inşallah hırs yaptım yaaaa her kış hayal kur yaza hep 61 hep 61 eee yeter bu yaz ALLAHIN İZNİYLE 55 OLUCAM
ooohh kıvırcam resmimi de koyucam size dar biraz elbisem benim popiş jennifer lopez tam eşim ne dicek bakalım
ALbüme kınada şekilen resmimi koydum wish bir baksenaaaaaa
ALbüme kınada şekilen resmimi koydum wish bir baksenaaaaaa
canımcım seni asıp kesecek en son kişiyim ben dün akşam bir porsiyon pideyi mideye indirdim ama işte üzerine 7 otlu çay içeydim aklıma gelmedi
teşekkür ederim yaza beyaz bikiniyi unutma ÇİDO her lokmada aklına gelsin hem sen benden daha zayıfsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?