60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeeeessss şekerim sıfırla çarpış oldum. sonuç sıfır.
yaaa buğün gözleme yedim diye beni asmayın kesmeyin mecbur kaldım yemeye napiimmm. akşama telafi ediyorum ama :)))

canımcım seni asıp kesecek en son kişiyim ben dün akşam bir porsiyon pideyi mideye indirdim ama işte üzerine 7 otlu çay içeydim aklıma gelmedi

HEMDE NASIL HAFTAYA PAZARTSİ BAŞLAYABİLİRİM CANIMMM

KİMİ ZAMANDA HİÇBİŞEY YİYESİM GELMİYOR YA KAFAYI YİCEM BU SINAVDAN DOLAYI UYKU DÜAZENİ SIFIR SABAHLIYORUM SONRA İŞE GELİYORUMMMM GÖZLERİM Ynıyor ARTK

akşama kendime şöyle bir zebze çorbası ve z.yağlı bakla yapıyğm sarmusaklı yoğurtla mmmmm son 5 yazdır hayalim tatilde beyaz bikini giymek bu sene nasip olur inşallah hırs yaptım yaaaa her kış hayal kur yaza hep 61 hep 61 eee yeter bu yaz ALLAHIN İZNİYLE 55 OLUCAM

ayyy mayısa bize de düğün çıktı 19 mayısta 9 haziranda düğünler var napcaz yaaaa.
bende mi abiyemi alayım şimdiden. içine girmeye çalışarım hiç olmazsa.

ayyy mayısa bize de düğün çıktı 19 mayısta 9 haziranda düğünler var napcaz yaaaa.
bende mi abiyemi alayım şimdiden. içine girmeye çalışarım hiç olmazsa.
abiyede bende şöyle bir sıkıntı oldu 38 dar 40 bol geliyor.Kuzenimin oğlunun temmuzda sünneti var ona çıtır olarak gidicem inşallah ve aynen sanırım hazirandada düğün var kuzimin:26:valla uzundan sıkıldım diz üstü giyicem birde kuzenim pek sosyetik boğazda teknede olsun falan diyor şık olmalı

ooohh kıvırcam resmimi de koyucam size dar biraz elbisem benim popiş jennifer lopez tam eşim ne dicek bakalım

Son düzenleme:

akşam menün çok güzelmiş. beyaz dedin bikini dedin.tatil dedin beni mafvettin yaaa.benim de hayalim 55 olmak ama olacam yavaş yavaş gidecek bu kilolar.aynıyız seninle bende 61 küsürlerdeyim işte.
kızlar cuma günü liste görmedim ben. varmıydı liste falan.

teşekkür ederim yaza beyaz bikiniyi unutma ÇİDO her lokmada aklına gelsin hem sen benden daha zayıfsın

canımcım seni asıp kesecek en son kişiyim ben dün akşam bir porsiyon pideyi mideye indirdim ama işte üzerine 7 otlu çay içeydim aklıma gelmedi

aslında kaçırdığım zamanlar soda içiyorum ya da limonlu sirkeli ılık su. hem hazmetdiriyo,hem rahatlatıyo.

yemek yememek için o kadar kasıyorumki kendimi sürekli bir sonraki öğünü düşünmekten iptal haldeyim.... bu ne beee.....

yemek hazırlıcam buzdolabını düzenlicem akşama görüşürüz kızlar sanki regl olucam yaaa cumaya kilo bildirimi yatacak:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…