aynı dert pek çoğumuzun başında canım.Allah yardımcımız olsun inş.:Saruboceq:kardeşimde geçen yaz İtalyan Dili ve Edebiyatından mezun oldu.Ocak hatta Şubat ayına kadar iş bulamadı,bunalımlara girdi.Ben ona yılmadan başvuru yap,cevap gelse de gelmese de dedim sürekli.Sonunda görüştüğü bir yereden olumlu cevap aldı ve çalışıyor.O da İtalyadaki müşterilerle ilgili işleri yürütüyor.Bir kaç kez İtalya'ya gidip geldi...Maaşı çok aman aman değil ama işte harçlığını çıkartıyor,işini de çok seviyor,üstelik kariyer yapabileceği bir dal olduğunu düşünüyor...
aynı dert pek çoğumuzun başında canım.Allah yardımcımız olsun inş.:Saruboceq:
2001de işletme fklt.bitirdim.kriz dönemiydi bir türlü iyi bir iş bulamadım.baktım olmadı en sonunda sigortasız asgari ücrete bir yere girdim.stresten psikolojim bozuldu.bende işi bıraktım.sonra tekrar sınava girdim.öğretmen oldum.iki yıl atanamadım :çok üzgünüm: en sonunda 2008 de atandım :lepi:kaydirigubbakcemile5 şimdi çoookkkk mutluyum (Şükür Allah a) şimdi ise kızkardeşim stresli.avukatlık yaptı 4 yıl.işi bıraktı savcılık sınavı için bir yıldır hazırlık yapıyor.yani hayat çoğumuz için hiç kolay değil.mücadeleye devam yerimseniben
ciciş bugün max yok mu
bende yazayım yediklerimi
sabah:bi dilim ekmek,kk peynir,şekersiz çay
ara:sütlü kahve
öğle:bi paket etiform bisküvi,limonlu soda
ara:salatalık ve kiraz
akşam:ızgara balık(bi tane küçük çipura) ve salata
bol bol da su içtim:)
haaa bu arada yürüyüşe başladım:bugün tam 1 saat yürüdüm...
öğrenciyken nedense resim ingilizce müzik ve edebiyat gibi sevdiğim alanları meslek olarak düşünmedim.herşeye rağmen ruhumda olupda farkında olamadığım idealime kavuşmak güzel.:1rolleyes:keske ögretmenlik mesleğini idealize edebilmis olsaydın fakulte secerken..
Derincim canım çok teşekkür ederim.Ne kadar doğru şeyler yazmışsın. İnan ben de şu sıralar egzersiz yapmanın insana ne kadar çok iç huzur verdiğini farkettim.Aynen bir ibadet gibi.Yapamadığım günler vücuduma ihanet etmiş gibi hissediyorum.Bir de bilenler bilir benim bel-omurga rahatsızlığımı..Ya oturup 50 mekik çekiyorum,ne ağrı var ne başka birşey.Eskiden,3'den sonra yerden yardımsız kalkamıyordum..Sanki yeniden doğmuşum gibi hissediyorum kendimi..
Allahıma çok şükür ki günün birinde bu site ile karşılaştım ve hayatım bu kadar olumlu değişti..
Canım walk at home'u flyycım yollamış ama açamadım ben onu.Sen de yollarsan çok çok memnun olurum hayatım..Ama link yollarsan sanırım özelden atman gerekiyor...Şimdiden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
deriniiim şükür kavuşturana opuyorumnanaktannasılsın canısı?
hatırlamazmıyım güzelim:)hatta tarihini bile hatırlıyorum;nisanın sonuydu!yani birbuçuk ay önce!..hatta ben ikinize sizden önce 60 olursam sizi çok ayıplarım demiştim :kedi: amma da ukalalık etmişim yaaa
Derinciğim seni bilemiyorum ama benim gibi bir durumun varsa yani çok eski kiloları kaybetmeye gayret ediyorsan asla ümitsizliğe kapılma . . .
Bahsettiğimiz gibi kilo çamur gibi ne kadar erken temizlersek o kadar kolay çıkar eskitirsek temizlemek zaman alır . . .
kıslarr nasılsınız
ben çok hasta oldum p.tesi ve geceyi acilde geçirdim.dünde bütün gün yattım bugün idare eder konumda işe gelmek zorunda kaldım ama yine sallanıyorum.mide spazmı geçirmişim.hatta oda yetmemiş ishal mide bulantısı ve yüksek ateşte birleşmiş ve ben çok fena oldummm mafoldumben allaha şükür bugün daha iyiyim ama dediğim gibi sallanıyorum.
sizler nasılsınız kızlar??*
çiçek tozu olayını okudum denemekte fayda var senki dimi kaydirigubbakcemile3
bu arada kafaları yiycem haftaya düğün var ve ben hala giycek bişey bulmadım offf :çok üzgünüm:
bugün öğrendiğim bir bilgi!
diyetisyene giden bir öğretmen arkadaşım var,doktoru,canı tatlı çektiğinde salatalık turşusu yemesini önermiş:uhm:tatlı krizini önlüyormuş...
Günaydın kızlar,
çok mutluyum.. Tartıldım giyindim hemen geldim..
evet 59 çıktımhihoyyythihoyyyt hihoyyyt
:sm_cool::sm_cool: :sm_cool:
hemen tickerımı da değiştiriyorum...
gününüz aydın olsun canlarım...
hepinize yetecek kadar kocamaaaaaan pozitif enerji gönderdim evrene...bugün mutlaka biyerlerde sizi bulacaktır....
hadi ben işime gideyim...
öpüldünüz çıtır çerezleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aynı dert bende de var.. İşe giydiğim kumaş pantalonum üstümden düşüyo.. Poposu öyle çirkin duruyoki.. Ama bende bir süre daha idare etmeye çalışıcam napiimm.. 1 ay kadar daha idare edersem.. sonra almam gerekicek..kafamçokkarıştı
öğrenciyken nedense resim ingilizce müzik ve edebiyat gibi sevdiğim alanları meslek olarak düşünmedim.herşeye rağmen ruhumda olupda farkında olamadığım idealime kavuşmak güzel.:1rolleyes:
tanımak???tanımak çok göreceli bi kavram bitanem...yıllardır gördüğüm,selam verdiğim o kadar çok insan varki;haklarında hiçbirşey bilmediğim...canım dün pc yi hiç açmadım yazdıklarını şimdi okudum...:kedi: ama alttaki yazını okuyunca açtığını öğrendim walk at home u...yanlız Leslie hiç susmuyor başıma ağrılar giriyor ...müzikte açamıyorum pc den onu susturayımkafamçokkarıştı bu hafta üzerimde öyle bir halsizlik var ki dün yapamadım o yüzden birazdan yapacağım...ben direk 5 milden başladım biraz zorladı ama bilmiyorum şimdilik yapmaya çalışıyorum...canım senin rahatsızlığını biliyorum hatta konuşmuştuk doktora gideceğin zaman unutmuşsundur tabi benim de çok ciddi rahatsızlıklarım var...belim de çok zorluyor ama boyun çok fena...ameliyata az kalmış bir kaç tane boyun fıtığım var...:çok üzgünüm: çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok başa gelen çekiliyor...en çok ta çok basit hareketleri yaparken bile zorluk çekmek üzüyor beni...hareketlerin sana iyi gelmesi bana da moral oldu...inşallah canım bundan sonra hep yapmaya çalışalım...opuyorumnanaktan
canım ben mesajlarınıza 2 gün gecikmeli cevap yazıyorum...:kedi: ukalalık ne demek...ne kadar şımarsan az bile...anneme,ablama yeğenime anlatıyorum hep senin başarılarını...benim için çok özelsin bunu bil her ne kadar tanımasamda öylesin...yerimseniben
canım sabunummmm:asigim: çok haklısın 60 tan öncesi o kadar eskilerden kalma ki şu kilolardan bir kurtulayım artık çamur mamur tutmayacağım vücudumda bir daha...a.s sen şu tarifini verdiğim körili çorbayı denedin mi hala yazmadın...:umursamaz: merak ediyoruz herhal beğendin mi diye...:çok üzgünüm:
tanımak???tanımak çok göreceli bi kavram bitanem...yıllardır gördüğüm,selam verdiğim o kadar çok insan varki;haklarında hiçbirşey bilmediğim...
sizleri ise hiç görmedim ama ben sizleri çok iyi tanıdığımı düşünüyorum bitanem...öyle ki:-olmaz ya!-bigün bütün topiktekiler toplansak biyerde, tek tek çoğunuzu tahmin edebilirim,tanıyabilirim gibi geliyor bana...
kendine dikkat et derinim,aman güzelim önce sağlık!...madem spor yapmak bukadar zorluyor,tempolu uzun yürüyüşler yap sende..
canım dün pc yi hiç açmadım yazdıklarını şimdi okudum...:kedi: ama alttaki yazını okuyunca açtığını öğrendim walk at home u...yanlız Leslie hiç susmuyor başıma ağrılar giriyor ...müzikte açamıyorum pc den onu susturayımkafamçokkarıştı bu hafta üzerimde öyle bir halsizlik var ki dün yapamadım o yüzden birazdan yapacağım...ben direk 5 milden başladım biraz zorladı ama bilmiyorum şimdilik yapmaya çalışıyorum...canım senin rahatsızlığını biliyorum hatta konuşmuştuk doktora gideceğin zaman unutmuşsundur tabi benim de çok ciddi rahatsızlıklarım var...belim de çok zorluyor ama boyun çok fena...ameliyata az kalmış bir kaç tane boyun fıtığım var...:çok üzgünüm: çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok başa gelen çekiliyor...en çok ta çok basit hareketleri yaparken bile zorluk çekmek üzüyor beni...hareketlerin sana iyi gelmesi bana da moral oldu...inşallah canım bundan sonra hep yapmaya çalışalım...opuyorumnanaktan
canım ben mesajlarınıza 2 gün gecikmeli cevap yazıyorum...:kedi: ukalalık ne demek...ne kadar şımarsan az bile...anneme,ablama yeğenime anlatıyorum hep senin başarılarını...benim için çok özelsin bunu bil her ne kadar tanımasamda öylesin...yerimseniben
canım sabunummmm:asigim: çok haklısın 60 tan öncesi o kadar eskilerden kalma ki şu kilolardan bir kurtulayım artık çamur mamur tutmayacağım vücudumda bir daha...a.s sen şu tarifini verdiğim körili çorbayı denedin mi hala yazmadın...:umursamaz: merak ediyoruz herhal beğendin mi diye...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?