60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu slim in six'i yapan kimdi? nerden bulabiliriz?

ben 66 kiloda bile beyaz bikini giyiyordum, en son utandım artık 68 olunca, içine çek çek nereye kadar...:18:
gittim sunsetten mavi bi mayokini tarzı göbeği kapatan bir mayo aldım ama 42 beden alınca kocaman göğüs yeri var, 44 gibi...
ya da ben hep küçük küçük bikini giyince bu mayo kocaman geldi bilemedim

ben ömrümde hiç bikini giymedim... etekli mayoyla bile kendimi çıplak gibi hissediyorum bikini ile dolaşmak bana don südyenle sokakta dolaşmak gibi geliyor....

ben ömrümde hiç bikini giymedim... etekli mayoyla bile kendimi çıplak gibi hissediyorum bikini ile dolaşmak bana don südyenle sokakta dolaşmak gibi geliyor....

Canım ben de zaten hiç dışarda dolaşmadım ama bayanların yanında bikini giyiyordum işte bu zamana kadar, artık bu yıl giymemeye karar vermiştim, daha dün mayokinim geldi, ama hiç beğenmedim ya bakın resmini koyayım, sizce nasıl?

büyük olmasa belki güzel olacak ama bu 42 bedeni kocaman. keşke 40 deseydim

bi de kızlar,

az önce ara yaptım:
1 kuru kayısıyla şekersiz çay,
1 br.su,
1 br.yeşil çay.

canım hiç meyve, galete v.s yemek istemiyor, ya da herhangi bişey neden acaba?
normalde geçen haftalarda açtım hep, galete yerdim, kuru kayısı, ceviz, badem yer doymazdım.
sizce metabolizmamı yavaşlatır mı aralarda sadece bitki çayı içmem?

bence çok hoş ve rengide çok güzel canım iade etsene ,bir beden üçüğünü iste canım

Vay kızlar 2dk kayboldum bikiniler,mayokiniler havada uçuşmaya başlamış negüzel yaz geliyorrrr :))

yaa neresi güzel ben halaa şişkoyuuum..... ühüühüühüüüüüü..... yaz gelse belkim güneş eritir diye umuyorum yoksa nanay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…