60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ya nasıl moralim bozuk.arkadaşım faceye foto yüklemiş 0 göbek.öfff ya nasıl gidecek bu..

çoğunu vermişsin valla daha ne olsun
ben 52 kiloyken bile ufacık göbeğim vardı yaaa
şimdi 67lerden 52yi hiç göremeyecekmişim gibi hissediyorum ama 36 beden giyiyordum o zamanlar.
58 olsam kafi

Kızlar göbekte ki yağları soya sütü eritiyormuş, ben bi ara içiyordum aynı zamanda mekikte çekiyordum gitmişti biraz ama düzenli devam etmedim..

Göbek problemi olanlar bir araştırsın internetten canlar..

kızlar ya nasıl moralim bozuk.arkadaşım faceye foto yüklemiş 0 göbek.öfff ya nasıl gidecek bu..

haklısın motive olur ama.üzülüyorum ya.birde beni terkeden eski sevgilim geçen buna tanışalım diye mesaj atmış.ondan çok sinirleniyorum.

yavrucum kendi kaybı...
erkekler bazen ne kilo ne tipe bakıyor, inan sendeki fazlalık veya eksiklikle ilgisi yok.

Kızlar yardım : )

Şekerim, problemli bölgen var mı yoksa direk kilomu vermek istiyorsun? Diyeti her halükarda yapacaksın ama bölgesel problemin varsa spor da yapman lazım. 1 ay geçmeden çok rahat inersin istediğin kiloya, bizi takip etmeye devam et

Diyet listeleri bölümünden kendine uygun olanlara baktın mı canım oraya bir göz gezdir.. Ayrıca zayıflama kürlerine de bakabilirsin takviye olur..

Kızlar yardım : )

hoşgeldin,

her gün her öğün yediklerimizi yazıyoruz canım. cumaları da kilo bildirimi yapıyoruz.

sen de katıl aramıza

soya sütü enfes bir süt Allah'ım. Bebeklikten sonra içtiğim ve sevdiğim tek süttü, tekrar süte başlamama sebep hatta ama Türkiye'de bulamıyorum kiiii...

Bölgesel istiyorum spor yapmaya da hazırım :) Özellikle basen bölgem baldırlarımı inceltmem mümkün mü :/

soya sütü enfes bir süt Allah'ım. Bebeklikten sonra içtiğim ve sevdiğim tek süttü, tekrar süte başlamama sebep hatta ama Türkiye'de bulamıyorum kiiii...

Canım ben migrostan alıyordum, nasıl bulamıyorsun anlamadım, bizim burada her yerde var :44:

Bölgesel istiyorum spor yapmaya da hazırım :) Özellikle basen bölgem baldırlarımı inceltmem mümkün mü :/

Canım aynı dertten muzdaribiz öncelikle yürümen gerekiyor, yani günde azar azar başlayıp ortalama 2 saate çıkabilirsen süper olur, aynı zamanda ev de de bacak, basen hareketleri yapabilirsin.. Basen,baldır eritmek evet zor ama imkansız değil, başarabiliriz

İnternetten bacak baldır hareketleri araştırayım o zaman bir liste yapayım kendime.

Canım ben migrostan alıyordum, nasıl bulamıyorsun anlamadım, bizim burada her yerde var :44:

valla 2 migros var bizim orda hatta 3 hiçbirinde görmedim.

şimdi ara öğün olarak:
activia çilekli cornflakesli meyveli yoğurt yiyorum.
4-5 tane de küçük parmağım kadar galete yedim

eve gider gitmez spora gitmeyi düşünüyorum inşallaaaaaaaaaaahhhh. umarım bu sefer başarırım gitmeyi.

evde ne bulursam onu yerim artık akşam spora gidersem, diyete uygun bişeyler tabi inş.
tavuk sotem var soya soslu.

Son düzenleme:

sağol canım.araştırıyorum

çoğunu vermişsin valla daha ne olsun
ben 52 kiloyken bile ufacık göbeğim vardı yaaa
şimdi 67lerden 52yi hiç göremeyecekmişim gibi hissediyorum ama 36 beden giyiyordum o zamanlar.
58 olsam kafi

verdim tabi ama göbek duruyo daha

yavrucum kendi kaybı...
erkekler bazen ne kilo ne tipe bakıyor, inan sendeki fazlalık veya eksiklikle ilgisi yok.

haklısın bana arkadaşımdan daha güzel derler genelde.mavi gözlü kumralım.dediğn gibi tiple alakası yok galiba

Bence öğünün güzel canım afiyet olsun.

İstanbul'da mısın canım sen, bulabileceğin marketleri yazayım sana..

Selam kızlar. Sabah ekmek yemedim. 1-2tane haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir ve 2-3 dilim domates yedim. 1 şekersiz çay ve 1bardak taze sıkılmış greyfurt suyu içtim. Öğlen 1 kahvaltı tabağında mussaka ve 125gram yoğurt. 2 tane de erik. şimdi sporumu yapmaya gideceğim. Akşama belki cacık gibi birşey yaparım yada çorba yada fırında patates bakalım... öpüldünüz şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…