tatlım bu çizelge nasıl güncelleniyo ayıptır söylemesi 67,30 çıktımda sabah tartıda ehüehüehü :)))
aferim kısss.... Weight Loss - Diet Ticker buna tıklıyosun pinini giriyosun güncelleyebiliyorsun.... kıskandım haa.....
hiç moralini bozma sistemlive kaçaksız 1 ayda düzenli kilo vermeyle hepsi gidecekkızlar ya nasıl moralim bozuk.arkadaşım faceye foto yüklemiş 0 göbek.öfff ya nasıl gidecek bu..
Bence öğünün güzel canım afiyet olsun.
İstanbul'da mısın canım sen, bulabileceğin marketleri yazayım sana..
2 tane diyet pöskevit yedim akşama bakla ve mercimek çorbası tabiki zeytinyağlı ikiside
benimki azimli sıçan,mermer hesabı :)) bunca sene 80 kilo üstü gezince canıma tak etti demekki)
evet canım avrupa yakasındayım.
öğünüme 1 ceviz, 1 kuru kayısı ve 5 tane de küçük parmak kadar olan galeta ekledim.
direk spora gidicem.
dönünce de umarım az bişeyler yerim.
öpüldünüz şekerler
Ben dilimi çıkarmamıştım ama güzelmiş
ben çıkarmıştııım bunu niye yapamıyomuşuzki diye bir test edeyim dedimyazıyı okuyunca tabi biraz bozuldum tabee
selam kızlar bugunku menüm sabah yeşil zeytin peynir melemen 3 dilim tam bugday ekmeyi bir kupa az sekerli cay öglende arpa şehriye corbası etli patatesli bezelyeli yemek azcık makarna ve domates salata ekmek yokk akşamda corba bi kasık yemek cok az makarna yanında yogurt bukadar şimdide cayımı içicem okadar kızlar cok seviniyorum 8 9tartılcam bakalım yazcam sizede .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?