60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence öğünün güzel canım afiyet olsun.

İstanbul'da mısın canım sen, bulabileceğin marketleri yazayım sana..

evet canım avrupa yakasındayım.
öğünüme 1 ceviz, 1 kuru kayısı ve 5 tane de küçük parmak kadar olan galeta ekledim.
direk spora gidicem.
dönünce de umarım az bişeyler yerim.

öpüldünüz şekerler

Canım gökkuşağı, happy center birde bunlara bak... Bizim burada her yerde var kargoyla göndersem mi napsam Ben birde kakaolusunu alıyorum süper oluyor

face de kazara bu gün ne pişirsem sayfası açılmış gözlerimi alamadım yanii.... ooo kaptırmışım ayyy bende bundan yapayım şunu yappayım aaaa dedim noluyo iki dakka mı almıyo kopup gitmem.... alzaymır oldum herhalde.... amacımı unutuyorum yemek fotosu bile görsem aaaaaa........ zayıflıcam tığğ gibi olcam ben yaaaaaaa....

sabah: elma sirkeli ballı su sonra okulda tenefüs arası bir kupa sıcak çikolata (zaten müfettiş geldiğinden onu bile nasıl içtim bilemedim)
öğlen: yarım kaşarlı pide, salata
ara öğün: bir avuç içi kuru üzüm
akşam: şimdi eşimle yemeğe gidiyoruz ama yiyeceğim belli tek parça tavuk ızgara ve salata yanında ayran

Ah canlarim benim ne guzel kaynatmisiniz. Bende beyaz bikini istiyorum ya!!! biseyler atistiriyordum yazdiklarinizi okurken aninda biraktim bikini falan deyince. Benim bikinilerim kesin olmayacak bana. Yaza da bisey kalmadi.
Bende bu hafta kilo veremicem herhalde hic dikkat edemedim. Almamis olsam bari.
Bu arada berrycim seni azminden oturu tebrik ediyorum.

selam kızlar bugunku menüm sabah yeşil zeytin peynir melemen 3 dilim tam bugday ekmeyi bir kupa az sekerli cay öglende arpa şehriye corbası etli patatesli bezelyeli yemek azcık makarna ve domates salata ekmek yokk akşamda corba bi kasık yemek cok az makarna yanında yogurt bukadar şimdide cayımı içicem okadar kızlar cok seviniyorum 8 9tartılcam bakalım yazcam sizede .....

ayın 8 yada 9 yazmamışım oraya yanlış anlaşılmasın bebişler

su 1 litreyi geçti
Son Aram
Light meyveli yoort tadıda berbattı niye yediysem 10 badem
Şimdi su ve ders zamanııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…