60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar giremedim ne zamandır okulda net yok artık evde ki pc bozuldu cok hasta oldum ok ama rejime devam 59 da takıldım kaldım bu hafta 500 gr verip 58 li bişiyler görmek istiyorum cuma bildircem kilomu fırsat bulursam girerim yine....

arkadaşlar bi anda bende kendimi burada buldum
1.60 boyundayım ve 63 kiloyum
rejim yapmaya çalışıyorum ama galiba beceremiyorum
çünkü hayatımda hiç rejim yapmadım ben yeni yeni kilolanmaya başlayınca rahatsız oldum baya
bana önerilerinizi merakla bekliyorum
birilerinin beni iteklemesi şart
13 kilo vermem şart benim diye düşünüyorum

İyi geceler kızlar. Akşam fırında patates yedim. üzerindeki acı kırmızı toz biber sayesinde baya bir yandım sporumu da yaptım bugün her zaman ki gibi...30 dakika koşu 30 dakika karın-bacak-popo hareketleri yaptım. sıkılaşıyor bedenim ama umarım tartıda da rakamlar azalır neyse şekerler.... matrax dinliyor sütümü yudumluyorum...sonra yatıyorum.... öpüldünüüzzz

Benim bir parti için kırmızı elbise almam gerekiodu ve içinde tüp gibi dururum diye dar elbiseleri hiç denememiştim. Bugün gittim alışveriş merkezine dükkana girdim. Daha önce baktığım ucuz bütün kırmızı elbiseler satılmış ben de darları denemek durumunda kaldım. Ve mutlu oldum. Çünkü göbeğim kalmamış artık, bi buçuk ay önce nasıl da yuvarlak kocaman bakıyodu karnımdan:) Şimdi yerinde baya yeller esiyo. Tabi ben kalça ve basen problemi olan bi kişiyim ki, elbiseyi giyince biraz Jennifer Lopezle Kim Kardashian karması bir insan oluverdim. Ama şekilli durdu en azından, gözümde canlandırdığım tüp formundan baya bi uzak :) :2:

geçen haftadan beri bi kilo verdim mi acaba, kafamda bu soru var. Bi de spor yapmadan kilo verirsem sarkıcam, en çok da göğüslerden korkuyorum. Çatlaklarım var zaten... Ona krem bakıcaktım, vaktim kalmadı. Elancyl krem okudum forumda, kullanan bu konuda yorum yapabilecek var mı?

Bi de yediklerimi sayayım bugün:

sabah her zamanki gibi 2 yumurta, yarım kibrit kutusu yağsız beyaz peynir.
Öğlen iki dilim biftek yedim (küçük dilim), roka, kıvırcık, domates salata, üç zeytin. yanında bir sarma ve biraz kabak :) iş yerinde salata barından alıyorum da, az yiyorum hepsinden :)

Akşam da bi tabak dolusu marul salatası yanında üç tane köfte yedim.

Bu kadarcık yedim valla, göze çok görüneiblir ama pahada az :))

iyi gidiyoum ya, ama kafamda iki soru var işte bu aralar,

bir sarkma olursa vücudumda, iki de çok acıkıyorum şu bi kaç gündür ve uykum geliyo... Ona da bi çözüm bulsam

Selam canım, aynı kiloda aynı boyda olunca yazmak istedim

Bence en önemlisi acele etme, yavaş yavaş kilo vermeyi düşün. Bunun bir süreç olduğunu kabullen, yarın sabah kilo vermeyi bekleme. Kiloyu aldığın sürenin yarısında versen bile kar aslında. Akşam yememeye, kendine hakim olmaya çalış. Acı çekmeden, acele etmeden zayıflarsın. iyi şanslar :13:

kaç gündür giremedim neler yapıyorsunuz bakalım
ben kaçırıyorum arada ya malesef
biri beni durdursun
kızlar motive edin beni lütfennnn
suyu az içiyorum bugün onu düzeltecegim inşallahhh

günaydın kızlat
Kaffaltım
1 yumurta
2 dilim ekmek
3 kuru kayısı
Çok az beyaz peynir
4 zeytin
1 kupa yeşilçay
Bu hafta veremedim sanırım cuma sabahı tartılcam

günaydın kızlarrrr :))

bugün benim sabah yürüyüşü yalan oldu,uyuya kalmışım ... daha yeni geldim işyerine şimdi kahvaltı zamanı

domates
biber (felaket acıymış)
peynir
maydonoz
yumurta

Günaydın beybiler,

Benim kahvaltım

4 yaprak marul
6 acı biber turşusu aşeriyorum sanırım , diş zonklatcak kadar acıydı....
8 parça bandırma köftesi (piliç) --- sabah sabah ta yerim beeen , her türlü yerim yani.... her türlü köfte itina ile tüketilir
1 hacaobs 3ü bir arada nescafe
ne demişler kahvaltıyı krallar gibi yap harbi krallara layık oldu....

Ara 1 kivi

Öğlen 1 kase nesfit

Ara 1 probis

Akşam 1 kase yulaflı nesfit --- böyle bir şey yok ben icat ettim doyurucu oluyor.....

işte böyle.... ve çok şükür gene 67 leri gördüm bakalım cumaya kadar 66 yı görebilcem mi abarttım dimi.... yaww ne kadar zor kilo veriyorum.... haftada 1 kilodan az gidiyor.... demekki iyice kalıplaşmış içimde yağlar....

Ne demiş atalarımız durmak yok yola devaam......

Canım gökkuşağı, happy center birde bunlara bak... Bizim burada her yerde var kargoyla göndersem mi napsam Ben birde kakaolusunu alıyorum süper oluyor

canım ya happy center'dan alıyorum hep vallahi activia yoğurt yok, hiç bişey yok bizim ordaki marketinde. üüf sinir oldum şimdi. market değil, çöplük gibiler resmen

neyse günaydın kızlar,

dün bir ilke imza attım ve spora başladım.
30 dk.koşu bandı,
10 dk. bisiklet,
belli başlı aletlerden de saece 1 set, 14 kez yaptım ilk gün diye...
karın hareketi de sadece 28 kez yarım mekik ve crunch yaptım ama ilk gün diye yüklenme dedi hoca.
sonra eve geldim ve site içerisinde de 30 dk. daha yürüdüm çünkü eşim gelmemişti, fırsattan istifade dedim yürüyeyim.
10 aydır aynı sitedeyim meğer içinde basket sahası, tenis kortu, parkı ve fıskiyeli havuzu bile varmış.
bir de spor salonuna kısa gidişi var, ben arabayla gidiyordum
rezilim yani bundan sonra yürüyerek gidip geleceğim. koşu bandında çok sıra oluyor, gıcık oldum, hiç yer olmuyor. en azından yürürüm ben de...
spor sadece salı, perşembe ve c.tesi olduğu için diğer günler de yürüyeyim diyorum
çarş. cuma,c.tesi yürüyüş yapıcam ve belki de pazar...
p.tesi off günüm olsun yemek yapıcam

dün akşam yemek yemeden spora gittiğim için akşam 9da eve girdiğimde yoğurdun içine mavi paket nesfitten birazcık koydum onu yedim çok acıkmıştım.
2 litre su dün ilk kez içmişimdir. sporda yarım litre götürdüm.
üstüne de çilek 4 tane ve 1 mürdüm eriği yedim.
bi de kış çayı içtim.
sizce çok mu kızlar?
spordan önce tıka basa yemiyim dedim, sonrasında bişey yememek mi lazım??

kızlar dün kilomu ölçtü hoca,:18:
67.8 çıplak ayakla böhüüüüü,
yağ fazlam çıktı.
12 ile 23 olmalıymış yağ kütle endeksi boyuma ve kiloma göre ama benim 21 küsür çıktı.
ben evde gitmeden tartılmıştım 67.3tü, 500 gram fazla yani spor salonu :44:
sabah ama 66.7 çıktım. 500 gram koy üstüne, 67.2

kızlar selammmmm,

25 yaşındayım, boyum 164 ve kilom bu sabah itibariyle 67,4

ben geçen sene siteye üye oldum. geçen sene martta 70-79topiğinde 77kiloyla başladım ve eylül de 60 kiloyla topikten ayrıldım.

15 gün öncesinde tekrar 70i görünce hemen kürkçü dükkanlarıma geri döndümmmm

15 günde 2900 gr verdim, şu anda sporum ve sağlıklı beslenmemlee emin adımlarla ilerliyorummmm

bana da yeriniz var mııııı :)
beni de sevinnn beni de sarınn noluyyyyyyyy

canım ben sporuma saat 17.30 da başlıyorum, saat 16 gibi araöğün yapıyorum, spordan çıkınca da nesfitle yada çorbayla yada meyveli yogurtla bi ara öğün daha yapıyorum zaten cok acıkmıyor insan. günü kapatıyorum böylece, seninde güzel olmuş gayet bence

hoşgeldin canımmmm

aslında sen süper bişey başarmışsın hem de çok kısa bir sürede. 17 kilo ne demek marttan eylüle kadar 7 ayda.
ne yaptın peki bu kadar?
bize de söyleeeeee

içim rahatladı. acaba o saatte bişey yememeli mi diyordum ama hafif bişeyler yedim gerçekten. vallahi sağolasın.
aslında çorbam olsa çorba içecektim ama yoktu. bu akşam bi sebze çorbası yapmak istiyorum bakalım nasip...

17.30da başlamam zor, 17.00'da işten çıkıyorum eve varmam 17.30 bişeyler ye giyin çık v.s

sabah:
aç karnına 1 br.su,
1 yumurta,
1 dilim küçük tahıllı ekmek,
1 kıvırcık,
4 zeytin,
1 dilim çerkez peyniri,
2 br.şekersiz çay,

ara:
1 br.su,
1 br. yeşilçay,
1 kivi
1 br.su

Selam canlar ,
Sabah : 1 küçük ev yapımı poğaça + 1 çay
Ara : Bol bol su
Öğle : 1 kase tavuk çorba + 1 haşlanmış patates + yoğurt
Ara : Meyve kuruları + badem
Akşam : Mesaiden kaçabilirsem 2 gündür evde benden başka kimsenin yüzüne bakmadığı bakla yemeğimi yiyeceğim (Gözümde tütüyor.Pazartesi akşam pişirdim iş yerinden eve her gece 22:00 de gidince kaldı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…