Merhaba kizlar!
Kahvalti: 1 dilim kepekli ekmek
5zeytin 1 kbrt kutusu peynir
arkadaşlar şu çizelgeyi bi açıklasanız sonra da yapmayıöğretseniz ne hoş olur....
canim O anlik doydum ama ustunden cok gecmeden ogle yemegi yedim
Ogle: 1 tabak kiymali bezelye yemegi yarim tabak pirinc pilavi
Merhabalar bende yeni üyelerdenim bu topic i yeni kesfettim. su anda sabah ac karnina 68.5 kiloyum ve 56 kilo olmak istiyorum.
Bende bugün diyete basladim. Sizi burdan takip ediyorum. Birlikte zayiflariz umarim. Simdi bende günlük yediklerimi burdan paylasayim.
sabah ac karnina 2 buyük su badagi ilik su ictim.
1 domates
1 salatalik
2 haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmegi
1 dilim az yagli peynir
4 adet zeytin
ve sekersiz cay kahve
insallah yakinda amacimiza ulastigimizi yazariz..... ahhh ahhhhhh
arkadaşlar 1 senelik evliyim,evlendiğimde 54 kiloydum şimdi ise 65 kiloyum,eşim artık dalga geçmeye başladı şişkosun sen diye,nasıl vericem bu kadar kiloyu bilemiyorum.iş yerimde oturur konumdayım hareketli değil işim.abur cubur pek sevmem ancak mantı ve makarnaya dayanamıyorum,yaklaşık 3-4 aydır şekeri kestim ancak çok tuzlu yiyorum bunu kesemedim.tuzsuz tat alamıyorum sanki.göbek bölgemde çok problemim var ve kollarım çok sarktı.bana acil yardım
kızlar 66.3 kiloyla diyete başladım dün. bugün 64.9 kalktımlahana çorbası diyeti yapıyorum biraz şoklym dedm kendimi ama sonç beni o kadar mutlu ettiki 1 hafta yapıcam. sonra da normal diyet yaparak korum politikasına geçicem
kendim de becerebiliyomuşum meğer,yaptım çizelgemi,neyse... kahvaltı:küçük bi tost,yarım bardak çay öğle:yarım kase çorba, bir tane biber dolma. bu arada kahvaltıdan önce bir bardak ılık limonlu su, ve şimdiye kadar yarım lt.su..suya devam!
hoşgeldin canımmmm
aslında sen süper bişey başarmışsın hem de çok kısa bir sürede. 17 kilo ne demek marttan eylüle kadar 7 ayda.
ne yaptın peki bu kadar?
bize de söyleeeeee
içim rahatladı.acaba o saatte bişey yememeli mi diyordum ama hafif bişeyler yedim gerçekten . vallahi sağolasın.
aslında çorbam olsa çorba içecektim ama yoktu. bu akşam bi sebze çorbası yapmak istiyorum bakalım nasip...
17.30da başlamam zor, 17.00'da işten çıkıyorum eve varmam 17.30 bişeyler ye giyin çık v.s
canım ben çok çabuk kilo verip çok çabuk da kilo alan bir yapıdayım.
ilk 1 ayda 7 kiloya yakın verdim nerdeyse, sonrada 2-3 kg fln olarak gitti
ama işte eylülde bir iş değişikliği ile bir saldım kendimi ki sorma gitsin, 77 kilodan 60 a indim 60dan 70e çıktım, 21 mart sabahı tartıldım 70.3le diyete başladım, bu sabah da 67.4 çıktım.
mart ayları benim aylarım diyete bu senede marta başladım :)
spordan sonra benim midem feci kazınıyo, iş yerimde spor salonu var hemen bi aşağı kata inip sporumu yapabiliyorum o yzden erkenden halladebiliyorum ama spor geç saate kalıyosa canım muhakkak bişiler atıştır boş bırakma mideni, sonra elin cısslara giderrr
size bi önce sonra resimlerimi gösterimmi motive eder belki az birazda olsa
benide motive etsin, o eski halimmmdennnn eser yok şimdiiiiiiiiii
harikasın canım ya. spor salonunun da iş yerinin altında olması mükemmel olmuş.
ben de oturmaktan aldım kiloları hep.
1 ayda 7 kilo mu? imkansızzzz:44:
ben kolay veririrm sanıyordum ama hiç de öyle olmuyormuş vallahi.
en ufak bi kaçırsam geri alıyorum.:18:
ben hayatımda ilk kez bu martta başladım diyete, bu sefer daha kararlıyım, sporla inşallah.....
bişeyler yiyorum, asla boş bırakmıyorum spordan önce ama sonra ne yemeli? tost önce yesem tahıllı ekmekle mesela sonra da yenebilir mi?
başka neler yaptın da 7 kilo verdin?
bi de resimlerini koy lütfeeeenn.merakla bekliyorum
dana gibiymişim dimi :)
koyu saç kesinlikle sana en çok yakışan ama hepsi yakışmış maşallah.
kıyafetlere de bayıldım ama insana zayıflık yakışıyor gerçekten.
60 kiloda kot elbise ve sandaletle ne de güzel duruyor yaaaaaaaaaaaaaaaa ağlıycam ya vallahi dün totomu bi gördüm anam her yerim yağ şok oldum. 12- 23 arasında olması gerekirmiş yağ kütlemin 21küsür çıktı benimki.
yediklerin iyi güzel de ben kaçırınca dengeleyemiyorum. hiç kaçırmamam lazım.
akşam 6dan sonra ben dayanamıyorum amaaa
teşekkür ediyorum canım, valla içimden geldi ekledim öle eski günlerimi yadettim :)
cok zor deil o kilolarımıza geri dönmek ama işte sebat etmek lazım..
sen şu an kaç kilosun, istersen yarışalım 2miz kendi aramızda tatlım daha motive edici olur, aksam 6dan sonra bişey yiyesin gelirse ben aklına geliyim yeme :)
benim 70 kiloyken %38.4 cıktı spor salonunda yağ oranım
iyi fikirtamam ama sen bi kez başarmışsın yani yaparsın bu 27 yıllık hayatımda bir ilk benim
ben 1.72 boyunda, 67.8 çıktım dün spor salonunun tartısında. 68dim geçen haftalarda...
göbek bölgemde bütün kilom.
6dan sonra peki ne yapmalı yani hiç yemiyorum demişsin?
yani ara da yapmıyormuşsun, e spordan sonra çorba, salata, süt v.s yemeyelim mi?
:44:
ay çok heyecanlandım. iş yerinde deli gibi sırıtıyorum şu an.
amanın stres bastı, korkuyorum şimdiden:18::18::18::18:
az önce 1 br. su içtim.
1 br. da yeşil çay içiyorum bugün 2. bardağım.
şimdi de mesai bitti çıkacağım.
ablama gideceğim bu akşam ama gitmeden yürüyebilirsem yarım saat de olsa kar
yarış mı amanınnn hiç azimli ve hırslı değilim. :18::18::18::18::18::18:
tırs tırs tırs
:))))
hadi bismillah diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?