60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar bende yeni üyelerdenim bu topic i yeni kesfettim. su anda sabah ac karnina 68.5 kiloyum ve 56 kilo olmak istiyorum.
Bende bugün diyete basladim. Sizi burdan takip ediyorum. Birlikte zayiflariz umarim. Simdi bende günlük yediklerimi burdan paylasayim.

sabah ac karnina 2 buyük su badagi ilik su ictim.
1 domates
1 salatalik
2 haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmegi
1 dilim az yagli peynir
4 adet zeytin
ve sekersiz cay kahve

insallah yakinda amacimiza ulastigimizi yazariz..... ahhh ahhhhhh

arkadaşlar 1 senelik evliyim,evlendiğimde 54 kiloydum şimdi ise 65 kiloyum,eşim artık dalga geçmeye başladı şişkosun sen diye,nasıl vericem bu kadar kiloyu bilemiyorum.iş yerimde oturur konumdayım hareketli değil işim.abur cubur pek sevmem ancak mantı ve makarnaya dayanamıyorum,yaklaşık 3-4 aydır şekeri kestim ancak çok tuzlu yiyorum bunu kesemedim.tuzsuz tat alamıyorum sanki.göbek bölgemde çok problemim var ve kollarım çok sarktı.bana acil yardım

kızlar 66.3 kiloyla diyete başladım dün. bugün 64.9 kalktım lahana çorbası diyeti yapıyorum biraz şoklym dedm kendimi ama sonç beni o kadar mutlu ettiki 1 hafta yapıcam. sonra da normal diyet yaparak korum politikasına geçicem

Merhaba kizlar!
Kahvalti: 1 dilim kepekli ekmek
5zeytin 1 kbrt kutusu peynir

doydun mu bununla?:44:

arkadaşlar şu çizelgeyi bi açıklasanız sonra da yapmayıöğretseniz ne hoş olur....

canım çizelgeyi nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama başlangıç kilonu ve tarihi yazıyorsun, sonra her cuma kilo bildiriminde bulunuyorsun böylece zayıfladın mı ortaya çıkıyor.

bugün kimsecikler yok ya
nerde bu millet?
nerde bu devlet?

öğle yemeğim:
1 tabak düğün çorbası (diyorlar sanırım etli bişey ama güzel),
1 tabak sirkeli, limonlu salata,
1 tabak kuru fasulye (susuz),
1 yuvarlak kepek ekmeği.

yemekte kakaolu puding ve pilav da vardı ama almadım

az önce de 1 br.şekersiz çay,
1 br.su içtim.

slm kızlar sabah tarçınlı suyumu içtim. canım istemedi yarım simit yedim öğlen bol acılı makarna üzerine biraz yoğurt ekmeksiz
buğün başın ağrıyo iştahım yok canım hiçbişey istemiyor. su içiyorum şu an. buğün pek kimse yok

kendim de becerebiliyomuşum meğer,yaptım çizelgemi,neyse... kahvaltı:küçük bi tost,yarım bardak çay öğle:yarım kase çorba, bir tane biber dolma. bu arada kahvaltıdan önce bir bardak ılık limonlu su, ve şimdiye kadar yarım lt.su..suya devam!

merhabalar ,

şu aralar işler çok yoğun yazamıyorum hatta yemek bıle yıyemıyorum sabah erken cıktıgım ıcın bugun kahvaltımda cayla cubuk kraker yıyebıldım arada cay ıctım ogle menusude k fleks sut ve tarcın sımdı elma yıycem sabah aksamda sırkelı su ıcmeye basladım

Son düzenleme:

aminnnn ve hoşgeldin canım. hep beraber inşallah yaza 50lerde oluruz. kilolarımız ve hedefimiz aynı gözüküyor. hadi bakalım tam gaz devam.

hoşgeldin canım, ben de 10 aylık evliyim tam da bugün. 58le evlendim 68 olunca artık bir dur dedim ama kiloma diyemiyorum tabi
hemen başlamış eşin de alaya.. benimki de öyle... göbek bölgemde benim de tüm kilom. her ay 1 kilo almışız nerdeyse.
ben de çok tatlıcı ve hamurcuydum. şekeri hiç kesemiyorum. spora başlamalıyız.

hemen tarifi ver lütfeeen? ben de yapıcam bu lahana diyetini.... çünkü 67.8 çıktım spor salonunda... acil lazım

ummueslem canım çizelge deyince ben haftalık verdiğimiz rapor anladım. alttaki imza kısmındaki çizelgeyi düşünemedim kusura bakma. güzel olmuş seninki bu arada.

az önce ara yaptım:
öğleden önce 1 kivi yemiştim bu arada yazmayı unuttum.
1 br. su,
1 bardak şekersiz kremalı nescafe:18:,
2 kuru kayısı,
5 adet tuzlu badem.

Son düzenleme:

canım ben çok çabuk kilo verip çok çabuk da kilo alan bir yapıdayım.
ilk 1 ayda 7 kiloya yakın verdim nerdeyse, sonrada 2-3 kg fln olarak gitti

ama işte eylülde bir iş değişikliği ile bir saldım kendimi ki sorma gitsin, 77 kilodan 60 a indim 60dan 70e çıktım, 21 mart sabahı tartıldım 70.3le diyete başladım, bu sabah da 67.4 çıktım.

mart ayları benim aylarım diyete bu senede marta başladım :)

spordan sonra benim midem feci kazınıyo, iş yerimde spor salonu var hemen bi aşağı kata inip sporumu yapabiliyorum o yzden erkenden halladebiliyorum ama spor geç saate kalıyosa canım muhakkak bişiler atıştır boş bırakma mideni, sonra elin cısslara giderrr

size bi önce sonra resimlerimi gösterimmi motive eder belki az birazda olsa
benide motive etsin, o eski halimmmdennnn eser yok şimdiiiiiiiiii

harikasın canım ya. spor salonunun da iş yerinin altında olması mükemmel olmuş.
ben de oturmaktan aldım kiloları hep.
1 ayda 7 kilo mu? imkansızzzz:44:
ben kolay veririrm sanıyordum ama hiç de öyle olmuyormuş vallahi.
en ufak bi kaçırsam geri alıyorum.:18:
ben hayatımda ilk kez bu martta başladım diyete, bu sefer daha kararlıyım, sporla inşallah.....

bişeyler yiyorum, asla boş bırakmıyorum spordan önce ama sonra ne yemeli? tost önce yesem tahıllı ekmekle mesela sonra da yenebilir mi?
başka neler yaptın da 7 kilo verdin?
bi de resimlerini koy lütfeeeenn. merakla bekliyorum

şu an 60 kilo deilim kızlar, 67küsürüm, 10 kilo geri aldım şimdi tekrar geri vermeye çalışıyorum.. bunlar geçen seneki fotolarım.. hepimizi az biraz da olsa motive eder inşallah

bu resimlerde 75-77 kilo civarlarındayım.. sevdiceğimlen bana bir maşallah diyin lütfennnn

Eki Görüntüle 382794

bu resimlerde 70-71 kilo civarındayım..

65-66 civarlarındaykennnnnn, elbise 4 beden küçültüldü bu arada

bu da finallll, 60 kiloda bendenizzzzzzzzz, ahh ahhhh eşekk kafama yanıyımmmmm tekrar aldımmm bisürü kilooo

hadi hayırlısı canım ya insallah gitcek bu kilolar yiter gari

eskiden yazdıklarımdan bi copy paste yaptım, şimdi bunları yine yapıyorum tabi :)
tost yerine koca bi salata hüpletmen daha iyi bence

çayda şekeri tamamen kestim, tatlandırıcı dahi kullanmıyorum.. poğaça yersem ayda 1 kere 1 tane yiyorum.. ödül gibi :)
5 ögün beslendim, 6dan sonra yemek yemedim ve yatmadan ara ögün de yapmadım, bol bol su içiyorum, ekmeği cooook azalttım,kahvaltı dısında olabildignce yemiyorum ki artık ekmeksiz de doyabiliyorum..
sulu yemeklerde yemegin suyunu yemiyorum, herşeyden yiyorum ama az az yiyorum.. olabildigince pilav makarna yemedm, 3bucuk ayda 1er tabak olmamıştır, hep tadımlık :)
fastfoodu unuttum, sadece ayda bir felan ödül olarak yiyorum, canım tatlı istediğinde kahvaltı ögününde 1 browni hüpletiyorum kahvaltı yerine, o beni kesiyo, kaçamak da cok yaptım ama hep dengeledim, diyelim ki kaçamak yapıp öğlen cısss yediysem akşam nesfit yada müsli yiyorum.. tüm ürünlermi light alıyorum, hergün muhakkak 2 yk yogurt yiyorum.. 2 kupa yeşil çay içiyorum..

dana gibiymişim dimi :)

koyu saç kesinlikle sana en çok yakışan ama hepsi yakışmış maşallah.
kıyafetlere de bayıldım ama insana zayıflık yakışıyor gerçekten.
60 kiloda kot elbise ve sandaletle ne de güzel duruyor yaaaaaaaaaaaaaaaa ağlıycam ya vallahi dün totomu bi gördüm anam her yerim yağ şok oldum. 12- 23 arasında olması gerekirmiş yağ kütlemin 21küsür çıktı benimki.
yediklerin iyi güzel de ben kaçırınca dengeleyemiyorum. hiç kaçırmamam lazım.
akşam 6dan sonra ben dayanamıyorum amaaa

teşekkür ediyorum canım, valla içimden geldi ekledim öle eski günlerimi yadettim :)
cok zor deil o kilolarımıza geri dönmek ama işte sebat etmek lazım..

sen şu an kaç kilosun, istersen yarışalım 2miz kendi aramızda tatlım daha motive edici olur, aksam 6dan sonra bişey yiyesin gelirse ben aklına geliyim yeme :)
benim 70 kiloyken %38.4 cıktı spor salonunda yağ oranım

iyi fikir tamam ama sen bi kez başarmışsın yani yaparsın bu 27 yıllık hayatımda bir ilk benim

ben 1.72 boyunda, 67.8 çıktım dün spor salonunun tartısında. 68dim geçen haftalarda...
göbek bölgemde bütün kilom.
6dan sonra peki ne yapmalı yani hiç yemiyorum demişsin?
yani ara da yapmıyormuşsun, e spordan sonra çorba, salata, süt v.s yemeyelim mi?
:44:

ay çok heyecanlandım. iş yerinde deli gibi sırıtıyorum şu an.
amanın stres bastı, korkuyorum şimdiden:18::18::18::18:

az önce 1 br. su içtim.
1 br. da yeşil çay içiyorum bugün 2. bardağım.
şimdi de mesai bitti çıkacağım.

ablama gideceğim bu akşam ama gitmeden yürüyebilirsem yarım saat de olsa kar
yarış mı amanınnn hiç azimli ve hırslı değilim. :18::18::18::18::18::18:
tırs tırs tırs
:))))
hadi bismillah diyorum...

ay alemmsin benide güldürdün valla

şimdi tatlımcım 10cm boydan fark atıyosun bi kere bana sen şu an taş gibisindir zaten :)
gayet azimli ol, yarın iice detaylı konuşalım benimde mesaim bitmek üzere, çıkıcam 1kaç dkkaya
ben evet geçen sene yaptım başardım bir kere ama benim içinde o zmn ilkti, imkansız deil yani :)

ben o zmn spor yapmıyodum yemiyodum ara ögün yapmıyodum ama şimdi cıkınca spordan feci midem kazınıyo o yzden en iyisi bir elma ne bilim yogurt ymurta yada en kötü bi meyveli yogurt fln yemek lazım bencede

bu arada ben 25 yasındaym istanbuldaym, adımda ceren.. rakibemi de tanıyabilir miym

ben kaçıyorum şimdiiii, uğrarım yine, sevgilerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…