Selam canım, aynı kiloda aynı boyda olunca yazmak istedim
Bence en önemlisi acele etme, yavaş yavaş kilo vermeyi düşün. Bunun bir süreç olduğunu kabullen, yarın sabah kilo vermeyi bekleme. Kiloyu aldığın sürenin yarısında versen bile kar aslında. Akşam yememeye, kendine hakim olmaya çalış. Acı çekmeden, acele etmeden zayıflarsın. iyi şanslar:13:
Wish soyle bakalim kac dilim pizza yedin?ben de pazar aksami pizzaya dayanamamis 2 dilim yemistim(Off offf benim bakla yemeği yine hayal oldu bununlada kalmadı ben toplantıdayken arkadaşlar pizza söylemiş birazdan gelir en iyisi 1 dilim yiyip kaçmak inşallah nefsime yenilmem)
aminnnn ve hoşgeldin canım. hep beraber inşallah yaza 50lerde oluruz. kilolarımız ve hedefimiz aynı gözüküyor. hadi bakalım tam gaz devam.
hoşgeldin canım, ben de 10 aylık evliyim tam da bugün. 58le evlendim 68 olunca artık bir dur dedim ama kiloma diyemiyorum tabi
hemen başlamış eşin de alaya.. benimki de öyle... göbek bölgemde benim de tüm kilom. her ay 1 kilo almışız nerdeyse.
ben de çok tatlıcı ve hamurcuydum. şekeri hiç kesemiyorum. spora başlamalıyız.
hemen tarifi ver lütfeeen?ben de yapıcam bu lahana diyetini.... çünkü 67.8 çıktım spor salonunda... acil lazım
kızlar günaydın ;
kahvaltımı yaptım,öğlene kadar bolsu ve yeşilçay'a devam:))
bigün televizyonda taylan kümeliyi dinlemiştim; adet dönemlerinin, ogünkü havanın rüzgarın bile tartıdaki kiloyu etkilediğini söylemişti. 1kg oynamayı çok kafanıza takmayın demişti :))
kızlar adet oldum yaa dün akşam tartıldım 2 gün önce 64.3 gelirken akşam 64.9 geldim ve adetin ilk günleri ben hiçbişey yiyemem midem bulanır iki gündür doğru düzgün bişey yemedim ama kilom artmış, ağlıcam yaaa
neden böyle oluyo yaaa?
ay alemmsin benide güldürdün valla
şimdi tatlımcım 10cm boydan fark atıyosun bi kere bana sen şu an taş gibisindir zaten :)
gayet azimli ol, yarın iice detaylı konuşalım benimde mesaim bitmek üzere, çıkıcam 1kaç dkkaya
ben evet geçen sene yaptım başardım bir kere ama benim içinde o zmn ilkti, imkansız deil yani :)
ben o zmn spor yapmıyodum yemiyodum ara ögün yapmıyodum ama şimdi cıkınca spordan feci midem kazınıyo o yzden en iyisi bir elma ne bilim yogurt ymurta yada en kötü bi meyveli yogurt fln yemek lazım bencede
bu arada ben 25 yasındaym istanbuldaym, adımda ceren.. rakibemi de tanıyabilir miym
ben kaçıyorum şimdiiii, uğrarım yine, sevgilerrrrr
ya ne güzel çoğunuz ev hanımısınız galiba o yüzden sabah kahvaltılarınıza dikkat edebiliyosunuz, ben sırf 5 dk daha uyuyayım die hiç kahvaltı etmiyorum 6.45te uyanıyorum zaten, sonra tenefüs aralarında bir fincan kahve içiyorum, bugün öğlen de yemeğe davetliydik kısır yapmışlardı çok küçük bi tabak yedim akşama ne yiyeceğime hala karar veremedim.
slm kızlar bgn pazara gittim.çeyrek simit orda yedim.biraz önce 1 tabak salata.1 muz yedim.bu arada reglim 12 günden sonra nihayet geldi. .neden bu kadar gecikti ki anlamadım
canım bu kiloları çok az bir zamanda aldım 2 3 ay içerisinde
bulunduğum ortam çok farklı
eşimin ataması ile geldik buraya
buradaki bayanlar hergün birbirlerini çağırıyolar evlere
sağolsunlar benide aldılar aralarına bende uydum ortama
nerdeyse hiç durmuyorum ya bir yerlere gidiyorum yada misafir ağırlıyorum
en az 7 çeşit pasta börek oluyor bunların yanında da sarma dolma yada kısır veya mercimek köftesi tarzı şeyler oluyor
hal böyle olunca işte kendimi burada buldum
ama bir haftadır pastalara ara verdim yemiyorum hiç
bu ara yemeklerdende kestim
bugünde tamamen ekmeğide kestim
inşallah sonuca ulaşır ve hep o sonuçta kalırım vede hep beraber kalırız
Wish soyle bakalim kac dilim pizza yedin?ben de pazar aksami pizzaya dayanamamis 2 dilim yemistim
Ya kizlar badem fistik aldim surekli yiyiyorum biri bana dur desin
kizlarrr bugun ucuncu gunum bitti dukan diyeti yapiyorum her gun ac karnina tartilyiorum 63,5 geldim...1,5 kilo verdim her gun 500 gr ile 800 gr veriyorum hemde ac kalmyiorum bol bol yesil cay iciyorum yaza kadar verecegim dogumdan sonra aldigim kilolarimi ins :)
merhabalar
1. GÜN: Sadece meyve ve lahana çorbası (muz hariç)
2. GÜN: Sadece sebze ve lahana çorbası (1 adet az yağlı haşlama patates yenilebilir)
3. GÜN: Sebze ve meyve, lahana çorbası
4. GÜN: 3 adet muz , 1 lt ligth süt ve lahana çorbası
5. GÜN: 300 gr et, 5-6 adet domates ve lahana çorbası
6. GÜN: Kırmızı et (haşlama veya ızgara), sebze ve lahana çorbası
7. GÜN: Esmer pirinçten pilav, meyve suyu ve lahana çorbası
bu takip edilcek liste.
çorba tarifi:
1 orta boy lahana,6 tane yeşil soğan, 2 yeşil biber, 1 tane rendelenmiş domates , 1 demet kereviz, 1/2 lahana 1 paket tavuk ya da dana bulyon, isteğe göre, tuz, karabiber, sarımsak ve maydanoz.
ben tuz atmadım. limon sıkıp öyle içiyorum kupada süreklibugün genelde dışardaydım mecbur salata yedim. umarım yine tartıda eksi kalkarım ama bu sefer umutluym kızlar. 59 u görene kadar bırakmıcm
Haklisin canım. aksam karnimi resmen badem findik fistikla doyurdum. Ama artik yemeyecegim yaa. Bu arada madamtusotcum seni baya azimli gordum yaris isi seni baya gaza gerirmis tebrikler... Bakalim hanginiz daha cok kilo verecek? Takipcinizim:)valla ben de aldım onları yiyorum, çekmecemde, ara öğünüm onlar. mümkünse gece değil gündüz yemeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?