60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ne güzel çoğunuz ev hanımısınız galiba o yüzden sabah kahvaltılarınıza dikkat edebiliyosunuz, ben sırf 5 dk daha uyuyayım die hiç kahvaltı etmiyorum 6.45te uyanıyorum zaten, sonra tenefüs aralarında bir fincan kahve içiyorum, bugün öğlen de yemeğe davetliydik kısır yapmışlardı çok küçük bi tabak yedim akşama ne yiyeceğime hala karar veremedim.

Off offf benim bakla yemeği yine hayal oldu bununlada kalmadı ben toplantıdayken arkadaşlar pizza söylemiş birazdan gelir en iyisi 1 dilim yiyip kaçmak inşallah nefsime yenilmem

slm kızlar bgn pazara gittim.çeyrek simit orda yedim.biraz önce 1 tabak salata.1 muz yedim.bu arada reglim 12 günden sonra nihayet geldi. .neden bu kadar gecikti ki anlamadım

Son düzenleme:

canım bu kiloları çok az bir zamanda aldım 2 3 ay içerisinde
bulunduğum ortam çok farklı
eşimin ataması ile geldik buraya
buradaki bayanlar hergün birbirlerini çağırıyolar evlere
sağolsunlar benide aldılar aralarına bende uydum ortama
nerdeyse hiç durmuyorum ya bir yerlere gidiyorum yada misafir ağırlıyorum
en az 7 çeşit pasta börek oluyor bunların yanında da sarma dolma yada kısır veya mercimek köftesi tarzı şeyler oluyor
hal böyle olunca işte kendimi burada buldum
ama bir haftadır pastalara ara verdim yemiyorum hiç
bu ara yemeklerdende kestim
bugünde tamamen ekmeğide kestim
inşallah sonuca ulaşır ve hep o sonuçta kalırım vede hep beraber kalırız

arkadaşlar bugün kahvaltıda 5 yaprak marul
küçük domates
5 tane zeytin
biraz peynir
2 bardak çay

arada
2 bardak çay (ben çayı şekersiz içerim)
1 tane küçücük dolma

akşam fırında 4 halka patates biraz salata yedim
ve ayran içtim

şimdide suya devam

1 tanede portakal yedim

Selam kızlar Sporumu yaptım, duşumu aldım geldim. Bu aralar pek takılamıyorum buraya. Bugünlük pek örnek menüm yoktu sbaha kahvaltısında 2 dilim tam buğday ekmek yedim, 1tanesinin üzerine domatesli-biberli sostan sürdüm, diğerine hindi jambon koydum yedim. 1.5 tane de haşlanmış yumurta yedim. 1 tane şekersiz çay içtim. öğlen dünden biraz kalan musakkam ve makarna vardı (ama markandan ben yemedim). ama evdekiler yesin, yine aynısı olmasın, canım da istemiyordu da pek, o yüzden bir kâse nesfit yedim az yağşlı süt ile. Akşam da 125gram yoğurt yedim ve 1 bardak taze greyfurt suyu sıkıp içtim...yani bugün pek güzel menüm yoktu spor olarak da 30 dakika koştum, 30 dakika da yağ yakıcı hareketler yaptım. Duşumu da aldım. Şimdi sütümü ısıtıp üzerine tarçın serpip içerim. Gerçi canım soğuk içecek istiyor ama bakalım, sütümü kesin içeceğim 1-2saat içinde.
Bu arada sanırım didilyos selülitlerine de savaş açtı Vallah kızlar, benim de başlangıç evresinde selülitim var napcam bilmiyorum. Ama 3-4hafta oldu spora başlayalı, vücudum sıkılaştı ve bugün baktım bacaklarımın arkası biraz düzelmiş sanki. Yani orası da biraz toparlanıyor gibi :81: ama vallah selülitle ilgili forumlara baktım herkes birşey yazıyor ama %100 kurtulan yok gibi ? Aranızda çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın:109:
Ya kızlar bir de aklıma takılan birşey var: herkes ne kadar zayıflamışsın diyor. Ama en son cuma tartılma günümüzde tartılmıştım ve sadece 1 kilo vermişim. Ama kıyafetlerime bakılırsa sanki biraz fazla. Sanırım spordan dolayı vücut sıkılaşmaya başladı. Ama karnım biraz indiği halde, sanki hâla vücudumda fazla böyle incelme yok gibi geliyor bana:26: yani sıkılaşma biraz var ama incelme yok tatlı yemiyorum, hamurişi olarak da olsa olsa en fazla günde 1-2dilim ekmek kahvaltıda (onu da kestim dün ama bugün pek seçenek yoktu kahvaltıda, o yüzden mecbur ekmeğe kaldım). 6dan sonra yemiyorum, spor yapıyorum...ama sanırım suyu az içiyorum bu aralar. normalde 2-3 litre su içerdim ama bu aralar ne olduysa az içiyorum:78: 4.haftadayım nerdeyse....neyse, bakalım cuma günü tartı bana ne diyecek:18: öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum canlarım .. öpüldünüzzzz

(Off offf benim bakla yemeği yine hayal oldu bununlada kalmadı ben toplantıdayken arkadaşlar pizza söylemiş birazdan gelir en iyisi 1 dilim yiyip kaçmak inşallah nefsime yenilmem)
Wish soyle bakalim kac dilim pizza yedin?ben de pazar aksami pizzaya dayanamamis 2 dilim yemistim
Ya kizlar badem fistik aldim surekli yiyiyorum biri bana dur desin

kizlarrr bugun ucuncu gunum bitti dukan diyeti yapiyorum her gun ac karnina tartilyiorum 63,5 geldim...1,5 kilo verdim her gun 500 gr ile 800 gr veriyorum hemde ac kalmyiorum bol bol yesil cay iciyorum yaza kadar verecegim dogumdan sonra aldigim kilolarimi ins :)

merhabalar
1. GÜN: Sadece meyve ve lahana çorbası (muz hariç)
2. GÜN: Sadece sebze ve lahana çorbası (1 adet az yağlı haşlama patates yenilebilir)
3. GÜN: Sebze ve meyve, lahana çorbası
4. GÜN: 3 adet muz , 1 lt ligth süt ve lahana çorbası
5. GÜN: 300 gr et, 5-6 adet domates ve lahana çorbası
6. GÜN: Kırmızı et (haşlama veya ızgara), sebze ve lahana çorbası
7. GÜN: Esmer pirinçten pilav, meyve suyu ve lahana çorbası

bu takip edilcek liste.

çorba tarifi:

1 orta boy lahana,6 tane yeşil soğan, 2 yeşil biber, 1 tane rendelenmiş domates , 1 demet kereviz, 1/2 lahana 1 paket tavuk ya da dana bulyon, isteğe göre, tuz, karabiber, sarımsak ve maydanoz.

ben tuz atmadım. limon sıkıp öyle içiyorum kupada sürekli bugün genelde dışardaydım mecbur salata yedim. umarım yine tartıda eksi kalkarım ama bu sefer umutluym kızlar. 59 u görene kadar bırakmıcm

selam kıslar dün düğün öncesi son hazırlıklar için dışarıdaydım bugünde temizlikçimün akrabası vefat ettiğinden temizlik bana kaldı dün akşam takılarımı yaptım bilezik küpe hürrem tacı
Bugün yemeklerin bir kısmı ve temizlik var
Sabah 63.6 çıktım ama regli tarihim 7 nisan ödemim var dır herhalde
Düğün bitsin bizim burda spor salonu araştırıcam
Kaffaltım
1 yumurta
Yarım paket eti form karton bskv
Çok az ekmek 15 gr falan
3 zeytin
1 tatlı kaşığı ev yapımı z.yağı mmmm
30 gr pennir
Dün abiyemi aldım muhteşem oldum mutlaka resim koyucam

kızlar adet oldum yaa dün akşam tartıldım 2 gün önce 64.3 gelirken akşam 64.9 geldim ve adetin ilk günleri ben hiçbişey yiyemem midem bulanır iki gündür doğru düzgün bişey yemedim ama kilom artmış, ağlıcam yaaa

neden böyle oluyo yaaa?

kızlar günaydın ;

kahvaltımı yaptım,öğlene kadar bolsu ve yeşilçay'a devam:))

bigün televizyonda taylan kümeliyi dinlemiştim; adet dönemlerinin, ogünkü havanın rüzgarın bile tartıdaki kiloyu etkilediğini söylemişti. 1kg oynamayı çok kafanıza takmayın demişti :))

saol cnm biraz içim rahatladı eşim de dalga geçiyo zaten 3 kilo verdin onları da geri mi alıyon diye moralim bozuldu zaten hassas bi dönemdeyim amaaan takmıcam doktorun söylediği doğru olabilir çünkü kilo almış olmam imkansız aksine iki gündür aç geizyorum vermiş olmam lazımdı ama bikaç gün tartıya çıkmıcam :)

günaydınn kızlarrrr, cuma günleri tartılıyosunuzz sizleerde dimiii, öyleyse napıyoruzzz bugün cıssslara dokunmuyoruzzzzzzzz :)

canım benım o donemde 2-3 kılo oynar hıc takılma reglı olduktan 48 saat sonra ödemini atmış olursun bu donemde odem atıcı caylardan ıcersen bı nebzede olsa rahatlıyorsun en azından ben rahatlıyorum

dun aksam bırtabak patates yemegınden yedım 1 dılım ınce ekmek ve yarım porsıyonda pıyaz 7 otlu dogadan ve yemek sonrası cayını aldım ... 7 otludan ıctım ama sabah nasıl bır karın agrısıyla kalktım anlatamam sızeee ve hala bu saate kadar tuvaletten cıkamadım ....

sabah kahvaltım kepeklı sandvıc ve cay ...sımdı de yemek sonrası cayını ıcıcem kullanan arkadaslarım cok memnun

Dün doktorum programında DR Murat topoğlu'nun verdiği çaylar kızlar .paylaşayım dedim

Tokluk Hissi Veren Çay;

Malzemeler:
1 litre su(5 Bardak)
Biberiye
papatya
kekik
Mate
Rezene
Zencefil
Kuşburnu(5-6 adet)

Hazırlanışı:Bir litre kaynamış suyun içine tüm malzemelerden birer çay kaşığı koyun.Sadece kuşburnu 5-6 adet ilave edin.3 dakika demleyin.sabah,öğle ve akşam aç karnına birer bardak için.

metayı canlandırmak için

Malzemeler:
1 litre(5 bardak) kaynamış su
1 küçük tarçın
6 kakule
1 kök zencefil
1 karanfin
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı bal

Hazırlanışı:Bal ve karabiber dışındaki malzemeleri kaynamış suya atın ve karıştırın.3 dakika daha kaynatın.altını kapatıp ılımaya bırakın.Ilıyınca içine karabiber ve balı ilave edin.Öğle ve akşam yemeklerinden sonra bir bardak için.Günde 2-3 bardak içilebilir.

ödem söktürücü

Malzemeler:

* 1 tutam mısır püskülü,
* 3-4 adet defne yaprağı,
* 8-10 adet kiraz sapı,
* 10 adet maydonoz sapı,
* 1 tutam ısırganotu,
* 1 litre su.

Hazırlanışı ve Kullanımı:

Bütün malzemeleri, kaynamakta olan suyun içine atıp, 10-15 dak kaynatın. Süzdükten sonra, gün içinde 3 defa ılık olarak için.

Merhaba canlarim, kahvalti: 2 ince dilim kepekli ekmek 1 kk peynir 5-6 zeytin 1 bardak meyvesuyu
Ogle yemeginde de corba, haslanmis et, taze fasulye ve sekerpare varmis. Sekerpareye de bayilirim. Bide yemekhanede cikanlar cok guzel oluyor mmm..
Ne yapsam ki???

canım özel mesaj atayım dedim ama doluymuş sanırım mesaj kutun atamadım.
27 yaşındayım, İstanbul Avrupa yakası'ndayım, kamu'da çalışıyorum, 10 aylık evliyim. 58le sözlendim. 60la evlendim ve 68i görünce şok oldum.
bu arada dün akşam hep aklıma sen geldin, tatlı krizine ve açlıktan midemin gurultusuyla uyurken hep aklımdaydın :)))))))))))

canım valla ben ev hanımı değilim ne yazık ki ve sırf kendime özel diyet kahvaltı hazırlayacağım diye işe her gün yarım saat gecikiyorum, bi türlü erken kalkmayı beceremedim.
demek ki geceden hazırlayıp sabah alıp çıkman lazım.
zor değil o kadar,
kıvırcıkları yıka önceden hepsini, sonra dilimle peyniri sandivicini hazırla al çık.
geç mi kaldın al yanına kutu nesfiti, kaseni kaşığını...
artık yanımda çantamın dışında 1 valiz de yiyecek var. :)))

slm kızlar bgn pazara gittim.çeyrek simit orda yedim.biraz önce 1 tabak salata.1 muz yedim.bu arada reglim 12 günden sonra nihayet geldi. .neden bu kadar gecikti ki anlamadım

umarım benimki de gelir hala gelmedi. karnımdaki şişkinlikten gelecekmiş gibi geliyor ama sanırım gelmeyecek artık

listen güzeldi, tebrikler, demek ki bu misafirliklere evde yemek yiyip gideceksin

Wish soyle bakalim kac dilim pizza yedin?ben de pazar aksami pizzaya dayanamamis 2 dilim yemistim
Ya kizlar badem fistik aldim surekli yiyiyorum biri bana dur desin

valla ben de aldım onları yiyorum, çekmecemde, ara öğünüm onlar. mümkünse gece değil gündüz yemeye çalış.

şu dukan diyetine hiç cesaret edemedim. malzemelerini bulmak ayrı dert. ya ben de onu denemek istiyorum ama çalışırken menülerini yapabilir miyim ki?

lahana hiç yiyemeden bu yıl mevsimi bitiyormuş :s ben buna uyamam sanırım çünkü spora başladım. protein ağırlıklı beslenmem lazım ki yağlar erisin, kaslar kuvvetlensin.

***********************************************************************************************
dün akşam:
1 tabak soya soslu, sebzeli tavuk,
1 kase yoğurt,
30 dk. yürüyüş.
6-7 bardak su içmişimdir sonra, (susuz yürüdüm, dilim damağıma yapıştı da)
1 br.şekersiz çay,
1 tarçınlı elma (lequiem'le yarış yaptığımız için tatlı krizindeydim en son böyle bir çözüm buldum)

bu sabah:
2.br su
2 dilim çok tahıllı ekmek,
1 dilim çerkez peyniri,
1 akdeniz kıvırcığı,
4 y.zeytin,
1 br.şekersiz çay,

ara:

1 br.su,
1 br.yeşil çay,

kahvaltıyı biraz geç yaptım bugün kalkamadım spor beni çok yormuş sanırım.
akşama gene spor vaaaaarrr..
sabah 66,6 çıktım tartıda yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii.
gurultularım işe yaradı.

valla ben de aldım onları yiyorum, çekmecemde, ara öğünüm onlar. mümkünse gece değil gündüz yemeye çalış.
Haklisin canım. aksam karnimi resmen badem findik fistikla doyurdum. Ama artik yemeyecegim yaa. Bu arada madamtusotcum seni baya azimli gordum yaris isi seni baya gaza gerirmis tebrikler... Bakalim hanginiz daha cok kilo verecek? Takipcinizim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…