60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabun bu gidisle eritirsin sabunları gramında gitmis ne gecen kac yazmıstın 61 .800 müydü benmi yanlıs biliyorm bu hızla sen beni gecersin valla Çok üzgünüm çoook

kırdıysam cok özür valla nasıl olsn keyifler yemiyorm yemiyorm yinede aynı bu aralar fazla bir inme yok göbekleri nasıl eritiyonz ya

mavibenek hedefine az kalmıs ya ne güzel bende yaklasabilcekmiyim acaba hedefe offfffff ya
tabiki yaklaşacak hatta ulaşacak,ulaşıncada seni kesmeyecek ve dahada indireceksin hedefini:)
nisacığımmmmm . . . kıralıçammmm . . .
ne gzl buradasınızzzzz . . .
nsl keyifler ?

iyidir güzelim...valla artık bana kırılmış olabileceğini düşünmeye başlamıştımbirsürü mesaj yazdım sana hiç cevap vermedin :gitme:

vaaaayyyyy sabunum da gelmiş...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

derinciğimmmmm . . . :asigim:
n gzl burada herkessss . . .

nisacığım ne kırgınlığııııı . . . anlamadım vallah . . .
kırılınılır mı hiç sizeeeee . . .
hiç öle bi şi olmadı . . .
ablacığım sende öle demişsin ne hadiime . . .

:asigim:

canım zaten çorba tarifini sana verdiğim sözü yerine getirmek için yazmıştım...çorbaya olan tutkunu biliyoruz ya...yerimseniben bu çorbayı dene ki başka tarifler de verebileyim sana...cokacimcoook biz sevdik umarım sen de beğenirsin...ben de makarna pişirirken senin yöntemi deneyeyim...

vay be ne güzel

iyi geceler herkeseee
nasılsınız çıtırlarım ??

ben yokum bir süredir paylaşımda bulunamıyorum
ama artık geldimmm

kızlar ben mezun oldum sonunda üniversitedenn
çok mutluyumm zemuszemus

Q kız da gelmiş:)hoşgeldin güzelim..nerelerdesin kaç gündür?nasılsın canımcım?

kırdıysam cok özür valla nasıl olsn keyifler yemiyorm yemiyorm yinede aynı bu aralar fazla bir inme yok göbekleri nasıl eritiyonz ya

birtaneciğim estafllh ne özürü utandırdınız beni . . . mafoldumben

sabun bu gidisle eritirsin sabunları gramında gitmis ne gecen kac yazmıstın 61 .800 müydü benmi yanlıs biliyorm bu hızla sen beni gecersin valla Çok üzgünüm çoook

cicim sen öle dediğine göre benim bu günkü menüm çok ağır değil di mi ?

spor yapmaktan nefret ediyorm yokmu bunun baska bir caresi

bende sevmiyorum kim sever ki . . . özellikle kilo-kalori kaybı için olan spordan nefret ediyorum . . . mücadeleci sporlara bayılırım keza ama imkan kısıtlılığı . . .

ablacığımmmmm kaçmış gözümden çok üzgünüm . . .
neler kaçırdım kim bilir . . .

:çok üzgünüm:

ne demek ablasının güzeli,senin canın sağolsun...opuyorumnanaktan ben sadece istemeden de olsa seni kıracak birşeymi yaptım diye üzülmüştüm
öpüyorum seni..

iyi geceler herkeseee
nasılsınız çıtırlarım ??

ama artık geldimmm

çok mutluyumm zemuszemus

hacerim merhaba...ben de zayıfladı artık uğramaz oldu diyordum..tebrik ederim canım...umarım bu mutluluğun hep devam eder benim gibi özlemle anmazsın o günleri...

Kusura bakma fiumecim cevap anca gelebildi , uzun soluklu işler bu hafta yordu beni.
Ben Bakırköy pazarından neler almadım ki..
Yok yok diyebilirim , çok güzel her tarza uygun giysi ve ayakkabılar var , hatta çakma denilen markaların birebir kopyaları bile var , ben pek markaya önem vermem , tarzıma ne ugunsa onu giymeyi tercih ederim. 5 tl. lik bir giysiyi 500 tl. gibi taşımayı bildikten sonra önemi yoktur nereden alındığının benim için. Giysi konusunda sınırsız seçenek var , mayo bikini , pareo , herşeyi bulman mümkün , ev eşyaları da var ayrıca , bir çok işyeri sahibi bu pazarda da satış yapıyor bu arada. Annenin çok seveceğine eminim en kısa zamanda götürmeslisin.

kızlar bana acil tuvalete çıkmak için çözüm önerileri söyleyin lütfeeennnnn :çok üzgünüm:
Benim kurtarıcım light yoğurt ve doğadan kayısılı form çay.

Xs-S giyerken önceden,artık mağazalara gittiğimde tezgahtarlar L beden veriyolar benneyaptımkikendimden nefret ediyorum..ben bu değilim..aynadaki ben değilimmmmmm......:1ninca:

Selam canım hoşgeldin.
Bu sözlerini 3 ay önce bir mağazada bende söylemiştim hatırlıyorum
mafoldumben

Canım gözünü dört aç :1ninca:
Tüm bilgilerini almalıyız , en ince ayrıntısına kadar
sengözlerimebaksanab

iyi geceler herkeseee
nasılsınız çıtırlarım ??

ama artık geldimmm

çok mutluyumm zemuszemus

Tebrikler..
Bundan sonra iş hayatına gümbür gümbür girmen dileklerimle
.:lepi:

cicişim üzme kendini bizler hep yanındayız.seni çok seviyoruz Şeniz

spor yapmaktan nefret ediyorm yokmu bunun baska bir caresi

ciciş bende sevmiyorum o yüzde yürüyüş yapmayı daha sevdiğim için onu eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…