tabiki yaklaşacak hatta ulaşacak,ulaşıncada seni kesmeyecek ve dahada indireceksin hedefini:)mavibenek hedefine az kalmıs ya ne güzel bende yaklasabilcekmiyim acaba hedefe offfffff ya
nisacığımmmmm . . . kıralıçammmm . . .
ne gzl buradasınızzzzz . . .
nsl keyifler ?
vaaaayyyyy sabunum da gelmiş...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Birtaneciğim havalar çok ısındığı eçün olsa gerek hiç çorba gelmedi aklıma . . .
Fakat o kadar merak ediyorum ki sebebi ise tarifi senin vermen ve benim köriye olan sevgim . . .
Makarna haşlarken suyuna bile eklerim makarnam altın sarı olur lezizzzz ve müthiş sunumlu . . .
tabiki yaklaşacak hatta ulaşacak,ulaşıncada seni kesmeyecek ve dahada indireceksin hedefini:)
iyidir güzelim...valla artık bana kırılmış olabileceğini düşünmeye başlamıştımbirsürü mesaj yazdım sana hiç cevap vermedin :gitme:
kırdıysam cok özür valla nasıl olsn keyifler yemiyorm yemiyorm yinede aynı bu aralar fazla bir inme yok göbekleri nasıl eritiyonz ya
sabun bu gidisle eritirsin sabunları gramında gitmis ne gecen kac yazmıstın 61 .800 müydü benmi yanlıs biliyorm bu hızla sen beni gecersin valla Çok üzgünüm çoook
spor yapmaktan nefret ediyorm yokmu bunun baska bir caresi
tabiki yaklaşacak hatta ulaşacak,ulaşıncada seni kesmeyecek ve dahada indireceksin hedefini:)
iyidir güzelim...valla artık bana kırılmış olabileceğini düşünmeye başlamıştımbirsürü mesaj yazdım sana hiç cevap vermedin :gitme:
ne demek ablasının güzeli,senin canın sağolsun...opuyorumnanaktan ben sadece istemeden de olsa seni kıracak birşeymi yaptım diye üzülmüştüm
birtaneciğim estafllh ne özürü utandırdınız beni . . . mafoldumben
cicim sen öle dediğine göre benim bu günkü menüm çok ağır değil di mi ?
bende sevmiyorum kim sever ki . . . özellikle kilo-kalori kaybı için olan spordan nefret ediyorum . . . mücadeleci sporlara bayılırım keza ama imkan kısıtlılığı . . .
ablacığımmmmm kaçmış gözümden çok üzgünüm . . .
neler kaçırdım kim bilir . . .
:çok üzgünüm:
iyi geceler herkeseee
nasılsınız çıtırlarım ??
ben yokum bir süredir paylaşımda bulunamıyorum
ama artık geldimmm
kızlar ben mezun oldum sonunda üniversitedenn
çok mutluyumm zemuszemus
ne demek ablasının güzeli,senin canın sağolsun...opuyorumnanaktan ben sadece istemeden de olsa seni kıracak birşeymi yaptım diye üzülmüştüm
öpüyorum seni..
iyi geceler kızlar hepinize mirmirmirmirmirmirmirmir mirmirmirmirmirmirmirmir
bu arada canım sana ne sorcam.. istanbula dönuyorum bu cuma annişimi de getircem.1 hafta kadar kalcek.. bol bol gezdirmek ıstıyorum. luna ile konusurken okudum.bakırköy pazarı nasıl? bıraz içerik hakkında bılgı verır mısın? neler aldın mesela? annem cok sever pazar tezgahı karıstırmayı.. benımse istanbulda pazar kültürüm henuz olusamadı.. götüreyim istiyorum..
Benim kurtarıcım light yoğurt ve doğadan kayısılı form çay.kızlar bana acil tuvalete çıkmak için çözüm önerileri söyleyin lütfeeennnnn :çok üzgünüm:
Xs-S giyerken önceden,artık mağazalara gittiğimde tezgahtarlar L beden veriyolar benneyaptımkikendimden nefret ediyorum..ben bu değilim..aynadaki ben değilimmmmmm......:1ninca:
ender sarçcı kızlar bizim departmanda çalışıyor. 2 tane uyuz tip, pek tüyo vermiyorlar. anca onlarla takılınca bişeyler öğrenebiliyorum.
Sabahları meyve, öğlen ve akşamlar siyah çay içmeden ve tatlı yemeden geçiriyorlar.
Tüm içecekler ılık kesinlikle çok sıcak ya da soğuk değil.
her öğlen bir küçük light yoğurt yiyorlar
akşamları karbonhidrat yasak, yoğurt yasak (mayalı olduğu için)
bugün yemekte biraz bahsettiler, ızgara tavuk ya da köfte ve salata yiyorlar mış akşamları ya da çorba ve salata.
arada eti form pirinç patlağı yiyorlar 2-3 adet
aklıma geldikce ve bişeyler öğrendikce yazıcam zemuszemus
iyi geceler herkeseee
nasılsınız çıtırlarım ??
ben yokum bir süredir paylaşımda bulunamıyorum
ama artık geldimmm
kızlar ben mezun oldum sonunda üniversitedenn
çok mutluyumm zemuszemus
canım benim evet çok haklısın...en çokta sevdiğim iyi olarak tanıdığım insanların gerçek yüzlerini görmek üzüyor beni...bazen tanımakta zorluk çekiyorum anlayacağın...bende sizleri çok iyi tanıyorum ve hepinizi çok seviyorum...yürüyüşe gelince dışarıda yürüyüş imkanımolmuyor...:çok üzgünüm: bu akşam 2 millik walk at home yaptım...bu benim için iyi oldu...umarım devam edebilirim...:Saruboceq:
spor yapmaktan nefret ediyorm yokmu bunun baska bir caresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?