sedalı valla olmayınca olmuyor hakikaten.
ne ekmek yemeyecekleri ya, ne yiyeceğiz.
zaten beyaz ekmek yok olalı tarih oluyor.
çavdarlı, tahıllı, buğdaylı yiyoruz ki çalışsın bağırsaklar ama yok yok yok.
bu ne ya?
valla ben de çok sinirliyim ne yapmalı bilmiyorum.
akşam açlıktan meyve elma yiyodum 1tane onu da mı yemiyim yani?
onlar 45 kilo tabi yok derler.
canım elma çok ağır ya.ben yiyince illa karnım doluyor.şekerde fazla
Herkese Merhaba...
Beni de aranıza alır mısınızzz :)
Ben de kilo vermeye çalışanlardanım ve gerçekten tek başına yapmanın zor olduğunu düşünüyorum. Paylaşarak daha iyi motive olunabilir ve bu yüzden ben de aranıza katılmak istiyorum :)
Boyum 1,65
Kilom 63
Hedefim 55 kilo olmak...
Geçen yaz 70 kiloydum 7 si gitti kaldı 8 :) Sabahları aç karna yeşil çay içmeye başladım ve günde 2 litre suyun altına düşmüyorum bazen 2,5 lt oluyor. Ama işte abur cubura özellikle de tatlıya karşı koyamıyorum şimdi havalar da ısındı dondurma yiyorum süreklievde koşu bandım var ama daha programlı bir şekilde yapmaya başlayamadım..
Herkese kolay gelsin, sağlıklı zayıflamalar hepimize :)
ne yiyeceğiz peki?
elma mı ağır ya ne yapalım kendimizi mi yiyelim yaaaaaaaaaaa
yaaaa tartıldım yine 68 geldim yani o kadar çaba boşa mıydıama ben okulun revirinde tartıldım o tartı doğru gösteriyo ama 100 gr değişimleri göstermiyo bide kahvaltı etmiştim biran önce bi evime dijital tartı almam lazım ama cnm yinede çok sıkkın en azından 1kg vermişimdir die düşünüyodum bütün motivasyonumu kaybettim ( (( (((
canım dijital tartı bende alacaktım vazgeçtim.internetten araştırınca.yanlış gösteriyormuş.araştırmadan alma derim
peki sen neyde tartılıyorsun bi tavisyen varmı hangi markalar iyi? ben hiç araştırmadım.
analog tartı kullanıyorum canım.benim marka bilinmedik birşey.internetten baktım şimdi.dijitalle analog arasında 2 kilo oynuyormuş
Selam canım. ya sormasedalı valla olmayınca olmuyor hakikaten.
ne ekmek yemeyecekleri ya, ne yiyeceğiz.
zaten beyaz ekmek yok olalı tarih oluyor.
çavdarlı, tahıllı, buğdaylı yiyoruz ki çalışsın bağırsaklar ama yok yok yok.
bu ne ya?
valla ben de çok sinirliyim ne yapmalı bilmiyorum.
akşam açlıktan meyve elma yiyodum 1tane onu da mı yemiyim yani?
onlar 45 kilo tabi yok derler.
yaaaa tartıldım yine 68 geldim yani o kadar çaba boşa mıydıama ben okulun revirinde tartıldım o tartı doğru gösteriyo ama 100 gr değişimleri göstermiyo bide kahvaltı etmiştim biran önce bi evime dijital tartı almam lazım ama cnm yinede çok sıkkın en azından 1kg vermişimdir die düşünüyodum bütün motivasyonumu kaybettim ( (( (((
Tebrikler canim ben hic katolmadim onlara ama burdan lequiemle yaris icindeyiz bakalim hafta sonum husran ve sonuncu mi olacagim.arkadaşlar bugün cuma yarışmasında 3. oldum onca insanın içinde dereceye girmek beni çok onura etti cok mutluyummmm
Selamlar herkese:))ne hoş ne güzel bir siteymiş malesef yeni üye olabildim bilmiyordum daha önce(ben de 55 kilo olmak isteyen olamayan biriyim vea güç aldım buradakilerin yazılarından......... herkesin dilediği kiloya düşmesini dileyerek ben de zayıflama yoluna giriyorum bugünden itibaren:))
Tebrikler canim ben hic katolmadim onlara ama burdan lequiemle yaris icindeyiz bakalim hafta sonum husran ve sonuncu mi olacagim.
Hosgeldin canim.gel bakalim.
Buun 60lar toplandik toplandik toplandik....
sedali senin sozlerinin ustune fazla soze ne hacet
ben daha bedenimi taniyamadim neyi kesmeli ne kilo vermemi zorlastiriyor ogrenmem lazim.
Bu aksam ya lahana ya da sebze cormasi yapacagim ins.salatayla.
Uf ben gecen pazar dondurma,misir ve ekmek yedim beyaz kabul ama iste diyorum ya sadece h.sonu yiyorum h.ici azicik ama gene de veremiyorum.
E ozaman ben hepsini yiyodum oyle de veremiyodum madem yiyim hepsini diyor insan yani seytan
69 kilo ile bende başlıyorum.2 ayda 8 kilo vermem lazım.Düğünümüz var.Ama nasıl olacak bilmem.Çokkkk çokkk zor
hilalciğim sen de benden sin bu hafta desene....benim kaynatarak yıkadığım kotumu popomdan düşüyor, ama tartıya bakılırsa yok öyle birşey...benim de motivem düştü bu sabah bi an için, üzüldüm, sinir oldum, hatta sinirden gözlerim doldu ama sonra hemen toparladım kendimi ve bir haftayı gözden geçirdim. sana tavsiyem her gün her yediğini not tut!!! bir kere çikolataya mı ısırdın ? yaz ! kahvaltıda 1-2yumurta 4zeytin mi yedin yaz ? 2 litre su mu içtin ? yaz ! 1saat yürüdün mü ? yaz!!!! böylece bakıp hatalarını bulabilirsin. her seferinde yazmak biraz sıkıcı ama bazen bir kaçamak yapmaman için de güzel bir önlem. Ben tatlı krizine falan girmeden önce tartıya çıkacağım artık...kilomu gördükten sonra sinirden yemiyorum zaten yiyesim varsa bile...
vereceğiz güzelim. Bak haftaya bu hafta üzülen herkes damgasını vuracak tartılma listesine :13::13::13: pes etmek yok... birbirimize detsek olalım böyle günlerde, motive edelim
HEPİMİZ YAZA İNCECİK GİRECEĞİZZZdurmak yok kızlar, tam gaz devam !!! BAŞARACAĞIZ !!! HEP BERABER ZAYIFLACAĞIZ! YUUPPPPPPİİİİİ :118::13::13::13::13::13:
Selam lamia3469 kilo ile bende başlıyorum.2 ayda 8 kilo vermem lazım.Düğünümüz var.Ama nasıl olacak bilmem.Çokkkk çokkk zor
Metabolizman hizliysa haftada 1kilo verebilirsen olur canim ve iradene hakim olursan.
Bu arada kizlar kisir,patates salatasi v.s yenebilir mi diyette?bugun spor yapamayacgim yuruyus de yapamam cunku kuafordeyim saclatimi boyatiyorum su an.sonra da eve gidip yemek ve misafirlere hazirlik yapmam lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?