60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım elma çok ağır ya.ben yiyince illa karnım doluyor.şekerde fazla

Herkese Merhaba...

Beni de aranıza alır mısınızzz :)

Ben de kilo vermeye çalışanlardanım ve gerçekten tek başına yapmanın zor olduğunu düşünüyorum. Paylaşarak daha iyi motive olunabilir ve bu yüzden ben de aranıza katılmak istiyorum :)

Boyum 1,65
Kilom 63
Hedefim 55 kilo olmak...

Geçen yaz 70 kiloydum 7 si gitti kaldı 8 :) Sabahları aç karna yeşil çay içmeye başladım ve günde 2 litre suyun altına düşmüyorum bazen 2,5 lt oluyor. Ama işte abur cubura özellikle de tatlıya karşı koyamıyorum şimdi havalar da ısındı dondurma yiyorum sürekli evde koşu bandım var ama daha programlı bir şekilde yapmaya başlayamadım..

Herkese kolay gelsin, sağlıklı zayıflamalar hepimize :)

canım elma çok ağır ya.ben yiyince illa karnım doluyor.şekerde fazla

ne yiyeceğiz peki?
elma mı ağır ya ne yapalım kendimizi mi yiyelim yaaaaaaaaaaa

hoşgeldin. Allah kolaylık versin hepimize
ben ipin ucunu kaçırdım, öğlen yemek yemeyince mercimek çorbasıyla durunca şimdi çok acıktım ve saçımı boyatmaya gideceğim, markete gideceğim diye sabahtan kalma kepekli peynirli sandiviçi attım ağzıma.
tabi dişimin kavuğunu doldurmadı.

yorgunum, stresliyim, yarın misafirlerim ve sağlıksız yemekler var ühüüü :18::18:

ağlayacağımmmm...

yaaaa tartıldım yine 68 geldim yani o kadar çaba boşa mıydı ama ben okulun revirinde tartıldım o tartı doğru gösteriyo ama 100 gr değişimleri göstermiyo bide kahvaltı etmiştim biran önce bi evime dijital tartı almam lazım ama cnm yinede çok sıkkın en azından 1kg vermişimdir die düşünüyodum bütün motivasyonumu kaybettim ((((((

ne yiyeceğiz peki?
elma mı ağır ya ne yapalım kendimizi mi yiyelim yaaaaaaaaaaa

kivi yiyeblirsin.portakal falan.

canım dijital tartı bende alacaktım vazgeçtim.internetten araştırınca.yanlış gösteriyormuş.araştırmadan alma derim

arkadaşlar bugün cuma yarışmasında 3. oldum onca insanın içinde dereceye girmek beni çok onura etti cok mutluyummmm

desteğe ihtiyacım vaaaarr hiçbir ilerleme olmamış bir hafta noyunca hiç kilo vermemişim içimde hiç azim kalmadı

analog tartı kullanıyorum canım.benim marka bilinmedik birşey.internetten baktım şimdi.dijitalle analog arasında 2 kilo oynuyormuş

ama cnm analog 100 gr oynamaları çok iyi göstermiyo bugün tartıldığım tartı da analogdu hiç vermişmiyim almışmıyım gr olarak bilmiyorum.

Selamlar herkese:))ne hoş ne güzel bir siteymiş malesef yeni üye olabildim bilmiyordum daha önce(ben de 55 kilo olmak isteyen olamayan biriyim vea güç aldım buradakilerin yazılarından......... herkesin dilediği kiloya düşmesini dileyerek ben de zayıflama yoluna giriyorum bugünden itibaren:))

Selam canım. ya sorma ben de anlamış değilim. onlar 45kilolarda konuşur tabii ki. gelsinler de 60larda konuşsunlar bunu vallah koşudan geldim ve sinirden saatimi bile unuttum, ama 30dakikadan fazla yani 40-45dakika koştum bugün sinirden. Şimdi yağ yakıcı hareketlerimi yapacağım. Artık kalori falan sayacağım sanırım, harcadığım kalori > yiyerek aldığım kalori formülü ile muradıma ermeye çalışacağım ama şunu öğrendim, masadan tok kalkınca gitmiyor kilolar. ya anlamıyorum bünyemi. hiç rejim yapmadığımda, yazın normal yiyorum ama kendiliğinden 10 kilo 1-2 içinde gidiyor...şimdi rejim yapıyorum ama 1 ayda 1 kiloyu zar-zor verdim. Ama şunu anladım: ekmek benim kilo vermemi engelliyor. Yani herkes için geçerli değil belki ama benim ekmeğe elveda demem lazım. Yoksa yazın kocamın yanında gezerken dışarda o çıtırları görünce üzülüp kendimi harap edeceğim. Bi de eşim kilo vermeye başladı, adam benden sonra başlıyor ama daha başarılı zaten göğüslerim iri, onlar en az 3-4kilo fazla gösteriyor beni (bikini giydiğimde çoğu ''seda sen o kadar kilolu değilmişsin, göğüslerin baya büyükmüş, seni olduğundan kilolu gösteriyorlar'' der..maaleseffffffff ), yani bi de şu kilolar olunca daha kötü oluyor. yazın ordan burdan fışkıran yağlarımı saklamaktan da bıktım...neyse. artık daha da sıkı rejim, mecbur biraz az kalacağım. Kilo verirsem sonunda mutlu olup üzülmem en azından.... sanırım masadan gerçekten biraz aç kalkmak lazım. Bazıları açlığını biraz gidercek kadar yiyip kalkıyor, başkaları tok hissine kavuşmadan bitiriyor (yani miğde'de 2-3kaşıklık yemeğe yer kalacak şekilde kalkıyor masadan, herkesin kendi bileceği bir oran yani). Arkadaşımın en yakın arkadaşı spor delisi (bi de amerikalı olmanın verdiği tuhaf huylara sahip olma özelliği de var). neyse. bu adamın anca haftada tatlı olarak (eğer yiyecek ise) bir parmak ucu kadar çikolata yediğini anlattı. NEEEE ?????? dedim ben saysam eskiden ne kadar çikolata yediğimi.. ooo.. çikolata endüstrisi benim sayemde ayakta kalıyor dedim kendi kendime varlığı benim varlığım üzerine kurulmuş sanki neyse. başarı öykülerini de okudum burdaki forumlarda. bazıları 2haftada 1 küçük parça tatlı ile kendini ödüllendirdiğini yazmış. Yani en ufak çikolata ve kola (ki çoktan içmedim oysa) da kilo verme sürecimi sabote ediyor.
Akşamları az yağlı sütümü de bundan sonra iptal ediyorum. Yani arada sırada çok dayanılmaz hale geldiğim zaman yaparım. Nesfitim bitine kadar kahvaltıda yiyeceğim (miktar olarak artık reçel kâsesinin içinde yapacağım, fazla yemiyeyim diye), bitince nesfitimi de sileceğim kahvaltı menümde...geriye kaldı sınırlı miktarda peynir ve yumurta ve domates salatalık gibi yeşiller...acı biberli tavada yumurta süper olur mesela...suyumu bundan sonra ihmal etmemek adına gözümün önünde 2 şişemi de bulunduracağım (2 kere 1.5 litre oluyor). Olmuyor diye birşey yok, herkes kilo veriyorsa ben de veririm. Sağlıklı olan her insan aynı hızda verebilir bence...Önemli olan gün içerisinde yediklerimiz, içtiklerimiz ve hareketlerimiz...eğer benim gibi zor veriyorsanız yada veremiyorsanız kesin bir yerde hata yapıyorsunuz (kaçamaklar yaptığınızı da kendinize itiraf etmek bu hataları ortadan kaldırmanın ilk yolu. Mesela o kaçamak gerçekten kaçamak mı yoksa artık kaçamaktan çıkıp baya rutin hale mi geldi ? haftadan 1den fazla yenilen tatlılar bence kaçamaktan çıkıyor artık). Yani kendimize dürüst olalım, kendimizi kandırabiliriz ama bedenimizi değil.... Ben bu 1 ay içinde rahatça 5 kilo verebilirdim (bünyem normalde çabuk alıp-veren tiplerden). Ama veremiyorsam hata yapıyorum. mesela ekmek benim yememem lazım. Tatlıyı kesmiştim aslında, ama bu hafta 1-2 kere yine dondurmaydı çikolataydı arada gitti...hergün 1 saat spor yapıyorum, ama o tatlıları yediğim günlerde artı olarak spor yapmalıydım, ama yapmadım...su delisi olan ben bu hafta çok az su içtim...
Bu arada cuma günleri kilo bildirimi yapacağım ama kendi adıma şunu öğrendim, her gün yada 2 günde bir tartılmadığımda benim için iyi olmuyor... Ben rejim defterime yazıyorum kilomu tarihi ile birlikte. Bundan sonra yine daha sık tartılacağım, böylece önlemlerimi daha çabuk alabilirim ve daha çabuk ulaşırım hedefime. Böyle cuma'dan cuma'ya kiloma bakınca ancak cuma'dan sonra hatalarımı görmeme neden oluyor. kilo bildirme günü iyi, motive ediyor insanı ama kendim için daha ısk tartılacağım artık....

hilalciğim sen de benden sin bu hafta desene....benim kaynatarak yıkadığım kotumu popomdan düşüyor, ama tartıya bakılırsa yok öyle birşey...benim de motivem düştü bu sabah bi an için, üzüldüm, sinir oldum, hatta sinirden gözlerim doldu ama sonra hemen toparladım kendimi ve bir haftayı gözden geçirdim. sana tavsiyem her gün her yediğini not tut!!! bir kere çikolataya mı ısırdın ? yaz ! kahvaltıda 1-2yumurta 4zeytin mi yedin yaz ? 2 litre su mu içtin ? yaz ! 1saat yürüdün mü ? yaz!!!! böylece bakıp hatalarını bulabilirsin. her seferinde yazmak biraz sıkıcı ama bazen bir kaçamak yapmaman için de güzel bir önlem. Ben tatlı krizine falan girmeden önce tartıya çıkacağım artık...kilomu gördükten sonra sinirden yemiyorum zaten yiyesim varsa bile...
vereceğiz güzelim. Bak haftaya bu hafta üzülen herkes damgasını vuracak tartılma listesine :13::13::13: pes etmek yok... birbirimize detsek olalım böyle günlerde, motive edelim

HEPİMİZ YAZA İNCECİK GİRECEĞİZZZ durmak yok kızlar, tam gaz devam !!! BAŞARACAĞIZ !!! HEP BERABER ZAYIFLACAĞIZ! YUUPPPPPPİİİİİ :118::13::13::13::13::13:

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün cuma yarışmasında 3. oldum onca insanın içinde dereceye girmek beni çok onura etti cok mutluyummmm
Tebrikler canim ben hic katolmadim onlara ama burdan lequiemle yaris icindeyiz bakalim hafta sonum husran ve sonuncu mi olacagim.

Hosgeldin canim.gel bakalim.
Buun 60lar toplandik toplandik toplandik....

sedali senin sozlerinin ustune fazla soze ne hacet
ben daha bedenimi taniyamadim neyi kesmeli ne kilo vermemi zorlastiriyor ogrenmem lazim.
Bu aksam ya lahana ya da sebze cormasi yapacagim ins.salatayla.
Uf ben gecen pazar dondurma,misir ve ekmek yedim beyaz kabul ama iste diyorum ya sadece h.sonu yiyorum h.ici azicik ama gene de veremiyorum.
E ozaman ben hepsini yiyodum oyle de veremiyodum madem yiyim hepsini diyor insan yani seytan

69 kilo ile bende başlıyorum.2 ayda 8 kilo vermem lazım.Düğünümüz var.Ama nasıl olacak bilmem.Çokkkk çokkk zor

69 kilo ile bende başlıyorum.2 ayda 8 kilo vermem lazım.Düğünümüz var.Ama nasıl olacak bilmem.Çokkkk çokkk zor

Metabolizman hizliysa haftada 1kilo verebilirsen olur canim ve iradene hakim olursan.

Bu arada kizlar kisir,patates salatasi v.s yenebilir mi diyette?bugun spor yapamayacgim yuruyus de yapamam cunku kuafordeyim saclatimi boyatiyorum su an.sonra da eve gidip yemek ve misafirlere hazirlik yapmam lazim.

cnm inşallah ya valla çok moralim bozuldu, dedimki boşuna uğraşıyorum dikkat etmeyeyim bari dedim, sora dediğin gibi vazgeçmek yok dedim şimdi kalktım karnabahar temizledim haşlıyorum akşama üstüne limon sıkıp sadece onu yicem haftaya en az bir kilo vermek için uğraşcam.

Selam lamia34 2 ayda 8 kiloyu verirsin sıkı bir rejim ile. Bir de o düğün stresi zaten ister istemez bir kaç kilo verdirir sana.
Ne güzel, 2 ay sonra düğününüz varmış. Benim durumum biraz saçma ve trajikomik. 6senelik eşim beni mayıs ayında annemlerden isteyecek, sonra düğün olacak (haziranın 2si diyorduk o tarih yatttı sanırım)... yani benim durumum biraz karışık. Ben de bir daha ki aya kadar kilo vermek istiyorum. Hem eşime de süpriz olsun falan diye...Neyse... veririsin güzelim...

canım kısır, patates salatası yersin, ama miktarı önemli. Ben bundan sonra sıcak yiyeceklerimi ve kilo aldırabilen yiyecekleri kahvaltı tabağında yiyeceğim. hatta kahvaltı tabaklarım mavi. Kırmızı iştah açarmış, mavi daha az yememize sebep olurmuş. Tabağı küçültünce de daha az yeniliyormuş, piskolojik olarak o tabağı doldurunca gözümüz de doyuyorumuş. Büyük tabakda da daha fazla yiyor insan (onu da dolduruyor sonuçta). bence kısır yiyecek olursan,mesela kahvaltı tabağını 2ye yada 3e böl. yarısına kısır koy, diğer yarısına da mesela marul rokka gibi şeyler... yada patates salatası yersen (hazırlarken bile belli şeyleri koymaz isen, yada miktarını azaltırsan gayet güzel olur bence), yine kahvaltı tabağın bir kısmına patates salatsı koy, diğer yarısına da tok tutan ama fazla yağlı yada kalorisi pek fazla olmayan bir yiyecek eklersen olur bence...

Arkadaşlar yanımda bir arkadaşım var ve kendisi 92 kilodan 54 kiloya düşmüş geçen yıl bol bol nasihatlarda bulundu bana da:))hepsini uygulayacağım ve sizlere de günü gününe aktaracağım hedefim 55:))ve olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…