60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin canım o zaman aramiza. Arkadasini gercekten tebrik etmek lazim. Biz 3-5 kilo vermekte zorlaniyoruz arkadasin kilosunun yarisini vermis valla tebrikler..
Bizimle de paylasirsan seviniriz tabisi

Daha önce de bahsettiğim gibi 92 den 54 kiloya düşen arkadaşımla uzun uzun konuştuğumuz bir akşam yemeği yedik....... ve anlattı başarı hikayesini...... kendisi de mühendis ve şu an inanılmaz güzel bir kadın. Herkesin bir kırılma noktası vardır ya dedi bana işte ben de onu yaşamıştım dedi... kendisi nişanlıyken ve 92 kilo olduğu dönemde nişanlısı bir gün akrep nalan gibisin aşkım demiş çok şirinsin(( ne acı bir kadın için. ve o an beyninde bitirmiş. bana da ilk tavsiyesi işu oldu beyninde bitir olayı dedi.kendisinin uyguladığı diyet gevrek diyeti tarzında.. sokaklarda satılan gevrek izmir de gevrek deriz de genel adı simit diyelim:))kendisine kurallar koymuş ben de aynen uygulacağım sonucu göreceğiz bakalım.... kendisine bir gevrek,bir nescafe,her gün bir tabak sebze yemeği ve beyaz et yada balık menüleri hazırlamış..... uyandığında büyükçe bir bardak oda sıcaklığında su içip bir iki kuru kayısı atıştırmış kabızlık sorunu yaşamasın diye ve her gün 2 ceviz.... öğlene doğru yarım gevrek bir kaynamış yumurta biraz peynir ve salatalık domates.... nescafeyi şekersiz içmiş ve şeker hiç yok çaylarda da...... acıktıkça bolca salatalık ve üstüne bir miktar yemek......... akşam genelde haşlanmış tavuk budekleyici u. aklıma gelenler şimdilik bunlar ve unutmadan her gün omega3 almış bir tablet.... destekleyici... yarın başlıyorum ve burdan ayrıntıları anlatıp bilgi vermeye devam edeceğim.......hedef 55,,,,,,şimdi 65 im...... ama inanıyorum kendime:)))))))

iyi geceler kızlarrrr
akşam menüm :1 kepçe kuru fasülye birkaç kaşık pilav
2 dilim baklava ((
utanıyorummm

selam kızlar bugün 62 yi gördüm diye aştım heralde
neyse sabah.2 dilim ekmek 2 zeytin.1 kk peynir,1 porsiyon sahanda yumurta,2 şekersiz çay
akşam:1 tabak çoban salata.7 kaşık pilav.1 dilim ekmek.yarım eti canga.:18:
benim bu eti cangayı bırakmam lazım.ama bırakamıyorum offff

sporumu yaptım
duşumuda aldım
bugün saat 22gibi ilk defa canım acaib hamur işleri filan istedi
içimden o kadar yemek yeme hissi geldiki bir an kendimden korktum
diyetimin 9. günündeyim ilk defa bu kadar yeme hissi uyandı içimde
karın bölgesi felaket benim bu nasıl eriyecek yaaa
sezeryan göbeği

gunaydın hanımlarr

dun bıldırımımı yapamamıstım bu hafta 400 gr vermısım bu bıle benım ıcın cok ıyı zıra daha oncedende dedıgım gıbı 4 haftadan berı 1 gr bıle oynamamıstı .

baslangıc kılom 82,4
suankı 67,3
hedef 54

toplamda giden 15,1

Selamlaar....

nerdesiniz kızancıklar.... kimseler yok. aman yaa bu gün sınav varmış 45 dakka ayaktaydım otobüste ayağama bastılar itip kaktılar mağğdurum daaa maağdurum.... Hani kadına şiddet yoktu.... bi de habire get acık öteye diye beni ordan oraya kovaladılar

Bu günkü menüm

07:00 1 greyfurt
09:30 2 dilim denge light ekmek
1 parça salam
2 çorba kaşığı kahvaltılık lor
1 çorba kaşığı ajvar
1 salatalık

şimdi jacobsumu içiyorum

12:00 1 salatalık
3 yaprak lahana
1 kase tutmaç çorbası - hazır çorba -

14:30 1 kivi

17:00 1 kase çorba

finişşş...

akşama belki greyfurt suyu içebilirim......

huuuuuuuuuuuuuuu nirdesinizz....

günaydın herkeseeee

ben bugün bi tartı almayı düşünüyorum bana bi tavsiyeniz var mı? sizin kullandıklarınız neler var ?

günaydın herkeseeee

ben bugün bi tartı almayı düşünüyorum bana bi tavsiyeniz var mı? sizin kullandıklarınız neler var ?

ben bosch marka dijital tartı kullanıyorum iyide para vermiştim şimdi fiyatları çok uygun hatta vücut indexini ölçenleri bile varmış yağ oranını vs... ben bir daha alcak olsam öyle alırdım....

Slm canım tebrikler! Gullusu canım sen baya kilo vermissin ya! Nasil verdin o kadar kiloyu?
Canım senin kilonun bi sure sabit kalmasi cok normal. Hic dert etme tekrar vermeye baslamissin bak!

günaydın herkeseeee
Canim ben de normal bi digutal tarti kullaniyorum ama sen btlbetul'un de dedigi gibi yag indeksini falan olcenlerden alabilirsin.

Herkese güzel bir haftasonu dileklerimle selamlar:))ben 67 kiloyum ve hedef 55 inşallah... benim sorunum genelde akşamları krize giriyor gibi birşeyler yemek istiyorum..... ama arkadaşım bir tavsiyede bulundu.. akşam yemeğinden yarım saat önce iki üç salatalık ye hatta istersen rendele öyle ye ve üstüne büyük bir bardak su iç dedi... kendisi uyguluyormuş ve 54 kilo ve cildi de harika:))bazen de havuç haşlayıp bir haşlanmış patatesle püre yapıp yiyormuş ve bu yaptıklarıyla gerçekten bir yıl içinde cildi pırıl pırıl olduu..... kendisi 92 den 54 e düşmüş uyalım tavsiyelerine derim:))en azından ben hepsine uyacağım ve göreceğiz sonuçları.

sedalı. 62.2 62.0 61.7
61.3
madamtusot. 67.8 66.9 66.7
66.4
btlbetul 69.2 68.7 68.3
67.5
berry31 64.7 64.7 64.0
64.0
gullesu 67.7 67.7 67.7
67.3
didilyos 64.2 66.0 64.0
?
excity 60.6 59.9 59.2
59.2
macakızı 68.3 67.3 66.9
66.0
merguana 63.1 62.7 62.7
62.0
Nice15 64.2 64.2 64.1
64.6
Wish 66.1 65.2 66.0
64.6
brncmr ? ? ?
67.3
Lequim. ---- 70.3 68.1
67.5

Canlarim ekseik ya da yanlis yazdigim varsa bildirin duzelteyim!!!
Didilyos mazi olmus bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…