Hosgeldin canım o zaman aramiza. Arkadasini gercekten tebrik etmek lazim. Biz 3-5 kilo vermekte zorlaniyoruz arkadasin kilosunun yarisini vermis valla tebrikler..Arkadaşlar yanımda bir arkadaşım var ve kendisi 92 kilodan 54 kiloya düşmüş geçen yıl bol bol nasihatlarda bulundu bana da:))hepsini uygulayacağım ve sizlere de günü gününe aktaracağım hedefim 55:))ve olacak :)
hepimiz için zor oldu ama alışabiliyorsun.... sen bi yerinden başla... ne yapsan yararına....
arkadaşlar bugün cuma yarışmasında 3. oldum onca insanın içinde dereceye girmek beni çok onura etti cok mutluyummmm
karbonatlı su içen var mı, elmalı sirke vs.
günaydın herkeseeee
ben bugün bi tartı almayı düşünüyorum bana bi tavsiyeniz var mı? sizin kullandıklarınız neler var ?
Slm canım tebrikler! Gullusu canım sen baya kilo vermissin ya! Nasil verdin o kadar kiloyu?gunaydın hanımlarr
dun bıldırımımı yapamamıstım bu hafta 400 gr vermısım bu bıle benım ıcın cok ıyı zıra daha oncedende dedıgım gıbı 4 haftadan berı 1 gr bıle oynamamıstı .
baslangıc kılom 82,4
suankı 67,3
hedef 54
toplamda giden 15,1
Canim ben de normal bi digutal tarti kullaniyorum ama sen btlbetul'un de dedigi gibi yag indeksini falan olcenlerden alabilirsin.günaydın herkeseeee
ben bugün bi tartı almayı düşünüyorum bana bi tavsiyeniz var mı? sizin kullandıklarınız neler var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?