60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim su eti cangayi merak etmeye basladim. birakamayacak neyi varmis?

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz geç kalmışlığımı hergün takip ederek kapatıcam.
ben de iki haftadır diyetteyim ama hiç bi farklılık sezmiyorum tartı alıcam bu hafta içinde tahminim 61-62 kg oldum 53-54 inmem gerek benide aranıza alın lütfen

merhabalar
sabahki menüm:2 bardak şekersiz çay,3 dilim ekmek,
patates ve biber kızartması ,
1 yumurta
ayrıca arkadaşlar sabahları keten tohumu yiyorum 1 kaşık faydasını görüyorum tavsiye ederimm

Hosgeldin canım:)

merabalar herkese...diyetimin 6.günü,ciddi anlamda ilk diyetim.1.5kg verdim.ve bünyem alıştı az yameye sanırsam.ne zaman acıksam gözüm dönse açıyorumk.kulübünü okuyorum yazılanları ve vazgeçiyorum yemekten. ve ilk defa bir hafta sonu yani bugün bu kadar hafif bi kahvaltı yaptım... kahvaltım: yarım haşlanmış yumurta,5 zeytin, 3-5 dilim domates salatalık,küçük bi parça köy peyniri az şekerli bir bardak çay....

Canim sen kahvalti yapmamissin ki:))))

cnm ben de kilo bildirimi yapmıştım daha önce de 68.0 dim bu hafta değişmemiş yine 68.0.

ben bosch marka dijital tartı kullanıyorum iyide para vermiştim şimdi fiyatları çok uygun hatta vücut indexini ölçenleri bile varmış yağ oranını vs... ben bir daha alcak olsam öyle alırdım....

69 ile 2 gündür yapıyorum.Hedef 60 62 arası inşallah veririm ama çok zorlanacağım(((

69 ile 2 gündür yapıyorum.Hedef 60 62 arası inşallah veririm ama çok zorlanacağım(((

azcıkta zorlanalım yani.... yayıla yayıla aldık kiloları.... yaz gelio madem güzel olmak istiyoruz o kadarcıkta zorlanıverelim yani hem bunu kendine yatırım olarak gör sağlık açısından da çok önemli kilo ... acelede yok yavaş yavaş bunuda kabullenmek lazım bir hafta da 5 kilo vereyim hafataya filinta gibi olayım diye bişi yok :)))

ayyy haftaya 65 lere düşer miyim acaba yaa.... çok spor yapsam başarabilr miyim ki.... bu hafta bitterler probisler baya kaçamaklı oldu haftaya onları kesçem inşallah.... Acaba bu etki eder mi ki....

Doğum sonrası kilolarımı kk sayesinde vermiştim . 71 kgden 62 ye inmiştim .

Ama yine kilo almaya başladım kızım hala emiyor ama 1 yaşında olduğu için süt bana kalori kaybettirmiyor ve ben çılgın gibi yiyorum . Midem yemekten rahatsız oluyor ama ağzım boş kalmıyor. 63.7 kg yim ama ben 58 olmak istiyorum .ama bu son kilolar artık bedenimde yer yaptığı için veremiyorum . bana da yardım edin lütfen . ne yapmam lazım . aranıza alır mısınız. :18:

Kizlar sabah: 2 kutu cilekli aktivya
Ogle:bi porsiyon sucuklu yumurta peynir zeytin tek sekerli bi fincan cay
Ogle cok kalori aldim ya((((((

Kizlar sabah: 2 kutu cilekli aktivya
Ogle:bi porsiyon sucuklu yumurta peynir zeytin tek sekerli bi fincan cay
Ogle cok kalori aldim ya((((((

bu normal bir menü... ömrün boyunca devam ettirebileceğin tarzda beslen derim. daha azaltarak kısa sürede kilo verebilirsin belki, ama o az yeme temposuna sürekli uyamazsın ve bir gün gene pofff diye şişiverirsin..... abartılcak ahh ahh vah vahlık bir menün yok .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…