Doğum sonrası kilolarımı kk sayesinde vermiştim . 71 kgden 62 ye inmiştim .
Ama yine kilo almaya başladım kızım hala emiyor ama 1 yaşında olduğu için süt bana kalori kaybettirmiyor ve ben çılgın gibi yiyorum . Midem yemekten rahatsız oluyor ama ağzım boş kalmıyor. 63.7 kg yim ama ben 58 olmak istiyorum .ama bu son kilolar artık bedenimde yer yaptığı için veremiyorum . bana da yardım edin lütfen . ne yapmam lazım . aranıza alır mısınız. :18:
Geldimm.
Dün akşam 9da akşamyemeği yedik
1kase tarhana çorb.
1 tabak salçalı makarna
1 tabak yoğurtlu ıspanak.
gece uyandım 3 gibi çok acıkmışım ve bi tabak makarna yedim....
sabah 3 simit peynir ve biraz zeytin .
öğlen : 3 coco star ve biraz göfret...
bu gidşle bilmiyorum . bana kızın da yemeyeyim . sanki yediklerim kuyuya gidiyor...hiç doymuyorum.
ne zaman bildiirm yapıyonuz
Haklisin canım bende o dusunceden yanayim zaten ama cok karnim sisti yedikten sonra. rahatsiz oldum ustune soda icmek zorunda kaldim. Ama yine de rahatlattin beni sekercim. Cok mersi:)bu normal bir menü... ömrün boyunca devam ettirebileceğin tarzda beslen derim. daha azaltarak kısa sürede kilo verebilirsin belki, ama o az yeme temposuna sürekli uyamazsın ve bir gün gene pofff diye şişiverirsin..... abartılcak ahh ahh vah vahlık bir menün yok .....
beybiii nacizane bir kaç eleştürüm olcak.... hem kel hem fodul hem şişko demek serbest.... diyebilürsün bacım..... akşam 7 den sonra yememeye çalış derim.... 3 simit fazla simit susamlı olduğundan yasaklılar listesinde, ama onunlada zayıflayan olmuş çok duydum hiç görmedim.... Allah ın hakkı 3 tür ama sen her yemek yerken bu kurala göre gitme bence... mesela 1 simitin yanına bol bol ayran içseydin kanımca miden şişeceği için daha çabuk doyardın. biz cumaları bildirim yapıyoruz. hafta sonuda burası bana kalıyo
Bacim sen kac kilosun ya...Geldimm.
Dün akşam 9da akşamyemeği yedik
1kase tarhana çorb.
1 tabak salçalı makarna
1 tabak yoğurtlu ıspanak.
gece uyandım 3 gibi çok acıkmışım ve bi tabak makarna yedim....
sabah 3 simit peynir ve biraz zeytin .
öğlen : 3 coco star ve biraz göfret...
bu gidşle bilmiyorum . bana kızın da yemeyeyim . sanki yediklerim kuyuya gidiyor...hiç doymuyorum.
ne zaman bildiirm yapıyonuz
Catapot canim,
Bide varya sen cok cabuk kilo verirsinnnnn. Keske senin yerinde olaydim...
arkadaşlar ben geldiim.
benim her gün tartılma gibi bir alışkanlığım var. her sabah uyanınca iç çamaşırlarımla tartılıoyorum bu huyumu bırakmam lazım ama vazgeçemiyorum. tabi diyet yaptığım haftalarda:) normal zamanda yanından bile geeçmem:) siz kaç günde tartılıyorsunuz peki?
Bacim sen kac kilosun ya...
3 simit yemek maharet ister sekerim! Ben seni ancak tebrik edebilirim. Ben senin yediklerini yesem kapilardan gecemem:))))
obez olursun bak!!!!
Canim sen yariya indirsen yediklerini baya bi kilo verirsin. Ben senin yediklerinin yarisini yesem baya bi kilo alirim da ondan:)Yaaa niye ki?inş hep beraber veririrz. elele işbirliği ile...
Alemsin canim valla beni cok guldurdun ama dogru soyluyorsun.eviit yaa bi de doğum yaptım diyoooo nasıl bi bünye vardır maşalllaah... ben üç simit yesem üç kilo alırım yahu
ben senden de beterim sabah wcden sonra aç karnına çıplak, sonra odanın binimum köşesinde tartılırım doğu batı kkuzey güney su içerim bir daha akşam yatmadan evvel iki üç kere kadar cep boyunu çıkarsalar işede taşıcam ama sakalımız yokki dinletelim....9: çok güldüm ya sağolasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?