60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burda ara yok bebem kaptır gel sende :))) şu halinle bile bende zayıfsıın o my god....

Geldimm.

Dün akşam 9da akşamyemeği yedik

1kase tarhana çorb.
1 tabak salçalı makarna
1 tabak yoğurtlu ıspanak.
gece uyandım 3 gibi çok acıkmışım ve bi tabak makarna yedim....

sabah 3 simit peynir ve biraz zeytin .
öğlen : 3 coco star ve biraz göfret...

bu gidşle bilmiyorum . bana kızın da yemeyeyim . sanki yediklerim kuyuya gidiyor...hiç doymuyorum.

ne zaman bildiirm yapıyonuz

beybiii nacizane bir kaç eleştürüm olcak.... hem kel hem fodul hem şişko demek serbest.... diyebilürsün bacım..... akşam 7 den sonra yememeye çalış derim.... 3 simit fazla simit susamlı olduğundan yasaklılar listesinde, ama onunlada zayıflayan olmuş çok duydum hiç görmedim .... Allah ın hakkı 3 tür ama sen her yemek yerken bu kurala göre gitme bence... mesela 1 simitin yanına bol bol ayran içseydin kanımca miden şişeceği için daha çabuk doyardın. biz cumaları bildirim yapıyoruz. hafta sonuda burası bana kalıyo

Haklisin canım bende o dusunceden yanayim zaten ama cok karnim sisti yedikten sonra. rahatsiz oldum ustune soda icmek zorunda kaldim. Ama yine de rahatlattin beni sekercim. Cok mersi:)

arkadaşlar ben geldiim.
benim her gün tartılma gibi bir alışkanlığım var. her sabah uyanınca iç çamaşırlarımla tartılıoyorum bu huyumu bırakmam lazım ama vazgeçemiyorum. tabi diyet yaptığım haftalarda:) normal zamanda yanından bile geeçmem:) siz kaç günde tartılıyorsunuz peki?

bugün menümü de yazayım o zaman: (utanmadan yazayım:)))

sabah:
annemin yaptığı çöreklerden doyana kadar yedim:)
biraz peynir
2 zeytin,dom. salatalık
şekersiz çay

öğle:
avuç içi büyüklüğünde biftek
2-3 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt

akşam: 17.00
2 dilim ekmek
4 zeytin
peynir
yeşillik
2-3 badem 2-3 fıstık
tahin-pekmez (4-5 tatlı kaşığı yemişimdir utanıorum:)

ara:18.30
1 elma

merhaba kızlar bende aranıza aktılmak istiyorum..2010 yılında bu grupta 68 kiloyla başlayıp 58 kiloya düşmüştüm..evlendim ve 1 oğlum oldu 70 kiloyum hedefim 60..umarım başarabilirim..

Tamam . bugün 20 de yedik .eşim geç geldiği için . ama olmazsa ben erken yerim ..

1 kase sebzeli mantarlı çorba
1 dilim kızartılmış (tost mak.de) ekmek
2 çöp şiş fırında köfte.
2 bardak ayran

kilom sabah 63.7 idi ama öğlen tartılmıştım...

şimdiden teşekkür ederim . şimdiden dikkat etmeye çalışıyorum ..
sizi seviyorum.

Bacim sen kac kilosun ya...

3 simit yemek maharet ister sekerim! Ben seni ancak tebrik edebilirim. Ben senin yediklerini yesem kapilardan gecemem:))))
obez olursun bak!!!!

63.7 kg.

yaa zaten ben iştahımın açıldığının farkına vardım . hemen koştum buraya. çay peynir ile yemişim . ağırlaşmaya başladığımı da fark ettim ..

ben senden de beterim sabah wcden sonra aç karnına çıplak, sonra odanın binimum köşesinde tartılırım doğu batı kkuzey güney su içerim bir daha akşam yatmadan evvel iki üç kere kadar cep boyunu çıkarsalar işede taşıcam ama sakalımız yokki dinletelim....

Bacim sen kac kilosun ya...

3 simit yemek maharet ister sekerim! Ben seni ancak tebrik edebilirim. Ben senin yediklerini yesem kapilardan gecemem:))))
obez olursun bak!!!!

eviit yaa bi de doğum yaptım diyoooo nasıl bi bünye vardır maşalllaah... ben üç simit yesem üç kilo alırım yahu

sabah

5 tane siyah zeytin
4 tane yeşil zaytin
biraz beyaz peynir
bir çatal dolu kaymak
bir küçük kase yoğurt
1.5 çay bardağı çay

arada 1 dondurma yedim

akşam
ekmek arası kavurma
2 bardak ayran
domates

çeyrek te portakal yedim

sabak ve akşam sporumuda yaptım
2 saate yakında yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…